Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Δεν μπορω να βρω πουθενα ομπρελλα inglesina για το καροτσι

Recommended Posts

Θα ηθελα τη βοηθεια σας απο τον Μαη ψαχνω να βρω για το καροτσι της μικρης μια ομπρελλα inglesina για να ειναι της ιδιας μαρκας ωστε να κουμπωνει καλα και δεν μπορω να βρω πουθενα ουτε σε καταστημα ουτε μεσω internet. Αν εχετε να μου προτεινεται κατι ή ξερετε που μπορω να βρω σιγουρα, θα με διευκολυνατε πολυ.Σας ευχαριστω!

2xgIp3.png1RTwp3.png

Διαφημίσεις

Λαμπρινούλα, κι εγώ καρότσι inglesina έχω αλλά πήρα ομπρέλα από το mothercare. Νομίζω πως ότι ομπρέλα και να πάρεις, εάν κάνει για το καρότσι σου θα κουμπώνει καλά.

RPNkp3.png

Διαφημίσεις

Θα ηθελα τη βοηθεια σας απο τον Μαη ψαχνω να βρω για το καροτσι της μικρης μια ομπρελλα inglesina για να ειναι της ιδιας μαρκας ωστε να κουμπωνει καλα και δεν μπορω να βρω πουθενα ουτε σε καταστημα ουτε μεσω internet. Αν εχετε να μου προτεινεται κατι ή ξερετε που μπορω να βρω σιγουρα, θα με διευκολυνατε πολυ.Σας ευχαριστω!

Και εμείς έχουμε καροτσάκι Inglesina.

Πέρυσι είχα πάρει από τα Λητώ ίδιας μάρκας ομπρέλα.

Εσύ σε ποια μαγαζιά έψαξες και δεν βρήκες?

Και εμείς έχουμε καροτσάκι Inglesina.

Πέρυσι είχα πάρει από τα Λητώ ίδιας μάρκας ομπρέλα.

Εσύ σε ποια μαγαζιά έψαξες και δεν βρήκες?

Και σε ποια δεν εψαξα να λες!Λητω,Κωνσταντινιδη,μεσω ιντερνετ σε αλλα τρια μαγαζια.Μεχρι και στη Λαρισα σταματησα σε ενα μεγαλο βρεφικο πολυκαταστημα, πηγαινοντας προς το χωριο μου.Εχουν ελειψη απο το Πασχα.Μαλλον θα καταληξω στα mothercare.

2xgIp3.png1RTwp3.png

Και σε ποια δεν εψαξα να λες!Λητω,Κωνσταντινιδη,μεσω ιντερνετ σε αλλα τρια μαγαζια.Μεχρι και στη Λαρισα σταματησα σε ενα μεγαλο βρεφικο πολυκαταστημα, πηγαινοντας προς το χωριο μου.Εχουν ελειψη απο το Πασχα.Μαλλον θα καταληξω στα mothercare.

Σοβαρά?Εντύπωση μου κάνει!

Σκέψου ότι αρχές Απρίλη που παρήγγειλα κάποια πράγματα από το ηλεκτρονικό κατάστημα του Λητώ υπήρχε η ομπρέλα.

Αν δεν υπάρχει,πάρε κάποια άλλη,το μόνο ότι της Inglesina είχε προστασία από τις UV ακτίνες.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...