Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Σας εχει υποτιμησει ο αντρας σας???

andrian

Recommended Posts

Εμενα τωρα τελευταια συνεχεια....σταματησα να δουλευω λογω πολυ κακης συμπεριφορας του αφεντικου(γυρνουσα καθε μερα σπιτι κλαμμενη-δε κοιμομουν τα βραδια)και ο μελλον συζυγος σιγα-σιγα αρχισε να αλλαζει.

Τωρα τελευταια απο εκει που ημουν πολυ εξυπνη-οπως ελεγε-πολυ ομορφη και καλη νοικοκυρα εγινα αμορφωτη,χωρις επαγγελματικη σταδιοδρομια και τεμπελα(τα λεει με πλαγιο τροπο φυσικα)....Εψαξα και ψαχνω πολυ για δουλεια αλλα η επαρχια δεν αναπνεει πια.

Καταλαβαινω πως κι αυτος στριμωχτηκε οικονομικα αλλα τετοια αλλαγη συμπεριφορας δε τη περιμενα....

Εχω σταματησει να ζω,δεχομαι τεραστια πιεση..

Ποτε θελω να φυγω-ποτε τον κοιταω και λεω οτι τον αγαπαω βαθια και αληθινα και σιωπω...Δεν ειμαι μαθημενη να σιωπω,εμαθα τωρα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 77
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω αποφασισα μετα απο τοοοσα χρονια να δωσω για διπλωμα αυτοκινητου.ειμαι 27 τωρα αλλα καλλιο αργα παρα ποτε:rolleyes: κ δε με πιστευει οτι μπορω να το βγαλω,αυτο με τσατιζει αφανταστα!!!μονο τη θεωρια νομιζει οτι θα περασω αλλα στην οδηγηση πιστευει οτι θα μεινω στανταρ:evil: αυριο ξεκιναω το πρωτο μαθημα θεωριας!ειναι 14 υποχρεωτικα μαθηματα κ 12 στην οδηγηση!αχ μακαρι να το παρω να του το τριψω στη μουρη ποσο θα το ευχαριστηθω δε λεγεται!οχι τιποτα αλλο αλλα αμα δε το παρω μου τη δινει η φραση ΄΄εγω στο ειχα πει'':evil::evil::evil:

εγω αποφασισα μετα απο τοοοσα χρονια να δωσω για διπλωμα αυτοκινητου.ειμαι 27 τωρα αλλα καλλιο αργα παρα ποτε:rolleyes: κ δε με πιστευει οτι μπορω να το βγαλω,αυτο με τσατιζει αφανταστα!!!μονο τη θεωρια νομιζει οτι θα περασω αλλα στην οδηγηση πιστευει οτι θα μεινω στανταρ:evil: αυριο ξεκιναω το πρωτο μαθημα θεωριας!ειναι 14 υποχρεωτικα μαθηματα κ 12 στην οδηγηση!αχ μακαρι να το παρω να του το τριψω στη μουρη ποσο θα το ευχαριστηθω δε λεγεται!οχι τιποτα αλλο αλλα αμα δε το παρω μου τη δινει η φραση ΄΄εγω στο ειχα πει'':evil::evil::evil:

Χαχαχα!:mrgreen:

Andrian ήμουν στη θέση σου μόλις περσι.Για εκείνον ήμουν πάντα αυτή που αλλάζει δουλειές άσχετα που μου έτυχαν πολλά στραβά μέχρι σεξουαλική παρενόχληση που με ανάγκασε να φύγω. Δυστυχώς από ότι έχω καταλάβει οι περισσότεροι άντρες όταν πανικοβάλλονται επιτίθενται σε αυτόν που νιώθουν πιο κοντά τους είτε αυτός ο πανικός προέρχεται από μια χ οικονομική κατάσταση είτε από ένα απλό κρυολόγημα (όλες ξέρουμε πως κάνουν οι άντρες όταν κρυολογήσουν φαντάζομαι!):-P

Γνώμη μου είναι να μιλήσεις στον άντρα σου και να του πεις πως τόσα χρόνια στο ταμείο έβαζε και η "τεμπέλα" και πως η κατάσταση είναι τόσο ρευστή που αύριο μπορεί να μείνει και εκείνος χωρίς δουλειά ωστόσο είσαι διατεθειμένη να τον στηρίξεις. Με το να σε κρίνει ούτε εσύ βρίσκεις δουλειά ούτε γεμίζει η κατσαρόλα.

Άμα δεν καταλάβει με αυτό τον τρόπο στη θέση σου θα πήγαινα να μείνω σε κάποια φίλη ή στους γονείς μου λέγοντας "φεύγω μέχρι να βρω δουλειά και θα γυρίσω όταν μπορέσω να πληρώνω ξανά εδώ μέσα". Αν σε αγαπάει δεν θα το δεχτεί θα ταρακουνηθεί και θα σταματήσει.Ειδάλλως θα σε αφήσει να φύγεις και τότε απλά δεν θα αξίζει να επιστρέψεις.Τους ανθρώπους τους αγαπάμε για αυτό που είναι και όχι για αυτό που δηλώνουν στην εφορία όσο κι αν αυτό μπορεί να ξεβολεύει εμάς.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά:)

ρε μπιζελι τωρα που το λες οι αντρες θυμωνουν μαζι μας οταν

-αρρωσταινουν κ αρχιζουν τα αχ βαχ κ πεθαινω οπου να ναι(το κενο βλεμα της αγελαδας)

-χαλαει κατι στο σπιτι κ δε μπορουν να το φτιαξουν(η το χαλανε περισσοτερο!:rolleyes:)

-το διορθωσει η γυναικα μεσα σε 5 λεπτα ενω ο ιδιος προσπαθουσε μια ωρα(για να μη πω για το ''φερε κατσαβιδι φενε πενσα φερε σφυρι''τι πας να κανεις δουλεια ανθρωπε μου με αδεια χερια!

-αποδειχθει η γυναικα ικανη σε κατι που τη θεωρουσαν ανικανη

-προσπαθουν να κανουν μια δουλεια που ως τωρα εκανε η γυναικα.πχ ξεσκονισμα η σφουγγαρισμα κλπ κ μετα νιωθουν λες κ τους πατησε οδοστρωτηρας!!!

εξου κ η φραση ''εγω δουλευω!''μου το εχει πει κ εμενα 2-3 φορες οτι αυτος δουλευει 12 ωρες ενω εγω καλα καλα καθομαι σπιτι!!!ελα ομως που στην αρχη της εγκυμοσυνης λογω απιστευτων εμετων ειχα πολυ λιγο αιματακι αλλα ο γιατρος μου ειπε ξαπλα 5 μερες γιατι ημουν 6 εβδ τοτε κ κ πηρε αδεια απο τη δουλεια του αλλα ο κυριος τα επαιξε με 2 παιδια κ τις δουλειες του σπιτιου!σας μιλαω οτι επεφτε για υπνο απο τις 10 το βραδυ:rolleyes: κ ειπε ''ποποποοο καλυτερα να δουλευα αλλες τοσες ωρες παρα αυτο εδω μεσα!!''εμ ετσι ειναι κυριος τι νομιζουν δηλαδη οτι εμεις το ξυνουμε ολη μερα?κ να φανταστεις οτι καμια σχεση οι δουλειες που εκανε αυτος με αυτες που κανω εγω.αυτος εκανε...οσα βλεπει η πεθερα που λεμε.τα πανω πανω ισα ισα να μη φαινοντε!

a εγω το εχω ξεκαθαρισει απο την αρχή..

κοιτα να δεις κυριε μου, όπως εσυ θέλεις μια νοικοκυρα και μια αφοσιωμενη μανα για τα παιδια ετσι και εγω θελω ενα αντρα που να με κανει να νιωθω σιγουριά..που οταν νιωσω να ασφυκτιω και πω οτι σταματαω την δουλεια, να μας συντηρησει όλους..

πόσους ρόλους να έχουμε πια??????και να ειμαστε και καλές σε αυτους?????έλεος!!!!

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

ετσι ειναι!εσυ τι εχεις κυριε?τη δουλεια σου κ τελος.για να ερχεσαι σπιτι να πρεπει να μαγειρεψεις να καθαρισεις να ταισεις 2 παιδια να τα κανεις μπανιο να σιδερωσεις να παιξεις με τα παιδια να τα διαβασεις αν πηγαινουν σχολειο να πλυνεις πιατα να σκουπισεις κλπ κλπ κλπ κ να πρεπει να εισαι κ μεσα στην τρελη ερωτικη διαθεση το βραδυ!δηλαδη ποσο σεξυ μπορει να νιωθει μια γυναικα μετα απο οοολα αυτα συν τη δουλεια?εγω βεβαια δε δουλευω.οπως πολυ χαρακτηριστικα μου ειπε μια μερα''εχεις να δουλεψεις κατι χρονια'' με ενα αθωο υφος αλλα σα να λεει ''τυχερη'' αλλα κ γω απαντησα ''απο τα 22 μου σου κανω παιδια θες να δουλευω κιολας?δε καταλαβες!χα!'' τον εραψε ομως μετα!αυτο ελειπε:twisted:

Οχι, δεν με εχει υποτιμησει ποτε, ισα - ισα πολλες φορες πιστευει σε εμενα πιο πολυ απο οσο πιστευω εγω στις δυνατοτητες μου.

Απλα υπηρξε ενα διαστημα που τον ενοχλουσε που δουλευα στον ιδιωτικο τομεα (εκεινος ειναι στο δημοσιο), τον πειραζε που δεν μπορουσα να βρω δουλεια στον κλαδο μου (μωρε στον κλαδο μου μπορουσα -νοσηλευτικη- απλα εκεινος ηθελε να ειμαι νοσηλευτρια σε δημοσιο νοσοκομειο), τον ενοχλουσε που δουλευα 12ωρα, τον ενοχλουσαν ολα οσα ειχαν σχεση με τη δουλεια μου.

Μεχρι που μια μερα τον επιασα και τον ρωτησα γιατι τον ενοχλουν οσα τον ενοχλουν.... Δεν απαντησε γιατι οπως ειπε και ο ιδιος δεν υπηρχε απαντηση.. (Καποια καλη πεθερουλα τον ζαλιζε καθημερινα -παρα πολυ απλα- :evil:)

Εκτοτε δεν εχει πει ποτε τιποτα. Καθομαι σε ολη τη διαρκεια της εγκυμοσυνης και απο οταν γεννησα (δηλαδη 18 μηνων που ειναι η κορη μου και 9 μηνες που διηρκεσε η εγκυμοσυνη, σχεδον 2.5 χρονια), δεν εχει πει κουβεντα. Τωρα προσφατα που συζητουσαμε για παιδικους και διαφορα τετοια, μου ειπε πως εκεινος θα σεβαστει την αποφαση μου ειτε αυτη ειναι να κατσω σπιτι με το παιδι, ειτε να βρω δουλεια..

Σε αυτον τον τομεα δεν εχω παραπονα απο τον αντρα μου!

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Οχι, δεν με εχει υποτιμησει ποτε, ισα - ισα πολλες φορες πιστευει σε εμενα πιο πολυ απο οσο πιστευω εγω στις δυνατοτητες μου.

αυτο ακριβως συμβαινει και σε μενα

Διαφημίσεις

Την οικονομική πίεση ο άντρας δεν μπορεί να την αντέξει. Αν πιέζεται οικονομικά ο δικός μου όλα του φταίνε. Και ναι με έχει υποτιμήσει για την εμφάνισή μου. Όχι όταν ημασταν ανύπαντροι (τότε ήμουν φαίνεται κούκλα κι ας ήμουν παχουλή), αλλά μετά που παντρευτήκαμε. Σηκώθηκα σε έναν γάμο να χορέψω έναν χωρό και τον ρωτάω "Χόρεψα καλά?" και μου απαντάει "Μμ, έχεις χοντρά μπράτσα και μεγάλη πλάτη", λες και τον ρώτησα για την εμφάνιση. Από τότε (πάνε 3 χρόνια) δεν ξανασηκώνομαι από την καρέκλα μου στους γάμους. ΄Τώρα με παρακαλάει να σηκωθώ να χορέψουμε αλλά δεν το κάνω. Μου κόπηκαν τα φτερά.Αν σου λένε τέτοια αυτοι που σε αγαπούν, τι να περιμένεις από τους ξένους?

ISGLp2.pngilpPp3.png

5 μαρτιου!εσυ?:P

Α! Εγώ είμαι 7 Μαρτίου! Αλλά του 80:cry:.

Κι εγώ στην ίδια κατάσταση είμαι με τη Φαίη. Δόξα τω Θεώ έχω έναν άντρα που με στηρίζει και πιστεύει σε μένα περισσότερο απ'ότι εγώ στον εαυτό μου. Και το δίπλωμα οδήγησης εγώ δεν πίστευα ότι θα το πάρω, αλλά αυτός με ενθάρρυνε και μου έδινε κουράγιο. Και τώρα που το πήρα θέλει να μου δίνει και το αυτοκίνητο! Και χωρίς τα σαχλά σχόλια περί καθρεπτών και κραγιόν:D

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

:)

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

Εμενα τωρα τελευταια συνεχεια....σταματησα να δουλευω λογω πολυ κακης συμπεριφορας του αφεντικου(γυρνουσα καθε μερα σπιτι κλαμμενη-δε κοιμομουν τα βραδια)και ο μελλον συζυγος σιγα-σιγα αρχισε να αλλαζει.

Τωρα τελευταια απο εκει που ημουν πολυ εξυπνη-οπως ελεγε-πολυ ομορφη και καλη νοικοκυρα εγινα αμορφωτη,χωρις επαγγελματικη σταδιοδρομια και τεμπελα(τα λεει με πλαγιο τροπο φυσικα)....Εψαξα και ψαχνω πολυ για δουλεια αλλα η επαρχια δεν αναπνεει πια.

Καταλαβαινω πως κι αυτος στριμωχτηκε οικονομικα αλλα τετοια αλλαγη συμπεριφορας δε τη περιμενα....

Εχω σταματησει να ζω,δεχομαι τεραστια πιεση..

Ποτε θελω να φυγω-ποτε τον κοιταω και λεω οτι τον αγαπαω βαθια και αληθινα και σιωπω...Δεν ειμαι μαθημενη να σιωπω,εμαθα τωρα...

φύγε πριν είναι αργά...

στο κάτω κάτω αντί να σου σταθεί σε μια δύσκολη που σου έτυχε σου δίνει μια για να χωθείς πιο βαθιά...

φαντάσου με την πρώτη δύσκολη και φέρεται κατα αυτό τον τρόπο.αργοτερα ? αν τύχει καμιά χειρότερη δυσκολία ?

rQGhp3.png

Δυστυχώς, λίγο πολύ όλοι οι άνδρες υποτιμούν τη γυναίκα ακόμη και αν είναι η δικιά τους...ίσως εκεί περισσότερο. Ειναι στη φύση τους, μην παραξενεύεστε, έτσι επιβεβαιώνονται.

Δυστυχώς, λίγο πολύ όλοι οι άνδρες υποτιμούν τη γυναίκα ακόμη και αν είναι η δικιά τους...ίσως εκεί περισσότερο. Ειναι στη φύση τους, μην παραξενεύεστε, έτσι επιβεβαιώνονται.

platykodon ( σε διάβασα και στο προηγούμενο θέμα ) ένα θεματάκι με τ'αρσενικά το'χεις έτσι ?:)

rQGhp3.png

Διαφημίσεις

Κανεις λαθος, ετσι επιβεβαιωνονται οι κομπλεξικοι και ανασφαλεις (αντρες ή γυναικες). Αυτος που σε αγαπαει δεν σε μειωνει ποτε, ουτε σου χτυπαει δυσκολες καταστασεις που εχεις περασει.

Εμενα, να απαντησω και στο θεμα, δεν με εχει μειωσει ποτε. Οταν μαλωνουμε μπορει να λεμε διαφορα αλλα ειναι της στιγμης και το ξερουμε και οι 2. Παντα με στηριζει, ειδικα στο θεμα της δουλειας, αν δεν τον ειχα διπλα μου θα ειχα σαλταρει!!!

h0MYp3.png

Την οικονομική πίεση ο άντρας δεν μπορεί να την αντέξει. Αν πιέζεται οικονομικά ο δικός μου όλα του φταίνε. Και ναι με έχει υποτιμήσει για την εμφάνισή μου. Όχι όταν ημασταν ανύπαντροι (τότε ήμουν φαίνεται κούκλα κι ας ήμουν παχουλή), αλλά μετά που παντρευτήκαμε. Σηκώθηκα σε έναν γάμο να χορέψω έναν χωρό και τον ρωτάω "Χόρεψα καλά?" και μου απαντάει "Μμ, έχεις χοντρά μπράτσα και μεγάλη πλάτη", λες και τον ρώτησα για την εμφάνιση. Από τότε (πάνε 3 χρόνια) δεν ξανασηκώνομαι από την καρέκλα μου στους γάμους. ΄Τώρα με παρακαλάει να σηκωθώ να χορέψουμε αλλά δεν το κάνω. Μου κόπηκαν τα φτερά.Αν σου λένε τέτοια αυτοι που σε αγαπούν, τι να περιμένεις από τους ξένους?

αυτο ποναει πολυ!γιατι ομως νασια μου να χανεις την αυτοπεποιθηση σου?

να του τα κοψεις αυτα τα σχολια!στην αρχη πες του το ευγενικα και ομορφα οτι σε πληγωνει χωρις να το καταλαβαινει και αμα δεν καταλαβει ξεκοψε το του αυστηρα!ειδικα αφου λες οτι ζουμπουρλη ήσουν παντα και του αρεσες,ξαφνικα αλλαξε γνωμη?αλλα κι αν παχυνες με τις γεννες-κατι που ανησυχει τους αντρες ,ειναι αληθεια- εξηγησε του πως το μωρακι σου ειναι μικρο ακομη και πως σιγα σιγα θα ρθεις στα ισια σου!ή οτι δε μπορεις να το κανεις ακομη ,αν δε μπορεις!Δηλαδη οποιος ειναι παχουλος πρεπει να τον ταπεινωνουν? και οι παχουλοι ψυχη εχουμε! κι επειτα δεν ειναι και τοσο ανωτερο αυτο που λεω αλλα δυστυχως καμια φορα χρειαζεται οφθαλμος αντι οφθαλμου!εγω έχω χοντρα μπρατσα? κι εσυ εχεις φαλακρα/μπακα/μυτογκα/υψος ενα μετρο με το καπελο, αλλα αυτο δε με εμποδιζει να σε αγαπω και δε σε προσβαλω!

ομοιοπαθουσα ειμαι γι ' αυτο σου λεω!εγω εχω χοντρα ποδια!καθε φορα στη θαλασσα μου το εβγαζε ξινο!περυσι και φετος δηλαδη-καλα που μου το θυμησες-εξηγηθηκα Παω να κανω 5 μπανια,οχι να με κανεις να κλαιω...

κανονισε... οταν δε του ειπα οτι ενταξει δε σου αρεσουν τα ποδια μου,ουτε εμενα μου αρεσουν.Αλλα ουτε τα δικα σου τα στραβα μου αρεσουν,ουτε τα δοντια σου τα μεγαλα,ουτε το κιτρινιαρικο τα χρωμα σου ενα σοκ το επαθε..

ε μα πια!

Και εγω εχω καταλαβει οτι στα πολυ δυσκολα ενας αντρας ξεσπαει στο αγαπημενο του προσωπο....Και εγω το εκανα με τον πατερα μου.

Απλα η σχεση μας τοσα χρονια,οσες δυσκολιες και αν περασαμε ηταν παντα ΣΧΕΣΗ-ΟΜΟΡΦΗ ΣΧΕΣΗ.

Ισως φταιει που πρωτη φορα ζοριστικαμε με τα λεφτα-ΑΤΙΜΑ ΛΕΦΤΑ.Και μετα σου λεει τα λεφτα δε φερνουν την ευτυχια....

Παντα δινω χρονο στα πραγματα και στους ανθρωπους.Και κανω ασκησεις θυμου...χαχαχαχα...

Αλλη μερα η σημερινη...θα τα ξαναπουμε

• 2 εβδομάδες μετά...

Στην αρχή όταν είχα γνωρίσει το καμάρι ήμουν 2ετής στη νομική, την οποία τελείωσα και στα 4 χρόνια παρακαλώ!!!! Πάντα θυμάμαι να μου λέει: ''χα, εσύ να τελειώσεις τη νομική στα 4 ετή;;;;;;; Δεν παίζει! Στα 14 ίσως''. Έλα που τη τελείωσα ακριβώς στα 4 και μετά όταν έκανα το 1ο μου μεταπτυχιακό στο εξωτερικό άρχισε να μου λέει: ''Καλά.....εσύ την 1η βδομάδα θα 'σαι πίσω πάλι.... Σιγά μη το κάνεις''. Έλα μου ντε, όμως που το έκανα..... Επιστρέφω Ελλάδα και δίνω για Σχολή Δ.Δ. και μου 'λεγε '' Καλά κρασιά...εδώ δεν παίρνουν τόσο κόσμο και θα πάρουν εσένα ; Μήπως επειδή είσαι όμορφη για να τους κάνεις τη γλάστρα... έτσι ναι να σε πάρουν!'' Έλα μου όμως που έδωσα και με πήρανε και τώρα είμαι στο ΥΠ.ΕΞ. μόνιμη-μονιμότατη, ενώ εκείνος δουλεύει στον ιδιωτικό τομέα, όπου ως γνωστό εκεί όλα είνα ρευστά!!!! Τυχαίο;;;;;; Δε νομίζω!

iyuNp3.png4hNCp3.png

Ειδικα τωρα τελευταια ναι το κανει. Ουτε η μαγειρικη μου δεν του αρεσει πλεον. Αυτα που φτιαχνω τον αρρωσταινουν, εχω γινει σαν ζωων και μου το κουτσολεει κιολας. Αυτος λεει οτι το κανει επειδη το λεω απο μονη μου και οτι αν εχω εγω τετοια αποψη για μενα πως θα εχει αυτος καλυτερη. Και γενικα δεν μου κανει ουτε ενα κοπλιμεντο ουτε για εμενα ουτε για αυτα που κανω.....τι να σας πω......οταν του ανεφερα δε οτι η μικρη παει παιδικο του χρονου με το καλο και υγεια να εχουμε και θα ψαξω για δουλεια στην οποια παρεπιτωντως εχω αρκετα βαρυ βιογραφικο με μεγαλες εταιρειες τι γυρισε και μου ειπε. Ε, δεν χρειαζεται και απαραιτητα να δουλεψεις. Τα βγαζουμε περα. Εγω τι να υποθεσω. Οτι δεν με θελει στην δουλεια? Γιατι?............

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Αν αρχίσεις και πέφτεις στα μάτια του συντρόφου σου, κοίτα βαθιά μέσα σου να δεις που βρήκε το περιθώριο και σφήνωσε... γιατί συνήθως όταν η δική μας αυτοπεποίθηση πιάνει πάτο, αφήνουμε περιθώριο στους άλλους να μας υποτιμούν...

Δόξα τον Θεό δεν έχω αισθανθεί έως σήμερα να με υποτιμά ο σύντροφός και πατέρας των παιδιών μας. Αντίθετα, πιστεύω πως ξέρει ότι όσα προσφέρω εγώ στο σπίτι (όχι από οικονομικής άποψης, αλλά τα υπόλοιπα) εκείνος δεν μπορεί με τίποτε κι ας μην το παραδέχεται ανοιχτά...

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

"...Αν αρχίσεις και πέφτεις στα μάτια του συντρόφου σου, κοίτα βαθιά μέσα σου να δεις που βρήκε το περιθώριο και σφήνωσε... γιατί συνήθως όταν η δική μας αυτοπεποίθηση πιάνει πάτο, αφήνουμε περιθώριο στους άλλους να μας υποτιμούν..."

Αχ βρε Metaxaki πόσο σοφό και αληθινό είναι αυτό που έγραψες...

Η Αγάπη ρωτά τη Φιλία :

"τι κάνεις εκεί ανόητη?"

και η Φιλία της απαντά:

"Κάνω να γελούν αυτούς που εσύ κάνεις να δακρύζουν"..

Ειδικα τωρα τελευταια ναι το κανει. Ουτε η μαγειρικη μου δεν του αρεσει πλεον. Αυτα που φτιαχνω τον αρρωσταινουν, εχω γινει σαν ζωων και μου το κουτσολεει κιολας. Αυτος λεει οτι το κανει επειδη το λεω απο μονη μου και οτι αν εχω εγω τετοια αποψη για μενα πως θα εχει αυτος καλυτερη. Και γενικα δεν μου κανει ουτε ενα κοπλιμεντο ουτε για εμενα ουτε για αυτα που κανω.....τι να σας πω......οταν του ανεφερα δε οτι η μικρη παει παιδικο του χρονου με το καλο και υγεια να εχουμε και θα ψαξω για δουλεια στην οποια παρεπιτωντως εχω αρκετα βαρυ βιογραφικο με μεγαλες εταιρειες τι γυρισε και μου ειπε. Ε, δεν χρειαζεται και απαραιτητα να δουλεψεις. Τα βγαζουμε περα. Εγω τι να υποθεσω. Οτι δεν με θελει στην δουλεια? Γιατι?............

Στενοχωριέμαι πολυ οταν διαβαζω τετοια ποστς...

:( Πως γινεται αυτος που αγαπαμε να μην βρισκει ενα καλο πραγμα πανω μας;

h0MYp3.png

τι να υποθεσω. Οτι δεν με θελει στην δουλεια? Γιατι?............

γιατι ετσι θα παρεις τ' απανω σου! μη νομιζεις ολοι εχουν τις ανασφαλειες τους!

οσο για τα φαγητα ,ρωτα τον τι θελει να τρωει .αντι να σου λεει τι δεν του αρεσει ας σου πει τι του αρεσει και καντα να δεις γιατι θα γκρινιαζει μετα!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...