Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΟΙΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ;

ARNIKOL

Recommended Posts

Εμένα αυτό που με εκνευρίζει απίστευτα είναι πράγματα που έχεις εκμυστηρευτεί σε κάποιον να τα χρησιμοποιεί μετά εναντίον σου,το θεωρώ πολύ φτηνό...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 95
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Alkyon μ εκανες και γελασα (αθελα σου) με το off topic που εβαλες

στο λεω να σκασει και σενα το χειλακι σου λιγο

ποια ελαττωματα δε συγχωρειτε:

το λαπτοπ να τα φτυνει την ωρα της αγωνιας!

περαστικα στο λαπτοπακι σου

ανοιξε θεμα βοηθειας!

Τώρα κατάλαβα πως το "off topic" μου, δεν ήταν και τόσο.... off :lol:

Σκέφτηκα να ανοίξω θέμα, αλλά τώρα πια δε βγάζει ούτε αυτά... Με το ζόρι κάνει POST... :evil:

Πάω να πάρω χρυσό σφυράκι.... να σκοτώσω το λαπτοπάκι........... :?

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Emena me enoxloun sxedon olo osa anaferate (ma ti kalos anthrwpos e?) alla me enoxlei afantasta kai h xeiragwghsh. Na prospathei o allos na se balei na kaneis ayto pou thelei. E oxi bre file! Den eimaste marionettes! Ki episis to na fortwnoun tis upoxrewseis kai tis douleies toys kai eniote kai ta paidia tous, se allous me geloies dikaiologies. An den mporeis na kaneis kati asto kalutera!

6e27704b68.png

1ce464eb8b.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια,εγώ δεν αντέχω με τίποτα τις δικαιολογίες!!!!Για οτιδήποτε όμως!!Μου τη δίνει απίστευτα!!!Προτιμώ π.χ. να μου πει ο άλλος ότι βαριέται να κάνει κάτι,όπως το να πάει σούπερ μάρκετ παρά να μου λέει ότι πρέπει να βάλει και βενζίνη γιατί τελειώνει ή το "είναι ανοιχτά σήμερα Σάββατο?" ή το "καλά θα πάω σε λίγο" και να το θυμάται αφού κλείσει και κάτι τέτοιες χαζομάρες!!Πραγματικά,οι δικαιολογίες με βγάζουν έξω από τα ρούχα μου!!!Όπως επίσης δεν μου αρέσει η γκρίνια!Κάθε είδους,ακόμα και όταν πρόκειται για νάζι,αν ξυπνήσω λίγο στραβά,με ενοχλεί (ειδικά τώρα με την εγκυμοσύνη).Είμαι λίγο νευρική ε???:mrgreen:

n0tup2.png και θηλάζουμε!!!:D

06.02.2011 Ήρθες καρδιά μου...

• 3 months later...

1.Ψέμα

2.Αλλαζονεία

3.Ειρωνεία

4.Υποκρισία

5.Δυπροσωπία

6.Εκμετάλλευση

Επίσης με τον άντρα μου σχεδόν καθημερινά καυγαδίζουμε, που δεν κλείνει το καπάκι της τουαλέτας, που δεν κλείνει τα σαμπουάν και τα αφρόλουτρα και που μερικές φορές τα παπούτσια του δε τα βάζει στη παπουτσοθήκη, αλλά τα αφήνει έξω από το δωμάτιο για decor....

iyuNp3.png4hNCp3.png

Την επιφανεια σιχαινομαι, τους ανθρωπους που ενδιαφερονται για το φαινεσθαι μονο.

Μου εχει τυχει να γνωρισω τετοιους ανθρωπους που προσπαθησαν να γινουν κολλητοι μας αλλα τους απομακρυνα παραυτα.

μου τι δίνει στα νεύρα η κλάψα!δεν μπορώ τους μίζερους ανθρώπους.είναι πολλοί αυτοί που είναι μια χαρά και τους αρέσει συνέχεια να κλαίγονται!σε συναδερφικό επίπεδο...με στενοχωρεί η πισώπλατη μαχαιριά και η αχαριστία!καλά βέβαια..θα μου πείτε..ποιος εκτιμά σήμερα..και από ποιον περιμένεις να σου πει και ευχαριστώ??!!σχετικά με τους άνδρες σιχαίνομαι...στο δρόμο κάτι μλκς που κοιτάνε σαν μην πω..ειδικά όταν είναι στην ηλικία του πατέρα μου..τρελαίνομαι!δεν μαρέσουν επίσης..οι επιδειξιομανείς και τα ψώνια!!"θα πάμε Ιταλία για15 μέρες...σε μια έκθεση"...αα ρουχάκι από τον Τζαμπο ποτέ!!είναι όλα κινέζικα!θα πάθει τίποτα το παιδί σου!!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

το κομπλεξ κατωτεροτητας και σε γυναικες αλλα ειδικα απο αντρες απεναντι σε γυναικες...τρελλαινομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Μετα την καταιγίδα, έρχεται πάντα η λιακάδα.

εδω σε παραδεχομαι φυστικακι...το ΞΥΛΟ ουτε εγω υπηρχε περιπτωση να το ανεχτω και να το συγχωρησω...γιατι ετσι και σηκωθει μια φορα τθα σηκωνετε συνεχεια..για την απιστια παλι αντιθετη με βρισκεις..δεν νομιζω να την συγχωρουσα ποτε γιατι πολ απλα θα εχανα καθε ιχνος εμπιστοσυνης σε αυτον τον ανθρωπο απο την στιγμη που με προδωσε και μαζι με μενα ολα οσα ειχα κανει και νιωσει για αυτον....

Χμμμμ εγώ πάλι είμαι άνθρωπος που συγχωρώ και αρκετές φορές (όχι πάντα) ξεχνάω. Πραγματικά ο άντρας μου με μισεί γιατί δίνω πολλές ευκαιρίες στους ανθρώπους μέχρι να απομακρυνθώ λόγω συνθηκών και όχι λόγω συμπεριφορών. Υπάρχει δικαιολογία για όλους και για όλα (εντάξει το ξύλο δεν το συγχωρώ αλλά δεν έχει χρειαστεί κιόλας).

Με ενοχλεί αφάνταστα το ψέμα για το ψέμα! Οι επαγγελματίες ψεύτες δηλαδή. Με ενοχλεί να προσπαθεί ο άλλος να ερμηνεύσει αυτό που λέω εξαιτίας του ότι αυτό που λέω είναι συνήθως και αυτό που εννοώ. Σα να ψάχνει σώνει και καλά να βρει δόλο εκεί που δεν υπάρχει για να δικαιολογήσει στον εαυτό του αυτό που αισθάνεται. Με ενοχλεί να προσπαθούν να μου "επιβάλλουν" πράγματα και αντιδρώ ακόμα και ξέρω ότι αυτό που προσπαθούν να επιβάλλουν είναι το σωστό. Με ενοχλεί να με εκμεταλλεύονται αλλά έχω αφήσει εις γνώση μου να με εκμεταλλευτούν.

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

για να είμαι ειλικρινής

εχω αντέξει και ξύλο

και ψέμα και απιστία

ολα τα εχω αλέσει .....

μεχρι που λενε να έρθει το χειρότερο αυτό που περνάς το

θεωρείς ασυγχώρητο και βαρύ ...

οταν θα έρθει το χειρότερο λες :

μα εγω θυμάμαι που ελεγα ....

χμ ....

θαυματακι μου

ολα τα αντεχω

ουσιαστικά λεμε και περιφέρουμαι το εγω μας

τι αντέχουμε και τι οχι , τι συγχωρούμε και τι όχι ....

ενω επι της ουσιας όμως

αντέχουμε ή ....οχι .....πολυ περισσότερα απο όσα νομίζουμε ή θέλουμε

την ΦΥΓΗ παρόλα αυτα δεν την συγχωρώ

να μιλάμε και να ΦΥΓΕΙΣ ...

να σου μιλαω και να την κάνεις ....

να εισαι παντρεμένος και να κλέψεις τα ελτα και να φυγεις ...

να είσαι αραβωνιασμενος και να εξαφανιστείς,

παντρεμενος με παιδι και να την κάνεις

......

πως το λενε ;;;;

τη ΦΥΓΗ

γιατι η ΦΥΓΗ οταν συμβεί

δεν εχεις που να τα χωσεις :-)

με ποιον να μαλωσεις

σε ποιο σπιτι να πας να τα σπασεις

...

παει ΕΦΥΓΕ :-)

αυτο με τα ελτα δε το πιασα (μου λειπει υπνος μαλλον:rolleyes:)

ολα τα αλλα τα έπιασες ....;;;

εδω λεμε το πόνο μας ετσι δεν ειναι ;;;

ε πες κι εσυ το δικο σου

και ειμαστε οκ :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Παράδειγμα από την πρόσφατη ειδησεογραφία πρέπει να ήταν :lol:

Ναι η φυγή είναι έτσι κι αλλιώς κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορείς να συγχωρήσεις... έφυγε.

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...