Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΝΥΔΡΑΜΝΙΟ

veti

Recommended Posts

κοπελα μου και γω βρεθηκα στη θεση σου.μετα τον 6 μηνα το υγρο μου αρχισε και μειωνοταν μεχρι που δεν υπηρχε μεσα ουτε σταγονα.φοβομουν παρα πολυ γιατι οταν τελειωσε το υγρο ημουν στο τελος του 8 με αρχες του 9.δενηξερα αν μπορει να αναπνευσει αν οξυγονωνεται καλα ο εγκεφαλος και ετρεμα μηπως ειχε καποιο προβλημα.ελπιζω ολα να σου πανε καλα απο εδω και περα.

qcKmp2.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 105
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχομαι να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά και σε λίγους μήνες να κρατάτε αγκαλιά το μωράκι σας υγιές και δυνατό!!!

καλημερουδια!!!!ναι πηγαμε στον γιατρο κ ναι ειναι ολα καλα!!!!επιτελουσ δεν φανταζεσαι ποσο χαρηκαμε!!!μασ ειπε οτι ειναι κ αγορακι!!!:-Pμακαρι ολα να πανε καλ κ μεχρι το τελοσ τησ εγκυμοσυνησ!!!

Αχ! βρε κοριτσι μου να ηξερες ποσο χαρηκα που ειναι ολα καλα αυτη την φορα:P:p:p Σε καταλαβαινω απολυτα γιατι το εχω περασει το μαρτυριο αυτο και εγω,και ξερω πως ειναι.

Ευχομαι μεχρι το τελος της εγκυμοσυνης να ειναι ολα τελεια,και θα ειναι μην αγχωνεσαι καθολου και προσπαθησε τωρα να ηρεμησεις και να υποδεχτεις τον μπεμπακο σου σε λιγους μηνες.

Μακαρι και εμενα την επομενη φορα να πανε ολα καλα και να κανω γερα παιδακια:P:p:p:p

Σε φιλω,και να ξερεις οτι πραγματικα χαρηκα παρα πολυ με τα νεα σου!!!!

καλημερουδια!!!!ναι πηγαμε στον γιατρο κ ναι ειναι ολα καλα!!!!επιτελουσ δεν φανταζεσαι ποσο χαρηκαμε!!!μασ ειπε οτι ειναι κ αγορακι!!!:-Pμακαρι ολα να πανε καλ κ μεχρι το τελοσ τησ εγκυμοσυνησ!!!

Ψιψινέλ, χάρηκα πολύ με τα νέα σου! με το καλό το μπεμπάκι!

Αχ! βρε κοριτσι μου να ηξερες ποσο χαρηκα που ειναι ολα καλα αυτη την φορα:P:p:p Σε καταλαβαινω απολυτα γιατι το εχω περασει το μαρτυριο αυτο και εγω,και ξερω πως ειναι.

Ευχομαι μεχρι το τελος της εγκυμοσυνης να ειναι ολα τελεια,και θα ειναι μην αγχωνεσαι καθολου και προσπαθησε τωρα να ηρεμησεις και να υποδεχτεις τον μπεμπακο σου σε λιγους μηνες.

Μακαρι και εμενα την επομενη φορα να πανε ολα καλα και να κανω γερα παιδακια:P:p:p:p

Σε φιλω,και να ξερεις οτι πραγματικα χαρηκα παρα πολυ με τα νεα σου!!!!

θα πάνε καλά veti Μου, για όλες μας θα πάνε! Να εισαι σίγουρη!

pdNQp3.pngjWt5p3.png

Valiak μου μακαρι κοριτσακι μου να πανε ολα καλα οπως τα ονειρευομαστε.

Ειδη εχουμε ξεκινησει προσπαθειες για μια νεα εγκυμοσυνη,αλλα φοβαμαι και τρεμω στην ιδεα μην βιωσω παλι τα ιδια.

Μπορεσα να πατησω στα ποδια μου μετα απο αυτο και να συνεχισω,ομως τις φοβιες μου δεν μπορω να τις ξεπερασω.

Εσυ πως εισαι?Ολα καλα?

Διαφημίσεις

με τα πάνω μου και τα κάτω μου... οι μέρες των γιορτών ήταν δύσκολες, όπως ίσως και για σένα, ειχαμε και κοντά Π.Η.Τ. :-( Ξεκινήσαμε κι εμείς τις προσπαθειες... Κι εγώ φοβάμαι μη τυχον ξαναπαλλινδρομήσει το μωρό, πάντα θα φοβομαστε, αλλά τουλάχιστον αυτός ο φοβος δεν μας εμποδιζει απο το να προσπαθούμε και απο το να ονειρευομαστε! Ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά στο μέλλον!

pdNQp3.pngjWt5p3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...