Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

χαζές ατάκες που ακούς όταν δε σου μοιάζει το παιδί σου

katerinakriti

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 102
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

είπα να ανοιξω αυτό το θεματάκι να μαζευτούμε και άλλες "ομοιοπαθούσες ' να το διακωμωδήσουμε λίγο

ο γίος μου μέρα με τη μέρα μοιάζει όλο και πιο πολύ στον άντρα μου!αυτό μου αρέσει πολύ γιατί ο άντρας μου είναι ωράιος με ωραία χαρακτηριστικα. επίσης δε με πειράζει όταν μου λένε ότι ο γιός μου είναι ίδιος ο άντρας μου. υπάρχουν όμως και κάποιες ατάκες απείρου κάλλους όπως αυτές που έχω ακούσει

1.πω πω φιλική συμμετοχή έκανες! (να και guest star το κατερινάκι!)

2.μα δεν ήσουν εκεί όταν το συνέλαβες??(ναι, ο άντρας μου είναι μένταλιστ και έγινε τηλεπαθητικά η δουλειά!)

3.κοιμόσουν όταν το συνέλαβες?(εδώ εμμεσως με αποκαλούν και ξενέρωτη!)

4.αν δει κανείς το γιό σου μόνο μαζί σου θα νομίσει ότι δεν είναι δικό σου παιδί!(λές να με μπουζουριάσουν για αρπαγή ανηλίκου όταν κυκλοφορώ μόνη με το γιο μου στο δρόμο?)

5. μα τιποτα δεν έκανες πια???(όχι κυρά μου, 9μήνες εγκυμοσύνη, γεννα κτλ τα έζησα σε όνειρο)

6 τα γονίδια του άντρα σου είναι πιο δυνατά απο τα δικά σου (έκαναν μπρα ντε φέρ και ΄νίκησαν!)

7.αν αφήσεις το παιδί σου μόνο του στη μέση μέση της πόλης θα καταλάβουν ότι είναι του άντρα σου!(λές να το δοκιμάσω???)

αυτά τα ολίγα!καμιά ομοιοπαθούσα υπαρχει???

παρομοιως τα ιδια ακουω και εγω!!!! κλωνοποιηση τα παιδια μου σκετο DNA του μπαμπα τους μονο 2 εχω να προσθεσω

8.μα κανενα δεν πηρε τα ματια σου! δεν πειραζει το τριτο. (ναι γιατι αν ειναι καστανα και στο 3ο λες και θα σκασω!)

9.καλα γιατι εγιναν ξανθα αφου ο αντρας σου ειναι μελαχροινος?(ε! να παρουν και κατι απο εμενα πειραζει??):lol::lol::lol::lol:

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

τελικά είμαστε πολλές που ακούμε τέτοιες βλακείες...

Ναι βρε μην κολατε.....υπαρχουν πολλοι κακοπροαιρετοι με ΔΗΘΕΝ φιλοσοφια καλοπροαιρετου.....το χειροτερο ειδος λεμε.....:evil:

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Η νονά του άντρα μου όταν είχε πρωτοδεί την κόρη μου 2-3 μηνών!!!!!! "Είναι ίδιο ο Μπάμπης, ευτυχώς δεν σου έμοιασε καθόλου" και απευθυνόμενη στο μωρό "Μπάμπηηηηηηηηηηη μουυυυυυυυυυυ", και συνέχισε ακάθεκτη "Ευτυχώς δεν πήρε από σένα", "Ετσι ήταν και ο Μπάμπης μικρός", "Μπάμπηηηηηηηηη μουυυυυυυυυυυυ"

Μετά από κανά 6μηνο που την ξαναείδαμε "Αχ, το παιδί μοιάζει σε σένα, τι κρίμαααα", "Μπάμπηηηηηηηηη, στον ύπνο σε έπιασε??????"

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

τα διδυμα μου το ενα ξανθο με μπλε ματια το αλλο μελαχροινο με καστανα ματια καμια σχεση δηλ.....και ομως ..." κ τα δυο του μπαμπα μοιαζουν"

ενα πραγμα βρε παιδι μου απο την μερια του αντρα μου κατα ενα περιεργο τροπο ολο το σοι λεει οτι του μοιαζουν...μια φορα ενας θειος ειχε πει " η ξανθια μοιαζει του μπαμπα η αλλη πιανου μοιαζει? δεν μου θυμιζει κατι" μονο απο τ μερια του συζηγου υπαρχει dna απο την δικια μου δεν υπαρχει τιποτα....

Διαφημίσεις

Σε όλα τα παραπάνω θα ήθελα να προσθέσω κ την ατάκα του πεθερού μου: είναι τόσο έξυπνη, είναι ίδια ο πατέρας της. Δεν πιστεύω να παρεξηγήθηκες;

Τι να παρεξηγήσω; Που μάλλον μόλις με είπε χαζή; ή το ότι μοιάζει τον πατέρα κ όχι ας πούμε τον περιπτερα; Αυτή είναι η ατάκα του άντρα μου σε τέτοια σχόλια: "τουλάχιστον είναι σίγουρα δικιά μου κ όχι του περιπτερά απέναντι" κ όλοι το βουλώνουν συμπεριλαμβανομένου κ του εν λόγω παππού!

Μα τι σπαστικες ατακες! Οταν γεννησα τη μπεμπουλα μου με πρηξανε : "..σε πιασανε στον υπνο.." "εσυ που ησουνα" Μηπως την εκανε με αλλη?" :rolleyes:ΝΤΟΙΙΙΝΓΚ!!:roll:!!! βεβαια οντως εμοιαζε υπερβολικα στον αντρα μου. Τωρα παντως αρχιζω να βγαζω το αχτι μου γιατι περιεργως αρχιζει να μοιαζει πολυ σε μενα...χιχι!:lol::lol::lol:

N9Urp2.pngGowOp3.png

εγώ έχω βγάλει το εξής συμπέρασμα: Αφού για τους μεν το παιδί είναι ίδιο ο μπαμπάς για τους δε το παιδί είναι ίδιο η μαμά άρα η μαμά και ο μπαμπάς μοιάζουν μεταξύ τους!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

εγώ έχω βγάλει το εξής συμπέρασμα: Αφού για τους μεν το παιδί είναι ίδιο ο μπαμπάς για τους δε το παιδί είναι ίδιο η μαμά άρα η μαμά και ο μπαμπάς μοιάζουν μεταξύ τους!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Σωστηηη!!!Να σου πω παντως ειναι μερικα ζευγαρια που οντως μοιαζουν...

N9Urp2.pngGowOp3.png

Στις ατακες παρακαλω συμπληρωστε και την παρακατω: "Μα καλα σπορακια ετρωγες εκεινη την ωρα ή διαβαζες περιοδικο?"

18 μηνες αργοτερα που η κορη μου ειναι ιδια εγω, κανεις δε μιλαει... :cool:

Αυτο ειναι το καλο με τα μωρα: Αλλαζουν συνεχεια μορφη (ελπιζω να μην ξανααλλαξει η δικια μου! :lol:)!

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Διαφημίσεις

Όταν γεννήθηκε ο γιος μου ήταν ίδιος ο άντρας μου. Όλοι το έλεγαν εκτός από την μάνα μου που επέμενε ότι είναι ίδιος εμένα. Τελικά όσο περνάει ο καιρός το μωρό μου μοιάζει απίστευτα και ακούς τα θεϊκά σχόλια της πεθεράς ότι μοιάζει στον παππού...τον πεθερό μου δλδ. Άσχετοοοοοοοοοοο!

Το παιδί έχει γουρλωτά μάτια και μάγουλα! Ένα κούτελο αεροδρόμιο και κάτι αυτάκια πεταχτούλικα ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΜΑ του!!!!!!!!! Το κουασιμοδάκι μου!!!

Σωστηηη!!!Να σου πω παντως ειναι μερικα ζευγαρια που οντως μοιαζουν...

...Και ενα απο αυτα ειμαστε εμεις!!!!!!!!αφου τη πε8ερα μου τη περνανε για μανα μου φαντασου!!!!!και τον χασμπεντ για αδερφο...μου εχει τυχει να πλησιασουν τον αντρα μου να του ζητησου να τους συστησουν την(μικρη :lol::lol::lol: ) αδερφη του...χεχεχεε:lol::lol::lol:

1kOup2.pngTxJmp3.png

εμείς πάντως αντικειμενικά ΔΕΝ μοιάζουμε μεταξύ μας, η μικρή ΔΕΝ μοιάζει σε κανέναν από τους δυο μας και ο μικρός μοιάζει ......με την αδερφή του!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Αυτό που δεν θέλω είναι να πάρουν το σωματότυπο της πεθεράς μου, δηλ. ήταν κοντόχοντρη με τεράστιο στήθος!!!!!!!

Μέχρι στιγμής είναι ψηλά παιδιά για τις ηλικίες τους, η μπέμπα που έρχεται ......βλέπουμε!!!!!!!!!

η μικρή ΔΕΝ μοιάζει σε κανέναν από τους δυο μας και ο μικρός μοιάζει ......με την αδερφή του!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Εντάξει εσύ χαπακώνεσαι............ειναι επίσημο............τι λες?

η μικρή (ιδίως όταν γεννήθηκε) ήταν ίδια ο άντρας σου, τώρα έχει αλλάξει λίγο αλλά και πάλι του μοιάζει.

Ο μικρός είναι ολόιδιος............θα στο ξαναπώ..............εσύ είναι προφανές ότι είχες φιλική συμμετοχή στο όλο εγχείρημα.

Άμα του μοιάζει και η άλλη μικρή..............ε! του κερατά, σου'χω πει όταν κάνεις σεξ να μην διαβάζεις εφημερίδα.

Εμάς πάντως οι απόψεις δίστανται.........η μάνα μου λέει ότι η κόρη μου είναι ίδια οι πεθερά μου (με την καμία όμως)...........και όλοι οι υπόλοιποι και ξένοι λένε ότι μοιάζει στον πατέρα μου, πράγμα στο οποίο συμφωνώ κι εγώ. Ιδίως όταν ήταν μωρό ήταν κομμένο κεφάλι ο πατέρας μου.

μια μερα η μικρη μου ηταν 1,5 ετων βγηκαμε λιγο νωρις στην αγορα και η Κατερινα νυσταζε και δεν ειχε πολλα κεφια.. μας βλεπει μια γειτονισα και παει να την χαιδεψει και να την μιλησει και η κορη μου αγριεψε να το πω κομψα.. και λεει η γειτονισα ΄΄ α εσυ εγινες ομορφη σαν τον μπαμπα σου και κακια σαν την μανα σου΄':shock::shock::shock::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

μεσα στην καλοσυνη η γειτονισα..:lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

λοιπον ...

ο γιος μου ιδιος εγω...

και η κορη μου ...ιδια αλλα λεμε εντελως ιδια με τον αντρα μου..

αυτο το λεει ολος ο κοσμος...

Η πεθερα μου ομως επιμενει , αν και ειναι η μοναδικη, ....

"και τα δυο παιδια ειναι ιδια ο γιος μου... βλεποντας παλιες φωτογραφιες του γιου μου.. το διπαιστωσα 100%"...

οταν καποια στιγμη μαζεμενοι στο σπιτι της ειδαμε παλιες παιδικες φωτογραφιες του αντρα μου...

ειπαμε μ'ενα στομα μια φωνη ολοι μας...

" Η Ρενα ιιιιιιιιδια ο μπαμπας ενω ο Νικολας ιιιιιιιδια η μαμα... "

και ακους στο βαθος.... "μπααααααα .... λαθος κανετε"!!!

ε.... τι να της πεις τωρα ????????

An angel in the book of my life wrote down my baby's birth... Then whispered as she closed the book "... too beautiful for earth " .........

Aν δεν μοιαζει σε κανεναν απο τους δυο το παιδι να δεις γλεντια :mrgreen::mrgreen::mrgreen::lol::lol:

2 γονεις με καστανα ματια με ενα ξανθο γαλανοματικο.... δεν παιζετε το τι ακους :roll::lol::lol:

XAXAXAXA! Εγώ και ο άντρας μου καστανοί με καστανό μάτι και η κόρη μου ξανθιά γαλανομάτα. Έτσι ήταν και ο μπαμπάς μου αλλά το μωρό σύμφωνα με την πεθερά πηρε απο τα αδέρφια της μάνας της που ήταν γαλανομάτες , το οτι εγώ είχα τα γονίδια του μπαμπά μου βέβαια δεν πάιζει κανένα ρόλο....Εμ δεν γνωρίζουν βιολογία , εμ μιλάνε και απο πάνω! Α! και το μωρό μόλις το πήγα στο σπίτι την πρώτη μέρα η πρώτη κουβέηντα της ήταν αχ και πώς μου μοιάζει και την δεύτερη μέρα οτι είναι ολόιδιο η μάνα της! Λεχώνα τριών ημερών εγώ πώς δεν της έφερα την καλαθούνα στο κεφάλι?????

Εντάξει εσύ χαπακώνεσαι............ειναι επίσημο............τι λες?

γιατί λε φιλενάδα???????????? παρακαλώ εικονάκι που ξύνει το κεφάλι του!!!!!!!!!!

Η (με κεφαλαίο τονισμένο) ατάκα του πεθερού μου....τη λεει και συχνα γιατί τη θεωρει και έξυπνη και γελάει στο τέλος (μονος του πάντα)........"Καλά εεεε....από τη μέση και πάνω είναι ίδια ο μπαμπάς της και από τη μεση και κάτω ίδια η μαμά της (ντοοοοινγκ)....χα χα χα"

:lol::lol::lol: δεν μπορω να πω οτι συμπασχω κοριτσακια μου μιας κ ειμαι απο τις τυχερες που εχω "δυνατο γονιδιο" .Ο πατερας μου ειναι 7 αδελφια που ισουτε σε 19 πρωτα ξαδελφια και 3 δευτεροξαδελφα (τα παιδια μας μεχρι στιγμης) κ ολοι μοιαζουμε... τυχαιο??? δεν νομιζω :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Τα παιδια μου μου μοιαζουν κ τα δυο.. ο χαρης ειναι καρμπον με μενα.. μου το λεγανε απ΄οταν γεννηθηκε αλλα επειδη ηταν αγορι δεν μπορουσα να δω την ομοιοτητα.. φετος που μακρυνε λιγακι το μαλλι του κ βλεποντας δικες μου παιδικες φωτογραφιες μπορεις καλιστα να μας μπερδεψεις.. ο ιδιος ο μικρος βλεποντας δικες μου παλιες φωτογραφιες νομιζει οτι ειναι αυτος.:lol:

Η κορη οταν γεννηθηκε εμοιαζε στην πεθερα μου.. ετσι μου φαινοταν δηλαδη. Η μανα μου ομως επεμενε οτι εμοιαζε στηνα δελφη μου οταν ηταν μικρη. μεγαλωνοντας τελικα μοιαζει με μενα που μοιαζω με την αδελφη μου (απλα γεννηθηκε με καταμαυρο μαλλι κ γι αυτο μπερδευτηκαμε)

Οποτε ολα τα παραπανω τα ακουει ο αντρας μου... κ εχει φτασει να μου ζηταει να κανουμε dna :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Παντως το ειχα σιγουρο οτι τα παιδια θα μου μοιαζουν.. πριν γεννησω το γιο μου επεμενα οτι θα μου μοιαζει το παιδι λογο του "δυνατου γονιδιου" κ ο αντρας μου ισχυριζονταν οτι κ αυτος εχει απο το σοι του δυνατο γονιδιο... μονο που αυτος δεν μοιαζει ουτε στην πεθερα ουτε στον πεθερο..η δε κουνιαδα πρεπει να ειναι υιοθετημενη.. αλλα κ σογια που εχω γνωρισει, κανεις δεν μοιαζει ο ενας μετον αλλο..:mrgreen::mrgreen:

O5Lop2.png

kIP3p2.png

...Και ενα απο αυτα ειμαστε εμεις!!!!!!!!αφου τη πε8ερα μου τη περνανε για μανα μου φαντασου!!!!!και τον χασμπεντ για αδερφο...μου εχει τυχει να πλησιασουν τον αντρα μου να του ζητησου να τους συστησουν την(μικρη :lol::lol::lol: ) αδερφη του...χεχεχεε:lol::lol::lol:

Αγαπητη φιλη,να σου πω και το θεοκουφο?Ηταν ο αντρας μου στη δουλεια και μιλαγε με καποιον πελατη και καποια στιγμη ανοιγει το κινητο του να δει την ωρα και ο πελατης που ειδε την φωτογραφια μου στην οθωνη του λεει : Αυτη ειναι η κορη σου????????!!!!!!!!:shock::shock::shock:!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol:Μαλλον στραβομαρα πρεπει να ειχε αφου με τον αντρα μου εχουμε μονο 6 χρονια διαφορα!!!Ποτε με εκανες του λεω,στα 6?:roll::roll::roll:

N9Urp2.pngGowOp3.png

Αγαπητη φιλη,να σου πω και το θεοκουφο?Ηταν ο αντρας μου στη δουλεια και μιλαγε με καποιον πελατη και καποια στιγμη ανοιγει το κινητο του να δει την ωρα και ο πελατης που ειδε την φωτογραφια μου στην οθωνη του λεει : Αυτη ειναι η κορη σου????????!!!!!!!!:shock::shock::shock:!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol:Μαλλον στραβομαρα πρεπει να ειχε αφου με τον αντρα μου εχουμε μονο 6 χρονια διαφορα!!!Ποτε με εκανες του λεω,στα 6?:roll::roll::roll:

που να δείς τί έτυχε σε μένα!καθόμουν με τον άντρα μου σε προθάλαμο μικροβιολογικού ιατρείου , ο άντρας μου με βερμουδίτσα κι απέναντι μας μια γιαγιά . γυρνάει λοιπόν και μου λέειι η γιαγιά "ΓΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ??????.κατάλαβες!τον είδε με κοντό παντελονάκι η γιαγιά και τον πέρασε για μπέμπη!αυτός κορδωθηκε και χασκογελούσε βεβαίως βεβαίως!να σημειώσω οτι μου ρίχνει 2χρονάκια:evil::evil::evil:

Εμένα όταν γεννήθηκε ο γιος μου ήταν ίδιος ο άντρας μου, μία κοψιά που λένε. Όμως μεγαλώνοντας είναι ίδιος με εμένα, αφού καμιά φορά κοιτάζω τις παλιές φωτογραφίες και είναι σαν να βλέπω το γιο μου ή στις καινούργιες βλέπω τον εαυτό μου...

Όταν γεννήθηκε η κόρη μου, δεν έμοιαζε σε κανέναν (ίσως λίγο στον άντρα μου, άμα παιδευτείς τρεις ώρες ψάχνοντας για ομοιότητες με τον μεγενθυτικό φακό....

Το θεϊκό το άκουσα από συναδέλφισσες στο γραφείο:

"Καλά, η κόρη σου δεν σου μοιάζει καθόλου!". "Ναι μοιάζει στον πατέρα της". "Μα τι λές, δεν μοιάζει καθόλου στον άντρα σου". (κακία εκ μέρους τους). "Κορίτσια, είπα στον πατέρα της, όχι στον άντρα μου!"

Κόκκαλο!

2 παιδιά-Σύζυγος-Δουλειά-Πανεπιστήμιο-Σπίτι

Ωχ θεέ μου, βάλε το χεράκι σου.....

Το μωράκι μου μοιάζει στον αντρούλη μου....Τα ανήψια του επίσης ( των αδερφάδων του δηλαδή ) κι αυτά έχουν πάρει απο το σόι τους. Κανένα μα κανένα δεν έχει πάρει από το σόι των πατεράδων τους.... Συνεπώς, ο αγαπητός πεθερούλης μου λέει : '' Το γονίδιο μας είναι ισχυρότατο. Και τα 5 εγγόνια μου μας μοιάζουν, πανέμορφα! . Μα καλά εσείς τί κάνατε ;'' Κι απευθύνεται σε μένα και στους 2 μπαντζανάκηδές μου.... Αλλά η επόμενη απάντησή μου θα είναι : '' Δεν ξέρω για τους γαμπρούς σου....αλλά για το μόνο που μπορώ να είμαι σίγουρη 1000% είναι πως είναι δικό μου κι ας μη μου μοιάζει '' ..... Όπως είπε και το αγαπητό φυστίκι!!!!!

iyuNp3.png4hNCp3.png

Τι εκνευριστικο θεμα κι αυτο! Απο την ωρα που γεννηθηκε ο πρωτος ειχαν λυσσαξει τα "απεναντι" σογια να πεισουν (εμας η τον εαυτο τους?) οτι το παιδι ηταν φτυστο ο πεθερος........και αργοτερα παρολο που ηταν προφανες οτι εμοιαζε στο δικο μου σοι, παλι επεμεναν οτι μοιαζει στον πεθερο! Μα με τον πεθερο το κανα?

Μετα μερικοι που αναγκαζονται να παραδεχθουν οτι δεν μοιαζει στο σοι τους λενε οτι μοιαζει στον αδερφο μου (ο οποιος αδερφος μοιαζει σε μενα!)

Πατερα...μανα .....αυτο το παιδι δεν εχει? Γιατι πρεπει να μοιαζει σε καποιον συγγενη? Ποσο χαιρομαι που φετος δεν χρειαστηκε να ακουσω τετοιες βλακειες για το νεο μωρακι....ειναι πολυ κουραστικο τελικα αυτο το θεμα....

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...