Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ένας γρίφος για μάλλον μέτριους λύτες

Πάνος Β

Recommended Posts

Απ'το στόμα το πήρες! Έκανε κάτι έκφυλο ο άνθρωπος και δεν το πήρα χαμπάρι;

όταν ξανακατέβω Καρδίτσα να κανονίσουμε να πιούμε καφεδάκι στην πλατεία δικαστηρίων:D

Όλοι οι άνδρες τα ίδια χάλια έχουν, αχ...

μπαρντόν τι χάλια ενοείς ?

ο δικός μου μια χαρά είναι πάντως, έχει κάποια θεματάκια αλλά αντιμετωπίσιμα...

προσωπικά δεν θεωρώ ότι ένας άνθρωπος που βλέπει ταινίες τέτοιου περιεχομένου είναι ανώμαλος, όταν το κάνει μέσα στα πλαίσια μια "υγιής" ερωτικής ζωής. Το υγιής με " γιατί άλλο για μένα υγιές άλλο για κάποιον άλλο

αυτό βρε λέω, αλλά αν διαβάσεις τα ποστ γενικεύεται πολύ το πράγμα περί ανωμαλίας και αισθησιακές:!: ταινίες..

rQGhp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 120
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Είμαι ένας μελετητής της ανθρώπινης φύσης. Βρίσκω τους ανθρώπους συναρπαστικούς. Εκεί που νομίζεις ότι τους έχεις καταλάβει, παφ! Στην κάνουν αλά ιταλικά. Έτσι, χαζεύω τον κόσμο γύρω μου. Φίλους και συγγενείς, γνωστούς και αγνώστους. Μέχρις εδώ, όλα αυτά τα κάνω εκτός φόρουμ.

Κάποια στιγμή είχα μια απορία που δεν μπορούσα να λύσω (πρώτος γρίφος). Σκέφτηκα λοιπόν να δοκιμάσω να ...πάρω την γνώμη του κοινού (φόρουμ). Το πείραμα μου απέδωσε διττά, διότι όχι μόνο το πάνελ φώτισε πλευρές που δεν είχα φανταστεί, με αποτέλεσμα τώρα να είμαι πολύ κοντά – πιστεύω – στην λύση του γρίφου, αλλά και άρεσε πολύ σαν θέμα. Δεν περίμενα τέτοια ανταπόκριση.

Έτσι ήρθαμε στον δεύτερο γρίφο.

Πολύ ωραία!! Η μελέτη σου αυτή είναι μέρος κάποιας έρευνας? Επίσης να επισημάνω ότι οι μελετητές / παρατηρητές όταν μελετούν ή παρατηρούν κάποια θέματα ή χαρακτηριστικά της ανθρώπινης φύσης τα δέχονται και τα παραθέτουν στην έρευνα ή τη μελέτη ως ευρήματα. Δεν πείθει τα αντικείμενα έρευνας, ούτε προσπαθεί να τους αλλάξει γνώμη ή να υπερισχύσει η δική του γνώμη μέσα από την έφρευνα. Επίσης συμπεράσματα δεν μπορούν να βγούν εάν δεν γίνει πείραμα κατά το οποίο ο ερευνητής αλλάζει τα μεταβλητά δεδομένα της κατάστασης προς χρήση από τα αντικείμενα.

Αυτά ως επισυμάνσεις.

όταν ξανακατέβω Καρδίτσα να κανονίσουμε να πιούμε καφεδάκι στην πλατεία δικαστηρίων:D

Οπωσδήποτε!!!

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

:)

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

Σ΄'υμφωνοι! Αλλά όχι να τον βγάλουμε και ανώμαλο! Βαριά κουβέντα! Στο ίδιο καζάνι με τους παιδεραστές θα τον βάλουμε;

καλε κοριτσακι μου γλυκο ποιος ειπε τετοιο πραγμα για τον Πανουλη Β ολοι για τον ηρωα της ιστοριας του μιλανε!

εμεις ειμαστε το fun club γριφο-Πανος Β

ασε που αν διαβασεις λιγο πιο προσεκτικα τα κοριτσια αστειευονται

ξερεις οταν δεν το βιωνεις μονο με αστειακια το ξορκιζεις να μην ερθει στην πορτα σου φτου απο δω μακρυα απο μας

εγω θα ελεγα ο Πανος Β να μαζεψει ολους τους γριφους γιατι κουραστηκα να ανοιγω καρτελες και να ανοιξει θεμα στο parentscafe ειναι λιγο αναλαφρο το θεμα ή εμεις οι σκανταλιαρες το καναμε ετσι, λεω τωρα εγω, και να ακολουθησουμε εκει! ασε που ποτε δε μας δινει τη λυση του γριφου και ποσο μου τη δινει αυτο δε λεγεται!

Διαφημίσεις

Πολύ ωραία!! Η μελέτη σου αυτή είναι μέρος κάποιας έρευνας? Επίσης να επισημάνω ότι οι μελετητές / παρατηρητές όταν μελετούν ή παρατηρούν κάποια θέματα ή χαρακτηριστικά της ανθρώπινης φύσης τα δέχονται και τα παραθέτουν στην έρευνα ή της μελέτης ως ευρήματα. Δεν πείθει τα αντικείμενα έρευνας, ούτε προσπαθεί να τους αλλάξει γνώμη ή να υπερισχύσει η δική του γνώμη μέσα από την έφρευνα. Επίσης συμπεράσματα δεν μπορούν να βγούν εάν δεν γίνει πείραμα κατά το οποίο ο ερευνητής αλλάζει τα μεταβλητά δεδομένα της κατάστασης προς χρήση από τα αντικείμενα.

Αυτά ως επισυμάνσεις.

Μα να συμφωνώ στα 9 από τα 10 ποστ που γράφεις .................χαχαχαχα

αυτό βρε λέω, αλλά αν διαβάσεις τα ποστ γενικεύεται πολύ το πράγμα περί ανωμαλίας και αισθησιακές:!: ταινίες..

ε ναι είναι.....ο καθένας όπως το βλέπει ..........:mrgreen::mrgreen:

ασε που ποτε δε μας δινει τη λυση του γριφου και ποσο μου τη δινει αυτο δε λεγεται!

καλό μου χαμομηλάκι δεν πρόκειται να σου δώσει την λύση του γρίφου .......τραστ με που λένε και στο χωρίο μου :lol::lol:

ARNIKOL Καρδίτσα ε?? η μαμά μου είναι από την Καρδίτσα και εγώ έχω γεννηθεί στα Τρίκαλα !!! αχ πατρίδα :-D

ARNIKOL Καρδίτσα ε?? η μαμά μου είναι από την Καρδίτσα και εγώ έχω γεννηθεί στα Τρίκαλα !!! αχ πατρίδα :-D

Κι εμένα η μαμά μου γεννήθηκε στα Τρίκαλα αλλά εγώ είμαι από Πελοπόννησο:shock:. Τυχαία βρέθηκα με τον άντρα μου και ήρθα να μείνω Καρδίτσα. Όλα για τον έρωτα... και δεν το μετάνιωσα ούτε στιγμή! Ελάτε για καφε! Ζηλεύω τις κοπέλες που είναι από Αθήνα ή Θεσ/νίκη και μπορούν να συναντηθούν ανά πάσα στιγμή! Ωραία δεν ήταν να βάζαμε ένα πρόσωπο στις συνομιλήτριές μας;

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

Πολύ ωραία!! Η μελέτη σου αυτή είναι μέρος κάποιας έρευνας? Επίσης να επισημάνω ότι οι μελετητές / παρατηρητές όταν μελετούν ή παρατηρούν κάποια θέματα ή χαρακτηριστικά της ανθρώπινης φύσης τα δέχονται και τα παραθέτουν στην έρευνα ή τη μελέτη ως ευρήματα. Δεν πείθει τα αντικείμενα έρευνας, ούτε προσπαθεί να τους αλλάξει γνώμη ή να υπερισχύσει η δική του γνώμη μέσα από την έφρευνα. Επίσης συμπεράσματα δεν μπορούν να βγούν εάν δεν γίνει πείραμα κατά το οποίο ο ερευνητής αλλάζει τα μεταβλητά δεδομένα της κατάστασης προς χρήση από τα αντικείμενα.

Αυτά ως επισυμάνσεις.

αρε φιλεναδα.....! :lol::lol: πολυ ωραια το ειπες ! παντως τους/τις τσοντακιδες ανωμαλους τους εβγαλε ο φιλος μου....και προβληματκους.......ειμαι πορνοσταρ! Καλυτερη απο την Τζουλια ετσι??

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Και γω που νόμιζα πως κανείς δεν θα καταλάβει την τοποθετηση.........:?

και'γω την κατάλαβα καλέ μην αγχώνεσαι

Κι εμένα η μαμά μου γεννήθηκε στα Τρίκαλα αλλά εγώ είμαι από Πελοπόννησο:shock:. Τυχαία βρέθηκα με τον άντρα μου και ήρθα να μείνω Καρδίτσα. Όλα για τον έρωτα... και δεν το μετάνιωσα ούτε στιγμή! Ελάτε για καφε! Ζηλεύω τις κοπέλες που είναι από Αθήνα ή Θεσ/νίκη και μπορούν να συναντηθούν ανά πάσα στιγμή! Ωραία δεν ήταν να βάζαμε ένα πρόσωπο στις συνομιλήτριές μας;

Καλά μη νομίζεις εγώ έχω να συναντηθώ με κορίτσια πάνω από 1,5 χρόνο, από τότε που έγινε το parentscafe πάνε οι συναντήσεις

Εμένα η μαμά μου είναι απο Καρδίτσα ο μπαμπάς Θεσ/νίκη αλλά έχουμε αγαπημένουν συγγενείς που και ο σύζηγος τους αγαπάει και κατεβαίνουμε αρκετά συχνά...

Επίσης δεν χάνουμε με τίποτα το παζάρι τον Οκτώβριο...( τι ωραία γμτ άλλες εποχές...

rQGhp3.png

Διαφημίσεις

Είμαι ένας μελετητής της ανθρώπινης φύσης. Βρίσκω τους ανθρώπους συναρπαστικούς. Εκεί που νομίζεις ότι τους έχεις καταλάβει, παφ! Στην κάνουν αλά ιταλικά. Έτσι, χαζεύω τον κόσμο γύρω μου. Φίλους και συγγενείς, γνωστούς και αγνώστους. Μέχρις εδώ, όλα αυτά τα κάνω εκτός φόρουμ.

Φίλε Πάνο...το ειχα καταλαβει απο την αρχη...αλλα ειπα να μη το πω.Μετα τη δηλωση σου ομως αυτη βεβαιωθηκα.....

Είσαι ο τύπος ανθρώπου που πραγματικα σιχαινομαι στη ζωη μου....συγγνωμη κιολας δεν το λεω για να σε προσβαλλω ουτε σημαινει κατι ασχημο...διαφορετικοι ανθρωποι ειμαστε,απολυτως υγειες και φυσιολογικο να μην ταιριαζουμε.Σωστα???

Αν ανοιξουμε κουβεντα οι δυο μας θα εχουμε σκοτωθει σε λιγοτερο απο 15 λεπτα...(γυρω στο δεκαλεπτο ειναι οι αντοχες μου συνηθως με αυτο το ειδος ανθρωπων).

Μπορει να φταιω κι εγω..δεν ξερω...αλλα να...με χαλανε πολυ ανθρωποι οι οποιοι θεωρουν τον εαυτο τους κατι ανωτερο,διαφορετικο..θεωρουν οτι ειναι ψαγμενοι,με ενα επιπεδο ανωτερο τον υπολοιπων κοινων θνητων.

Δεν καταλαβαινω ρε παιδι μου τι εννοεις "Είμαι ένας μελετητής της ανθρώπινης φύσης. Βρίσκω τους ανθρώπους συναρπαστικούς."

Εσυ δεν ανηκεις στη συνομοταξια των λεγομενων ανθρωπων?Γιατι μιλας για εμας τους ανθρωπους λες κι εσυ εισαι κατι διαφορετικο?

Μου βγαζουν πολυ υπεροψια αυτες οι δηλωσεις ρε γμτ.

Τεσπα δεν εχουν και πολυ σημασια μαλλον οι δικες μου αποψεις...καλη συνεχεια στους γριφους σας...

Φιλικά παντα,

Νίκη

Φίλε Πάνο...το ειχα καταλαβει απο την αρχη...αλλα ειπα να μη το πω.Μετα τη δηλωση σου ομως αυτη βεβαιωθηκα.....

Είσαι ο τύπος ανθρώπου που πραγματικα σιχαινομαι στη ζωη μου....συγγνωμη κιολας δεν το λεω για να σε προσβαλλω ουτε σημαινει κατι ασχημο...διαφορετικοι ανθρωποι ειμαστε,απολυτως υγειες και φυσιολογικο να μην ταιριαζουμε.Σωστα???

Αν ανοιξουμε κουβεντα οι δυο μας θα εχουμε σκοτωθει σε λιγοτερο απο 15 λεπτα...(γυρω στο δεκαλεπτο ειναι οι αντοχες μου συνηθως με αυτο το ειδος ανθρωπων).

Μπορει να φταιω κι εγω..δεν ξερω...αλλα να...με χαλανε πολυ ανθρωποι οι οποιοι θεωρουν τον εαυτο τους κατι ανωτερο,διαφορετικο..θεωρουν οτι ειναι ψαγμενοι,με ενα επιπεδο ανωτερο τον υπολοιπων κοινων θνητων.

Δεν καταλαβαινω ρε παιδι μου τι εννοεις "Είμαι ένας μελετητής της ανθρώπινης φύσης. Βρίσκω τους ανθρώπους συναρπαστικούς."

Εσυ δεν ανηκεις στη συνομοταξια των λεγομενων ανθρωπων?Γιατι μιλας για εμας τους ανθρωπους λες κι εσυ εισαι κατι διαφορετικο?

Τεσπα δεν εχουν και πολυ σημασια μαλλον οι δικες μου αποψεις...καλη συνεχεια στους γριφους σας...

Φιλικά παντα,

Νίκη

Ε είμαστε κάτι σαν πειραματόζωα φαίνεται!

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

μπααααααα εν γνώση μου το κάνω είμαι στο γραφείο και βαριέμαι αφόρητα .............:mrgreen::mrgreen:

καλή μου Νίκη πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν συνομοταξίες ανδρών ......και γυναικών αν αυτό σημαίνει κάτι

Το θέμα είναι ότι ο Πάνος Β μας, θεωρεί ότι θα την βγάλει "καθαρή" δηλώνοντας μελετητής της ανθρωπινής φύσης και συγγραφές βιβλίου χωρίς να δίνει παραπάνω εξηγήσεις :roll: προσωπικά πιστεύω ότι απλά περνάει τον χρόνο του "ευχάριστα" εξ ου και ο .........γρίφος μου .........:wink:

Νικάκι έχει θεραπεία το παραπάνω, μπορείς να το αντιμετοπίσεις...

πίστεψε με το πάλεψα και το κατάφερα...

απλά σου τυχαίνουν να γελάς, να γελάς με την ψυχή σου πέτα και συ καμιά εξυπνάδα στήλτους και μην ξεχνάς ΝΑ ΓΕΛΑΣ, διότι αυτοί οι άνθρωποι είναι για γέλια και άξιοι λύπησης διότι 9 στους 10 πέφτουν σε μεγάλες λούμπες διότι πάσχουν από την ανίατη αρρώστεις της ξερολίασης

υ.γ. παιδιά και εγώ παρατηρώ τους ανθρώπους γύρω μου και πραγματικά δεν θεωρώ ότι κάνω κάτι τόσο κακό:roll:

rQGhp3.png

Διαφημίσεις

Μα τι παρατηρητής της ανθρώπινης φύσης και κουραφέξαλα. Πες βρε παλικάρι μου ότι τη βρίσκεις με την παρέα μας...

εγω νομιζω πως εκει που δουλευει στο γραφειο του και επειδη τον εχει πηξει το αφεντικο του ενω την κοπαναει το αφεντικο μπαινει και σπαει πλακα μαζι μας μεχρι να φαει το σαντουιτςακι του.

καλα ας το κανει αλλα μπορουμε να σπασουμε και εμεις πλακα με εκεινον

δεν πιστευω οτι ειναι συγραφεας το εχω ξαναπει και αν ειναι και εχει τα κοτσια ας το αποδειξει.

καλιστα καποιοι με συγκεκριμενη ειδικοτητα εχουν δωσει τα στοιχεια στο φορουμ και συνομιλουμε μαζι τους με ασφαλεια.

δωσε τα σοιχεια σου να σε επιβεβαιωσει καποιος απ τους διαχειρηστες στην τελικη χωρις να μαθουν ολοι το ονομα σου.

αν ειναι οντως αντρακι ας το κανει

το οτι βγαζει κακομελετημενους γριφους δεν τον χρηζει αξιοπιστο και το γεγονος οτι ασχολουμαστε ειναι γιατι ειναι ενας γριφος απο μονος του;

ετσι κι αλλιως το να ασχολειται με αυτα τα θεματα και οχι ας πουμε με καποιο προβλημα υγειας των παιδιων με προβληματιζει κατα ποσο ειναι πατερας τελικα;

μεχρι τοτε σιγα μη σου μιλησει και κανεις σοβαρα!

υ.γ. παιδιά και εγώ παρατηρώ τους ανθρώπους γύρω μου και πραγματικά δεν θεωρώ ότι κάνω κάτι τόσο κακό:roll:

όχι καλή μου Dalia δεν είναι κακό, είναι στην ανθρωπινή φύση και εγώ το κάνω, άλλο όμως να παρατηρείς και άλλο να.......θεωρείς τον εαυτό σου πάνω από τα συνηθισμένα και να το δηλώνεις κιόλα :-D

όχι καλή μου Dalia δεν είναι κακό, είναι στην ανθρωπινή φύση και εγώ το κάνω, άλλο όμως να παρατηρείς και άλλο να.......θεωρείς τον εαυτό σου πάνω από τα συνηθισμένα και να το δηλώνεις κιόλα :-D

Αυτο ακριβως...ολοι παρατηρουμε τους γυρω μας και πολλες φορες καταλαβαιννουμε και τα λαθη μας μεσα απο τις συμπεριφορες αλλων.Αλλο αυτο και αλλο παρατηρω τους αλλους σαν κριτης αφ'υψηλου θεωρωντας οτι εγω ειμαι κατι διαφορετικο.

Οσο για τη θεραπεια Dalia μου...για την ωρα τους αποφευγω...μονο αυτο με σωζει....χαχαχα.

τελευταια φορα που θυμαμαι καποιον που δηλωνε 'μελετητης της ανθρωπινης φυσης' και αλλες τετοιες π@@@ρολογιες, απλα προσπαθουσε να βγαλει γκομενα..

ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ, ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΣΦΑΛΩς ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΥΤΟ, φιλτατε Πανε.. :D

Για να επιστρέψω στον γρίφο, πιστεύω ότι ο άνθρωπος αυτός είχε πάντοτε χαμηλή αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση που επηρεαζε την σεξουαλική του ζωή. Μάλλον μέχρι ενός σημείου τις ανάγκες του τις κάλυπτε η γυναίκα του αλλά με τις νέες προσθήκες δε θα είχε χρόνο να ασχοληθεί παραπάνω. Έτσι ξεκίνησε από τα απαλά και έφτασε στα σκληρά γιατί η ανάγκη να νιώθει σπουδαίος, αντρας, σεξουαλικός αυξάνονταν ή δεν καλύπτονταν με την προηγούμενη κατάσταση. Μάλλον η κατρακύλα δεν εχει σταματημό.

τελευταια φορα που θυμαμαι καποιον που δηλωνε 'μελετητης της ανθρωπινης φυσης' και αλλες τετοιες π@@@ρολογιες, απλα προσπαθουσε να βγαλει γκομενα..

ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ, ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΣΦΑΛΩς ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΥΤΟ, φιλτατε Πανε.. :D

Για άλλη μια φορά έγραψες!

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

Και εγω το κανω αυτο κοριτσια. Οταν δεν ειμαι στην πριζα, παρατηρω τον κοσμο γυρω μου. Με ξεκουραζει. :rolleyes:

Παντως off topic, on topic, rocking all around the topic, ο Πανος σας καταφερε να μιλατε για αυτον ετσι? .......:roll:

Και εγω το κανω αυτο κοριτσια. Οταν δεν ειμαι στην πριζα, παρατηρω τον κοσμο γυρω μου. Με ξεκουραζει. :rolleyes:

Παντως off topic, on topic, rocking all around the topic, ο Πανος σας καταφερε να μιλατε για αυτον ετσι? .......:roll:

όχι για αυτόν Ellem για τον τύπο του άντρα/ανθρώπου που αντιπροσωπεύει :lol:

όχι για αυτόν Ellem για τον τύπο του άντρα/ανθρώπου που αντιπροσωπεύει :lol:

:mrgreen::mrgreen: εγω εδω ειμαι και παρακολουθω.....δεν θα αναλυσω ουτε τον Πανο παντως ουτε τι αντιπροσωπευει.....τετοιες συζητησεις παντως χρειαζομαι να ξελαμπηκαρω απο τα δικα μου......!:cool:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...