Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

πρόβλημα στην κουμπάρα μου

platykodon

Recommended Posts

τι να σου πω?! Συγχαρητηρια?!

ξερω τι θα σου πω..να πεις καναν καλο λογο στην πεθερα μου που μας εχει για καπατσες και οτι βαζουμε τον αντρα στο βρακι μας..της ηρθε βαρυ το οτι ο γιοκας της συμφωνει με την γυναικα του και οχι με την μανουλα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 431
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

επισης κ πολοι αντρες νομιζουν οτι η γυναικα τους εχει ΚΑΘΕ φορα οργασμο.πραγμα που δε συμβαινει ΠΟΤΕ!δε γινεται να εχει μια γυναικα οργασμο καθε φορα που κανει σεξ!αλλα αυτοι ουτε την προσποιηση δε ξεχωριζουν καν!:rolleyes:

Βγηκα οφφ και εγω αλλα δεν πειραζει το εχετε καψει το θεμα.....θα μας καθαρισουν οι αντμιν το ξερετε ?......αυτα ειναι για το καφε θα πουνε....τες πα. Οσο για το παραπανω γινεται γινεται Δημητρα μου πως δεν γινεται. ΑΛΛΑ θελει χρονο και δουλεια απο δαυτους....αυτο ειναι το προβλημα. Οτι δεν γινεται μονο και μονο επειδη υπαρχουν.......:-P

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Βγηκα οφφ και εγω αλλα δεν πειραζει το εχετε καψει το θεμα.....θα μας καθαρισουν οι αντμιν το ξερετε ?......αυτα ειναι για το καφε θα πουνε....τες πα. Οσο για το παραπανω γινεται γινεται Δημητρα μου πως δεν γινεται. ΑΛΛΑ θελει χρονο και δουλεια απο δαυτους....αυτο ειναι το προβλημα. Οτι δεν γινεται μονο και μονο επειδη υπαρχουν.......:-P

Και των δυο δουλειά είναι. ο ρόλο σας δε σταματάει στη... διάσταση.

This is a man's world

Διαφημίσεις

αυτο ειναι αληθεια..σ εμας δεν αρεσει να καθονται και να κανουμε εμεις ολη του δουλεια,σ αυτους λοιπον γιατι να αρεσει να καθομαστε κι εκεινοι να κανουν ολη τη δουλεια?

ισοτητα!!

Απαντησα στην Δημητρα που ανεφερε τον γυναικειο οργασμο φιλε Ρασπουτιν και τι χρειαζεται για να γινει αυτο. Το οποιο σιγουρα δεν ειναι μονο το σεξ αλλα πολλα γυρω απο αυτο. Αν θες μπορουμε να αναφερθουμε εκτενεστερα και στον αντρικο. Ο οποιος υποθετω ειναι εξισου περιπλοκος?....

ΥΓ: κανε το καινουργιο τοπικ μονο αν θες, γιατι το διαλυσαμε το θεμα, στην κυριολεξια.....οποιος μπει δεν θα ξερει απο που να βγει......

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...