Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να θηλασω καθιστη!

Recommended Posts

Γεια σας, ειμαι η Κυριακη και αυτο ειναι το πρωτο μου ποστ αν και διαβαζω τακτικα το φορουμ. Θηλαζω το 2ο κοριτσακι μου που τωρα κοντευει 8 μηνων αποκλειστικα (αρνειται μεχρι στιγμης καθε στερεα τροφη).Εχω λαβει αρκετη υποστηριξη απο τις συμβουλους θηλασμου της LLLI και τις ευχαριστω θερμα γι αυτο..!

το προβλημα μου ισως ακουστει αστειο σε πολλες, ισως μικρο.. αλλα εμενα με εχει κουρασει/εκνευρισει αφανταστα. Δεν μπορω να καθισω να θηλασω, η μικρη απο 3 μηνων περιπου θελει να ειμαι ορθια και να περπαταω ενω θηλαζει..δεν ξερω πως ξεκινησε ολο αυτό, ειλικρινα δεν το καταλαβα.Παντως σημερα αν διανοηθω να καθισω ενω πειναει-νυσταζει και θελει να θηλασει, αυτοματως αφηνει το στηθος και με κοιταει, ή κοιταει αλλου ή προσπαθει να κινηθει σε αλλη κατευθυνση! Με το που σηκωνομαι και την περπαταω, αμεσως ξαναθηλαζει.

Η κατασταση πλεον με εχει κουρασει αφανταστα αφου συχνα η ιδια συνηθεια την ακολουθει και μεσα στη νυχτα! (οχι παντα). Φυσικα δεν μπορω να θηλασω σε δημοσιο χωρο αν και δεν εχω κανενα προβλημα με αυτο, ταβερνες, καφετεριες, παραλιες απλα αποκλειονται ομως αφου πρεπει να σηκωθω και να την παρω αγκαλια να περπαταω και να θηλαζει.

Κοντευει 9 κιλά και συν τοις αλλοις ειναι επιπονο το ολο θεμα...

Σε μια συναντηση του συνδεσμου θηλασμου μια φορα το ανεφερα και σχεδον ολοι γελασαν, για μενα ομως ολο αυτο δεν ειναι αστειο, ειναι κατι που δεν το αντεχω αλλο και που δεν εχω ιδεα τι να κανω για να το αντιμετωπισω..

αν καποια απο εσας ειχε παρομοια εμπειρια ή εχει κατι να προτεινει ειλικρινα την παρακαλω να με βοηθησει...

φιλικα, Κυριακη

Διαφημίσεις

Καλησπερα!

Περασα και γω καποιους μηνες θηλαζοντας-περπατωντας για να νανουρισω το μωρο γιατι δεν κοιμοταν αλλιως,τρομαξα να της ξαναλλαξω συνηθεια,μας ειχε μεινει κουσουρι απ'οταν ειχε κολικους,ειχα κουραστει αφανταστα,παντα ηταν παχουλο μωρο.

Ξαπλωτη δε θηλαζει καθολου?

Δεν ξερω τι να σου πω για να αλλαξετε οι συνηθειες δυσκολα κοβονται,παντως κουραγιο δεν μπορω ουτε να φανταστω την κουραση σου,8 μηνες στο ορθιο και το βραδυ???

Ελπιζω να το δει η Αγλαια να σε συμβουλεψει καλυτερα,υπομονη και καλη δυναμη.

Να σου ζησει το μωρακι σου!

6Qyip2.pngKvUzp2.png

Μαρια σε ευχαριστω για την απαντηση σου. ΜΗΠΩΣ θυμασαι τί εκανες και αλλαξες αυτη τη συνηθεια?

να προσθεσω εδω πως της εχω μιλησει, προσπαθησα να της εξηγησω με το καλο, με το σοβαρο, με το αγριο..μπας και αισθανθει κατι, αλλα δεν αλλαξε κατι.. Τελευταια πιανω τον εαυτο μου να θυμωνει πολυ την ωρα που θηλαζω και περπαταω...ειμαι τοσο θυμωμενη-κουρασμενη με την κατασταση αυτη..

χμ....να υποθεσω οτι εχεις δοκιμασει να θηλασεις ξαπλωμενη ετσι δεν ειναι???? ασε που δεν το βρισκω καθολου αστειο ασε που σε καταλαβαινω οσο αφορα τον πονο στη μεση καθοτι το ζουζουνι μας ειναι 5μηνων και 8,5κιλα. Δεν εχω παρομοια προσωπικη εμπειρια ομως ειμαι σιγουρη οτι θα την βρεις την ακρη...ισως, οπως σχεδον με καθε συνηθεια που αναπτυσσουν τα μωρα, χρειαστει λιγο να πεισμωσεις και να επιμεινεις με ευγενικο αλλα σταθερο τροπο βεβαια ωστε να καταλαβει οτι δεν γινετε στο ορθιο. Σου ευχομαι καλα αποτελεσματα

Αγγελουδια μου σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γιατι καθε μερα μαζι σας ειναι ενα μεγαλο πανεπιστημιο χωρις ημερομηνια αποφοιτησης

Μαρια σε ευχαριστω για την απαντηση σου. ΜΗΠΩΣ θυμασαι τί εκανες και αλλαξες αυτη τη συνηθεια?

Ειχαν αρχισει να πονανε τα χερια μου και μια μερα ειπα ''δεν αντεχω αλλο'' την εβαλα στο κρεβατι και σκεφτηκα να το παλεψω να κοιμηθει και ετσι και αν τα καταφερω καλως αν οχι....:(,:( και τελικα τα καταφεραμε και κοιμηθηκε,πολλες φορες την εβαζα στο καροτσι της και την πηγαινα πανω κατω μεχρι να νανουριστει,μολις εκλεινε τα ματια την εβαζα στο κρεβατι θηλαζε και κοιμοταν βαθια.

Κοιτα ειναι μικρο το μωρο σου εμενα 21 μηνες εχει αλλαξει παρα πολλες φορες το πως κοιματε-τρωει κλπ.

Προσπαθησε 1 φορα μονο να την κανεις να φαει καθιστη,μια φορα να γινει θα ξαναγινει.Δυστυχως τα μωρακια δεν ειναι ιδια και δεν ξερω αν στο δικο σου πιασουν οι συμβουλες μου,παντως μη το βαζεις κατω,εμενα ειναι πεισματαρικο αλλα τα καταφεραμε και αλλαξαμε καποιες κακες συνηθειες:wink:.

6Qyip2.pngKvUzp2.png

Διαφημίσεις

Παντως σημερα αν διανοηθω να καθισω ενω πειναει-νυσταζει και θελει να θηλασει, αυτοματως αφηνει το στηθος και με κοιταει, ή κοιταει αλλου ή προσπαθει να κινηθει σε αλλη κατευθυνση! Με το που σηκωνομαι και την περπαταω, αμεσως ξαναθηλαζει.

Αν επιμεινεις λιγο περισσοτερο καθιστη τι κανει? Εκνευριζεται?

καλησπέρα!

οχι, δεν εκνευριζεται καθολου...αντιθετα σταματαει αμεσως να θηλαζει και αρχιζει και μου "μιλαει" με τη θηλη στο στομα. Μετα την αφηνει και αρχιζει και με κοιταει και μου γελαει, μετα αρχιζει και κοιταει γυρω γυρω στο δωματιο και ψαχνει να βρει πιο ενδιαφεροντα πραγματα να ασχοληθει....

αυτο ολη μερα εδω και μηνες...

θα αλλαξει ποτε και πως;;;;;;;

καλησπέρα!

οχι, δεν εκνευριζεται καθολου...αντιθετα σταματαει αμεσως να θηλαζει και αρχιζει και μου "μιλαει" με τη θηλη στο στομα. Μετα την αφηνει και αρχιζει και με κοιταει και μου γελαει, μετα αρχιζει και κοιταει γυρω γυρω στο δωματιο και ψαχνει να βρει πιο ενδιαφεροντα πραγματα να ασχοληθει....

αυτο ολη μερα εδω και μηνες...

θα αλλαξει ποτε και πως;;;;;;;

και μενα αυτα κανει ακριβως....ο θηλασμος μπορει να κρατησει ωρα γιατι χαζευει δεξια αριστερα μιλαει κοιταει γυρω γυρω κτλ αλλα τι να κανω τον αφηνω να τα κανει και μετα ελαφρα τον γυρναω στη θηλη εεε πινει μια γουλιτσα και ξανα μανα...μεχρις οτου καταλαβω οτι δεν εχει γαλα και του αλλαζω στηθος μεγαλωνουν και περα απ την τροφη εχουν ανγκη και για επικοινωνια...αστη ετσι θα σου περνει βεβαια παραπανω χρονο αλλα δεν θα ειναι παντα ετσι καποια φορα θα φαει και γρηγορα...ασε που θα σε καθηστη ακι δεν θα σε κουραζει τοσο...ε και αν στην αρχη αργησει να σου φαει την πρωτη φορα μη χανεις την υπομωνη σου κατσε και περιμενε μα καποια στιγμη θα ξεκινησει να τρωει αν πειναει και εχει τοσο κοντα τη θηλη θα την πιασει απλα μην την πιεσεισ να το κανει γρηγορα και την εκνευρισεις και μετα κλαιεει γιατι το χασεσ εκει...αστη να παιξει πρωτα και σιγα σιγα εγω τον πιανω απ τη μεση και ελαφρα τον σπροχνω προς τη θηλη αν γυρισει μονος του καλος αν φερνει αντισταση τον αφηνω και μετα απο λιγο παλι....ετσι τουλαχιστον δουλευει με μας για προσπαθησε το κι αυτο μπορει να πετυχει..:-D:-D:-D:-D

δεν με κουραζει το γεγονος οτι κανει ωρα , δεν κανει εδω που τα λεμε, τρωει στο 5λεπτο βασικα, οσο οτι πρεπει να περπαταω διαρκως~

μα ολα τα παραπανω στα εγραψα επειδη τα ανεφερες οτι τα κανει οταν εισαι καθηστη...καταλαβα λαθος?εγω παντως στα προτεινω να τα κανεις οταν καθεσε βεβαια και οχι οταν περπατας....

Διαφημίσεις

μα ολα τα παραπανω στα εγραψα επειδη τα ανεφερες οτι τα κανει οταν εισαι καθηστη...καταλαβα λαθος?εγω παντως στα προτεινω να τα κανεις οταν καθεσε βεβαια και οχι οταν περπατας....

εχεις δικιο... απλως δεν εχω και τοσο απειρο χρονο να διαθεσω σε καθε γευμα.. εχω και το μεγαλο παιδακι σπιτι και παντα ειμαι υπερ-απασχολημενη.....

τρελομωρα εχουμε:-D

Νομιζω οτι αξιζει τον κοπο να δοκιμασεις αυτο που λεει η Μανθουλα. Αφιερωσε ενα ΣΚ που θα ειναι κι ο μπαμπας στο σπιτι και θα ασχολειται με το μεγαλο παιδακι σου και προσπαθησε το.

μηπως να δοκιμαζες να την ταισεις σε σλιγκ και σιγα σιγα να δοκιμασεις να καθισεις με το σλιγκ να θηλασεις??

λέω εγω τωρα!!

εμενα με εσωσε το σλιγκ,εχω κι εγω τον μεγαλο μου που πρεπει να απασχολω....

9a7bp2.pngIm47p2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...