Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Η κακιά αδερφή του άντρα μου!!

annoula1987

Recommended Posts

Το παιδι ΤΟΥΣ....δεν το εκανε μονη της φιλη μου. Αν θελει να το κανει θα το κανει μεσα απο τον αντρα της (για μενα) σεβομενη εκεινον και του τι θελει και εκεινος. Το ρωτησαμε αυτο? Εγω το ρωτησα. Δεν το εχει μονη της το παιδι. Μαζι αποφασιζουν. Και απο οτι μας ειπε το παλικαρι παιζει και ετσι και γιουβετσι. Δεν του καλαρεσει να μην βαλουν την αδερφη για νονα. Οποτε φρενο εδω. Γιατι αν η κοπελα βγει αερα πατερα μπροστα με το ετσι θελω και δικο μου το παιδι μην της πισωγυρισει απο τον ιδιο της τον αντρα καποια στιγμη. Ξερω τι λεω.

1ον....ξαναδιάβασε στο μήνυμά μου την ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ

2ον...δεν καταλαβαίνω γιατί το πήρες τόσο προσωπικά και τονίζεις ότι "ξέρεις τι λες" δεν είπε κανείς ότι δεν ξέρεις, όλοι ξέρουμε...

3ον... εμμένω στην αποψή μου, αλλά στην τελική η απόφαση και οι όποιες συνέπειες δεν εξαρτώνται από εμας:)

Διαφημίσεις

εγω θα σου προτεινα την εξης μαγκια... να κανεις ->

πες στον αντρα σου οτι ειναι χιλιες φορες προτυμοτερο να βαφτισει το παιδι σας αυτος ο φιλος σας κ οχι η αδερφη του γιατι θα του πεις ..."η ζωη εχει δειξει πως σχεσεις "τραυματιζονται" πολυ συχνα μεσα απο βαφτισια-κουμπαρια κοκ κοκ"

λιγο ο νονος -νονα να κανει τσιγκουνιες σε αυτα που θα αγορασει ..και να σου η πικρια που θα κουβαλας μεσα σου μετα.....

για παραδειγμα

ή κατι αλλο "αυτοσχεδιασε"!!! ;)

Μπορείς να πεις αυτό που μου είχε πει εμένα ένας από τους αδερφούς μου, όταν ήθελα να βαφτίσω ένα ανιψάκι μου (σημ: έχω πολύ καλή σχέση με τα αδέρφια μου και με τη συγκεκριμένη νύφη, επίσης, και τους έκανα πρόταση να το βαφτίσω το παιδάκι, δεν το απαίτησα, εννοείται): μου είπε λοιπόν, ότι εγώ είμαι ΗΔΗ θεία του μωρού, οπότε ΗΔΗ είμαι συγγενής και ότι θέλει έναν άνθρωπο εκτός σογιού για να το βαφτίσει για να "μεγαλώσει" η οικογένεια. Και φυσικά, δεν είχα κανένα πρόβλημα με το θέμα αυτό.

Η κουνιάδα σου, θα είναι θεία του μωρού και θα το αγαπάει σαν θεία του, οπότε, αν το βαφτίσει ο φίλος σας, το μωρό θα είναι διπλά κερδισμένο γιατί θα έχει έναν άνθρωπο παραπάνω να το αγαπάει και να το φροντίζει (τον νονό).

Μπορείς να πεις αυτό που μου είχε πει εμένα ένας από τους αδερφούς μου, όταν ήθελα να βαφτίσω ένα ανιψάκι μου (σημ: έχω πολύ καλή σχέση με τα αδέρφια μου και με τη συγκεκριμένη νύφη, επίσης, και τους έκανα πρόταση να το βαφτίσω το παιδάκι, δεν το απαίτησα, εννοείται): μου είπε λοιπόν, ότι εγώ είμαι ΗΔΗ θεία του μωρού, οπότε ΗΔΗ είμαι συγγενής και ότι θέλει έναν άνθρωπο εκτός σογιού για να το βαφτίσει για να "μεγαλώσει" η οικογένεια. Και φυσικά, δεν είχα κανένα πρόβλημα με το θέμα αυτό.

Η κουνιάδα σου, θα είναι θεία του μωρού και θα το αγαπάει σαν θεία του, οπότε, αν το βαφτίσει ο φίλος σας, το μωρό θα είναι διπλά κερδισμένο γιατί θα έχει έναν άνθρωπο παραπάνω να το αγαπάει και να το φροντίζει (τον νονό).

Αυτό μας είπε και μια θεία του άντρα μου!!!Θα το προσπαθήσω!!!;)

n0tup2.png και θηλάζουμε!!!:D

06.02.2011 Ήρθες καρδιά μου...

Διαφημίσεις

συμφωνω με τη latiatoula και την θεια του αντρα σου!

διβαζοντας την ολη συμπεριφορα της μου εδωσε την εντυπωση οτι θελει να βαφτισει το παιδι σας για να εχει μετα "λογο" επανω του ως νονα!!!!!!!

εγω προσωπικα δεν θα εμπαινα στην διαδικασια να μου το βαφτισει,ειναι ρισκο αφου δεν εχει σταθερη συμπεριφορα προς εσενα κ το παιδι σου.

παντως εκτος του οτι η κοπελα ειναι αχαρακτηριστη δε μου αρεσει γενικοτερα να γινονται κουμπαριες με στενους συγγενεις αφου ουτως η αλλως υπαρχει η στενη συγγενικη σχεση

αφου το μωρο θα την εχει θεια γιατι να την εχει και νονα, ακομα κι αν ηταν ο τελειος χαρακτηρας;

Z57wp3.png dQOzp3.png

25/12/10 πήραμε το καλύτερο δώρο

παντως εκτος του οτι η κοπελα ειναι αχαρακτηριστη δε μου αρεσει γενικοτερα να γινονται κουμπαριες με στενους συγγενεις αφου ουτως η αλλως υπαρχει η στενη συγγενικη σχεση

αφου το μωρο θα την εχει θεια γιατι να την εχει και νονα, ακομα κι αν ηταν ο τελειος χαρακτηρας;

Έλα μου ντε??!!!:confused: Τι να πω...Κάτι τέτοια ούτε εγώ τα καταλαβαίνω....

συμφωνω με τη latiatoula και την θεια του αντρα σου!

διβαζοντας την ολη συμπεριφορα της μου εδωσε την εντυπωση οτι θελει να βαφτισει το παιδι σας για να εχει μετα "λογο" επανω του ως νονα!!!!!!!

εγω προσωπικα δεν θα εμπαινα στην διαδικασια να μου το βαφτισει,ειναι ρισκο αφου δεν εχει σταθερη συμπεριφορα προς εσενα κ το παιδι σου.

Κι εγώ αυτό φοβάμαι...Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να μην συμβεί!!!:mrgreen:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...