Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ακουσον ακουσον!!!

κατερινα_κι

Recommended Posts

Μήπως να ανοίξουμε ένα νέο θέμα γι'αυτές που τα πάνε καλά με τις πεθερές τους; Έτσι για να πρωτοτυπήσουμε... Συγγνώμη lenaki που κάνω κατάχρηση του θέματός σου.

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

:)

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

Διαφημίσεις

Είσαι λίγο υπερβολική...είναι η μάνα του και έχει κάθε δικαίωμα να του τηλεφωνεί όποτε θέλει...Και για το καλό σας να μην μπεις ανάμεσα τους γιατί ούτε εσένα θα σου άρεσε να λέει αντίστοιχα για την μητέρα σου και εσένα...Δυστυχώς για σένα δεν φύτρωσε ο άντρας σου κάποια τον γέννησε και πέρασε ακριβώς ότι περνάς και εσύ για τα παιδιά σου...

Σ 08/07/2007

Α 07/08/2011

Θ 06/06/2013

Εμεις ειχαμε κι εχουμε το αντιθετο.....εγω ποτε δεν ειπα κουβεντα για τα τηλεφωνα των δικων του, ισα ισα μιλουσα κι εγω μαζι τους (κι ας βαριομουνα θανασιμα) του θυμιζα και του θυμιζω να παιρνει τηλεφωνο τους γονεις του και ημουν παντα αψογη......

Αυτος αντιθετα εκνευριζεται οποτε παιρνει η μητερα μου τηλεφωνο, (δεν παιρνει δα και συνεχεια) πολυ δυσκολα να το σηκωσει ακομα κι αν εγω δεν μπορω εκεινη την ωρα και κανει παντα ενοχλητικα σχολια γι αυτην (επειδη πηρε τηελφωνο)

Μου την σπαει πολυ η συμπεριφορα του και ομολογω οτι πεφτει στα ματια μου (ακομα κι αν ειναι εξαιρετικα εκνευριστικη η μητερα μου για μενα)....θεωρω πολυ ασχημη αυτη την συμπεριφορα. Οποτε υποθετω καπως ετσι αισθανονται και οι αντρες οταν το κανετε εσεις σε αυτους (ακομα κι αν εχετε τα χιλια δικια). Μηπως πρεπει να χαλαρωσετε και να το δειτε πιο διπλωματικα το θεμα?

Το οτι η πεθερα θελει να μιλαει και μαζι σας στο τηλεφωνο οσο ενοχλητικο κι αν ειναι, χαρακτηριζεται καλο σημαδι, σημαινει σας υπολογιζει και θελει καλη σχεση μαζι σας....δειτε το απο την θετικη πλευρα.

Και μη ξεχναμε οτι εμεις μανες ειμαστε και θα τα βρουμε μπροστα μας αυτα.....θα μας αρεσει να μας κοψουν την επικοινωνια οι νυφες μας?

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Εγω παντως τηλεφωνιεμαι με τη μανουλα μου 10 φορες την ημερα στην κυριολεξια και το γαιδουρι ο δικος μου δεν περναει ουτε να οτυς δει τους δικους του που μενουν απο κατω και περναω εγω τουλαχιστον οταν γυριζω απο τη δουλεια για να μην νομιζουν οτι τον ξεκοψα εγω

Μαναδες ειμαστε !!!ποιος ειπε οτι τα δικα μας τα παιδια οταν παντρευτουν θα τα βλεπουμε και θα τους τηλεφωνουμε μια φορα την εβδομαδα στην καλυτερη περιπτωση???Θα πεθανω αν συμβει αυτο

Η γυναικα αν δεν δημιουργει αλλο προβλημα θελει να κρατησει καλες σχεσεις με τον παιδι της και με σενα και θελει να μαθαινει τα νεα σας.Γιατι να τα βλεπουμε ολα αρνητικα αν δεν ενοχλει κατα τα αλλα?Σκεψου οτι μπορει και καποια στιγμη να τη χρειαστεις -να κρατησει παιδακι ή οτιδηποτε

Μην τα βαζουμε ολα σε ενα καζανι...

Ταπεινη μου γνωμη..

Διαφημίσεις

Πάνω από 40 τηλέφωνα υπάρχει καταδίκη....αλλά στην Αυστρία

Καταδίκη μητέρας επειδή τηλεφωνούσε στον γιο της

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Πάνω από 40 τηλέφωνα υπάρχει καταδίκη....αλλά στην Αυστρία

Καταδίκη μητέρας επειδή τηλεφωνούσε στον γιο της

Δεν παιζει λεμε.......:shock:

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

θα το δεχτώ αν και εσύ δεν πολυμιλάς με τους δικούς σου, ή αν έχετε δηλωμένη κόντρα, αλλιώς γιατί να μην σε παίρνει τηλέφωνο;;; μόνο η μάνα η δική μας είναι μανα;;; :roll:

4 asteria..... ta paidia mou!

3-2003, 7-2004, 12-2009, 6-2011

τι καλα κ η δική μου πεθερα να με επερνε τηλ και 2 και 3 φορές την μέρα!!!!Αλλα εγω έχω την ευκαιρία να τα λέω τετ α τετ μιας και μένει δίπλα μας(χι χι χι). Σκεψου υπάρχουν και χειρότερα...Που να είσουν στα δικά μας παπούτσια!!!

Always think possitive..

το προβλημα που εγω θεωρω προβλημα με τα συ

γκεκριμενου αριθμου τηλ κ συγκεκριμενης ωρας ειναι οπως προειπα οτι αν τυχει κ δε παρουν 'η εχουν επισκεψεις κ αργησουν τοτε αυτοματως ο αντρας μου νομιζει πως "πεθαναν " ενα πραγμα!!!!

σας λεει κατι αυτο??? γιατι εμενα πολλα!

αλλα κ παλι εγω σταθηκα στο οτι ξεκινησε να παιρνει πολυ συχνα κ εμενα .καποια κοπελα απο εσας με ρωτησε γιατι απαντας τοτε!

εχθες ειμαι κατω στο μγζ μας ,μολις εχω ξυπνησει-ειμαι πολυ ζαλισμενη-εχω μακρυα το κινητο να φορτιζει-και χτυπαει....ειναι αυτη(δε το ξερω βεβαια) αλλα δε το σηκωνω για ολα τα προηγουμενα που εγραψα.καπακι παιρνει στο ξαδερφο του αντρα μου κ μ ε ζηταει στο τηλ. τοσο επιμονη τελικα!

εγω ουτε με την μητερα μου δε μιλαω τοσο συχνα κ δε μιλουσα κ ποτε τοσο πολυ συχνα.γεγονος που εχει παιξει σημαντικο ρολο στο ποια ειμαι! ( κ αυτο βεβαια λογω κοστους,να μη παρεξηγηθω κιολας -παλι!)

οι σχεσεις για εμενα το λενακι θελω να εχουν "διαυγεια" να μη περιβαλλονται απο διπλωματια.. τη πεθερα μου κ το πεθερο μου τους βλεπω ως εχουν. δεν θα γινουν ποτε ο μπαμπας κ η μαμα μου,ουτε κ εγω το παιδι τους .

θεωρω τη διπλωματια πολυ χρησιμη αλλα σε αλλους τομεις!

θα παρακαλεσω τις κυριες που απαντησαν με σαφη υπονοουμενο-"καταριτσα" να μου κανει τα ιδια το παιδι μου,να μη συνεχισουν τα σχολια τους με παρομοιο τροπο σε αυτο μου το θεμα διοτι ενοχληθηκα ταμαλα!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Lenaki μου,καλησπερα.

Πες μου αν θες...

Πραγματικα το θεωρεις αυτο προβλημα?Ειναι τοσο σημαντικο για σενα?

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

εάν αναφέρεσαι σε μένα Λενάκι, δεν άφησα υπονοούμενα, είπα σαφώς και ξεκάθαρα ότι ότι δίνουμε σε αυτή τη ζωή παίρνουμε... όταν είμαστε νέοι θεωρούμε ότι έχουμε το πάνω χέρι σε σχέση με τα πεθερικά μας, παίρνουν και λίγο τα μυαλά μας αέρα, λέμε ότι θέλω εγώ κάνω και λογαριασμό δε δίνω, θέλω να γίνεται αυτό έτσι και το άλλο αλλιώς, γενικά έχουμε μια εικόνα του εαυτού μας δυνατού και δεν λαμβάνουμε υπόψη τα θέλω ή τις ανάγκες ή τις φοβίες (γιατί όχι?) των άλλων... Απο τον τρόπο που γράφεις θεωρώ ότι είσαι μικρή στην ηλικία και πιστεύω πως αν το θέλεις και εσύ, φιλοσοφήσεις λίγο τα περι ζωής κτλ.. θα δεις τα πράγματα πιο ώριμα.. Εδω ακούμε νύφες που παρεξηγούνται γιατί παίρνει η πεθερά τον άντρα στο κινητό του και δεν παίρνει τις ίδιες.. εσένα σε παίρνει και παρεξηγήσε.. πως πρέπει να συμπεριφερθεί η μάνα του άντρα δεν καταλαβαίνω, γιατί σε όλα πρέπει να βάζουμε όρια.." αν με πάρει μια φορά την εβδομάδα είναι οκ, αν με πάρει 3 φορές με σκοτώνει, αν με πάρει κάθε μέρα μου τη σπάει" μα τι είναι η καρδιά της μάνας μετρητής?? όταν νιώθει την ανάγκη να μιλήσει μαζί σας γιατί να μη πάρει η γυναικούλα? Περνώντας τα χρόνια θα καταλάβεις ότι δεν είναι και τόσο τραγικό αυτό που σήμερα σε εκνευρίζει τόσο μα τόσο πολύ... Τι κόπος είναι να μιλήσεις 2 λεπτάκια στη γυναίκα... και εμένα με παίρνει κάθε μέρα.. και άμα δε με πάρει, θα πάρω εγώ να δω τι κάνουν και θα απολογηθεί κι όλας... αχ κοριτσάκι μου με πρόλαβες είχα δουλειές τώρα θα σε έπαιρνα... νομίζει ότι θα τη μαλώσω.. μανούλες είναι κι αυτές και αν προσπαθήσουμε να τις καταλάβουμε θα είναι πιο όμορφη η ζωή μας..

Σου λέω δηλαδή ότι τώρα στα τρελά τα νιάτα σου νιώθεις ότι δε θες να δίνεις λογαριασμό σε κανένα, να μη σε πρήζει κανείς κτλ... Μεγαλώνοντας θα βρεθείς στη θέση της και τότε θα αλλάξουν οι ισορροπίες... εσύ θα είσαι η μαμά που θα τρέμει η ψυχούλα της και η νύφη σου εκείνη που θα τη ζαλίζουν τα τηλ σου.. αυτό είπα.. και μην ενοχλείσαι όταν ο άλλος διαφωνεί και δε σε σιγοντάρει στον παραλογισμό σου.. καλύτερα θα ωφεληθείς αν μπεις στον κόπο να σκεφτείς αυτά που σου λέει και να επανεξετάσεις τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα..

φιλικά πάντα χωρίς διάθεση για ενοχλήσεις...

Τηλεφωνο καθεμερα πολλες φορες την μητερα μου γιατι εχω αναγκη να δω τι κανει και να δω αν ειναι καλα.Οντως αν δεν απαντησει νομιζω οτι Πεθανε ενα πραγμα οπως το λες κι εσυ..Εχασα τον μπαμπα μου και περασαμε πολλα και ημουν κοντα τους συνεχεια.Οσο ηταν νεοι και ολα ηταν καλα δεν εσκαγε κανεις μας μιλαγαμε μαι φορα την ημερα να το πω οχι καθολου.

Ο αντρας μου δεν εχει κανενα προβλημα με αυτο γιατι και μαζι του τηλεφωνιωμαστε και καθε μαι ωρα μπορω να ου πω.Του τηλεφωνω γιατι εχω αναγκη να τον ακουσω και εχει και αυτος αναγκη να με ακουσει.Να τον ρωτησω ή να με ρωτησει τι κανει το παιδι και πως ειναι η μερα μας

Και με τον αδερφο μιλαω πολυ συχνα-οχι τοσο αλλα τα λεμε οταν δεν βρισκομαστε..

Τον καταλαβαινω τον ανταρ σου και την πεθερα σου.Εχουν μαθει να ειναι δεμενοι και προσπαθουν μαλον να σε ενταξουν σε αυτο .Αυτο καταλαβα

Αν καποιοι σε παρεξηγησαμε ειναι γιατι με ολο το θαρος αυτο δινεις απο τα λεγομενα σου ..οπως και με ενοχλει που χρησιμοποιεις τετοιους χαρακτηρισμους για τον αντρα σου...με ολο το θαρος μου φαινεται χοντρο να το αποκαλεις κοιμισμενο μαμακια και οτι εχει φλωροσυνη...

Δες τα λιγο πιο ηρεμα τα πραγματα και δως τους μια ευκαιρια

Αν παλι δεν μπορεις εξηγησε τους με ηρεμο τροπο οτι δεν εχεις μαθει ετσι ...οτι ειναι εξω απο τα νερα σου αυτο

Στο κατω κατω δεν ειναι ολοι οι ανθτωποι ιδιοι και αν το εξηγησεις πιστευω θα το σεβαστουν

Πρόβλημα δεν είναι τα τηλεφωνήματα αυτά καθ'αυτά.

ΑΛΛΑ .. όταν έχεις να δεις τον άντρα σου από χθες το βράδυ που είπατε καληνύχτα και τον πιάνει η άλλη στην πάρλα και μιλάνε με τις ώρες, το παιδί σκούζει και πάλι εσύ πρέπει να τρέξεις ... όταν δεν πρόλαβες να πεις τα βασικά και ακούς τα νέα της ημέρας, ενώ τα λέει στη μάνα του ή στην αδερφή του .. είναι ξενερουά, πώς να το κάνουμε ... και δεν είναι μόνο η πεθερά, όλο και κάποιος συγγενής και φίλος θα πάρει, αυτό το τηλέφωνο κυριολεκτικά μπορεί να κλέβει την κοινή ζωή μας ...

Αν μιλάει μαζί μου και με το παιδί μας, τουλάχιστον όσο μιλάει με εκείνες κάθε μέρα, ε, κάτι γίνεται.

Εμένα μου τη σπάει που αν δεν μας βρει στο σπίτι, παίρνει κατευθείαν στο κινητό, ενώ είναι προφανές ότι, όταν είσαι έξω, δεν είναι και η καλύτερη στιγμή, για να μιλήσεις. Είτε θα οδηγείς, είτε θα είσαι με παρέα, είτε θα έχεις κάποια δουλειά, είναι υπερβολικό να σε ψάχνει έτσι .. και βέβαια, μετά το γεια, τι κάνεις, η δεύτερη ερώτηση είναι "είστε μαζί;"

Μη τυχόν και ξεπορτίσω μόνη μου; Ήθελα να ξέρω τι κουβαλάνε στο κεφάλι τους .. νομίζω ότι είναι αφέλεια να τα βλέπεις καλοπροαίρετα όλα αυτά, ΟΚ, ούτε να εκνευρίζεσαι, απλώς να έχεις το νου σου .. όπως ειπώθηκε παραπάνω, κάπως έτσι αρχίζει το χώσιμο στο ζευγάρι και είναι στο χέρι σου να κρατήσεις τα όρια στη θέση τους.

"Θήλαζε και μη ερεύνα!"  Qw1Ep3.png

Ρε συ, Λενακι... που να ειχες και τη δικη μου πεθερα...

Τηλεφωνει 500 φορες τη μερα..

Ξεκινα καθημερινα στις 8:00 το πρωι με την κλασσικη της ατακα " Ξυπνησε η μωρομανα?" λες και θα μπορουσα να κοιμηθω μ'αυτο το κουδουνισμα και τελειωνει κατα τις 11 το βραδυ..

Θα παρει να δει αν εφαγε ο μπεμπουλης, αν φαγαμε εμεις και τι ακριβως, αν μου πετυχε, αν ειδα τη "Ζωη της αλλης" γιατι σιδερωνε και ξεχαστηκε, και για πολλα πολλα αλλα.

Νοιωθω οτι μενει κι αυτη εδω μαζι μας με τοσο που μιλαμε...

Βεβαια, το ιδιο κανουν και οι γονεις μου, αλλα εκεινοι ψιλοδικαιολογουνται γιατι μενουν 1000 χλμ μακρια.. Εξ'αλλου στους γονεις μου εχω το θαρρος να πω κλειστε το με πρηξατε..

Υπομονη

Διαφημίσεις

Εμεις ειχαμε κι εχουμε το αντιθετο.....εγω ποτε δεν ειπα κουβεντα για τα τηλεφωνα των δικων του, ισα ισα μιλουσα κι εγω μαζι τους (κι ας βαριομουνα θανασιμα) του θυμιζα και του θυμιζω να παιρνει τηλεφωνο τους γονεις του και ημουν παντα αψογη......

Αυτος αντιθετα εκνευριζεται οποτε παιρνει η μητερα μου τηλεφωνο, (δεν παιρνει δα και συνεχεια) πολυ δυσκολα να το σηκωσει ακομα κι αν εγω δεν μπορω εκεινη την ωρα και κανει παντα ενοχλητικα σχολια γι αυτην (επειδη πηρε τηελφωνο)

Μου την σπαει πολυ η συμπεριφορα του και ομολογω οτι πεφτει στα ματια μου (ακομα κι αν ειναι εξαιρετικα εκνευριστικη η μητερα μου για μενα)....θεωρω πολυ ασχημη αυτη την συμπεριφορα. Οποτε υποθετω καπως ετσι αισθανονται και οι αντρες οταν το κανετε εσεις σε αυτους (ακομα κι αν εχετε τα χιλια δικια). Μηπως πρεπει να χαλαρωσετε και να το δειτε πιο διπλωματικα το θεμα?

Το οτι η πεθερα θελει να μιλαει και μαζι σας στο τηλεφωνο οσο ενοχλητικο κι αν ειναι, χαρακτηριζεται καλο σημαδι, σημαινει σας υπολογιζει και θελει καλη σχεση μαζι σας....δειτε το απο την θετικη πλευρα.

εχω αρχισει και προβληματιζομαι vera...

πολλες ομοιοτητες οι αντρες μας..

δεν με νοιαζει που εχουμε παντρευτει τον ιδιο... αλλα μηπως θα μπορουσε να μενει σε σενα, συχνοτερα??? ας πουμε 5 μερες σε σενα, 2 σε μενα???

Απαπα....σημερα γυρισε απο τις διακοπες του ο χαλιφης και τελειωσαν οι δικες μου διακοπες......σνιφ!!! Μια χαρα ξεκουραστηκα τοσες μερες......ξεκινα παλι η γκρινια!

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...