Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Επιδότηση για δημ.υπαλληλους?

Recommended Posts

Ειμαι δ/υ και εχω ακουσει οτι καποιο ποσο απο αυτο που δινει ενα δ/υ στον παιδικο μπορει να το παρει πισω απο το ταμειο μας. Ισχυει αυτο? Αν ναι πού μπορω να ρωτησω για λεπτομερειες?

Διαφημίσεις

• 4 months later...

Μερικές υπηρεσίες δίνουν μέχρι και το σύνολο του ποσού (πχ. μέχρι και 350 ευρώ το μήνα έχω ακούσει). Δεν είναι το ίδιο για όλους τους δημόσιους υπαλλήλους. Όποια ενδιαφέρεται να ρωτήσει την υπηρεσία της ή του μπαμπά εννοείται..... Κατά τα άλλα, επιδόματα παιδικού δίνουν και πολλά ταμεία ελευθέρων επαγγελματιών, έστω μικρά (100- 150 ευρώ). Δίνει η μπανανία αλλά δεν σου τα φέρνει και στην πόρτα! :lol:

Μερικές υπηρεσίες δίνουν μέχρι και το σύνολο του ποσού (πχ. μέχρι και 350 ευρώ το μήνα έχω ακούσει). Δεν είναι το ίδιο για όλους τους δημόσιους υπαλλήλους. Όποια ενδιαφέρεται να ρωτήσει την υπηρεσία της ή του μπαμπά εννοείται..... Κατά τα άλλα, επιδόματα παιδικού δίνουν και πολλά ταμεία ελευθέρων επαγγελματιών, έστω μικρά (100- 150 ευρώ). Δίνει η μπανανία αλλά δεν σου τα φέρνει και στην πόρτα! :lol:

αγαπητη Maya, δεν ειναι δυνατον να μην παιρνουν ολοι οι δ.υ. τα ιδια.

επεξηγηση: ολοι οι δ.υ δικαιουνται τις ιδιες παροχες.

επισης να σου πω οτι οι διαφορες δημ.υπηρεσ. του καθενος δεν γνωριζουν.

μονο οι ασφαλ.οργανισμοι των δ.υ ξερουν και θα παρω αυριο κιολας.

και εννοειτε θα ενημερωσω εδω, αλλα αφου μαθω σιγουρα.

για τους ε.επαγγελματιες που γραφεις μαλλον δεν απασχολει το ενλογω topic.

απο το εχω ακουσει μεχρι το ξερω ειναι πολυ μεγαλη η αποσταση, για αυτο προτεινω να γραφουμε μονο για οτι ξερουμε και ειμαστε σιγουροι.

τι λες;

και μην το παρεξηγησεις, γενικά μιλαω.

Διαφημίσεις

Οι δημόσιοι υπάλληλοι, ανάλογα με την υπηρεσία τους, έχουν κάποιες παροχές, οι οποίες είναι ανταποδοτικές, είναι δηλαδή αποτέλεσμα διαπραγματεύσεων των επί μέρους συλλόγων. Δηλαδή γίνονται κρατήσεις από το μισθό τους γι αυτές. Δηλαδή οι υπάλληλοι του Υπουργείου Οικονομικών δεν έχουν τις ίδιες παροχές με αυτούς του Υπουργείου Πολιτισμού (οι τελευταίοι μάλιστα έχουν και ωραιότατο παιδικό σταθμό δικό τους, όπως και αυτοί της Βουλής). Οι υπάλληλοι του Υπουργείου Εσωτερικών παίρνουν περίπου 3500 ευρώ το χρόνο για παιδικό σταθμό πχ., του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης πάλι, όχι. Ποτέ δεν γράφω για κάτι που δεν ξέρω, πές το επαγγελματική διαστροφή. Γι αυτό σου λέω, ψάξε του από την υπηρεσία σου

αγαπητη Maya, δεν ειναι δυνατον να μην παιρνουν ολοι οι δ.υ. τα ιδια.

επεξηγηση: ολοι οι δ.υ δικαιουνται τις ιδιες παροχες.

Δεν εχεις δικιο. Ακομη και στη υγειονομικη περιθαλψη που υποτιθεται ολοι διακιουνται τα ιδια,οι υπαλληλοι του Υπ.Οικονομικων εχουν εξτρα παροχες οπως π.χ. δωρεαν εξετασεις στα εξωτερικα του Διαβαλκανικου καθως και δωρεαν νοσηλεία στο παραπανω ιδιωτικο νοσοκομειο. Αυτα δεν τα δινει ο ΟΠΑΔ αλλα το ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ το ταμειο των εργαζομενων στο υπ.οικονομικων.

Το ιδιο ισχυει και για τους παιδικους. Η καθε ομαδα εργαζομενων εχει συντεχνιακα ταμεια και απο εκει χρηματοδοτουνται τα εξοδα για παιδικους κλπ.

Το ΤΑΠ-ΟΤΕ π.χ. τους δινει καπου 300 ευρω το μηνα. Θα το ψαξω κι αλλο και θα σου πω κι αλλα ταμεια.

Απλα εγω ρωτησα αν ισχυει κατι για ολους τους δ/υ. :roll:

Επίσης κάποιες ιδιωτικές τράπεζες δίνουν επίδομα βρεφονηπιακού και φαντάζομαι και οι δημόσιες. Η Eurobank π.χ. δίνει 220Ε για κάθε παιδί.

Αγόρια μου είστε οι λατρείες μας!

Επίσης κάποιες ιδιωτικές τράπεζες δίνουν επίδομα βρεφονηπιακού και φαντάζομαι και οι δημόσιες. Η Eurobank π.χ. δίνει 220Ε για κάθε παιδί.

Ελα ρε....Δηλαδη θα μου εβγαινε σχεδον τζαμπα η νταντα... Θα παω να δουλεψω στη eurobank... :shock:

όχι μόνο άδικο είχα, αλλά και πλήρη άγνοια.

εγώ είχα μείνει στο βασικό μου, στις υπερωρίες και στο eurocontrol.

κούνια που με κούναγε..

αυτο που μου κάνει όμως εντύπωση, είναι η άκρα μυστικότητα αυτών που παίρνουνε κάποιο αντίστοιχο επίδομα, λες και θα τους ματιάξουμε ή θα τους το κόψει ο προϊστάμενος..

τι να πώ..

πάντως η υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας, το ΕΚΑΒ και το υπ.εθν.οικον. και οικον., δεν δίνουν τπτ.

Διαφημίσεις

Τίποτα το Υπουργείο Οικονομίας;;;;

Για ψάξτο καλύτερα

κολλητός υπηρετεί καραγ.σερβίας και δεν παίρνει μία.

Μήπως σου λέει ψέματα; Αυτοί μέχρι και προνομιακή συνδρομή στο Holmes Place έχουν ρε παιδιά

Διαφημίσεις

Τίποτα το Υπουργείο Οικονομίας;;;;

Για ψάξτο καλύτερα

κολλητός υπηρετεί καραγ.σερβίας και δεν παίρνει μία.

Μήπως σου λέει ψέματα; Αυτοί μέχρι και προνομιακή συνδρομή στο Holmes Place έχουν ρε παιδιά

Ekabn, αλήθεια λέει, δεν παίρνουν. Όσο για το Holmes Place, δεν ξέρω.

Τίποτα για το Υπουργείο Δικαιοσύνης γνωρίζει κανείς; Ή για το στρατό; Αυτοί έχουν παιδικούς σταθμούς σε κάποια μέρη, οπότε ίσως να δίνει κάποιο ποσό ο στρατός για τα μέρη όπου δεν υπάρχει παιδικός.

Ούτε στο Υπουργείο Δικαιοσύνης ούτε στο Στρατό προβλέπεται κάποιο επίδομα για παιδικό σταθμό (υπάρχει εκπτωση σε κάποιους δημοτικούς σταθμούς για τα παιδία των στρατιωτικών)

• 2 weeks later...

αν εννοεις τους καθηγητες,οχι,δεν εχει τιποτα.Ουτε κατασκηνωση δικαιολογουν για το παιδι,που τα πιο πολλα ταμεια εχουν.Για τους διοικητικους του υπεπθ δεν ξερω

• 3 weeks later...