Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

πρόβλημα στην κουμπάρα μου

platykodon

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 431
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυτός μετά από απίστευτες ιστορίες και σκηνικά......για αυτό λέω ότι όποιος ψάχνεται έχει ήδη φύγει......

συμφωνω!για να ψαχνεται σημαινει οτι δε του αρεσει αυτο που ζει κ θελει κατι αλλο

εγω ακομα δεν καταλαβα..ηταν αψογος πριν το μωρο και ξαφνικα χαλασε? να τον εχει πιασει η γυναικα του να μιλαει με τυπισσες στο ιντερνετ και να της τη λεει και απο πανω???ουτε καν να μπει στον κοπο να δικαιολογιθει?να κρυφτει?

ο ανθρωπος δεν γουσταρει αλλο αυτη ειναι η γνωμη μου..αν δεν χωρισουν τωρα ειναι θεμα χρονου να χωρισουν..εγω θα του εξηγουσα την κατασταση ΜΙΑ ΦΟΡΑ οχι καθε μερα τα ιδια και τα ιδια...αν εβλεπα οτι συνεχιζει θα του μαζευα τα πραγματακια του και θα του ελεγα"δεν μπορω να συνεχισουμε αλλο, καλυτερα ετσι ουτε να σε ζαλιζω ουτε να ζαλιζομαι" μπας και ταρακουνιθει..

Η κουμπάρα μου είναι νιόμπαντρη με ένα παιδάκι. Πρόσφατα ανακάλυψε ότι ο σύζυγός της επικοινωνεί στο facebook με άλλες, βρήκε να του έχουν στείλει φωτογραφίες και διαλόγους που δείχνουν ότι μεταξύ τους γίνεται πονηρό παιχνίδι. Τσακώθηκε μαζί του, του ζήτησε εξηγήσεις και αυτός το έπαιξε και τσαμπουκάς από πάνω γιατί έψαξε τον υπολογιστή και το κινητό του. Φαίνεται σχεδόν σίγουρα ότι δεν την απατά, απλά κάνει διαδικτυακό πονηρό παιχνίδι με άλλες. Τι θα κάνατε εσείς?

Ή το κοβεις ή εξω απο την πορτα. Αυτο το θεωρω ισαξιο απιστιας. Ειμαι πολυ καθετη εκει. Δεν εχει ουτε ΚΑΝ να το συζητησω. Ποσο μαλλον οταν ειμαι λεχωνα με νεογεννητο. Απαραδεχτο το παληκαρι λεμε :evil:

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Ο ίδιος λέει ότι η κουμπάρα μου δεν φταίει καθόλου...Ισχυρίζεται ότι το κάνει γιατί γουστάρει...

δεν παμε καλα... και καθεται η κουμπαρα σου και τον ακουει...

το κανει γιατι γουσταρει!!!ακου απαντηση...:confused::confused::confused:

Διαφημίσεις

αχ τι να πω..

αν θέλει κάποιος να στην "κάνει", θα στην κάνει..ειτε από το σπιτι, είτε από τη δουλειά έιτε απο κινητο στην τουαλέτα, ειτε....ειτε....ειτε...

το θέμα είναι οι ελευθερίες..αστον τον άλλον ελευθερο, δως του τον χωρο του και τότε είναι που δεν θα κάνει τίποτα, ούτε θα πάει πουθενά!!!!!!!θα το κλεισιε μονος το πισι!!

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!

Αυτη ηταν και η απαντηση του δικου μου οταν τον τσακωσα να φλερταρει μεσο φαισ!!!! δεν κανω κατι κακο απλα παιζω !!!! θα την δω ποτε? ειναι απο αλλη πολη!!!!!! εγεινε χαμος τσακωμοι απειλες, τιποτα δεν ιδρωνε το αυτι του!!!! πηρα τα μικρα εφυγα !!!!! και ξαναηρθα πισω οταν μου υποσχεθηκε οτι τελος ολα αυτα!!!! αν με ρωτησεις τωρα? δεν ξερω αν στ αληθεια εχει σταματησει η αν διαγραφει αυτα που δεν πρεπει να δω !!!! οταν χαθει η εμπιστοσυνη χανετε για παντα!!!!!

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ !

ΓΙΑΝΝΗΣ 28/08/2004

ΧΡΙΣΤΙΝΑ 16/09/2006

εγω απορω αυτη η γυναικα γιατι υποβιβαζει τον εαυτο της κ δε τον διωχνει απο το σπιτι η να σηκωθει να φυγει η ιδια!δηλαδη ο τυπος βρισκει κ κανει!του δινει κ το πρασινο φως?εδω ο δικος μου εναν καιρο ειχε φαει κολλημα με το play station .ημουν εγκυος στην μεγαλη τοτε.τινγκα στην ορμονη:rolleyes: ολη μερα τσικ τσικ τσικ με το μαραφετι!τα παιρνω κ γω στο κρανιο το πιανω κ το πεταω στον τοιχο,βιδες εγινε!α σιχτιρ λεω ολη μερα τσακ τσακ τσακ με τι λαμακια κ εισαι στην κοσμαρα σου!

οχι να φλερταρει κιολας στο φεις η οπου αλλου!θα τον εκανα κομματακια τον υπολογιστη κ μπροστα του κιολας!

Αυτη ηταν και η απαντηση του δικου μου οταν τον τσακωσα να φλερταρει μεσο φαισ!!!! δεν κανω κατι κακο απλα παιζω !!!! θα την δω ποτε? ειναι απο αλλη πολη!!!!!! εγεινε χαμος τσακωμοι απειλες, τιποτα δεν ιδρωνε το αυτι του!!!! πηρα τα μικρα εφυγα !!!!! και ξαναηρθα πισω οταν μου υποσχεθηκε οτι τελος ολα αυτα!!!! αν με ρωτησεις τωρα? δεν ξερω αν στ αληθεια εχει σταματησει η αν διαγραφει αυτα που δεν πρεπει να δω !!!! οταν χαθει η εμπιστοσυνη χανετε για παντα!!!!!

Να σε ρωτήσω κάτι; Πώς αντέχεις μετά να ζείς μέσα στην αβεβαιότητα; Καταλαβαίνω ότι υπάρχουν και τα παιδιά στη μέση, αλλά δεν ξενερώνεις με τον άντρα σου μετά από κάτι τέτοιο; Αν πρέπει να είσαι στην τσίτα συνέχεια, αξίζει τον κόπο;

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

:)

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

Να σε ρωτήσω κάτι; Πώς αντέχεις μετά να ζείς μέσα στην αβεβαιότητα; Καταλαβαίνω ότι υπάρχουν και τα παιδιά στη μέση, αλλά δεν ξενερώνεις με τον άντρα σου μετά από κάτι τέτοιο; Αν πρέπει να είσαι στην τσίτα συνέχεια, αξίζει τον κόπο;

φυσικα και ξενερωνεις , φυσικα και ειναι δυσκολο , αλλα προσπαθεις να βαλεις ταφοπλακα και να πας παρακατω διαφορετικα δεν εχει σημασια η ολη προσπαθεια !! και δυστυχως καποιες φορες ανοιγει η ταφοπλακα και ξαναβγαινουν ολα!! φαυλος κυκλος !!τιποτα και ποτε ξανα δεν ειναι οπως πριν.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ !

ΓΙΑΝΝΗΣ 28/08/2004

ΧΡΙΣΤΙΝΑ 16/09/2006

Διαφημίσεις

φυσικα και ξενερωνεις , φυσικα και ειναι δυσκολο , αλλα προσπαθεις να βαλεις ταφοπλακα και να πας παρακατω διαφορετικα δεν εχει σημασια η ολη προσπαθεια !! και δυστυχως καποιες φορες ανοιγει η ταφοπλακα και ξαναβγαινουν ολα!! φαυλος κυκλος !!τιποτα και ποτε ξανα δεν ειναι οπως πριν.

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Δηλάδή εσύ το ανέχτηκες και το προσπέρασες? Και ο σύζυγος συνεχίζει? Τώρα πώς είναι τά πράγματα? Συγγνώμη για τον καταιγισμό των ερωτήσεων αλλά θέλω να σώσω τον γάμο της κουμπάρας μου.

Ουτε το ανεχτηκα ουτε το προσπερασα... Απειρες συζητησεις, απιστευτη ψυχραιμια απο μερια μου και τελεσιδικες προειδοποιησεις με αποφασιστικοτητα... Καποια στιγμη καταλαβε οτι παιρνω το παιδι μας και φευγω χωρις ομως να το κανω, η συμπεριφορα μου ομως αυτο του εδειχνε... Τωρα, μετα απο 1 χρονο ακριβως, δειχνει οτι εχει καταλαβει τα λαθη του αλλα εγω πια δεν μπορω να τον ξαναεμπιστευτω γιατι ηταν πολλα..... Ραγιζει το γυαλι, δυστηχως και δεν ξερω αν μπορει ποτε να ξανακολλησει... Υπαρχει μια αποσταση αναμεσα μας, απο μερια μου τουλαχιστον, λογικο δεν ειναι?

fmpG.jpgaurPp2.png?UGOrssO8

συμφωνω!για να ψαχνεται σημαινει οτι δε του αρεσει αυτο που ζει κ θελει κατι αλλο

Το αστείο ξέρεις ποιο είναι?

Πως δεν έκανε άλλη σχέση.....δεν έψαχνε τη μια...απλώς εθίστηκε σε μια ιστορία γεμάτη πρόθυμες γυναίκες που στέκονται στη σειρά για την εξυπηρέτηση πασών ανδρών.....η πρώην του ξαναπαντρεύτηκε κι αυτός "ζει" ακόμα στο νετ.....άρρωστα πράγματα...

Χώρια που δεν έχασε μόνο τη γυναίκα του......έχασε και τη δουλειά του....μια μαντάμ εκεί μέσα ήταν παντρεμένη (ο άντρας της του δημιούργησε τα απίστευτα σκηνικά) και δεν ήταν και η μόνη....χαχαχαχα.......καλά έγινε ρόμπα ξεκούμπωτη ο τύπος και ακόμα συνεχίζει....

'Εχει γίνει το ανέκδοτο της πόλης.........έχει πέσει πολύ χαμηλά και σίγουρα μόνο με άγνωστες μέσω νετ μπορεί να εξυπηρετηθεί πια γιατί οι άλλες δεν τον πλησιάζουν ούτε με σφαίρες........

Το κακό βρε παιδιά είναι πως το συνηθίζουν πολλοί αυτό......μόνο σε αυτό το θέμα διάβασα πόσες περιπτώσεις.......είναι τραγικό....κι έχει καταντήσει και τόσο προβλέψιμο πια.......

Και καλά οι άντρες....πες είναι αυτοί που έτσι κι αλλιώς ήταν γυναικάδες και πάλι θα τις έκαναν τις κουτσουκέλες....πιο δύσκολα ίσως, αλλά θα τις έκαναν κάποια στιγμή...όλες αυτές οι γυναίκες που στήνονται στην ουρά να εξυπηρετήσουν τον κάθε ανώμαλο και μάλιστα οι περισσότερες παντρεμένες πως αισθάνονται να είναι μέλη ενός χαρεμιού.....η μια πάνω από την άλλη σαν άβουλα πλάσματα να διαλέξει ο πασάς..........μπλιαχχχχχχχχχχ!!!!!!

κοριτσια εγω ειμαι της αποψης οτι εφοσον του μπαινει στο μυαλο να σαλιαρισει με καποια αλλη και το κανει εστω και μεσω νετ, ειναι σα να πηγε με αλλη.δε θα του το συγχωρουσα με τιποτα. αντε μετα να του δειξεις εμπιστοσυνη. μαλλον θα ειχα παρει διαζυγιο. απιστια ειναι οπως και να το δεις...

526437xvildghyb3.gif

ΜΑΡΚΕΛΛΑ 2/10/2007, ΙΩΑΝΝΗΣ 3/6/2010, ΝΙΝΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

EBX2p3.png

κοριτσια εγω ειμαι της αποψης οτι εφοσον του μπαινει στο μυαλο να σαλιαρισει με καποια αλλη και το κανει εστω και μεσω νετ, ειναι σα να πηγε με αλλη.δε θα του το συγχωρουσα με τιποτα. αντε μετα να του δειξεις εμπιστοσυνη. μαλλον θα ειχα παρει διαζυγιο. απιστια ειναι οπως και να το δεις...

Κι εγω της ιδιας αποψης ειμαι αλλα οποιος ειναι εξω απ'το χορο τη λεξη διαζυγιο τη λεει πολυ ευκολα, οταν εγω ομως ηρθα στη φαση πραξης ειδα οτι δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα ειδικα οταν υπαρχει και ενα παιδακι που εχει αναγκη και τους δυο γονεις....

Διαφημίσεις

Oταν μία γυναίκα έχει στα χέρια της ένα νεογέννητο έχει απίστευτες υποχρεώσεις, θθήλασε, άλλαξε 20 φορες τη μέρα πάνα, αποστείρωσε,κάνε μπάνιο το μωρό, πλυντήρια, σίδερα, μαγειρέματα, να συμμαζέψει λίγο το σπίτι, συν τα ξενύχτια. Ο καημένος ο άντρας τι να κάνει αφού η γυναίκα του έχει...αλλάξει, μονίμως απεριποίητη κουρασμένη, μέσα στα νεύρα...αρχίζει και ψάχνει ευχάριστες, ξεκούραστες παρουσίες στο φεισμπουκ. Η καλύτερη λύση σε αυτή την περίπτωση για τον άντρα είναι η εργασιοθεραπεία, κάνε εσύ μπάνιο τη μικρή για να σιδερώσω εγώ, άλλαξε την πάνα γιατί μαγειρεύω και έχω λερωμένα χέρια. Αν κουραστούν καλά καλά τους φεύγει η όρεξη για το ιντερνετ και η γυναίκα τους ανεβαίνει στα μάτια τους γιατί καταλαβαίνουν πόσες πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις έχει το να είσαι γονιός.

Oταν μία γυναίκα έχει στα χέρια της ένα νεογέννητο έχει απίστευτες υποχρεώσεις, θθήλασε, άλλαξε 20 φορες τη μέρα πάνα, αποστείρωσε,κάνε μπάνιο το μωρό, πλυντήρια, σίδερα, μαγειρέματα, να συμμαζέψει λίγο το σπίτι, συν τα ξενύχτια. Ο καημένος ο άντρας τι να κάνει αφού η γυναίκα του έχει...αλλάξει, μονίμως απεριποίητη κουρασμένη, μέσα στα νεύρα...αρχίζει και ψάχνει ευχάριστες, ξεκούραστες παρουσίες στο φεισμπουκ. Η καλύτερη λύση σε αυτή την περίπτωση για τον άντρα είναι η εργασιοθεραπεία, κάνε εσύ μπάνιο τη μικρή για να σιδερώσω εγώ, άλλαξε την πάνα γιατί μαγειρεύω και έχω λερωμένα χέρια. Αν κουραστούν καλά καλά τους φεύγει η όρεξη για το ιντερνετ και η γυναίκα τους ανεβαίνει στα μάτια τους γιατί καταλαβαίνουν πόσες πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις έχει το να είσαι γονιός.

ε οχι και ΚΑΗΜΕΝΟΣ!μη τρελαθουμε!μονη σου ειπες ποση κουραση τραβαει η γυναικα συν τους 9 μηνες πριν συν τη γεννα κ στο καπακι ο αντρας βγαινει καημενος!ελεος με την παλαια νοοτροπια!

ε οχι και ΚΑΗΜΕΝΟΣ!μη τρελαθουμε!μονη σου ειπες ποση κουραση τραβαει η γυναικα συν τους 9 μηνες πριν συν τη γεννα κ στο καπακι ο αντρας βγαινει καημενος!ελεος με την παλαια νοοτροπια!

Θα συμφωνησω βρε Δημητρα, ειδικα ο δικος μου μονο καημενος δεν μπορει να λεγεται γιατι στη δικη μας την περιπτωση δεν υπηρχαν ουτε ξενυχτια ουτε τιποτα, ειναι τοσο καλοβολο το μωρακι μας που απο την πρωτη ημερα που βγηκαμε απο το μαιευτηριο ειχα παρα πολυ χρονο και για τον εαυτο μου, ημουν και ειμαι περιποιημενη παντα....... Αμα θελει να στην κανει δεν τον κραταει τιποτα....

Αυτό το "καημένος" ελπίζω να ειπώθηκε ειρωνικά......και μόνο....

Έλεος βρε παιδιά....για οποιαδήποτε μορφή απιστίας ποτέ δε φταίει ο άλλος...φταίει μόνο αυτός που την κάνει.....αυτό πρέπει να καταλάβετε.........

Δεν μπορώ να δικαιολογήσω κανέναν άντρα που αντί να στέκεται σαν άντρας στη λεχώνα γυναίκα του αρχίζει να ψάχνεται.....αυτό δείχνει πως αυτός ο άντρας είναι κομπλεξικός....

Απλά κάποιοι είναι ..............άσε να μην χαρακτηρίσω γιατί με βλέπω πάλι με κάρτα...

αντί να σεβαστεί τη γυναίκα του που τραβάει μια ταλαιπωρία τους πρώτους μήνες με το μωρό συν τους εννιά της εγκυμοσύνης να βγει και λάδι από πάνω;;;;

αν δε στηρίξεις κύριε τη γυναίκα σου όταν εκείνη σε έχει ανάγκη (σωματικά και ψυχολογικά) πότε περιμένεις να τη στηρίξεις;;;

κι αν δε μπορείς να είσαι εκεί όταν αυτή σε έχει ανάγκη πότε θα είσαι;;;;

οικογένεια δε κάνει μόνο η γυναίκα αλλά και ο άντρας....

κι οι δυο μαζί, ενωμένοι, αγαπημένοι μπορούν να κάνου θαύματα....

Τι να λέει όσο και να διαφημίζουν....αφού οι παραέξω συνήθως ξέρουν πριν από αυτές για το κέρατο......τελευταίοι δεν το μαθαίνουν πάντα οι ενδιαφερόμενοι? ?

Όσο για το αν φταίει η γυναίκα που δεν κάνουν δουλειές είναι πολύ σχετικό.......κάποιοι απλά είναι τεμπελχανάδες.......ε αυτό δεν αλλάζει......

Εννοείται ότι το καημένος ήταν ειρωνικό, πιο ειρωνικό δε γίνονταν.

Οσον αφορά αν φταίμε, όχι σε καμία περίπτωση δε φταίμε, που μάθαμε να πατάμε στα πόδια μας και να τα βγάζουμε πέρα με όποια δυσκολία βρεθεί μπροστά μας, απλά σε πολλές από εμάς λείπει η πονηριά, η γνώση ή η επιθυμία να θέλουμε να χειραγωγήσουμε τον άντρα μας. Τον θεωρούμε ισότιμο σύντροφό μας και κάποιες φορές ξεχνάμε οτι καταλήγουμε να φορτωνόμαστε όλες τις υποχρεώσεις και της ευθύνες μίας οικογένειας.

και τι παει να πει δεν του αρεσει αυτο που δλδ πως περιμενει να μεγαλωσει ενα μωρο με αερα ή παταω το κουμπι και κλαψε τωρα ή φαε τωρα Θα σκασω με αυτη την ανεγκεφαλοσυνη ορισμενων αν ηταν μαγκας ας επαιρνε μια κυρια να κανει τις δουλειες του σπιτιου και να βοηθαει και την γυναικα του με το μωρο για να μπορει να ειναι στην πενα η κοπελα.Δεν μπορω να τους καταλαβω ορισμενους χωσαμε καλα-καλα και οτι βρεξει ας κατεβασει δε μπορει να μην ξερουν τι τους γινεται φιλους δεν εχουν που βιωσανε πιο μπροστα αυτη την κατασταση να ρωτησουν?το παιδι δεν το κανει μονο ενας χρειαζονται (για την ωρα) 2 μην τρελαθουμε τωρα.Τα πηρα πολυ αγρια διαβαζω και κατι τετοια και δε μ'αφηνετε να κοιμηθω η γυναικα και εχω αγωνα αυριο........:twisted::evil::mad:

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ???????????????

1ος Αγγελος :31/10/08 ;)

2ος Αγγελος :01/04/10.:P

και σκεφτηκα και κατι αλλο τωρα ας βρει η κοπελα εναν μεσιε να βγει για ποτο(μονο) και να του πει εγω επειδη δεν γνωριζω απο η/υ ή φεις ειπα να τη γνωριμια απο κοντα ειναι απιστια ?δεν ειναι.Καληνυχτα.:confused::mad:

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ???????????????

1ος Αγγελος :31/10/08 ;)

2ος Αγγελος :01/04/10.:P

εγω θα εβρισκα εναν απο το φεις κ θα εβγαινα ραντεβου κ μετα θα ελεγα ''σιγα για να περναει η ωρα μωρε παιζω!'' αλλα θα οπως ειπα θα φλερταρα μπροστα του κ θα με επαιρνε κ τηλ κ θα το σηκωνα μπροστα του κ θα ελεγα ολο απαθεια ''αααα ο γιωργος απο το φεις ειναι!ελα γιωργοοοο!ααααχ σταματα βρεεεε χαχαχαχα ντρεπομαιιιιιιι...καλα στις 9 τα λεμε απο κοντα...αχ να χαθεις...!'':mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...