Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΙΠΙΛΑ

Recommended Posts

κοριτσια κι εγω που του δινω πιπιλα το δαχτυλακι...δαχτυλακι!Ετσι κι αλλιως θα το βαζουν να τριψουν τα ουλακια τους-η πιπιλα δε τα βοηθαει...οποτε.....τι να το κανω...εγω του τη βαζω κ αυτος τη βγαζεει,τη κοιταει,τη κουναει,τη πεταει κατω και τσουπ δαχτυλακι!Υποψην...πηρε πιπιλα απο 2 ημερων

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 57
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια κι εγω που του δινω πιπιλα το δαχτυλακι...δαχτυλακι!Ετσι κι αλλιως θα το βαζουν να τριψουν τα ουλακια τους-η πιπιλα δε τα βοηθαει...οποτε.....τι να το κανω...εγω του τη βαζω κ αυτος τη βγαζεει,τη κοιταει,τη κουναει,τη πεταει κατω και τσουπ δαχτυλακι!Υποψην...πηρε πιπιλα απο 2 ημερων

Μπράβο και εγώ αυτό λέω, γιατί αυτό βλέπω!

Και εμάς έχει ξεκινήσει και βάζει τον αντιχειρα στο στόμα. Όταν θέλει να κοιμηθεί. Βάζει αντιχειρα στο στόμα, αφού "ζουλιξει" το προσωπακι του πρώτα.

Τι να κάνουμε. Στο "Έλενα" που πήρα τηλ. Μου είπαν, απο το να πιπιλαει το χέρι του, καλύτερα πιπιλα. Η πιπιλα κόβεται, το χέρι όχι!

Έπεσα απο τα σύννεφα, δεν το περίμενα.

Τι να κάνω δεν ξέρω. Και είναι πολυ μικρουλης. Στις 12/2 γίνεται 3 μηνών.

Mafalda εγω της εδωσα πιπιλα 40 ημερων για τον ιδιο λογο με σενα, δεν ειχα προβλημα με το θηλασμο κι ευτυχως στο παιδων που ειμασταν 35-40 ημερων γνωρισα κι αλλες μαμαδες, η μια μαλιστα θηλαζε διδυμα κι εδεινε και πιπιλα, βεβαια η δικια μου δεν την κρατησε τοτε, επεμενε στον αντιχειρα αλλα τελικα την πηρε 6-7 μηνων που πονουσαν τα δοντακια της!Αν πειναει το μωρο θα φαει, η πιπιλα δεν του γεμιζει το στομαχακι μη φοβασαι!

Και εμάς έχει ξεκινήσει και βάζει τον αντιχειρα στο στόμα. Όταν θέλει να κοιμηθεί. Βάζει αντιχειρα στο στόμα, αφού "ζουλιξει" το προσωπακι του πρώτα.

Τι να κάνουμε. Στο "Έλενα" που πήρα τηλ. Μου είπαν, απο το να πιπιλαει το χέρι του, καλύτερα πιπιλα. Η πιπιλα κόβεται, το χέρι όχι!

Έπεσα απο τα σύννεφα, δεν το περίμενα.

Τι να κάνω δεν ξέρω. Και είναι πολυ μικρουλης. Στις 12/2 γίνεται 3 μηνών.

Εμένα αύριο γίνεται τριών μηνών και παίρνει πιπίλα από 5 ημερών. Θηλάζω αποκλειστικά και δεν ειχα ποτέ καποιο πρόβλημά εκτός του ότι έβαζε τον αντίχειρα στο στόμα. Τα ίδια μου είπε και η δικη μου παιδίατρος "η πιπίλα κόβεται, το δάχτυλο όχι". ¨οπως έγραψα παραπάνω ο δικός μου ήθελε κάτι να τον παρηγορήσει για να κοιμηθεί. Τώρα του δίνω την πιπίλα και κοιμαται μόνος του. Χωρίς κούνημα, χωρίς αγκαλιά. Είναι το "υπνωτικό" του. Εγώ θα σου πρότεινα να αρχίσεις να του δίνεις πιπίλα. Αν τη δεχτεί έχει καλως. Πάντως σίγουρα χρειάζεται κάτι να πιπιλάει. Σύμβουλή: στην αρχή ίσως να πετάει την πιπίλα και να θέλει το δάχτυλο. Του είναι πιο εύκολο και πάντα εύκαιρο. ¨Αρα ίσως πρέπει να επιμείνεις λίγο. Ο δικός μου έχει τύχει να γκρινιάζει και να θέλει την πιπίλα και εγώ να είμαι στο μπάνιο. Μέχρι να βγω έχει ξαναβρει το δάχτυλό του.

Joan80 να σου ζήσει το ζουζουνακι σου!

Σήμερα ο άντρας μου προσπαθούσε νε του δώσει πιπιλα. Για μια ακόμη φορά, έκανε 2 "τσουιπ-τσουιπ" και την πέταξε!

Τις περισσότερες φορές βάζει τον αντιχειρα στα ουλακια του και προσπαθεί να τα τριψει.

Θα προσπαθήσουμε και λίγο αργότερα, μετα απο λίγες μέρες. Μπορεί να τη δεχτεί.

Διαφημίσεις

Joan80 να σου ζήσει το ζουζουνακι σου!

Σήμερα ο άντρας μου προσπαθούσε νε του δώσει πιπιλα. Για μια ακόμη φορά, έκανε 2 "τσουιπ-τσουιπ" και την πέταξε!

Τις περισσότερες φορές βάζει τον αντιχειρα στα ουλακια του και προσπαθεί να τα τριψει.

Θα προσπαθήσουμε και λίγο αργότερα, μετα απο λίγες μέρες. Μπορεί να τη δεχτεί.

Η άποψή μου είναι να μην προσπαθήσετε να του μάθετε "με το ζόρι" την πιπίλα, γιατί στο τέλος άλλες στιγμές θα βάζει τα δάχτυλα και άλλες θα θέλει και πιπίλα... Δηλαδή θα έχεις άλλη μια συνήθεια να κόψεις...

Η άποψή μου είναι να μην προσπαθήσετε να του μάθετε "με το ζόρι" την πιπίλα, γιατί στο τέλος άλλες στιγμές θα βάζει τα δάχτυλα και άλλες θα θέλει και πιπίλα... Δηλαδή θα έχεις άλλη μια συνήθεια να κόψεις...

Μήπως έχεις δίκιο;;;;Όσο περνάει ο καιρός το βιώνω με την κορούλα μου. Τρίβει τα ουλάκια της με τον αντιχειράκο της...Έχει πολλή πλάκα.

• 2 εβδομάδες μετά...

Πιπιλα δεν θέλει με τίποτα. Έβαλε και κάτι κλάματα και εκοψα κάθε προσπάθεια. Συμβιβαστικα με την εικόνα του πιπιλισματος του αντιχειρα.

Το θέμα είναι ότι πήγαμε στην παιδιατρο για τα Δευτέρα εμβολιακια μας (3 μηνών). Μας είπε ότι ήταν σχεδόν σίγουρη ότι ο μικρουλης μας δεν θα ήθελε την πιπιλα. Μας είπε επίσης ότι τα αγοράκια βάζουν πιο συχνά το χεράκι για πιπιλα.

Δεν μας ανησύχησε καθόλου. Οπότε συνεχίζουμε έτσι, με χεράκι.

Ενοχλήσεις στα ουλακια έχει. Είναι φουσκωμένα.

Τώρα όταν βγάλει τα πρώτα δοντακια, βλέπουμε.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...