Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εντονο λαχάνιασμα & ταχυκαρδία

Recommended Posts

Εγώ είμαι πάλι με τα πολλά προβλήματα..συνήθως τα πρωινά λαχανιάζω με το παραμικρό και μετά με πιάνουν ταχυκαρδίες..είμαι στην 24η εβδομάδα..έχει καμία κοπέλα παρόμοια συμπτώματα?

Διαφημίσεις

τον θυροειδη σου τον εχεις κοιταξει?εγω ειχα ταχυκαρδιες κ εντονη κοπωση κ τελικα ειχα θυροειδη αλλα δεν ημουν εγκυος τοτε.απο σιδηρο πως πας?

panta eimouna ligo anemikia alla stis teleftees mou exetaseis aimatokriti eixa 37 kai sidiro peripou sta 100 giati arxisa na pernw 2 xapakia thn hmera logou xamhlou!!!gia thiroidi eixa kanei prin xronia kai den eixa...ena krebati strono kai laxaniazw kai thelw na ksaplwsw...me exei xtypisei kai to stress h alithia einai ..alla den antexo allo me kourase ayti h katastash..

διμιτρα βαρος δεν εχω παρει καθολου...τωρα ειμαι στα 65 και υψος εχω 1,75...υποτασικη ειμαι ομως!!την τεταρτη που θα παω στον γιατρο θα του μιλησω ισως το υδραμνιο που εχω να φταιει...τι να πω σε αυτην την εγκυμοσινη ειχα παρα πολλα ο θεος να μου δωσει δυναμη και να γεννηθει το παιδακι μου καλα!!!!

Διαφημίσεις

egw eimai pali me ta pola problhmata......sunithos ta prwina laxaniazo me to paramikro kai meta me pianoun taxukardies...eimai sthn 24h ebdomada...exei kamia kopela paromia symtomata??

Εβδομάδα 25 :)

Έχω χτυπήσει κάτι 100άρια σε παλμούς, 105... Για το δε λαχανιασμα... Ποια; Η γυναίκα που με το ποδήλατο έκανε 70χλμ κάθε Σάββατο και κάθε Κυριακή...

Πολύ συνηθισμένα συμπτώματα. Όπως και το φούσκωμα... Και το πρήξιμο στα πόδια.

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

Από το πρωί δεν έχω κάνει απολύτως τίποτα, ακόμα και την πάνα στον πιτσιρικά την άλλαξε η μαμά μου!!!!

Τώρα έχω παλμούς 98, καλά για το δε πόδι δεν το συζητώ, 44 νούμερο παπούτσι πήρα!!!!!!!!!

Πίεση 10 -7 και φτάνω 9 - 5!!!!!!!!!!!

αιματοκρίτη 32

όσο για λαχάνισμα, χιχιχι!!!!!!!!!!

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

αχ ρε κοριτσια αρα δεν ειμαι η μονη...εχει πεξει ρολο και το στρες!!!ισως αυτο να φταιει πιο πολι!!!εχω περασει πολι δυσκολα με εγκυμοσινες και απο την αρχη ειμουνα θετικη οτι ολα θα πανε καλα σε αυτην και να ειμαι δυνατη αλλα με αυτα που προεκυψαν αποδηκτικα αδυναμη ειδικα μπροστα στην πεθερα μου και κουνιαδα μου αυτο που δεν ηθελα!!!

Μάλλον δεν είναι τίποτα όπως σου λεν και τα κορίτσια που γνωρίζουν τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης. Στη θέση σου θα πήγαινα όμως για κανένα καρδιογράφημα, υπέρηχο, κάτι... έτσι για να μου φύγει η ιδέα.

it's never too late to start all over again

Διαφημίσεις

Απο φοβο και μονο μετραω μερα παρα μερα πιεση και ζαχαρο

Πιεση εχω πιασει και 13,7/7,5 και 120 παλμους εχω ομως χτυπησει κι ενα 15αρη καποια στιγμη αλλα αυτο εγινε γιατι εγινε κατι στο σπιτι μ και ταραχτηκα εγω που πριν τιν εγκυμοσυνη την λυποθυμια την ειχα στο τσεπακι μου....υποτασικη στο φουλ...μιλησα με την γιατρο μου και μου ειπε οτι ειναι λογικο αυτο και να συνεχιζω να μετραω και να την ενημερωνω

Κορίτσια γεια σας κι από 'μένα... Εγώ είμαι 14 εβδ και εδώ και 2 εβδομαδες έχω αρκετή ταχυπαλμία (χτύπησα μέχρι 105 παλμούς). Η πίεση μου πάνω από 10 με 6 δεν ανεβαίνει! Αυτό όμως που με ανησυχεί ειναι το γεγονός ότι εδω και 1-2 μέρες δεν αισθάνομαι τόσο έντονα την ταχυπαλμία... φοβαμαι μήπως συμβαίνει κάτι με το μωρο... :(((((((((((((((((

Σ' ευχαριστώ Θεέ μου...

aUeJp3.png

οχι κοπελα μου καμια σχεση....ετσι κιαλιος το μωρο δεν το νιοθουμε καθε μερα το ιδιο...και θα το νιοθεις πιο εντονα απο 19 εβδομαδες και μετα!!!!!

• 2 χρόνια μετά...

Απο χθες έχω μια ελαφριά αίσθηση ταχυπαλμιας και σα να μη μπορώ να αναπνευσω όσο φυσικά μπορω συνήθως. Παίρνω μεγαλύτερες αναπνοες, σα να μη γεμίζουν τα πνευμονια μου βρε παιδι μου, και νιώθω σα να έχω μόλις κουραστεί/περπατήσει λιγο ακόμη κι αν κάθομαι.

Ξέρω ότι υπάρχει συχνά το shortness of breath στην εγκυμοσυνη, αλλά απο τώρα κι ακόμη και καθιστή? το έχει καμία άλλη αυτο ενώ απλά κάθεται? (δεν έχω δυσκολία να περπατήσω, κολύμπησω ιδιαίτερα, απλά λαχανιαζω)

Διαφημίσεις

Απο χθες έχω μια ελαφριά αίσθηση ταχυπαλμιας και σα να μη μπορώ να αναπνευσω όσο φυσικά μπορω συνήθως. Παίρνω μεγαλύτερες αναπνοες, σα να μη γεμίζουν τα πνευμονια μου βρε παιδι μου, και νιώθω σα να έχω μόλις κουραστεί/περπατήσει λιγο ακόμη κι αν κάθομαι.

Ξέρω ότι υπάρχει συχνά το shortness of breath στην εγκυμοσυνη, αλλά απο τώρα κι ακόμη και καθιστή? το έχει καμία άλλη αυτο ενώ απλά κάθεται? (δεν έχω δυσκολία να περπατήσω, κολύμπησω ιδιαίτερα, απλά λαχανιαζω)

σε ποια εβδομαδα εισαι ?? και εγω το ειχα πολυ συχνα αυτα απο τις 23 εβδομαδες μεχρι το μωρο να παρει θεση.

λυδια μου εχεις κοιταξει το θυροειδη σου?πριν 3 εβδομαδες περιπου ενιωθα μικρες ταχυπαλμιες ενω καθομουν

ακομη και τηλεοραση να εβλεπα η ΤΗS ειχε παει στο 0,05!και απο τοτε που μου αυξησασε ο ενδοκρινολογος τη δοση του φαρμακου δεν το ξαναενιωσα

στο γυναικολογο μου που του το ειπα μου ειπε οτι συμβαινει αυτο στην εγκυμοσυνη(η ταχυπαλμια χωρις καποιο λογο να σε εχει ανησυχησει ή αγχωσει)

KkgRp2.png

byzDp2.png

Ανακουφιστικό λοιπον που εινσι τοσο συχνο :) αν και κουραστικό...!

Είμαι στην 22η εβδομάδα. Ποτε παίρνει θέση δηλαδη το μικρο? φαντάζομαι έχω καιρο ακόμη ε?...

Didi μόλις χθες παρέλαβα τις εξετάσεις του θυρεοειδούς μου και είμαι ΟΚ :)

Ανακουφιστικό λοιπον που εινσι τοσο συχνο :) αν και κουραστικό...!

Είμαι στην 22η εβδομάδα. Ποτε παίρνει θέση δηλαδη το μικρο? φαντάζομαι έχω καιρο ακόμη ε?...

Didi μόλις χθες παρέλαβα τις εξετάσεις του θυρεοειδούς μου και είμαι ΟΚ :)

εε εχεις λιγο ακομα.συνηθως στις 28-30 εβδομαδες θα παρει θεση.Μην ξεχνας οτι σου πιεζει και το διαφραγμα και θα πρεπει οι κινησεις σου να ειναι σε αργο ρυθμο για να προλαβενεις να περνεις αναπνοες.υπομονη και ολα θα περασουν.

Εγώ το είχα αλλα επειδή είχα άσθμα και με πίεζε το παιδί .. ιδίως τις τελευταίες βδομάδες δεν μπορούσα να αναπνεύσω ... το πιο τραγικό ήταν το βράδυ που κοιμόμουν... τεσπα.. μήπως πήρες κιλάκια (όπως πέρνουμε όλες στην εκυμοσύνη) και επειδή δεν είσαι πλέον στο βάρος που ήσουν λαχανιάζεις???

:) μακάρι polina να είχα πάρει μερικά κιλακια! Θα ήταν πολυ ευκολότερη εγκυμοσυνη! Έχω διαβήτη απο την 7η εβδομάδα κι έτσι τώρα στην 22η έχω πάρει μόλις 3 κιλά. Ινσουλινη, πείνα, συνεχής λιγούρα και κάθε βράδυ όνειρα με "κανονικά" φαγητά!!

:) μακάρι polina να είχα πάρει μερικά κιλακια! Θα ήταν πολυ ευκολότερη εγκυμοσυνη! Έχω διαβήτη απο την 7η εβδομάδα κι έτσι τώρα στην 22η έχω πάρει μόλις 3 κιλά. Ινσουλινη, πείνα, συνεχής λιγούρα και κάθε βράδυ όνειρα με "κανονικά" φαγητά!![/QUOT

Ωχ... καλή υπομονή σου ευχομαι... μήπως να το έλεγες και στο γιατρο σου ότι δεν μπορείς να αναπνέυσεις??? καμιά φορά καλό είναι να αναφέρουμε τι νιώθουμε για να αποφευγουμε καταστάσεις.. πές του το δεν έχεις να ΄χασεις κάτι για να δεις και αυτός τι θα σου πει

Πέρασε κάπως, δεν ειναι τοσο εντονο απο χθες. Νομίζω ότι ισως να ήταν και λίγο απο άγχος γιατι μας είχε βγει κάτι περιεργο τη Β επιπεδου. Σήμερα ηρεμησαμε κάπως με τις νέες εξετάσεις :)

εγω σ' αυτήν την εγκυμοσύνη δεν τολμάω να κάνω δουλειά και λαχανιάζω στο δευτερόλεπτο. Καμιά φορά νιώθω και κάποια φτερουγίσματα στην καρδιά αλλά δεν έχω δώσει σημασία. Νομίζω ειναι όλα φυσιολογικά.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...