Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΝΥΔΡΑΜΝΙΟ

veti

Recommended Posts

Το μωρο οπως μας εξηγησαν αν δεν εχει αμνιακο δεν μπορει να αναπτυξει τους πνευμονες ωστε να λειτουργησουν μετα την γεννηση του.Και χωρις νεφρα πως θα ζησει?

Δεν εχω πειρα γιαυτο και προτινα να ρωτησεις την κοπελα που εχει το μωρακι της στην αιμοκαθαρση. Βεβαι και οι πνευμονες ειναι πολυ σοβαρο θεμα... Αυτες οι ενεσεις που κανουν στα προωρα μηπως σας βοηθησουν?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 105
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

UNDERAGE καπου εδω μεσα σε προηγουμενη σελιδα θα δεις και την δικη μου ιστορια...

Ενδεικτικα θα σου πω... πως τον γιοκα μου τον εχασα 2,5 ετων απο καλπαζουσα λευχαιμια μεσα σε 1,5 μηνα."Εφυγε" σχεδον στα χερια μου... φωναζωντας "μαμααααα μου,,,," ....

ειναι νομιζω ο,τι πιο σοκαροστικο εχω διαβασει εδω μεσα, ο,τι πιο δυσαρεστο εχω σκεφτει..

κοπελα μου κουραγιο, να χαιρεσαι το κοριτσακι σου!

Veti καλσπέρα.Καταχήν να σου πω οτι λυπάμαι πολύ για αυτό που σου έτυχε.......:(:(

Κατά δεύτερον να σου πω τη δική μου ιστορία με λίγα λόγια μήπως και σε βοηθήσει:Είχα μια πολύ καλή εγκυμοσύνη αλλά μόλις έκλεισα τον 7ο μήνα έσπασαν τα νερά μου ξαφνικά.Μένω κοντά στη Θεσ/νικη κι έτσι πήγα εκεί στο Ιπποκράτειο στις 12 το βράδυ με τα νερά μου σπασμένα και συσπάσεις.Εκεί με εξέτασαν και μου έβαλαν ορό κατευθείαν.Μου έκαναν ενέσεις κοριζόνης για τα πνευμόνια του μωρού σε περίπτωση που γεννήσω......

Τελικά δεν γέννησα εκείνο το βράδυ αλλά 1 μήνα μετά!!

Μου εξήγησαν οτι το αμνιακό υγρό παρότι έχανα καθημερινά σε μεγάλες ποσότητες αναπληρωνόταν απο το μωρό που ουρούσε και τον ορό που μου είχαν.Αποτέλεσμα?Έχω ένα υγιέστατο αγοράκι σχεδόν 9 μηνών στην αγκαλιά μου.

Ψάξτο λίγο καλύτερα μήπως μπορεί να γίνει κάτι.....

Απλά δν ξέρω αν παίζει ρόλο και η εβδομάδα κύησης που διανύεις.......

Εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου όλα να πάνε καλά.....

QgIJp2.png

vjwRp3.png

Veti μου, μπήκα να δω το θέμα σου γιατί είχαμε μιλήσει και προχθές -αν θυμάσαι- και σοκαρίστηκα. Δεν είμαι από τις κοπέλες που πέρασαν κάτι τέτοιο, αλλά μου φαίνεται τόσο πεζό να σου ευχηθώ "κουράγιο και δύναμη"....Μόνο τη σκέψη μου σου στέλνω και θα είμαι εδώ να τα λέμε...Θα σε σκέφτομαι και θα περιμένω νέα σου...Σε φιλώ.

Veti καλσπέρα.Καταχήν να σου πω οτι λυπάμαι πολύ για αυτό που σου έτυχε.......:(:(

Κατά δεύτερον να σου πω τη δική μου ιστορία με λίγα λόγια μήπως και σε βοηθήσει:Είχα μια πολύ καλή εγκυμοσύνη αλλά μόλις έκλεισα τον 7ο μήνα έσπασαν τα νερά μου ξαφνικά.Μένω κοντά στη Θεσ/νικη κι έτσι πήγα εκεί στο Ιπποκράτειο στις 12 το βράδυ με τα νερά μου σπασμένα και συσπάσεις.Εκεί με εξέτασαν και μου έβαλαν ορό κατευθείαν.Μου έκαναν ενέσεις κοριζόνης για τα πνευμόνια του μωρού σε περίπτωση που γεννήσω......

Τελικά δεν γέννησα εκείνο το βράδυ αλλά 1 μήνα μετά!!

Μου εξήγησαν οτι το αμνιακό υγρό παρότι έχανα καθημερινά σε μεγάλες ποσότητες αναπληρωνόταν απο το μωρό που ουρούσε και τον ορό που μου είχαν.Αποτέλεσμα?Έχω ένα υγιέστατο αγοράκι σχεδόν 9 μηνών στην αγκαλιά μου.

Ψάξτο λίγο καλύτερα μήπως μπορεί να γίνει κάτι.....

Απλά δν ξέρω αν παίζει ρόλο και η εβδομάδα κύησης που διανύεις.......

Εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου όλα να πάνε καλά.....

Δυστηχως στην περιπτωση μου οπως μας ειπαν ειμαι σε μικρο μηνα για να επιβιωσει αυτο το μωρο,γιατι στην φαση αυτη το μωρο με το αμνιακο προετοιμαζει τους πνευμονες του καταπινοντας αμνιακο.Αν ημουνα σε μεγαλυτερο μηνα θα ηταν καπως καλυτερα τα πραγματα.

Απο χθες με εχει φαει το γιατι ενω ολα ηταν καλα εγινε αυτο.Η αυχενικη μου και οι εξετασεις ητανε πολυ καλες,και υπηρχε αμνιακο.Τι να πω πλεον δεν ξερω.Αυριο θα ξανα κατεβω αθηνα σε αλλο γιατρο να δουμε τι θα μας πουν,αν και δεν εχω πλεον ελπιδα.

Διαφημίσεις

Veti μου, μπήκα να δω το θέμα σου γιατί είχαμε μιλήσει και προχθές -αν θυμάσαι- και σοκαρίστηκα. Δεν είμαι από τις κοπέλες που πέρασαν κάτι τέτοιο, αλλά μου φαίνεται τόσο πεζό να σου ευχηθώ "κουράγιο και δύναμη"....Μόνο τη σκέψη μου σου στέλνω και θα είμαι εδώ να τα λέμε...Θα σε σκέφτομαι και θα περιμένω νέα σου...Σε φιλώ.

Σε ευχαριστω πραγματικα μεσα απο την καρδια μου,μου κανει καλο να μιλαω εδω μεσα.Ευχομαι σε καμια κοπελα να μην τυχει κατι τετοιο.Εγω μεχρι χθες εκανα ονειρα για αυτο το μωρο και ξαφνικα γκρεμιστηκαν ολα.

Σε ευχαριστω πραγματικα μεσα απο την καρδια μου,μου κανει καλο να μιλαω εδω μεσα.Ευχομαι σε καμια κοπελα να μην τυχει κατι τετοιο.Εγω μεχρι χθες εκανα ονειρα για αυτο το μωρο και ξαφνικα γκρεμιστηκαν ολα.

Καλή μου, τα συναισθήματα δυστυχώς είναι τόσο γνώριμα για πολλές κοπέλες εδώ μέσα που έχουμε βιώσει κάτι τέτοιο....

Βρέθηκα στην ίδια θέση πριν 6,5 μήνες...

Ο δρόμος πολύ δύσκολος αλλά δεν έχεις άλλη επιλογή από το να προχωρήσεις. Θα δεις όμως ότι όσο προχωράς, τόσο πιο βατός θα σου φαίνεται.

Πάρε τη δεύτερη γνώμη και αν δυστυχώς είναι σύμφωνη με την πρώτη μάζεψε όσο κουράγιο έχεις, πιάσε σφικτά το χέρι του άντρα σου και άφησε το αγγελούδι σου να πετάξει ψηλά...

Εμείς όλες εδώ, έχουμε μια πολύ μεγάλη αγκαλιά για σένα...

Η σκέψη μου μαζί σου...

4iqfp2.png?nAtPrUav

Βασω δεν εχω λογια να σου πω,δεν μπορω να φανταστω τι περασες, κ ουτε θελω, μακαρι καμια μανουλα να μην ζησει ποτε αυτο που εζησες,τι να σου πω κοπελα μου να σαι καλα για το αλλο σου το παιδι.Συγνωμη veti αλλα εχω συγκλονιστει πολυ με αυτο που περασε η κοπελα,γιατι δεν συγκρινεται ενα παιδι που εχει γεννηθει με ενα παιδι που ειναι στην κοιλια,ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΗΣΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ απλα ειναι φριχτο αυτο που περασε κ περναει η Βασω

Κοριτσια μολις γυρισα απο αθηνα με τον αντρα μου.Μας ειδε και αλλος γιατρος,και μας ειπε ακριβως τα ιδια πραγματα που μας ειπαν και οι αλλοι γιατροι.Δυστηχως τα πραγματα δεν αλλαζουν,ητανε να γινουν ετσι,και οπως μας ειπαν ειναι τυχαιο γεγονος και συμβαινει 1 στις 3000.

Τωρα τις επομενες μερες θελω να κανονισω την διακοπη κυησης με τον γυναικολογο μου,που επισης ολοι μου προτεινουν φυσιολογικο τοκετο και οχι καισαρικη διοτι δεν εχω παιδια και επισης μου λενε οτι ειναι πιο γρηγορη η αναρρωση και μετα απο τρεις μηνες μπορω να ξανα προσπαθησω για εγκυμοσυνη.Στην αρχη ελεγα για καισαρικη αλλα τωρα το σκεφτομαι διαφορετικα,το ξερω θα ειναι επωδυνο και περισοτερο για την ψυχη μου αλλα τι να κανουμε θα το περασουμε και αυτο.

Εσεις κοριτσια τι προτιμησατε,Φ.Τ η καισαρικη?Θα ηθελα πολυ να μου πειτε την γνωμη σας και την εμπειρια που βιωσατε.

Σας ευχαριστω ολες και παλι........

Veti μου λυπάμαι απίστευτα που τελικά πρέπει να το περάσεις κι αυτό..

Κάνε την καρδιά σου πέτρα κορίτσι μου και προχώρα.. Νομίζω ότι οι περισσότερες κοπέλες αν όχι όλες θα σου πουν ότι προχώρησαν σε φυσιολογικό τοκετό ακριβώς επειδή υπάρχει γρηγορότερη ανάρρωση αλλά κι επειδή σε τρεις μήνες θα μπορείς να ξανακάνεις προσπάθεια..

Η σκέψη μου είναι μαζί σου..

Διαφημίσεις

veti μου, ειλικρινά λυπάμαι πολύ! Δεν ξέρω τί θα αποφασίσεις να κάνεις. Ελπίζω να αναρρώσεις γρήγορα κ σωματικά μα κυρίως ψυχολογικά! Να ξέρεις πως θα έχεις έναν φύλακα άγγελο για πάντα να σε προσέχει!

Οι μέρες που έρχονται θα είναι ζόρικες αλλά να θυμάσαι πως για τα ζόρια θα είμαστε κοντά σου!

βετι λυπαμαι πολυ, τουλαχιστον σιγουρευτηκες

μαζεψε δυναμη και προχωρα αφου σκεφτεις τον λιγοτερο ανωδυνο τροπο για τωρα αλλα και για αργοτερα

ευχομαι να παρεις την καλυτερη για σενα αποφαση και γρηγορα να προχωρησεις παρακατω

Z57wp3.png dQOzp3.png

25/12/10 πήραμε το καλύτερο δώρο

Κοριτσια μολις γυρισα απο αθηνα με τον αντρα μου.Μας ειδε και αλλος γιατρος,και μας ειπε ακριβως τα ιδια πραγματα που μας ειπαν και οι αλλοι γιατροι.Δυστηχως τα πραγματα δεν αλλαζουν,ητανε να γινουν ετσι,και οπως μας ειπαν ειναι τυχαιο γεγονος και συμβαινει 1 στις 3000.

Τωρα τις επομενες μερες θελω να κανονισω την διακοπη κυησης με τον γυναικολογο μου,που επισης ολοι μου προτεινουν φυσιολογικο τοκετο και οχι καισαρικη διοτι δεν εχω παιδια και επισης μου λενε οτι ειναι πιο γρηγορη η αναρρωση και μετα απο τρεις μηνες μπορω να ξανα προσπαθησω για εγκυμοσυνη.Στην αρχη ελεγα για καισαρικη αλλα τωρα το σκεφτομαι διαφορετικα,το ξερω θα ειναι επωδυνο και περισοτερο για την ψυχη μου αλλα τι να κανουμε θα το περασουμε και αυτο.

Εσεις κοριτσια τι προτιμησατε,Φ.Τ η καισαρικη?Θα ηθελα πολυ να μου πειτε την γνωμη σας και την εμπειρια που βιωσατε.

Σας ευχαριστω ολες και παλι........

veti λυπαμαι παρα πολυ..

λογικα στην εβδομαδα που εισαι το μωρο ειναι πολυ μικρο (καπου στο μισο κιλο και αν.) οποτε αν το γεννησεις φυσιολογικα θα βγει σχετικα ευκολα. δεν θα χρειαστεις ραμματα κατα πασα πιθανοτητα οποτε σε λιγες μερες θα εισαι καλα σωματικά. οι τεχνητοι πονοι πονανε αλλα ελπιζω να σε πιασουν αμεσως και να μην ταλαιπωρηθεις ωρα με τη διαδικασια. Αντιθετα στην καισαρικη θα εχεις μετα μια τομη που θα ποναει, και δεσμευση στο μελλον να κανεις παλι καισαρικη.

και παλι, λυπαμαι παρα πολυ, καλη δυναμη. ολα θα πανε καλα..

κοριτσακι μου να παρεις κ μια δευτερη γνωμη...θαυματα γινονται πολλα...συμβουλες μην στεναχωριεσαι δεν θα σου δωσω γιατι τα εχω περασει 2 φορες..κουραγιο κ εδω ειμαστε ολες να βοηθαμε η μια την αλλη...[/

Θα παρω δευτερη γνωμη,αλλα τα πραγματα δεν νομιζω να αλλαξουν.Τουλαχιστον να μπορουσα να κανω κατι ωστε να το σωσω το μωρο μου αλλα δεν γινεται χωρις αμνιακο τι????????Πως θα ζησει?

Εσυ ησουνα σε προχωρημενες εγκυμοσυνες?Αν θελεις απαντας.

ναι κ στις δυο 22 εβδομαδων....

να παρεις 2η γνωμη για να εισαι σιγουρηγιαυτο που πας θακανεις...μην σκεφτεσαι μετα κ αν εγινε λαθος....

την πρωτη φορα εκανα διακοπη αλλα ειχα παει κ στην αυγιδου κ στην παουλεσκου...η παουλεσκου το ειδε με την πρωτη σε 1 δευτερολεπτο...κ μετα εκελισα κ στην αυγιδου για να ειμαι σιγουρη...

το δευτερο να σου πω ειναι προσφατο πριν 45 ημερες ηταν νεκρο αλλα κ παλι πανω στον πανικο μου ουρλιαζα να παω κ σε αλλο μηχανημα ειναι χαλασμενο...κ με πηγαν...κ φυσικα οταν πηγα στο μαιυτηριο ξαναεκανα γιατι ηλπιζα οτι θα γινοταν θαυμα κ η καρδια της θα ξανχτυπουσε...αλλα δυτηχως ηταν νεκρη.

να κανεις για να τα εχεις καλα με τον εαυτο σου...

σορυ ειδα οτι πηγες....καλυτερα παντως.

εγω την πρωτη την εκανα με καισαρικη...το προτιμησα κ εγω για να μην ακουσω το μωρο να κλαει αφου κοιμομουν,ετσι μου ειπε ο γιατρος κ ετσι εκανα...τωρα βεβαια εκανα φυσιολογικο...κ οχι επειδη το διαλλεξα αλλα η γιατρος μου ειπε οτι ηταν μεγα λαθος που πηγα με καισαρικη στον 5ο μηνα...μετα δημιουργουντε προβλημα πολλα...η μητρα δεν ειναι λεπτη οπως πρεπει στον 9ο...αντιθετα ειναι χοντρη κ για να κλεισει μετα η τομη μπορει να δημιουργηθουν κ συμφησεις...

εγω κ τις 2 φορες ηθελα ναρκωση να μην δω τιποτε γιατι δεν το αντεχει η καρδια μου....την δευτερη φορα οταν βγηκε το μωρο μου καναν κ μεθυς για να μην δω τιποτε...θα κανεις οτι αντεχει η ψυχη σου κανε το ποιο ανωδυνο για σενα αυτη την στιγμη...

το σωστο ειναι φυσιολογικος....συζητησε το με τον αντρα σου...εμεναστον φυσιολογικο ηταν μεσα κ μου κραταγε το χερι...κ φυσικα κ η γιατρος μου εκει διπλα...αλλιως πραγματικα δεν ξερω τι θα εκανα.

Διαφημίσεις

σορυ ειδα οτι πηγες....καλυτερα παντως.

εγω την πρωτη την εκανα με καισαρικη...το προτιμησα κ εγω για να μην ακουσω το μωρο να κλαει αφου κοιμομουν,ετσι μου ειπε ο γιατρος κ ετσι εκανα...τωρα βεβαια εκανα φυσιολογικο...κ οχι επειδη το διαλλεξα αλλα η γιατρος μου ειπε οτι ηταν μεγα λαθος που πηγα με καισαρικη στον 5ο μηνα...μετα δημιουργουντε προβλημα πολλα...η μητρα δεν ειναι λεπτη οπως πρεπει στον 9ο...αντιθετα ειναι χοντρη κ για να κλεισει μετα η τομη μπορει να δημιουργηθουν κ συμφησεις...

εγω κ τις 2 φορες ηθελα ναρκωση να μην δω τιποτε γιατι δεν το αντεχει η καρδια μου....την δευτερη φορα οταν βγηκε το μωρο μου καναν κ μεθυς για να μην δω τιποτε...θα κανεις οτι αντεχει η ψυχη σου κανε το ποιο ανωδυνο για σενα αυτη την στιγμη...

το σωστο ειναι φυσιολογικος....συζητησε το με τον αντρα σου...εμεναστον φυσιολογικο ηταν μεσα κ μου κραταγε το χερι...κ φυσικα κ η γιατρος μου εκει διπλα...αλλιως πραγματικα δεν ξερω τι θα εκανα.

Πραγματικα δεν μπορω να πιστεψω οτι συμβαινει σε τοσες πολλες κοπελες αυτο,ειναι τραγικο και μονο που το σκεφτομαι το ολο θεμα.Εχω ακουσει τοσες περιπτωσεις και δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει,και αυτο που με τρελαινει ειναι οτι ενω προσεχα δεν καπνιζα στην εγκυμοσυνη,δεν επινα και γενικοτερα το ηθελα απιστευτα οπως ολες σας μας τυχαινει αυτο........

Οσο για την διαδικασια ολοι οι γιατροι μου λενε για φυσιολογικο διοτι ειναι καλυτερα μετεπειτα για την γυναικα.Ξερω οτι αυτο ειναι το καλυτερο αλλα τρεμω στην ιδεα μην δω και εγω το μωρο.

Η διαδικασια κραταει πολλες ωρες?συγνωμη που ρωταω αλλα ειμαι χαμενη και δεν ξερω τι ακολουθει για αυτο σε ρωταω.

Πραγματικα δεν μπορω να πιστεψω οτι συμβαινει σε τοσες πολλες κοπελες αυτο,ειναι τραγικο και μονο που το σκεφτομαι το ολο θεμα.Εχω ακουσει τοσες περιπτωσεις και δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει,και αυτο που με τρελαινει ειναι οτι ενω προσεχα δεν καπνιζα στην εγκυμοσυνη,δεν επινα και γενικοτερα το ηθελα απιστευτα οπως ολες σας μας τυχαινει αυτο........

Οσο για την διαδικασια ολοι οι γιατροι μου λενε για φυσιολογικο διοτι ειναι καλυτερα μετεπειτα για την γυναικα.Ξερω οτι αυτο ειναι το καλυτερο αλλα τρεμω στην ιδεα μην δω και εγω το μωρο.

Η διαδικασια κραταει πολλες ωρες?συγνωμη που ρωταω αλλα ειμαι χαμενη και δεν ξερω τι ακολουθει για αυτο σε ρωταω.

βετι μου εμενα μου εβαλε ενα φαρμακο για να μαλακωσει ο τραχηλος στις 12 το μεσημερι κ στις 3:15 ζητησα επισκλειριδειο οχι γιατι δεν αντεχα τον πονο αλλα αρχισα να φοβαμαι παρα πολυ κ πιστευα οτι θα ποναω πολυ για πολυ ωρα...αλλα 4 ειχαν ολα τελειωσει....κ φυσικα μετα δεν πονουσα καθολου σε σχεση με την καισαρικη που πονουσα 4 ημερες.

εισαι χαμενη μου θυμιζεις ακριβως εμενα πριν λιγες ημερες...

οντως γιατι να περναμε ολα αυτα..εγω εστειλα 2 αγγελουδια...τις μπεμπουλες μου κ δεν ξερω αν ποτε θα καταφερω να κρατησω μια μπεμπα στην αγκαλια μου...

Δεν υπάρχουν λόγια καλή μου...Μάζεψε όση δύναμη μπορείς να βρεις και προσπάθησε για φυσιολογικό τοκετό. Με την καισαρική θα έχεις εκτός από τα ψυχικά τραύματα να επουλώσεις και τα σωματικά. Σε σκέφτομαι...

γεια σου κοριτσι μου!!!ξερω τον πονο σου γιατι τον εχω περασει και εγω!!!και αυτο το γιατι δε φευγει ποτε γιαυτο απλα ο χρονος θα τα γιατρεψει ολα και φυσικα ο ερχομος ενος νεου μωρου!!!!εγω στις 22 εβδομαδες εκανα διακοπη λογο τρισομιας και ηταν 1 στις 10.000 ξερεις το λαχειο!!!η καλυτερη επιλογη ειναι να το κανεις φυσιολογικα και ετσι να μπορεσεις πολι γρηγορα για μια καινουρια εγυμοσινη...αν κανουν και επισκλιριδιο μια χαρα θα ειναι...εγω με τον τροπο που εκανα διακοπη ηταν απαισιος γιατι και εγω τοτε δεν ιξερα και φοβομουν!!!αλλα μετα επεσα σε καταθλιπση και αυτο που μου εδωσε ζωη ηταν ο παναγιωτης μου που ειρθε τον επομενο χρονο....συμβουλη μου ειναι να μην κολησεις σε αυτο το γεγονος και να προχορησεις...εγω την πατησα και με πειρε απο κατω.....μετα απο 2 χρονια εκανα τον γιαννακη μου....και τωρα ειμαι εγκυος στο τριτο αγορι...στην β επιπεδου μου βρεικαν μια ανεπαρκεια βαλβιδας αλλα μου ειπαν να μην ανυσηχο και οτι πολες φορες διορθονετε μονο του!!!!κορισακι μου το ανχος για καθε μανουλα ειναι εκει..θελω να βρεις οσες δυναμεις υπαρχουν μεσα στην ψυχη σου να κανεις αυτο γιατι ετσι θελησε η ζωη οπως για ολες μας...δωσε λιγο χρονο να ηρεμησεις και μετα μην το βαλεις κατω...θα γινεις και εσυ μανουλα!!!σου ευχομε να τελειωσουν ολα γρηγορα και οτι χρειαστεις ειμαστε εδω καλη δυναμη κοριτσι μου!!!

Κι εγώ κοριτσάκι μου φυσιολογικά γέννησα, παρόλο που στο πρώτο μου παιδάκι είχα κάνει καισαρική. Δεν νομίζω ότι ένας νοήμων γιατρός θα πρότεινε καισαρική αν δεν υπάρχει αντικειμενική αντένδειξη για φυσιολογικό. Είναι πιο ψυχοφθόρο από ψυχολογικής άποψης αλλά θα βγεις καλά σωματικά και αυτό είναι που μετράει αυτή τη στιγμή, γιατί το επόμενο μωράκι σου περιμένει λίγο παρακάτω....Όσο για τή διάρκεια του τοκετού ποικίλει από γυναίκα σε γυναίκα. Εμένα διήρκησε 8,5 ώρες και θεωρητικά ήταν σχετικά σύντομος. Εγώ επέλεξα να κάνω επισκληρίδιο (παρόλο που άργησα να την κάνω) γιατί στην ψυχολογική κατάσταση που ήμουν, δεν μπορούσα να αντιμετωπίσω τον πόνο. Νομίζω ότι βοηθάει. Όσο για το μωρό, δεν θα το δεις, ούτε θα το ακούσεις...

Ή γνώμη μου είναι να το κάνεις όσο πιο γρήγορα γίνεται για να μην παραταθεί άλλο η αγωνία σου. Καλό κουράγιο καλή μου. Σε νιώθουμε όλες και θα είμαστε μαζί σου για όσο μας χρειάζεσαι. Είναι απίστευτη η δύναμη που έχουμε πάρει εδώ μέσα η μία από την άλλη.

4iqfp2.png?nAtPrUav

γεια σου κοριτσι μου!!!ξερω τον πονο σου γιατι τον εχω περασει και εγω!!!και αυτο το γιατι δε φευγει ποτε γιαυτο απλα ο χρονος θα τα γιατρεψει ολα και φυσικα ο ερχομος ενος νεου μωρου!!!!εγω στις 22 εβδομαδες εκανα διακοπη λογο τρισομιας και ηταν 1 στις 10.000 ξερεις το λαχειο!!!η καλυτερη επιλογη ειναι να το κανεις φυσιολογικα και ετσι να μπορεσεις πολι γρηγορα για μια καινουρια εγυμοσινη...αν κανουν και επισκλιριδιο μια χαρα θα ειναι...εγω με τον τροπο που εκανα διακοπη ηταν απαισιος γιατι και εγω τοτε δεν ιξερα και φοβομουν!!!αλλα μετα επεσα σε καταθλιπση και αυτο που μου εδωσε ζωη ηταν ο παναγιωτης μου που ειρθε τον επομενο χρονο....συμβουλη μου ειναι να μην κολησεις σε αυτο το γεγονος και να προχορησεις...εγω την πατησα και με πειρε απο κατω.....μετα απο 2 χρονια εκανα τον γιαννακη μου....και τωρα ειμαι εγκυος στο τριτο αγορι...στην β επιπεδου μου βρεικαν μια ανεπαρκεια βαλβιδας αλλα μου ειπαν να μην ανυσηχο και οτι πολες φορες διορθονετε μονο του!!!!κορισακι μου το ανχος για καθε μανουλα ειναι εκει..θελω να βρεις οσες δυναμεις υπαρχουν μεσα στην ψυχη σου να κανεις αυτο γιατι ετσι θελησε η ζωη οπως για ολες μας...δωσε λιγο χρονο να ηρεμησεις και μετα μην το βαλεις κατω...θα γινεις και εσυ μανουλα!!!σου ευχομε να τελειωσουν ολα γρηγορα και οτι χρειαστεις ειμαστε εδω καλη δυναμη κοριτσι μου!!!

Σε ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σου λογια,να εισαι καλα και να χαιρεσαι τα παιδακια σου.Εδω μεσα πραγματικα το ξερω οτι με νιωθετε και με βοηθαει απιστευτα η κουβεντα μαζι σας γιατι εσεις μπορειτε να καταλαβετε πως νιωθω εγω τωρα γιατι τα εχετε περασει και εσεις αυτα.

Προσπαθω να μαζεψω δυναμεις και να παω για τον φυσιολογικο τοκετο να τελειωσει αυτο το μαρτυριο που ζω τωρα.

Ευχομαι να μπορεσω να κανω γερα παιδακια στην πορεια γιατι το θελω απιστευτα.αυτη την στιγμη μου φαινονται ολα μαυρα αλλα στην πορεια και με τον χρονο φανταζομαι θα τα καταφερω και εγω να γινω μανουλα.

Κι εγώ κοριτσάκι μου φυσιολογικά γέννησα, παρόλο που στο πρώτο μου παιδάκι είχα κάνει καισαρική. Δεν νομίζω ότι ένας νοήμων γιατρός θα πρότεινε καισαρική αν δεν υπάρχει αντικειμενική αντένδειξη για φυσιολογικό. Είναι πιο ψυχοφθόρο από ψυχολογικής άποψης αλλά θα βγεις καλά σωματικά και αυτό είναι που μετράει αυτή τη στιγμή, γιατί το επόμενο μωράκι σου περιμένει λίγο παρακάτω....Όσο για τή διάρκεια του τοκετού ποικίλει από γυναίκα σε γυναίκα. Εμένα διήρκησε 8,5 ώρες και θεωρητικά ήταν σχετικά σύντομος. Εγώ επέλεξα να κάνω επισκληρίδιο (παρόλο που άργησα να την κάνω) γιατί στην ψυχολογική κατάσταση που ήμουν, δεν μπορούσα να αντιμετωπίσω τον πόνο. Νομίζω ότι βοηθάει. Όσο για το μωρό, δεν θα το δεις, ούτε θα το ακούσεις...

Ή γνώμη μου είναι να το κάνεις όσο πιο γρήγορα γίνεται για να μην παραταθεί άλλο η αγωνία σου. Καλό κουράγιο καλή μου. Σε νιώθουμε όλες και θα είμαστε μαζί σου για όσο μας χρειάζεσαι. Είναι απίστευτη η δύναμη που έχουμε πάρει εδώ μέσα η μία από την άλλη.

Ντολη μου σε ευχαριστω και εσενα για τα καλα σου λογια,να εισαι παντα καλα.Δεν το εχω συζητησει ακομα με τον γιατρο μου αν μπορω να κανω επισκληρειδιο,μακαρι να γινετε και να ειναι πιο ανωδυνο το ολο θεμα.

Κοριτσια αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι οι τοσες πολλες περιπτωσεις με τα ιδια σχεδον προβληματα,τι να πω δεν ξερω.

Ο τρομος μου θα ειναι μην ξανα γινει ακριβως το ιδιο πραγμα και παλι σε επομενη εγκυμοσυνη,αλλα ποιος μπορει να το εγγυηθει αυτο?

Ενδεικτικα θα σου πω... πως τον γιοκα μου τον εχασα 2,5 ετων απο καλπαζουσα λευχαιμια μεσα σε 1,5 μηνα."Εφυγε" σχεδον στα χερια μου... φωναζωντας "μαμααααα μου,,,," ....

Βάσω μου δεν μπορεσα να μην λυγίσω σε αυτο που γράφεις.Δεν υπάρχει χειρότερο απο αυτο που έζησες.Ακομα ειναι τα ματια μου δακρυσμενα.Τι να πω κοπελα μου δεν υπαρχουν λόγια σε κατι τετοιες καταστάσεις.Το μόνο που μπορω να πω ειναι να σου δίνει δύναμη η κορούλα σου να συνεχίσεις και το αγγελάκι σου να επιστρεψει σε σένα μέσα απο ένα αδελφάκι που θα του κάνεις.

Βάσω μου δεν μπορεσα να μην λυγίσω σε αυτο που γράφεις.Δεν υπάρχει χειρότερο απο αυτο που έζησες.Ακομα ειναι τα ματια μου δακρυσμενα.Τι να πω κοπελα μου δεν υπαρχουν λόγια σε κατι τετοιες καταστάσεις.Το μόνο που μπορω να πω ειναι να σου δίνει δύναμη η κορούλα σου να συνεχίσεις και το αγγελάκι σου να επιστρεψει σε σένα μέσα απο ένα αδελφάκι που θα του κάνεις.

πραγματικα τραγικο!!!!ακομη κλαιω!!!!πως ορθοποδησεις μετα απο κατι τετοιο???veti μου ευχομαι ολα να πανε κατ΄ευχην για σενα και να τελειωσει γρηγορα ολο αυτο. το μωρακι σου θ ατο προσεχει ο θεουλης εκει ψηλα. γρηγορα να κανεις αλλο και να σκεφτεσαι οσο πιο θετικα γινεται...

VETI μου,

πως εισαι γλυκεια μου; Ελπιζω να εχουμε νεα σου σημερα... σε σκεφτομουν πολυ αυτες τις μερες...

An angel in the book of my life wrote down my baby's birth... Then whispered as she closed the book "... too beautiful for earth " .........

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...