Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

πρόβλημα στην κουμπάρα μου

platykodon

Recommended Posts

Εγω οταν του εκανα την ερωτηση: Αν θα εκανα εγω ολα αυτα που κανεις εσυ και τα ανακαλυπτες, πως θα ενοιωθες? Ξερετε τι απαντηση πειρα? Φυσικα και δεν θα με πειραζε γιατι εγω ξερω την λογικη του ιντερνετ... Δεν βγαζεις ακρη... Επρεπε να του την κανω για να καταλαβει αλλα εχει χαρη που σεβομαι περισσοτερο απο ολα το παιδακι μας...

fmpG.jpgaurPp2.png?UGOrssO8

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 431
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ο καημένος ο άντρας τι να κάνει αφού η γυναίκα του έχει...αλλάξει, μονίμως απεριποίητη κουρασμένη, μέσα στα νεύρα...αρχίζει και ψάχνει ευχάριστες, ξεκούραστες παρουσίες στο φεισμπουκ.

Ε να την φέρουμε και μέσα στο σπίτι μην πληρώνει και ξενοδοχεία ο καημένος....Θα τρελαθούμε τελείως:!:

εμενα μου κανει εντυπωση που ειναι νιοπαντρη

ποσο νιοπαντρη δηλαδη?

ωστε να ψαχνετε και να μην του αρεσει πια αυτο που εχει? (δεν δικαιολογειται σε καμια περιπτωση να μη λεμε και οτι θελουμε)

απλα πιστευω οτι δεν αλλαξε τωρα , δεν ψαχνεται τωρα αλλα ηταν ετσι και απο πριν και ισως η κουμπαρα σου να μην τον ειχε μυριστει

δεν αλλαζει ο ανθρωπος απο την μια μερα στην αλλη και ειδικα αν αγαπαει την γυναικα του επειδη δεν εκανε σεξ καποιο καιρο για τον οποιδηποτε λογο

ποσο μαλλον επειδη η γυναικα κυοφορουσε και στην συνεχεια φροντιζει το παιδι τους.

γνωμη μου βεβαια , μπορει να ειμαι πολυ ρομαντικη

Εγω οταν του εκανα την ερωτηση: Αν θα εκανα εγω ολα αυτα που κανεις εσυ και τα ανακαλυπτες, πως θα ενοιωθες? Ξερετε τι απαντηση πειρα? Φυσικα και δεν θα με πειραζε γιατι εγω ξερω την λογικη του ιντερνετ... Δεν βγαζεις ακρη... Επρεπε να του την κανω για να καταλαβει αλλα εχει χαρη που σεβομαι περισσοτερο απο ολα το παιδακι μας...

απορω πως αντεξες με τετια απαντηση!εγω θα το εκανα επιτειδες!εννοειται πως δε θα πηγαινα με κανεναν αλλα θα φλερταρα ΜΠΡΟΣΤΑ του επιτειδες αφου σου ειπε πως δε τον ενοχλει!επρεπε να το κανεις να εβλεπες πως θα εβραζε!αλλα σε ειχε σιγουρη γιαυτο το ειπε αλλιως θα σου λεγα εγω:rolleyes:

απορω πως αντεξες με τετια απαντηση!εγω θα το εκανα επιτειδες!εννοειται πως δε θα πηγαινα με κανεναν αλλα θα φλερταρα ΜΠΡΟΣΤΑ του επιτειδες αφου σου ειπε πως δε τον ενοχλει!επρεπε να το κανεις να εβλεπες πως θα εβραζε!αλλα σε ειχε σιγουρη γιαυτο το ειπε αλλιως θα σου λεγα εγω:rolleyes:

Μαλλον αυτο ειναι το κακο, οτι με εχει σιγουρη... Τι να κανω ομως? Πως αλλαζει αυτο?

Διαφημίσεις

αλλαζει αγαπη μου...αλλαζει!για κανε καμια ριζικη αλλαγη!για πες οτι αρχισες διαιτα.(κ αν εχεις περιττα κιλακια ευκαιρια να τα χασεις) για κανε αλλαγη καρνταρομπας!αγορασε κατι πιο εξαλλο!κανονισε με καποια φιλη να βγητε εξω αλλα οταν ειναι να ετοιμαστεις να βγαλεις ολα τα ρουχα πανω στο κρεββατι κ να κανεις μια ωρα να διαλεξεις!για πες του να κρατησει το μωρο η αστο στη μαμα σου πχ.κ κανονισε γυναικοπαρεα εξοδο!κανε πως εισαι τσικι τσικι στα σμσ στο κινητο!ανοιξε κ κανενα φεις μπουκ!πηγαινε για μπανιο παιρνοντας το κινητο μαζι!να το δει ομως...:P κ αλλα τετοια ωραια κ θα σου πω εγω πως θα παρει φωτια ο απαυτος του!κ κυριως κανε μεγαλη αλλαγη στην εξωτερικη σου εμφανιση!βαψε μαλλια?κοψτα?εγω θα ελεγα να τα βαψεις!ξανθα πχ!:twisted::twisted::twisted::twisted:

αλλαζει αγαπη μου...αλλαζει!για κανε καμια ριζικη αλλαγη!για πες οτι αρχισες διαιτα.(κ αν εχεις περιττα κιλακια ευκαιρια να τα χασεις) για κανε αλλαγη καρνταρομπας!αγορασε κατι πιο εξαλλο!κανονισε με καποια φιλη να βγητε εξω αλλα οταν ειναι να ετοιμαστεις να βγαλεις ολα τα ρουχα πανω στο κρεββατι κ να κανεις μια ωρα να διαλεξεις!για πες του να κρατησει το μωρο η αστο στη μαμα σου πχ.κ κανονισε γυναικοπαρεα εξοδο!κανε πως εισαι τσικι τσικι στα σμσ στο κινητο!ανοιξε κ κανενα φεις μπουκ!πηγαινε για μπανιο παιρνοντας το κινητο μαζι!να το δει ομως...:P κ αλλα τετοια ωραια κ θα σου πω εγω πως θα παρει φωτια ο απαυτος του!κ κυριως κανε μεγαλη αλλαγη στην εξωτερικη σου εμφανιση!βαψε μαλλια?κοψτα?εγω θα ελεγα να τα βαψεις!ξανθα πχ!:twisted::twisted::twisted::twisted:

Μωρε σα να εχεις δικιο!!!!!! Μηπως κοιμαμαι ορθια? Σιγουρα κατι πρεπει να κανω αλλα οταν ειναι θολωμενο το μυαλο μονο θολες σκεψεις κανει...

ετοιμασου να βγεις βαψου ντυσου γινε γυναικαρα κ εντελως τυχαια σκυψε μπροστα του με το ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ στρινγ (πρωτη φορα θα το δει) να βγαινει απο το τζιν η απο τη φουστα.ταγκα τιραντα που λενε!ωπ θα πει αυτος.πηρε καινουριο εσωρουχο το φοραει για να βγει κ το εχει σηκωσει κ ως τα αυτια!κατι παιζει!κ αν σου πει τιποτα πες ''νταξ μωρε θα το διορθωσω μετα.αντε αντε βιαζομαι φιλακια!'' :mrgreen::mrgreen:

ετοιμασου να βγεις βαψου ντυσου γινε γυναικαρα κ εντελως τυχαια σκυψε μπροστα του με το ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ στρινγ (πρωτη φορα θα το δει) να βγαινει απο το τζιν η απο τη φουστα.ταγκα τιραντα που λενε!ωπ θα πει αυτος.πηρε καινουριο εσωρουχο το φοραει για να βγει κ το εχει σηκωσει κ ως τα αυτια!κατι παιζει!κ αν σου πει τιποτα πες ''νταξ μωρε θα το διορθωσω μετα.αντε αντε βιαζομαι φιλακια!'' :mrgreen::mrgreen:

Μωρε, παρα πολυ μου αρεσουνε ολα αυτα που μου λες, ηδη εχω ξεσηκωθει αλλα στην πραξη δεν ξερω πως θα ειναι, ειμαι χαζη, ε?

Δημητρα σου βγαζω το καπελο!!αμα παει να σου κανει καμια λαδια ο αντρας σου εχει να τραβηξει.....angel συμφωνω με Δημητρα..κανε του κανα τετοιο να του ρθει ο ουρανος σφοντυλι..και πρωτα απ ολα σταματα να του κανεις παραπονα για το fb..δειξτου οτι τον εχεις κι εσυ δεδομενο..

Διαφημίσεις

Δημητρα σου βγαζω το καπελο!!αμα παει να σου κανει καμια λαδια ο αντρας σου εχει να τραβηξει.....angel συμφωνω με Δημητρα..κανε του κανα τετοιο να του ρθει ο ουρανος σφοντυλι..και πρωτα απ ολα σταματα να του κανεις παραπονα για το fb..δειξτου οτι τον εχεις κι εσυ δεδομενο..

Προσπαθω να το παιζω απλως αδιαφορη πια σε οτι κανει...

ποια πραξη κολλας παιδι μου?το παν ειναι η αρχη.κανε την αρχη κ μετα τα αλλα θα σου ερθουν με τη μια.εννοειται οτι δε σου λεμε να τον απατησεις.να του βαλεις ιδεες σου λεμε!κ κανε κ φεις μπουκ.κ να σεβλεπει οτι εισαι μεσα!κ πριν βγεις ΣΒΗΣΕ Κ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ!ΧΑ!:mrgreen:

κ αμα σου πει κ τιποτα''ποιος το εσβησε εγω?α δε ξερω καταλαθος θα εγινε:rolleyes:

ελα μωρε ετσι κιαλλιως στο φεις ημουν.περνουσα την...ωρα μου!ξερεις εσυ!''

μην εισαι χαζουλα(χαιδευτικα το λεω μη παρεξηγηθεις:P)

ο δικος μου?μια φορα οταν ημασταν ελλαδα ηθελε να βγει με αλλους 3 ξαδερφους του εργενηδες παρακαλω κ να πανε θεσσαλονικη!!!χα!χα!δε σφαξανε!στην αρχη τα πηρα.αλλα ειδα οτι δε βγαζε πουθενα γιατι αυτος το πηρε εγωιστικα!οκ του λεω βγες!καμια ωρα πιο μετα λεψ στη μανα μου να κρατησει τα παιδια για να ΒΓΩ!το ματι του αστραψε ''που θα πας'' μου λεει.α λεω ''να βγω κ γω με την ξαδερφουλα μου ε?''ολο ναζι! ''που θα πατε''ρωταει ο κυριος

''ααα δε ξερω θελει να με κυκλοφορησει ειπε η τρελη χαχαχαχα(γελιο αφελειας κ χαζομαρας) μαμααααααα εκεινη τη φουστα τη μινι με τις αλυσιδες την ειδες πουθεναααα??΄΄

ναι κοριτσια εβαλα το μινι μεχρι τον αφαλο κ το 12ποντο!κ ενυσχιμενο σουτιεν.μεχρι το σαγονι εφτασε το βυζι.βαφτικα στολιστικα

εκατσα στο μπαλκονι κ εκανα ενα φραπε (εντομεταξυ ειχα κανονισει κ με την ξαδερφη :rolleyes:) ερχεται συναμενος κουναμενος

''που να τρεχω τωρα θεσσαλονικη.ξενερωσα:rolleyes: παμε για κανα σουβλακι?:P'' ε του λεω παμε. ''οκ αλλα βγαλε πρωτα αυτα κ βαλε κανενα τζιν μη σαλταρω'':lol::lol::lol::lol:

σε εχει δεδομενη καλη μου.σου λεει εδω ειναι αυτη.βρεξει χιονισει,σε εχει σιγουρη!για καντον να εχει λιγη ανασφαλεια!θα δει αυτος!δοκιμασε σου λεω κ αν δε πετυχει το κοβεις.δοκιμασε για 15 μερες κ θα δεις:rolleyes:

σε εχει δεδομενη καλη μου.σου λεει εδω ειναι αυτη.βρεξει χιονισει,σε εχει σιγουρη!για καντον να εχει λιγη ανασφαλεια!θα δει αυτος!δοκιμασε σου λεω κ αν δε πετυχει το κοβεις.δοκιμασε για 15 μερες κ θα δεις:rolleyes:

Απλα σκεφτομαι πως μια ζωη τα ιδια θα εχουμε? Θα τον ταρακουναω για λιγο και μετα παλι απο την αρχη? Ολα απο εμας πρεπει να περνανε? Μονο εμεις πρεπει να δινουμε αγωνα για ολα??????

Διαφημίσεις

δε θα τον ταρακουνας κ μετα θα επαναπαυεσαι!

ουτε θα ''παιζεις'' μια ζωη!

αν δε μπει στη θεση σου εστω κ μια φορα δε θα καταλαβει πιστεψε με!κ προς θεου ποτε μη του πεις οτι ολα τα εκανες στα ψεματα!

δε θα τον ταρακουνας κ μετα θα επαναπαυεσαι!

ουτε θα ''παιζεις'' μια ζωη!

αν δε μπει στη θεση σου εστω κ μια φορα δε θα καταλαβει πιστεψε με!κ προς θεου ποτε μη του πεις οτι ολα τα εκανες στα ψεματα!

Αυτο εννοειται, να βαλω τα χερακια μου να βγαλω τα ματακια μου? Και στο κατω κατω για καλο σκοπο ειναι...

angel ναζι,υπομονη και δηθεν αφελεια θελει..πες και σε καμια φιλη σου να φερει κανεναν κουκλο αδερφο-ξαδερφο να σας επισκευτει και να σε φλερταρει..να δει οτι εχεις περαση..να του ανεβει λιγο το αιμα στο κεφαλι..

συμφωνω με δημητρα83!!!! καλα φοβερα το πως τα λες. χα χα. παντως και εγω πιστευω πως ειτε ιντερνετ ειτε κατι αλλο παντα θα υπαρχει στη ζωη του. ειναι θεμα χαρακτηρα και απο οτι φαινεται ο τυπος το εχει το "κουσουρακι του"!

angel ναζι,υπομονη και δηθεν αφελεια θελει..πες και σε καμια φιλη σου να φερει κανεναν κουκλο αδερφο-ξαδερφο να σας επισκευτει και να σε φλερταρει..να δει οτι εχεις περαση..να του ανεβει λιγο το αιμα στο κεφαλι..

Εδω που εχουμε φτασει πραγματικα ειμαι πολυ περιεργη αν θα του ανεβει εστω και το αιμα στο κεφαλι...

εδω ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι του αντρα μου οταν μου την επεσε ο αδερφος της κολλητης μου(μετα απο 4 χρονια γνωριμιας θυμηθηκε να μου την πεσει κι αυτος) που ειναι και αναισθητος ..

εδω ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι του αντρα μου οταν μου την επεσε ο αδερφος της κολλητης μου(μετα απο 4 χρονια γνωριμιας θυμηθηκε να μου την πεσει κι αυτος) που ειναι και αναισθητος ..

Η αληθεια ειναι οτι κανονικα οταν καταλαβαινουν πως απειληται το ''χωραφακι'' τους ψιλοξυπνανε, ευχομαι λοιπον να γινει το ιδιο και με τον δικο μου...

angel οποτε εχεις ορεξη και δε βαριεμαι να γραψω πες μου να σου στειλω με πμ την δικη μας ιστορια με το fb και πως τελειωσε..

Παντα εχω ορεξη... Οποτε δε βαριεσαι στειλε μου π.μ. γιατι καταλαβαινεις με ενδιαφερει (καιγομαι) να παρω κι αλλες ιδεες (λυσεις)...

καταρχην δημητρα εισαι θεα!!!!ωραια τα λες!!!πεθαινω!!!!ασε που σε βλεπω με την ορμονη στα υψη και μου θυμηζεις εμενα στην εγκυμοσυνη...(και τωρα καμια φορα)

βρε angel51 μια χαρα σου τα λενε τα κοριτσια αλλα αυτη η δικαιολογια του δικου σου με τη λογικη του ιντερνετ που εσυ δεν την ξερεις τι μπαρουφα ειναι?????????????

πες του οτι στο ιντερνετ υπαρχουν 2 λογικες: η μια ειναι οτι εχουμε friends μονο οσους γνωριζουμε και γενικα χρησιμοποιουμε το ιντερνετ για να εχουμε μια επικοινωνια με καποιους γνωστους και η 2η ειναι κατι σαλιαριδες ενοχλητικοι που ψαχνονται (σορυ κιολας) σε ποια απο τις 2 ανηκει??? για ρωτα τον.....

και παλι σορυ αλλα μην καθεσαι να σου λεει για λογικη του ιντερνετ και βλακειες!!!

ελεος που σου τη λεει κιολας..............

αρχισε να προσεχεις τον εαυτο σου και αγνοησε τον για λιγο και θα δεις τι θα παθει...βγες και με καμια φιλη σου,να δεις μετα....

σε εχει σιγουρη και ασχολειτε με fb kai αλλα....βρες τροπους να απασχολητε μονο μαζι σου...

καντου και ενα καλο ....(να συνεβρεθητε τελος παντων) αλλα καλο!!!!

ετσι πολυ φιλικα στα λεω....αντε παρτο αποφαση και ξεκινα...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...