Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΝΥΔΡΑΜΝΙΟ

veti

Recommended Posts

ναι domninaki μου... δυστυχως το αμνιακό νερό είναι κατα το πολύ μεγαλύτερο ποσοστό του κατι σαν τα πρόημα ούρα του εμβρύου, δηλαδή παράγεται από τα νεφρα... βετη, εγώ διέκοψα πολύ νωρίτερα από εσένα, σταθηκα τυχερή μεσα στην ατυχία μου και φάνηκε στην αυχενική διαφάνεια... επανελαβα τις εξετάσεις ετρεξα σε γιατρους για να σιγουρευτω αλλα δυστυχως σιγουρευτηκα και προχωρησα γρήγορα στη διακοπη. κουράγιο κουραγιο κουραγιο. μονο αυτο εχω να σου πω. και εχοντας περασει τοσο καιρο απο την δική μου διακοπη μπορω να σου πω οτι με τον καιρο ο πονος ειναι μαλακότερος...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 105
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλή μου, είμαι στο γραφείο κ θα πάω σπίτι το απόγευμα. Εκεί έχω και τα έγγραφα όλα από την εξέταση. Όμως, δεν υπάρχει λόγος να περιμένεις. Κάλεσε στο Λητώ κ ζήτησε να κλείσεις ραντεβού για Β επιπέδου συγκεκριμένα με τη Σούκα. Πιστεύω πως θα εξυπηρετηθείς.

Να μας ενημερώσεις!!! Θα περιμένουμε!

Την β επιπεδου την εκανα στο προγενεσις αθηνων?Με καποια κυρια αυγιδου.Την γνωριζει καποια κοπελα?

Κοριτσάκι μου λυπάμαι πολύ για αυτό που περνάς... Το κέντρο που πήγες είναι πολύ καλό, το ίδιο και η κα Αυγίδου. Η δε κα Σούκα στο Λητώ που σου προτείνει η άλλη κοπέλα θεωρείται και είναι εξαιρετική! Να πας άμεσα! Σε φιλώ...

Διαφημίσεις

Κορίτσι πολύ δύσκολο αυτό που περνάς!! Παντως είναι καλή ιδέα να πάρεις να κλείσεις στο Λητώ για την κ. Σούκα. Εγώ έκανα με αυτήν την αμνιοπαρακέντηση κ μάλιστα με ρώτησε μήπως δεν ήθελα να την κάνω γιατί όλα ήταν καλά παρόλο που η ηλικία μου δεν μου άφηνε περιθώρια να την αποφύγω. Να φανταστείς παρόλο που πήγαινα συστημένη από τον γιατρό μου εκείνη δεν πτοήθηκε να μη πεί τίποτα. το τηλ.στο Λητώ είναι 6902100 κ πάρε όσο ποιό σύντομα μπορείς γιατί είναι δύσκολο να την βρείς ελεύθερη!!!!

Ελπίζω όλα να είναι ένα κακό όνειρο κ να μη χρειάζεται να χάσεις το μωράκι σου έτσι άδοξα. Η ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!!!!

Την β επιπεδου την εκανα στο προγενεσις αθηνων?Με καποια κυρια αυγιδου.Την γνωριζει καποια κοπελα?

Δυστυχώς, όπως σου είπαν και οι κοπέλες παραπάνω, αν στο είπε η κα Αυγίδου είναι 1000% σίγουρο!!!!!!!!

.... το να ζητήσεις κι άλλη γνώμη και να μπεις σε όλη την διαδικασία ταξίδι, υπέρηχος, επιστροφή κλπ θα είναι ακόμα περισσότερο ψυχοφθόρο από αυτό που ζεις!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: !!!!!!!!!!!

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Μακάρι Veti μου τα αποτελέσματα της δεύτερης εξέτασης να είναι τελείως διαφορετικά από τα πρώτα και να μη χρειαστείς να κάνεις τίποτε άλλο.. Θα περιμένουμε νέα σου..

Κοριτσια σας ευχαριστω παρα πολυ ειλικρινα μεσα απο την καρδια μου.Δεν γνωριζομαστε και ομως νιωθω οτι με καταλαβαινετε απολυτα ολες σας που εχετε περασει ενα τετοιο θεμα.Ευτυχως εχω διπλα μου τον αντρουλη μου που κραταει βραχος για να μην καταρευσω εγω.Θα παρω και δευτερη γνωμη,ειμαστε στην φαση που το ψαχνουμε το θεμα,αλλα πιστευω απο τα λεγομενα των γιατρων που ηδη με ειδαν οτι ειναι μηδαμινες οι ελπιδες και το αποτελεσμα θα ειναι το ιδιο.Προσπαθω να ειμαι δυνατη και να μην με παρει τελειως απο κατω,και σκεφτομαι παντα οτι υπαρχουν και χειροτερα,μπορει να ειναι και δοκιμασια απο τον θεο δεν ξερω τι αλλο να πω και να το εξηγησω.

Ειλικρινα σας ευχαριστω ολες παρα μα παρα πολυ,μου κανει καλο να μιλαω μαζι σας και να ακουω δικες σας ιστοριες που εχετε βιωσει γιατι ξερω οτι δεν ειμαι μονη.Απο χθες δεν θελω να δω κανενα μονο με τον αντρα μου θελω να ειμαι,ουτε στα τηλεφωνα απανταω με εχουνε τρελανει αλλα δεν μπορουν να καταλαβουν οτι αν τους βλεπω να κλαινε μου κανουν κακο.Αυτη την στιγμη εγω θελω στηριξη και οχι να βλεπω αλλους να κλαψουριζουν.

Αυτα σας ζαλισα........

Διαφημίσεις

καθολου δεν μας ζαλισες καλη μου.εχουμε βρεθει στην θεση σου και οπως ειπες σε καταλαβαινουμε απολυτα.προσπαθησε να ηρεμησεις και να σκεφτεις λογικα οσο ειναι ευφικτο βεβαια και να σκεφτεσαι παντα ..πως οοοολα γινονται για καποιο σκοπο ..κυριως καλο... ναι μπορεις να τις πεις και δοκιμασιες ολες αυτες που περναμε... δυστηχως δεν μπορουμε να κανουμε και διαφορετικα..

,,, και παρεπιπτοντως ...ναι αυτο με τα τηλεφωνα ειναι εξαιρετικα εκνευριστικο...δεν το αντεχω καθολου... μα δεν μπορει να καταλαβει οοολος αυτος ο κοσμος πως θελουμε στηριξη,οχι κλαψα.... ε! και στην τελικη... βλεπω οτι με πηρες ρε παιδι μου,,, θα σε παρω αν θελω οοοταν ηρεμησω....

An angel in the book of my life wrote down my baby's birth... Then whispered as she closed the book "... too beautiful for earth " .........

καθολου δεν μας ζαλισες καλη μου.εχουμε βρεθει στην θεση σου και οπως ειπες σε καταλαβαινουμε απολυτα.προσπαθησε να ηρεμησεις και να σκεφτεις λογικα οσο ειναι ευφικτο βεβαια και να σκεφτεσαι παντα ..πως οοοολα γινονται για καποιο σκοπο ..κυριως καλο... ναι μπορεις να τις πεις και δοκιμασιες ολες αυτες που περναμε... δυστηχως δεν μπορουμε να κανουμε και διαφορετικα..

,,, και παρεπιπτοντως ...ναι αυτο με τα τηλεφωνα ειναι εξαιρετικα εκνευριστικο...δεν το αντεχω καθολου... μα δεν μπορει να καταλαβει οοολος αυτος ο κοσμος πως θελουμε στηριξη,οχι κλαψα.... ε! και στην τελικη... βλεπω οτι με πηρες ρε παιδι μου,,, θα σε παρω αν θελω οοοταν ηρεμησω....

Να φανταστεις ουτε την μανα μου δεν μπορουσα να παρω τηλεφωνο,γιατι ηξερα οτι θα κλαψει,δεν λεω οτι το κανουν απο κακια σε καμια περιπτωση,ομως δεν με βοηθαει αυτο.Ακομα και τη κολλητη μου που ειμαστε απο το σχολειο μαζι δεν θελω να δω,γιατι το ξερω οτι δεν μπορει να με στηριξη με κλαματα.

Δεν θελω να γινω κακια μαζι τους αλλα δεν μπορω να ακουω τις βλακειες τους οτι νεα εισαι θα κανεις και αλλα,αυτο ειναι τελειως φαουλ να το λες σε καποια κοπελα.Και σκεφτομαι ολους αυτους που θα με δουν αργοτερα και θα με ρωτανε.........με το μωρακι ολα καλα?προχωραμε προχωραμε?

Και μονο που το σκεφτομαι τρελαινομαι.

αχ πραγματικα κουκλα μου σε καταλαβαινω πληρως...

το εχω περασει και αυτο για την εγκυμοσυνη αν προχωραει ...αλλα και το "τι κανουν τα παιδακια σου; 2 δεν εχεις;".....

αστο μην το συζητας...

αν θες παντως την αποψη μου...

καλυτερο ολων ειναι να λες μιας και εξω την αληθεια για το τι εχει συμβει σε ολους...

ενταξει στους λιγοτερο "κοντινους" λεγε.... υπηρξε καποιο προβλημα και επρεπε να γινει δικοπη ...απλα...ορθα...κοφτα ...και μην μπαινεις σε λεπτομερειες που ΜΟΝΟ εσενα θα πληγωσουν...

Εμενα οταν με ρωτανε για τον γιο μου (που εχω χασει)... του τυπου οπως σου ειπα κ πριν τι κανουν τα παιδια σου ή ποσα παιδια εχεις ..λεω.....:

"Εχω 2 παιδια...εναν γιο και μια κορη...

Τον γιο μου τον εχασα πριν λιγο καιρο..."

...και το κοβω....

αλλοι με ρωτανε πως ...που...γιατι ???

και αλλοι απλα σεβονται στην κατασταση μιας μανας που εχει χασει το παιδι της και δεν το συνεχιζουν καν...

το μονο που εχω να σε συμβουλεψω και στο λεω εκ πειρας...

μην ακους τους γυρω-γυρω...γιατι θα πικραινεσαι...

ακου μονο την ψυχη σου...και να σκεφτεσαι οτι αυτο το μωρακι θα γινει αγγελακι στον ουρανο,χωρις να ποναει,χωρις να παιδευεται...

και θα εχεις εναν αγγελο να σε προσεχει απο εκει ψηλα .............

An angel in the book of my life wrote down my baby's birth... Then whispered as she closed the book "... too beautiful for earth " .........

Είναι δύσκολο ακόμα και για τους "απέξω" να μην κλάψουν, είτε σε γνωρίζουν είτε όχι, ιδίως αν έχουν βιώσει μια άσχημη κατάσταση.

Εσείς δεν είσαστε γραμμένες πριν μερικούς μήνες που κλαίγαμε όλες για τον Παναγιωτάκη, κι ας μην τον είχαμε δει ποτέ!!!!

εγώ έστειλα κάτω στη μαμά μου τα παιδιά για να κλάψω μόνη μου!!!!!!! :cry: :cry: :cry:

Τώρα όσες έχουν διαβάσει το τόπικ αυτό, μπορεί να μην έχουν κλάψει με λυγμούς, αλλά τα μάτια βούρκωσαν και ο κόμπος στο λαιμό εμφανίστηκε!!!!!

.......κι εσύ ΒΑΣΩ αν και όποτε αισθανθείς έτοιμη, να μας γράψεις για το δικό σου αγγελάκι και την ανηφόρα που ανέβηκες!!!!!!!!!

και φυσικά θα συμφωνήσω μαζί σου, καλύτερα τώρα μια επώδυνη διακοπή κύησης παρά μετά να γεννηθεί το μωρό και να γίνει πειραματόζωο για το κάθε εργαστήριο και εσύ να φθείρεσαι, να φθείρεσαι και να λιώνεις έξω από την ΜΕΝΝ

αχ πραγματικα κουκλα μου σε καταλαβαινω πληρως...

το εχω περασει και αυτο για την εγκυμοσυνη αν προχωραει ...αλλα και το "τι κανουν τα παιδακια σου; 2 δεν εχεις;".....

αστο μην το συζητας...

αν θες παντως την αποψη μου...

καλυτερο ολων ειναι να λες μιας και εξω την αληθεια για το τι εχει συμβει σε ολους...

ενταξει στους λιγοτερο "κοντινους" λεγε.... υπηρξε καποιο προβλημα και επρεπε να γινει δικοπη ...απλα...ορθα...κοφτα ...και μην μπαινεις σε λεπτομερειες που ΜΟΝΟ εσενα θα πληγωσουν...

Εμενα οταν με ρωτανε για τον γιο μου (που εχω χασει)... του τυπου οπως σου ειπα κ πριν τι κανουν τα παιδια σου ή ποσα παιδια εχεις ..λεω.....:

"Εχω 2 παιδια...εναν γιο και μια κορη...

Τον γιο μου τον εχασα πριν λιγο καιρο..."

...και το κοβω....

αλλοι με ρωτανε πως ...που...γιατι ???

και αλλοι απλα σεβονται στην κατασταση μιας μανας που εχει χασει το παιδι της και δεν το συνεχιζουν καν...

το μονο που εχω να σε συμβουλεψω και στο λεω εκ πειρας...

μην ακους τους γυρω-γυρω...γιατι θα πικραινεσαι...

ακου μονο την ψυχη σου...και να σκεφτεσαι οτι αυτο το μωρακι θα γινει αγγελακι στον ουρανο,χωρις να ποναει,χωρις να παιδευεται...

και θα εχεις εναν αγγελο να σε προσεχει απο εκει ψηλα .............

Θελω πραγματικα να βρω την δυναμη και να συνεχισω μπροστα,και ολα αυτα αργοτερα να ειναι ενα κακο ονειρο που περασε και παει.

Το οφειλω στον αντρα μου που λατρευω και με στηριζει τωρα στα δυσκολα,οπως και πριν δυο χρονια σε ενα αλλο γεγονος σοβαρο με την μαμα μου ητανε εκει παντα διπλα μου.

Ευτυχως που εχω και εκεινον να με καταλαβαινει και να με στηριζει.Οσο για αυτο που ειπες με τον κοσμο,ειναι απιστευτοι μερικοι καλοθελητες που θελουν να μαθουν και να κουτσομπολεψουν απλα το γεγονος.Δυστηχως ειναι πολλοι οι αδιακριτοι...........

Διαφημίσεις

ποσο λυπαμαι για τον πονο τησ μανας.το τελευταιο που σας νοιαζει ειναι τα ηλιθια σχολια των γυρω.ξερα την αληθεια για να κοβεται η φορα στους αδιακριτους.εμενα μια κυρατσα με ρωτησε σημερα αν ειμαι παντρεμενη και αν εχω παιδι και οταν τησ ειπα οτι δεν εχω ακομη,χωρις να ξερει τιποτα για μενα μου ειπε να μην ανυσηχω γιατι ολοι κανουν πια παιδι.κουραγιο κοριτσια μου .ο χρονος δεν ξερω αμ γιατρευει σαυτες τισ περιπτωσεις σιγουρα παντωσ απολυνει.ευχομαι να κανετε πολα γερα παιδακια.και μενα τα αγγελουδια μου ειναι στο θεουλη...

7Ggjp2.png

Είναι δύσκολο ακόμα και για τους "απέξω" να μην κλάψουν, είτε σε γνωρίζουν είτε όχι, ιδίως αν έχουν βιώσει μια άσχημη κατάσταση.

Εσείς δεν είσαστε γραμμένες πριν μερικούς μήνες που κλαίγαμε όλες για τον Παναγιωτάκη, κι ας μην τον είχαμε δει ποτέ!!!!

εγώ έστειλα κάτω στη μαμά μου τα παιδιά για να κλάψω μόνη μου!!!!!!! :cry: :cry: :cry:

Τώρα όσες έχουν διαβάσει το τόπικ αυτό, μπορεί να μην έχουν κλάψει με λυγμούς, αλλά τα μάτια βούρκωσαν και ο κόμπος στο λαιμό εμφανίστηκε!!!!!

.......κι εσύ ΒΑΣΩ αν και όποτε αισθανθείς έτοιμη, να μας γράψεις για το δικό σου αγγελάκι και την ανηφόρα που ανέβηκες!!!!!!!!!

και φυσικά θα συμφωνήσω μαζί σου, καλύτερα τώρα μια επώδυνη διακοπή κύησης παρά μετά να γεννηθεί το μωρό και να γίνει πειραματόζωο για το κάθε εργαστήριο και εσύ να φθείρεσαι, να φθείρεσαι και να λιώνεις έξω από την ΜΕΝΝ

Εγω καταλαβαινω απολυτα και τον πονο των δικων μου ανθρωπων,και φυσικα θα κλαψουν,και εγω εχω κλαψει απειρες φορες για τον πονο καποιον αλλων ανθρωπων.Ομως εμενα δεν με βοηθαει αυτο καθολου να τους εχω εδω και να κλαινε,γιατι περισοτερο απο εμενα δεν πονανε αυτη την στιγμη,και με το να μου θυμιζουν καθε 5 λεπτα το ιδιο πραγμα δεν μου κανει καλο.

UNDERAGE καπου εδω μεσα σε προηγουμενη σελιδα θα δεις και την δικη μου ιστορια...

Ενδεικτικα θα σου πω... πως τον γιοκα μου τον εχασα 2,5 ετων απο καλπαζουσα λευχαιμια μεσα σε 1,5 μηνα."Εφυγε" σχεδον στα χερια μου... φωναζωντας "μαμααααα μου,,,," ....

και πριν απο λιγους μηνες και μετα απο πολλες προσπαθειες για παιδακι...

απεβαλα σχεδον στον 5ο μηνα.....

Ανεβαινα και ανεβαινω πολυυυυ μεγαλη ανηφορα... και πραγματικα η μονη μου δυναμη ειναι η κορουλα μου και ο αντρας μου...

Η κορουλα μου... που θυμαται καποια πραγματα..οσο μεγαλωνει... μου δεινει κουραγιο λεγωντας μου... "μανουλα μου...θα τον ξαναδουμε τον Νικολα μας.Εγω ομως μεεεεεχρι να τον δω του λεω "σ'αγαπαω αδερφουλη μου"....

... και πραγματικα η μονη μου δυναμη ειναι η κορουλα μου και ο αντρας μου.......

ειλικρινά εύχομαι να είσαστε πάντα γεροί, ευτυχισμένοι και αγαπημένοι και σύντομα η οικογένειά σας να αποκτήσει ένα καινούργιο μέλος!!!!!!!

Veti δεν ξέρω άν έχεις "πίστη" αλλά θα σου έλεγα λόγω των ημερών να κάνεις την προσευχή σου, είναι το μόνο "όπλο" που έχουμε στα χέρια μας.

Πρίν 5 ημέρες είχα τη κόρη μου στη αυλή του πατρικού μου, την άφησα για 5 λεπτά μόνη της με τον πατέρα και το παππού της στο κήπο του σπιτιού.Καθώς είχα απομακρυνθεί 10 μέτρα άκουσα ένα θόρυβο από πτώση αντικειμένου,κοντοστάθηκα...σκέφτηκα το παιδί...αλλά συνέχισα για τον προορισμό μου.Επιστρέφοντας μετά από 5 λεπτά είδα και τους 2 άντρες να με κοιτανε σοκαρισμένοι, μου λένε έπεσε ένα τούβλο δίπλα στο παιδί! Ψύχραιμη κοιτάω το μωρό που γέλαγε... βλέπω τον πατέρα μου βουρκωμένο,φανερά σε κατάσταση σοκ, μου λέει τι έκανα!λες και ήμουν μόνος μου κούνησα το δέντρο,το τούβλο ήταν ακριβώς πάνω από το παιδί σε απόσταση 2 μέτρων. Σαν από θαύμα μετακινήθηκε και έπεσε πιο δεξιά.

Λίγες μέρες μετά η πεθερά μου στην άλλη άκρη της Ελλάδας χωρίς να της έχουμε πει τίποτα, εκμυστηρεύεται στο γιο της ότι όλη μέρα έκλαιγε γιατί είδε στον ύπνο της μια μαυροφορούσα να κρατάει το μωρό μας. Εγώ το ερμηνεύω ότι ήταν η παναγία που προστάτευσε τη κόρη μου και την είχε στην αγκαλιά της.

Όλα κρέμονται από λεπτές κλωστές και σε τέτοια θέματα είμαστε πραγματικά ανήμποροι, ο έλεγχος σίγουρα δε βρίσκεται στα δικά μας χέρια...

άν και πραγματικά δεν είμαι ο άνθρωπος που μπορεί να συμβουλέψει κάποιον άλλο, γιατί η σχέση μου με τα θεία μέχρι πρότεινος ήταν ανύπαρκτη, θα σου έλεγα να προσευχηθείς και να μη χάνεις την ελπίδα σου.

Veti δεν ξέρω άν έχεις "πίστη" αλλά θα σου έλεγα λόγω των ημερών να κάνεις την προσευχή σου, είναι το μόνο "όπλο" που έχουμε στα χέρια μας.

Πρίν 5 ημέρες είχα τη κόρη μου στη αυλή του πατρικού μου, την άφησα για 5 λεπτά μόνη της με τον πατέρα και το παππού της στο κήπο του σπιτιού.Καθώς είχα απομακρυνθεί 10 μέτρα άκουσα ένα θόρυβο από πτώση αντικειμένου,κοντοστάθηκα...σκέφτηκα το παιδί...αλλά συνέχισα για τον προορισμό μου.Επιστρέφοντας μετά από 5 λεπτά είδα και τους 2 άντρες να με κοιτανε σοκαρισμένοι, μου λένε έπεσε ένα τούβλο δίπλα στο παιδί! Ψύχραιμη κοιτάω το μωρό που γέλαγε... βλέπω τον πατέρα μου βουρκωμένο,φανερά σε κατάσταση σοκ, μου λέει τι έκανα!λες και ήμουν μόνος μου κούνησα το δέντρο,το τούβλο ήταν ακριβώς πάνω από το παιδί σε απόσταση 2 μέτρων. Σαν από θαύμα μετακινήθηκε και έπεσε πιο δεξιά.

Λίγες μέρες μετά η πεθερά μου στην άλλη άκρη της Ελλάδας χωρίς να της έχουμε πει τίποτα, εκμυστηρεύεται στο γιο της ότι όλη μέρα έκλαιγε γιατί είδε στον ύπνο της μια μαυροφορούσα να κρατάει το μωρό μας. Εγώ το ερμηνεύω ότι ήταν η παναγία που προστάτευσε τη κόρη μου και την είχε στην αγκαλιά της.

Όλα κρέμονται από λεπτές κλωστές και σε τέτοια θέματα είμαστε πραγματικά ανήμποροι, ο έλεγχος σίγουρα δε βρίσκεται στα δικά μας χέρια...

άν και πραγματικά δεν είμαι ο άνθρωπος που μπορεί να συμβουλέψει κάποιον άλλο, γιατί η σχέση μου με τα θεία μέχρι πρότεινος ήταν ανύπαρκτη, θα σου έλεγα να προσευχηθείς και να μη χάνεις την ελπίδα σου.

Ευτυχως που ησουνα τυχερη με το παιδακι σου και δεν επαθε τιποτα.Την πιστη μου ποτε δεν την εχασα,παντα πιστευα στον θεο και στην δυναμη του,βεβαια δεν ειμαι απο τα ατομα που θα πανε καθε κυριακη στην εκκλησια,ομως πιστευω και θα συνεχισω.Στην περιπτωση μου οσο ατυχη και να ειμαι προσπαθω να το δω σαν μια ακομα δοκιμασια και θελω να σκεφτομαι θετικα οσο δυσκολο και να ειναι αυτο.

Και παλιοτερα φανηκα δυνατη σε ενα γεγονος που αρρωστησε η μητερα μου και ξανα πατησα στα ποδια μου και της εδωσα δυναμη να συνεχισει.Θα προσπαθησω να κανω και τωρα το ιδιο,οσο χρονο και να μου παρει να το ξεπερασω αυτο που επαθα.Πιστευω οτι ο θεος μας δινει δυναμη να αντεξουμε τις δοκιμασιες........

κοριτσακι μου να παρεις κ μια δευτερη γνωμη...θαυματα γινονται πολλα...συμβουλες μην στεναχωριεσαι δεν θα σου δωσω γιατι τα εχω περασει 2 φορες..κουραγιο κ εδω ειμαστε ολες να βοηθαμε η μια την αλλη...

Θα ελεγα και εγω να παρεις τουλαχιστον μια γνωμη ακομη και να ρωτησεις αν μπορει να επιβιωσει το μωρο χωρις αμινιο. Επισης τι αλλα προβληματα μπορει να του δημιουργισει αυτη η ελειψη. Και τι γινεται σε περιπτωση που γεννηθει χωρις νεφρα. Στο forum για τη υγεια των μωρων υπαρχει μια κοπελα με μωρο στη αιμοκαθαρση. Φανταζομαι θα μπορει να σε βοηθησει.

κοριτσακι μου να παρεις κ μια δευτερη γνωμη...θαυματα γινονται πολλα...συμβουλες μην στεναχωριεσαι δεν θα σου δωσω γιατι τα εχω περασει 2 φορες..κουραγιο κ εδω ειμαστε ολες να βοηθαμε η μια την αλλη...[/

Θα παρω δευτερη γνωμη,αλλα τα πραγματα δεν νομιζω να αλλαξουν.Τουλαχιστον να μπορουσα να κανω κατι ωστε να το σωσω το μωρο μου αλλα δεν γινεται χωρις αμνιακο τι????????Πως θα ζησει?

Εσυ ησουνα σε προχωρημενες εγκυμοσυνες?Αν θελεις απαντας.

Θα ελεγα και εγω να παρεις τουλαχιστον μια γνωμη ακομη και να ρωτησεις αν μπορει να επιβιωσει το μωρο χωρις αμινιο. Επισης τι αλλα προβληματα μπορει να του δημιουργισει αυτη η ελειψη. Και τι γινεται σε περιπτωση που γεννηθει χωρις νεφρα. Στο forum για τη υγεια των μωρων υπαρχει μια κοπελα με μωρο στη αιμοκαθαρση. Φανταζομαι θα μπορει να σε βοηθησει.

Το μωρο οπως μας εξηγησαν αν δεν εχει αμνιακο δεν μπορει να αναπτυξει τους πνευμονες ωστε να λειτουργησουν μετα την γεννηση του.Και χωρις νεφρα πως θα ζησει?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...