Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΟΚΚΙΝΗ ΒΛΕΝΑ ΣΤΑ ΚΑΚΑΚΙΑ ΤΟΥ HELP!!!!!

Recommended Posts

καλησπερα!!!

θα ήθελα να κανω μια ερωτηση

το δικο μου μωρακι ειναι 27 ημερων και τον θηλαζω αλλα του δινω και συμπληρωμα το almiron ..ενω το έπινε μια χαρα παρατηρήσαμε στα κακακια του μια κοκκινη βλενα οπου όλο και αυξανοταν … το ειπα στον παιδιατρο και μου αλλαξε το γαλα σε almiron free lactoz ,, στην αρχη δεν το επινε αλλα σιγσ σιγσ επινε ολο και περισσοτερο. Περασαν 2 εβδομαδεσ περιπου και ξανα ειδα βλενα κοκκινη ..ο παιδιατροσ μου ειπε να κοψω τα γαλακτοκομικα αλλα τιποτα συνεχιζει να εχει βλενεσ …Μηπωσ φταιει κατι που εφαγα εγω πχ¨ντοματα ; η το γάλα τον πειραζει (και δεν διαλυεται και ευκολα η σκονη του γαλακτοσ).. στο τελοσ νομιζω οτι φταιει και το δικο μου γαλα …. τι μπορει να φταιει ; πωσ μπορω να βοηθησω το μωρακι μου ; επισης εχει και πολλα αερια και καθε τοσο κανει και κακακια σαν κουτσουλια…..helpppp.. που ωφειλεται ; τι αλλο να κανω;

Διαφημίσεις

καλησπερα!!!

θα ήθελα να κανω μια ερωτηση

το δικο μου μωρακι ειναι 27 ημερων και τον θηλαζω αλλα του δινω και συμπληρωμα το almiron ..ενω το έπινε μια χαρα παρατηρήσαμε στα κακακια του μια κοκκινη βλενα οπου όλο και αυξανοταν … το ειπα στον παιδιατρο και μου αλλαξε το γαλα σε almiron free lactoz ,, στην αρχη δεν το επινε αλλα σιγσ σιγσ επινε ολο και περισσοτερο. Περασαν 2 εβδομαδεσ περιπου και ξανα ειδα βλενα κοκκινη ..ο παιδιατροσ μου ειπε να κοψω τα γαλακτοκομικα αλλα τιποτα συνεχιζει να εχει βλενεσ …Μηπωσ φταιει κατι που εφαγα εγω πχ¨ντοματα ; η το γάλα τον πειραζει (και δεν διαλυεται και ευκολα η σκονη του γαλακτοσ).. στο τελοσ νομιζο οτι φταιει και το δικο μου γαλα …. τι μπορει να φταιει ; πωσ μπορω να βοηθησω το μωρακι μου ; επισησ εχει και πολλα αεριακαι ακθε τοσο κανει και κακακια σαν κουτσουλια…..helpppp

δοκιμασε καποιες μερες χωρις συμπληρωμα.μονο με θηλασμο για να δεις αν το ξανακανει.αν οχι τοτε το πειραζει το ξενο.που προφανως αυτο ειναι γιατι αποκλειεται να ειναι το δικο σου.την περιπτωση αλλεργειας την ειδατε?

Ωπ, εδώ είμαστε. Αλλεργία, και η πιο συνηθισμένη αιτία είναι τα γαλακτοκομικά. Έχει κι ο γιος μου, την εμφάνισε όταν ήταν 2 μηνών. Έχε υπόψην σου ότι δεν θα εξαφανιστεί το αίμα ή η βλένα με το που θα κόψεις τα γαλακτοκομικά. Χρειάζεται περίπου ένας μήνας για να καθαρίσει και ο δικός σου οργανισμός και του μωρού. Αν περάσει μήνας και δεν έχεις αποτέλεσμα πρέπει να δοκιμάσεις να κόψεις κάτι άλλο, καλύτερα να απευθυνθείς σε αλλεργιολόγο. Πάντως εγώ με το που είδα αίμα έκοψα τα γαλακτοκομικά και όντως πήρε περίπου ένα μήνα για να επανέλθει στο απολύτως φυσιολογικό (δεν είχε αίμα, αλλά βλένα). Υπάρχει ένα τόπικ, ''αλλεργία και μωρό που θηλάζει'' που θα σε κατατοπίσει πολύ....

df306542d5.pngbb1d25814b.png

elenakikap είναι πολύ πιθανό να είναι αλλεργία στο γάλα της αγελάδος. Κόψε το συμπλήρωμα (σχεδόν όλα τα ξένα γάλατα περιέχουν γάλα αγελάδος, επομένως δεν λέει τίποτα εσύ να μην τρώς και να δίνεις συμπλήρωμα) και θήλασε το μωρό σου αποκλειστικά. Πρέπει να κόψεις απο την διατροφή σου όμως οτι περιέχει γαλακτοκομικά (μπισκότα, βιταμ, αλλαντικά, ψωμί, μακαρόνια). Πρόσεχε το πάρα πολύ. Υπάρχουν παντού. Εγώ για τα μακαρόνια δεν το ήξερα, γιατί δεν αναγράφετε πάνω στα συστατικά, μου το είπε ο αλλεργιολόγος. Επίσης μην πίνεις καφέδες απέξω, γιατί εκει που χτυπάνε το αφρόγαλα χτυπάνε μετά και τον πάγο ή τον καφέ. Απο την στιγμή που κόβεις τα γαλακτοκομικά πρέπει να περάσουν τυλάχιστον 20 μέρες. Εϋχομαι να περάσει σύντομα.

Διαφημίσεις

elenakikap είναι πολύ πιθανό να είναι αλλεργία στο γάλα της αγελάδος. Κόψε το συμπλήρωμα (σχεδόν όλα τα ξένα γάλατα περιέχουν γάλα αγελάδος, επομένως δεν λέει τίποτα εσύ να μην τρώς και να δίνεις συμπλήρωμα) και θήλασε το μωρό σου αποκλειστικά. Πρέπει να κόψεις απο την διατροφή σου όμως οτι περιέχει γαλακτοκομικά (μπισκότα, βιταμ, αλλαντικά, ψωμί, μακαρόνια). Πρόσεχε το πάρα πολύ. Υπάρχουν παντού. Εγώ για τα μακαρόνια δεν το ήξερα, γιατί δεν αναγράφετε πάνω στα συστατικά, μου το είπε ο αλλεργιολόγος. Επίσης μην πίνεις καφέδες απέξω, γιατί εκει που χτυπάνε το αφρόγαλα χτυπάνε μετά και τον πάγο ή τον καφέ. Απο την στιγμή που κόβεις τα γαλακτοκομικά πρέπει να περάσουν τυλάχιστον 20 μέρες. Εϋχομαι να περάσει σύντομα.

Αλλεργια σε κατι χαρα μου. Μην τρελλενεσαι. Αλλαξε το συμπληρωμα ή δες αν εφαγες εσυ κατι περιεργο. Το εχει παθει μεχρι τωρα ουυυυ απειρες φορες και μαζι με δυσκοιλια να δεις ωραια φαση. Δεν παθαινει κατι. Μιλα και με τον γιατρο σου.

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

σασ ευχαριστω πολυ για τισ απαντησεισ σασ ....δηλ απο την διατροφη μου να μην τρωω τιποτα ,,,μα πωσ γινεται αυτο..δηλ τι πρεπει να τρωω ? καφεδεσ δεν πινω .γαλα δεν πινω .βιταμ τρωω,βεβαια τρωω πραγματα που περιεχουν γαλα οπωσ τσουρεκι.. τελοσ παντον μπορω να πω οτι εχω "λαλισει".... τι πρεπει να τρωω..το μωρο χωρταινει μονο με το δικο μου γαλα ?δεν ξερο ποσο τρωει και μαλιστα εχθεσ που το θηλασα μονο μου ξυπναγε καθε 2 ωρεσ .μπορει να ετυχε ...γιατι τον περνει κ ο υπνοσ γρηγορα οταν τον βαζω στο στηθοσ και τρωει μονο απο το ενα στηθοσσ για 10 λεπτα..ουφ!

γεια σου και απο μενα. Ακριβως το ιδιο προβλημα εχω και εγω τωρα. Εμεις ξερουμε οτι ειμαστε αλλεργικοι στο γαλα και το αυγο. Ειναι τωρα δυο μερες που σηκωσε πυρετο και εκανε διαριες με βλενες αιμα. Μετα απο καποιες μερες πεταξε κοκκινιλες σε ολο το σωμα του. Τελικα η παιδιατρος μας ειπε οτι ειναι αλλεργεια (απεχουμε απο γαλα και αυγο ομως) και μαλλον εφαγε κατι που ηταν κρυμενο συστατικο το αυγο η το γαλα. Οταν θηλαζα ειχα κοψει το μοσχαρι, το ψωμι του τοστ,το γαλα ,τυρια και οτι αλλο εγραφε πρωτεινη γαλατος. Ετρωγα κοτοπουλο και γαλοπουλα μπορεις,αρνι, κατσικι, ψαρι με πατατες ρυζι η λαχανικα. Καλο ειναι να αποφευγεις τα φαγητα απο εξω για να εισαι σιγουρη τι τρως. Παντα να διαβαζεις τις οδηγειες και μην φοβασαι ολα θα πανε καλα. Πρεπει να επισκεφτεις αλλεργιολογο οπωσδηποτε για να ξερεις και στον μελλον τι θα κανεις. Εμας μας εχει δωσει οδηγιες και καθε φορα ξερουμε τι να κανουμε. Καλυτερα τα σαμπουαν να ειναι φυτικα γιατι τα παιδια με αλλεργιες συνηθως εχουν ξηροδερμεια. Τα τεστ που κανουν κατα την γνωμη μου ειναι πολυ μικρο το μωρο σου και μπορει να βγουν ψευδος αρνητικα. Ολα παντα ομως σε συνενοηση με αλλεργιολογο

Διαφημίσεις

Φτάνει το γάλα σου. Γιατί να μην φτάνει; Όποτε θέλει να το ταϊζεις και έτσι θα λειτουργήσει ο νόμος της προφοράς και της ζήτησης.

Για να σου δείξει το μωρό σου οτι χορταίνει πρέπει να βρέχει 5-6 πάνες και να κάνει κακα 2-3 φορές την μέρα. Αλλα αυτό μπορείς να το δείς και απο το βάρος σου. Κόψε οτιδήποτε γαλακτοκομικό απο την διατροφή σου και το βιτάμ. και για να ενημερωθείς καλύτερα μπές στο "αλλεργία σε μωρό που θηλάζει". Εγώ τρώω μήλα, μπανάνες, μέλι, χοιρινό, πατάτες και κολοκύθια. Θα τρώω αυτά μέχρι να βγεί αρνητική η μάγιερ. Μετά θα ξεκινήσω να βάζω κάθε βδομάδα απο κάτι στην διατροφή μου εκτός βέβαια απο γαλακτοκομικά για να βγάλω άκρη τι την πειράζει. Ελπίζω βέβαια να μην την πειράζει το χοιρινό!!!!

Να τον ταιζεις οποτε θελει ακομα και μετα απο 5 λεπτα. Κατα την αποψη μου ομως το ξενο γαλα δεν μπορεις να το κοψεις μαχαιρι. Μεχρι να ξαναρυθμιστει η παραγωγη σου για αποκλειστικο θηλασμο μειωνε το ξενο γαλα. Αν για παραδειγμα δινεις τρεις φορες ξενο γαλα στην αρχη δωστου 2 φορες μετα απο δυο μερες 1 φορα και μετα το κοβεις. Εξαρτατε ποσο ξενο γαλα δινεις. Μετρα τις βρεγμενες πανες και τα κακα του.

δηλαδη να τον ταιζω και καθε 1 ωρα ?

Το μωρο το βαζεις στο στηθος οποτε το ζηταει...υπαρχουν μαναδες που θηλαζουν αποκλειστικα διδυμα αρα ναι ειναι υπεραρκετο το δικο σου. Το μωρο σου προφανως εχει καποια αλεργια και τα κοριτσια ποιο πανω σου εχουν γραψει το λινκ αλλα παρακατω σου βαζω το λινκ για να κανεις τις ερωτησεις οσο αφορα οτν αποκλειστικο θηλασμο. Το μωρο καλυπτει σχεδον καθε του αναγκη μεσα απο τον θηλασμο...τροφη, νερο, σιγουρια, ασφαλεια, ηρεμια, χουζουρι, βαρεμαρα, παρεα, εξερευνηση, ανακουφιση απο πονο κτλ κτλ

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=34236

Αγγελουδια μου σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γιατι καθε μερα μαζι σας ειναι ενα μεγαλο πανεπιστημιο χωρις ημερομηνια αποφοιτησης

Διαφημίσεις

τα διδυμάκια μου είναι δύο μηνών τώρα, πίνουν ξένο γάλα αποκλειστικά.

τον πρώτο μήνα ο ένας από τους δύο έβγαλε βλέννη με αίμα στα κακά του και μέρα με την μέρα αυξανότανε. Πήραμε τον γιατρό τηλ. και μας πρότεινε γάλα χωρίς λακτόζη.

πηγαίνω στο Έλενα όπου γέννησα για να με δεί ο γιατρός και του αναφέρω το περιστατικό.

μου λέει πήγαινε κάτω στην μονάδα εντατικής να ρωτήσεις γιατί αν έχει αλλεργία στο γάλα την έβαψες.

πηγαίνω κάτω βρίσκω την παιδίατρο και μου λέει φέρτο τώρα το παιδί για εισαγωγή, δεν είναι το γάλα και δεν παίζουμε με τα βρέφη....΄ όντως την ίδια μέρα το πήγαμε και το κράτησαν μία ΕΒΔΟΜΑΔΑ .

του έβαλαν ενδοφλέβια αντιβίωση γιατί έπρεπε να το καλύψουν σε περιπτωση που είχε κολλήσει ίωση, μίκρόβιο στο έντερο, ακόμη και η ουρολήμωξη κάνει αυτά τα συμπτώματα στα πολύ μωράκια.

συνέχισαν και του έδιναν το γάλα με λακτόζη και όντως μετά απο τρείς μέρες αντιβίωση τα κακά του καθάρισαν!

συμπερασμα: Είχε κολλήσει ιωσούλα από τον πρώτο μου τον γιο χωρίς άλλα συμπτώματα μονο οι βλέννες με το αίμα.

πρωτού του δώσεις γάλα χωρίς λακτόζη πέρνα μια βολτίτσα από το παίδων για εξεταση αίματος και κοπράνων γιατί το μωράκι σου είναι πολύ μικρό και μπορει να συμβει οτιδήποτε.

Όσο μεγαλώνεις τόσο μεγαλώνει και η αγάπη μου για σένα!!!

• 1 month later...

ΠΕΡΑΣΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΕΦΙΑΛΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΑ ΕΞΗΣ .ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΥΣ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΓΙΑ 4 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΝΟ ΜΙΛΑΜΕ. ΤΕΛΙΚΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΝΕΣΤΛΕ ΑΛΤΗΕRA ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Η ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΟ. ΑΛΛΟ Η ΛΑΚΤΟΖΗ ΑΛΛΟ Η ΑΛΛΕΡΓΙΑ...ΕΜΑΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΙΝΗ ΤΟΥ ΑΓΕΛΑΔΙΝΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΤΡΩΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ. ΤΗ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟ ΣΤΟ ΠΑΙΔΩΝ ΑΓ.ΣΟΦΙΑ ΤΗ ΛΕΝΕ ΡΩΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ. ΑΝ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΟ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΕΙ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΙΚΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ 100%

ΟΤΙ ΘΕΣ ΠΕΣ ΜΟΥ

:P

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...