Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

χαζές ατάκες που ακούς όταν δε σου μοιάζει το παιδί σου

katerinakriti

Recommended Posts

Τι εκνευριστικο θεμα κι αυτο! Απο την ωρα που γεννηθηκε ο πρωτος ειχαν λυσσαξει τα "απεναντι" σογια να πεισουν (εμας η τον εαυτο τους?) οτι το παιδι ηταν φτυστο ο πεθερος........και αργοτερα παρολο που ηταν προφανες οτι εμοιαζε στο δικο μου σοι, παλι επεμεναν οτι μοιαζει στον πεθερο! Μα με τον πεθερο το κανα?

Μετα μερικοι που αναγκαζονται να παραδεχθουν οτι δεν μοιαζει στο σοι τους λενε οτι μοιαζει στον αδερφο μου (ο οποιος αδερφος μοιαζει σε μενα!)

Πατερα...μανα .....αυτο το παιδι δεν εχει? Γιατι πρεπει να μοιαζει σε καποιον συγγενη? Ποσο χαιρομαι που φετος δεν χρειαστηκε να ακουσω τετοιες βλακειες για το νεο μωρακι....ειναι πολυ κουραστικο τελικα αυτο το θεμα....

Μιά χαρά τα λες.ειδικά αν σου λένε οτι το μωράκι σου μοιάζει στην πεθερά σου (επειδή ο άντρας μου μοιάζει στη μάνα του )είναι πολυυυυυ εκνευριστικόο:evil::evil:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 102
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

που να δείς τί έτυχε σε μένα!καθόμουν με τον άντρα μου σε προθάλαμο μικροβιολογικού ιατρείου , ο άντρας μου με βερμουδίτσα κι απέναντι μας μια γιαγιά . γυρνάει λοιπόν και μου λέειι η γιαγιά "ΓΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ??????.κατάλαβες!τον είδε με κοντό παντελονάκι η γιαγιά και τον πέρασε για μπέμπη!αυτός κορδωθηκε και χασκογελούσε βεβαίως βεβαίως!να σημειώσω οτι μου ρίχνει 2χρονάκια:evil::evil::evil:

Και σε εμένα έτυχε αυτό. Στο φαρμακείο με μια καθυστερημένη πελάτισσα (στο μυαλό όσο δεν πάει άλλο!!!) να ρωτάει τον άντρα μου αν ειναι γιός μου!!!!!! Και να τον έχω μετά να μου κορδώνεται και να με φωνάζει μαμα!!!!:evil::evil::evil:

Όσο για την κόρη μου που μοιάζει αρκετά στον άντρα μου αλλά έχει πάρει και κάτι απο εμένα τα έχω ακούσει αυτά που λέτε ΑΠΕΙΡΕΣ φορές!!!!

Μαριαλένα 11/12/09

Εμμελεια 16/01/12

Στεφανος 8/5/15

23/3/2012 ήρθε και ο ανηψιός!!!

Διαφημίσεις

που να δείς τί έτυχε σε μένα!καθόμουν με τον άντρα μου σε προθάλαμο μικροβιολογικού ιατρείου , ο άντρας μου με βερμουδίτσα κι απέναντι μας μια γιαγιά . γυρνάει λοιπόν και μου λέειι η γιαγιά "ΓΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ??????.κατάλαβες!τον είδε με κοντό παντελονάκι η γιαγιά και τον πέρασε για μπέμπη!αυτός κορδωθηκε και χασκογελούσε βεβαίως βεβαίως!να σημειώσω οτι μου ρίχνει 2χρονάκια:evil::evil::evil:

Εμας μας εχει τυχει το ακριβως αντιθετο!! Καθομασταν και περιμεναμε το λεωφορειο για να παμε να παρουμε το αυτοκινητο που το ειχαμε αφησει για σερβις, οποτε πεταγεται μια γιαγια και λεει του αντρα μου "Μικρος την εκανες την κορη σου!!":shock::shock::shock::shock::lol::lol::lol::lol: (Εν τω μεταξυ αναφεροταν στανταρ σε εμενα γιατι τη μικρη δεν την ειχαμε κανει καν τοτε και στη σταση δεν υπηρχε κανενας αλλος!)

Με περναει 7 χρονια (εγω 23 κι εκεινος 30) αλλα δεν ειναι τραγικη ρε παιδια η διαφορα μας και μεταξυ μας δεν φαινεται κιολας, ανετα μας κανεις συνομηλικους!:-D

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Εμας μας εχει τυχει το ακριβως αντιθετο!! Καθομασταν και περιμεναμε το λεωφορειο για να παμε να παρουμε το αυτοκινητο που το ειχαμε αφησει για σερβις, οποτε πεταγεται μια γιαγια και λεει του αντρα μου "Μικρος την εκανες την κορη σου!!":shock::shock::shock::shock::lol::lol::lol::lol: (Εν τω μεταξυ αναφεροταν στανταρ σε εμενα γιατι τη μικρη δεν την ειχαμε κανει καν τοτε και στη σταση δεν υπηρχε κανενας αλλος!)

Με περναει 7 χρονια (εγω 23 κι εκεινος 30) αλλα δεν ειναι τραγικη ρε παιδια η διαφορα μας και μεταξυ μας δεν φαινεται κιολας, ανετα μας κανεις συνομηλικους!:-D

Εμάς μας έχουν περάσει για αδέρφια. Είχαμε πάει πιο παλιά για καφέ και ο σερβιτόρος, ολίγον τί χαζοβιολάκος, μας κάνει ''αδέρφια είστε έτσι ; Μοιάζετε!!!!'':shock:. Εν τω μεταξύ ο άντρας μου μελαχροινός, καστανά μάτια κι αγριόφατσα κι εγώ κατάξανθη ( φυσική παρακαλώ :mrgreen: ) με γαλαζοπράσινα μάτια.... Την ομοιότητα πού την είδε θα ΄θελα να ΄ξερα......:roll:

iyuNp3.png4hNCp3.png

''αντε βαλε μπρος''...δε νομίζω να υπάρχει πιο ηλίθια έκφραση......

Οχι υπαρχει, σε παρακαλω. 'βαλε μπρος το δευτερο να εχεις και αλλο μην παθει τιποτα το πρωτο και μεινεις ετσι'......ναι ναι.....υπαρχουν τοσο λαμακες......:roll:

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

1.πω πω φιλική συμμετοχή έκανες! (να και guest star το κατερινάκι!)

Αυτό το λέω κι εγώ μόνη μου, γιατί βαρέθηκα να το ακούω! :mrgreen:

2.μα δεν ήσουν εκεί όταν το συνέλαβες??(ναι, ο άντρας μου είναι μένταλιστ και έγινε τηλεπαθητικά η δουλειά!)

3.κοιμόσουν όταν το συνέλαβες?(εδώ εμμεσως με αποκαλούν και ξενέρωτη!)

4.αν δει κανείς το γιό σου μόνο μαζί σου θα νομίσει ότι δεν είναι δικό σου παιδί!(λές να με μπουζουριάσουν για αρπαγή ανηλίκου όταν κυκλοφορώ μόνη με το γιο μου στο δρόμο?)

5. μα τιποτα δεν έκανες πια???(όχι κυρά μου, 9μήνες εγκυμοσύνη, γεννα κτλ τα έζησα σε όνειρο)

6 τα γονίδια του άντρα σου είναι πιο δυνατά απο τα δικά σου (έκαναν μπρα ντε φέρ και ΄νίκησαν!)

Αυτό δεν το 'χω ακούσει!!! Αδύνατο στη βιολογία το σόι μάλλον!

7.αν αφήσεις το παιδί σου μόνο του στη μέση μέση της πόλης θα καταλάβουν ότι είναι του άντρα σου!(λές να το δοκιμάσω???)

αυτά τα ολίγα!καμιά ομοιοπαθούσα υπαρχει???

καλά το πιο χαζό που μου έχουν πει...

ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΤΕΛΙΚΑ... -και καλά!!! ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ίδιος ο πατερας του ειναι!!!χαχχαχαχαχα

Κι εμένα μου το λένε τώρα "αχ, άρχισε να σου μοιάζει", αλλά τρίχες, φτυστός ο μπαμπάς του είναι!

ΜΙΑ ειναι η απαντηση σε ολα αυτα (γιατι τα ακουω και εγω) και το βολωνουν ΑΜΕΣΩΣ λεμε ετσι:

Τετοια ΘΑΥΜΑΤΑ τα κανω και στον υπνο μου γλυκια μου!.......τελος......

ΘΕΑ!!! 523651hrk7q2lyrl.gif

Και μια μερα καλη, ειμαι στο παρκο η μικρη ειναι 6-8 μηνων.... καθομαστε εκει με μια κοπελλα....πιανουμε συζήτηση εκεινη σπαστα ελληνικα... και με ρωταει το κορυφαιο...."Ποσα παιρνεις την ωρα εσυ??" :shock::shock::confused::confused: Με περασε οντως για την οικιακή βοηθό/νταντα της......

501295x4kzhv5xfg.gif

εμ,το αλλο ......

"αντε αντε βαλε μπρος στο επομενο για να σου μοιαζει"

Ναι, συμφωνημένο το 'χουμε!!! Τς, τς, δεν μπορώ άλλο με τα κλισέ και τις κοινοτυπίες! :roll:

xcYlp2.png?ab2FYc5BKIjjp3.png?Uc4YgY5u

Γειά σας κορίτσια!!Καταρχήν καλώς σας βρ'ηκα αφού μόλις σήμερα έκανα την εγγραφή μου...Λοιπόν το δικό μου αγοράκι ομολογουμένως είναι πιστό αντίγραφο του μπαμπά του και κατ'επέκταση του πεθερού μου.Τις ατάκες που προαναφέρατε τις έχω ακούσει εκατομύρια φορές!Μέχρι και τη στιγμή που γεννήθηκε ο πιτσιρίκος ο γιατρός αναφώνησε "βρε καλώς τον Κωστα (το όνομα του άντρα μου!)

Διαφημίσεις

Οχι υπαρχει, σε παρακαλω. 'βαλε μπρος το δευτερο να εχεις και αλλο μην παθει τιποτα το πρωτο και μεινεις ετσι'......ναι ναι.....υπαρχουν τοσο λαμακες......:roll:

ΟΡΙΣΤΕ???????:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Εχω ρίξει τρελλό γέλιο.Εμένα ο άντρας μου είναι καστανός με μελί μάτια εγώ παλι ξανθίά φυσική κατάλευκη και με γκριζοπράσινα μάτια.Το παιδί γεννήθηκε ακρίβως με τα δικά μου χρώματα αλλά με φάτσα του μπαμπά της τώρα πως γίνεται αυτό θα σας γελάσω αυτα τα πεθερίδια λοιπόν μου είχαν σπάσει τα νεύρα και τι δεν μου είχαν πεί μέχρι κάποια στιγμή που η μικρή λόγω του ότι δεν είχε πολλύ μαλλάκι και καθότι ξανθό δεν πολυφαινόταν τα αυτάκια της ήταν λίγο δυσανόλογα με το κεφαλάκι της οπότε ο πεθερός μου είπε το Θεικό.Α ναι η μικρή σου μοιάζει στα αυτία γιατι και οι δύο έχετε πεταχτα !!!!:evil::evil::evil:Σας το ορκιζομαι δεν έχω αλλίως θα το έλεγα ούτε και το παιδάκι μου έχει.Φέτος λοιπόν στις διακοπές δεν υπήρχε άνθρωπος που να μας είδε και να μην μας είπε.Μα φτυστό να είναι το παιδί με την μαμά α ρε μπαμπά ποιος την χάρη σου και αυτός στυνόταν και χαμογέλαγε λιώμενος που έλεγαν την κόρη του κούκλα.Τι κρίμα δεν τα ήχογράφησα να τα ακούσει οπεθερούλης μου.:-(:sad:

Τι είπες τώρα παίζουν τετοιοι άνθρωποι.:evil::evil::evil::evil::evil::evil::twisted::twisted::twisted::twisted:

Αχ οσο διαβαζω αυτα που γραφετε...και σκεφτομαι τι εχω να ακουσω...τοσο περισσοτερο εκνευριζομαι.

Να ρωτησω κατι...εσεις απαντατε σε αυτες τις ατακες ή τις αγνοειτε?

Την εχω ακουσει και γω αυτην την ατακα και δεν μου τη λενε καθολου για να με πικαρουν, αλλα πολυ σοβαρα κιολας... Λεω οτι θελω να κανω ενα παιδακι και να μεινω εκει, δεν θελω παραπανω για διαφορους λογους. Και ΟΛΟΙ μα ολοι μου λενε οτι αν παθει τπτ θα μεινω μονη μου, ή το αλλο, αν παθω εγω και ο φιλος μου κατι θα μεινει μονο του, και γιατι να του το κανω αυτο του παιδιου, και δεν το σκεφτομαι καθολου....:?:???: Μερικοι ξεπερνανε καθε οριο....

h0MYp3.png

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια δεν πιστεύω ότι υπάρχουν πολλά παιδάκια που μοιάζουν μόνο στον ένα γονιό. Ακόμη και στις πιο βαρβάτες περιπτώσεις «κλώνων».

Εγώ, ακόμη και στον γιο του Σχοινά, βλέπω χαρακτηριστικά της Γαρμπή και στα παιδιά του Λάτσιου πολλά στοιχεία της Μενεγάκη...:lol::lol::lol::lol:

Όλα είναι θέμα φαντασίας. Ή έχεις και δουλεύει ή δεν έχεις και βλέπεις τα πράγματα κοντόφθαλμα!!!!!!!!!!

Η κορούλα μου έχει τα περισσότερα χαρακτηριστικά της δικά μου (εκτός από ματάκια που έχει γκριζογάλανα και τα έχει πάρει από γιαγιάδες-παππούδες), αλλά η έκφρασή της μοιάζει πολύ με τον άντρα μου.

Σε κάθε περίπτωση είναι κουκλάρα!!!!

I LOVE LOVE LOVE MY LOVEs!!!

kk3v338aind9kxn9.png

kk3v94dfbst5o12x.png

:shock::shock::shock::shock:.....Κάτι σαν καβάτζα δηλαδή!

iyuNp3.png4hNCp3.png

Αχ οσο διαβαζω αυτα που γραφετε...και σκεφτομαι τι εχω να ακουσω...τοσο περισσοτερο εκνευριζομαι.

Να ρωτησω κατι...εσεις απαντατε σε αυτες τις ατακες ή τις αγνοειτε?

βεβαιως κ απανταω.....

τωρα ομως μου μοιαζει....

πριν που ελεγαν τα διαφορα ... κ κυριως οτι μοιαζει τον αντρα μου ...

ειχα βρει την εξης ατακα κ ελεγα .. "δε με απασχολει καθολου ,γερο να ειναι κ την jolie να μοιαζει ακομη καλυτερα!!!!!! "

:D

Κι ενώ δεν είναι κακό να μοιάζει το παιδί σου του πατέρα του, τον οποίο αγάπησες και γίνατε γονείς, σε βάζουν σε τέτοια διαδικασία να αγανακτείς...

Και απορώ, έστω δε μοιάζει το παιδί της νύφης, είναι τόσο κακό να πεις έστω κι ένα ψεματάκι; Αλήθεια, όταν θα γίνετε πεθερές δε θα πείτε ένα τέτοιο ψεματάκι για να σας αγαπήσουν λιγουλάκι οι νύφες και να προσέχουν ακόμη περισσότερο τον κανακάρη σας;

Με εκνευρίζει αφάνταστα όταν κάποια χαρακτηριστικά, και ειδικά κάποια καλά, δεν ταυτοποιούνται με του γιου και η πεθερά αναζητά σε όλο το σόι τους, και από τις δυο πλευρές, το πρόσωπο στο οποίο μοιάζει το παιδί...

Και η ιστορία μετρά χρόνια... πάντα η ίδια...

Χα χα ωραιο θεμα!λοιπον εμενα ο μικρος μου μολις γεννηθηκε ηταν ιδιος ο αντρας μου,ειχε μια θυμωμενη εκφραση,χαχα αλλα οταν ειδα τα ματια του καταλαβα οτι αυτο το χαρακτηριστικο ειναι δικο μου.εχει μεγαλα και σκιστα ματια καθως και φρυδια ιδια με τα δικα μου.

η πεθερα λυσσαξε οτι ειναι ιδιος ο γιος της και τα ματια του σαν του αντρα μου (ο αντρας μου εχει στρογγυλα ματια και καμια σχεση !!)τωρα οσο μεγαλωνει φαινεται οτι μοιαζει περισσοτερο σε μενα και γενικοτερα οποιος τον βλεπει λεει αμεσως οτι εχει και τα ματια μου.τωρα η πεθερα μουγκαφον...

ειναι ομως ρε παιδι μου τοσο σπαστικο αυτο το σπορ!!μα να μην θελουν να παρει τιποτα απο τη νυφη το παιδι!!

DlkKp2.png

aoJjp3.png

Την εχω ακουσει και γω αυτην την ατακα και δεν μου τη λενε καθολου για να με πικαρουν, αλλα πολυ σοβαρα κιολας... Λεω οτι θελω να κανω ενα παιδακι και να μεινω εκει, δεν θελω παραπανω για διαφορους λογους. Και ΟΛΟΙ μα ολοι μου λενε οτι αν παθει τπτ θα μεινω μονη μου, ή το αλλο, αν παθω εγω και ο φιλος μου κατι θα μεινει μονο του, και γιατι να του το κανω αυτο του παιδιου, και δεν το σκεφτομαι καθολου....:?:???: Μερικοι ξεπερνανε καθε οριο....

τά χω πάρει πολύ με αυτή την ατάκα!απορώ ποιο άρρωστο μυαλό θα σκεφτόταν να πει κάτι τέτοιο.:evil::evil:!αυτό είναι κακία και μεγάλη μάλιστα !να μη λέω κι εγώ ότι δε θέλω άλλο παιδί και μου πει κανείς κάτι τέτοιο γιατί..._παρεπιπτόντως κι εγώ ένα παιδί θέλω

Χα χα ωραιο θεμα!λοιπον εμενα ο μικρος μου μολις γεννηθηκε ηταν ιδιος ο αντρας μου,ειχε μια θυμωμενη εκφραση,χαχα αλλα οταν ειδα τα ματια του καταλαβα οτι αυτο το χαρακτηριστικο ειναι δικο μου.εχει μεγαλα και σκιστα ματια καθως και φρυδια ιδια με τα δικα μου.

η πεθερα λυσσαξε οτι ειναι ιδιος ο γιος της και τα ματια του σαν του αντρα μου (ο αντρας μου εχει στρογγυλα ματια και καμια σχεση !!)τωρα οσο μεγαλωνει φαινεται οτι μοιαζει περισσοτερο σε μενα και γενικοτερα οποιος τον βλεπει λεει αμεσως οτι εχει και τα ματια μου.τωρα η πεθερα μουγκαφον...

ειναι ομως ρε παιδι μου τοσο σπαστικο αυτο το σπορ!!μα να μην θελουν να παρει τιποτα απο τη νυφη το παιδι!!

ναι, όντως οι περισσότερες δε θέλουν να μοιάζει στη νύφή το παιδί. κι αν τύχει κανείς να πει ότι το παιδί έχει πάρει κάτι κι απο τη νύφη κατεβάζουν μούτρα μέχρι το πάτωμα

Βρε κορίτσια δεν πιστεύω ότι υπάρχουν πολλά παιδάκια που μοιάζουν μόνο στον ένα γονιό. Ακόμη και στις πιο βαρβάτες περιπτώσεις «κλώνων».

Θες να σου δείξω φωτογραφίες;;; :mrgreen:

Κι εμένα για baby sitter θα με περνάνε στο πάρκο, όπως την καλαμαρού! :mrgreen::mrgreen:

xcYlp2.png?ab2FYc5BKIjjp3.png?Uc4YgY5u

Θες να σου δείξω φωτογραφίες;;;

Κι εμένα για baby sitter θα με περνάνε στο πάρκο, όπως την καλαμαρού! :mrgreen::mrgreen:

Αλήθεια??? Είσαι τόσο πονεμένη???:mrgreen:

Δεν με πείθεις!!!!Σίγουρα κάπου θα σου μοιάζει!!!!!!!!!!!!!icon14.gif

I LOVE LOVE LOVE MY LOVEs!!!

kk3v338aind9kxn9.png

kk3v94dfbst5o12x.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...