Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΩ...

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ,

Ειμαι στη 33η βδομαδα και η ωρα η μεγαλη πλησιαζει και για τη δικη μου οικογενεια...!!!

Οι σκεψεις που στριφογυρνανε αυτες τις μερες στο μυαλο μου ειναι οτι την ωρα του τοκετου θελω να ειμαι μονη μου μεσα στο θαλαμο. Δεν ξερω πως μου εχει καρφωθει αυτη η σκεψη και να μην θελω τον αντρα μου να ειναι διπλα μου, παρολο που εχω διαβασει οτι δεν υπαρχει καλυτερη υποστηριξη απο τον συντροφο σου τετοιες στιγμες...

Βεβαια απο την αλλη δεν μου παει καρδια να του το απαγορευσω γιατι νομιζω οτι ειναι πολυ εγωιστικο απο μερους μου....

Δεν το εχω συζητησει ακομα μαζι του γιατι προσπαθω να βρω την καταλληλη στιγμη....

Τι λετε κι εσεις? Να του το πω η δεν εχω το δικαιωμα??:oops:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 51
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έχει κι εκείνος το δικαίωμα να βρίσκεται εκεί τη στιγμή της γέννησης του παιδιού του ... αλλά αν η παρουσία του σε δυσκολεύει,καλύτερα να μην μπει στην αίθουσα τοκετού.

Αρχικά σιγουρέψου αν θέλει να μπει,γιατί οι άντρες έχουν ένα θέμα με τις ''σκληρές'' σκηνές τοκετού και το αίμα :lol::cool:

Pcump3.png

ούτε εγώ τον ήθελα:oops:

γεννησα Φ.Τ χωρίς επισκληρίδιο 4κιλο:mrgreen:

λιγο πριν διαστολή 6, όταν άρχισαν να "ξεκινάνε οι καλοι οι πόνοι" που μπανόβγαινε στην αίθουσα ωδινών,

του ειπα "σε παρακάλω μη ξανάρθεις μέσα..."

καθε φορά που με εβλεπε με κοιταζε με ένα βλέμμα θλίψης, αγωνίας, στεναχώριας......και οταν του ειπα να βγει σαν να ανακουφιστηκε κάπως....

οι μονοι που ηθελα ηταν ο γιατρός μου και η μαια, σιγουρα θα αποσυντονιζόμουν με τον συζηγο,

θεωρουσα οτι ηταν κατι που το περνουσα μόνο εγω και άνθρωποι που ηξεραν να χειριστουν το θέμα....

τωρα παλι μια φιλη γεννησε προχτες, με επισκληρίδιο, δε καταλαβε τίποτα,

ειχε και το συζηγο μέσα, και ολα μια χαρα , αλλα τον ηθελε εξαρχης

και η εμπειρια ηταν σουπερ και για τους δυο!!!

για μενα οπως και να χει χωρίς επισκληριδιο ηταν πιο ζορικα....

xWWzp2.png

675093qccdm00t72.pngEΓΧΡΩΜΗ TV----->ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΖΩΗ...

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ,

Ειμαι στη 33η βδομαδα και η ωρα η μεγαλη πλησιαζει και για τη δικη μου οικογενεια...!!!

Με το καλό να δεχθείτε το μωράκι σας. Συζητησε μαζί του τους ενδοιασμούς σου αλλά ειμαι της άποψης αν νιώθεις ότι θα ανταπεξέλθεις καλύτερα χωρίς αυτον θα πρέπει να του το ζητήσεις.

Σε καμμια από τις γέννες μου δεν ήταν μέσα ο σύζυγος, γέννησα όμως σε δημόσιο νοσοκομείο, παρόλα αυτά ακόμη κ αν γινόταν δεν θα ήθελα να βρίσκεται μαζί μου.

Δεν πιστεύω ότι θα ένιωθε άσχημα αλλά δεν θεωρώ ότι θα μπορούσε να μου προσφέρει κάτι

Διαφημίσεις

ούτε εγώ τον ήθελα:oops:

γεννησα Φ.Τ χωρίς επισκληρίδιο 4κιλο:mrgreen:

οι μονοι που ηθελα ηταν ο γιατρός μου και η μαια, σιγουρα θα αποσυντονιζόμουν με τον συζηγο,

θεωρουσα οτι ηταν κατι που το περνουσα μόνο εγω και άνθρωποι που ηξεραν να χειριστουν το θέμα....

για μενα οπως και να χει χωρίς επισκληριδιο ηταν πιο ζορικα....

Θα συμφωνήσω!

Κι εγώ κ τις δυο φορές γέννησα ΦΤ χωρίς επισκληρίδιο κ σίγουρα το κλίμα δεν ειναι τοσο χαλαρό.

Αχχχχ.... απο την αρχη της εγκυμοσυνης ο αντρας μου μου ειπε οτι θελει να ειναι μεσα.. Εγω παγωσα... εχω ακουσει ιστοριες οτι αν ειναι ο αντρας μεσα μετα συχαινεται την γυναικα του , δεν την πλησιαζει οταν την δει να ανοιγει απο κατω και τετοια... δεν του ειπα τιποτα παρα μονο να ρωτησουμε την γιατρο αν το επιτρεπει το νοσοκομειο γιατι ειχα ακουσει οτι στο ΙΑΣΩ το ειχαν απαγορευσει.

Πλησιαζοντας η ωρα και σε μια συζητηση που ειχαμε με την γιατρο για το οικονομικο και το τι τοκετο θα ακολουθησουμε και πως αν με δει να ποναω γιατι φοβαμαι κιολας θελω να μου κανουν επισκληριδιο { κι αυτο το φοβαμαι :?:-?} μας λεει οτι να μην ανησυχω να αφησω επανω της την ωρα του τοκετου κι εγω απλα ν'απολαμβανω αυτες τις ωρες παρεα με τον αντρα μου....Γουρλωνω τα ματια μου κοιταζω τον αντρα μου και διακρινω ενα χαμογελο μεχρι τ'αυτια... τι λεω θα ειναι μεσα? επιτρεπεται? ναι μου λεει ....

ωχχχχ φωναζω απο μεσα μου και φευγουμε.Σ'ολη την διαδρομη το παραμιλαγε δεν του ελεγα τιποτα εγω...

Τωρα οσο πλησιαζει ο καιρος... και ειδικα το τελευταιο καιρο λογω δουλειας ειχε πολλα ταξιδια και δεν ηταν μαζι μου σε μερικες εξετασεις ... δεν ειχε νιωσει την μικρη να κοβει βολτες μεσα μου και να βλεπει μια μπλουζα να πηγαινοερχεται .... ειδα την χαρα του.Χτες καθως καθομασταν χαλαρα στον καναπε και βλεπαμε ταινια.. ειχε το χερι του στην κοιλια μου και ενιωσε μια κλωτσια βαρβατη τρομαξε και χαμογελασε και μου λεει .... επιμενεις ακομα να μου στερησεις την χαρα να ειμαι μεσα και να σε βοηθησω και να την δω να βγαινει απο μεσα σου? τον κοιταξα βουρκωσα και του υποσχεθηκα οτι θα ειναι γιατι πραγματικα τον τελευταιο καιρο τον εχω πολυ αναγκη και εχει τον τροπο να με χαλαρωνει οπως κανει παντα... το καλο ειναι οτι ειναι εκπαιδευμενος λογω δουλειας και δεν φοβαται τα αιματα και ολα τα σχετικα.. οποτε δεν θα φοβαμαι μην μου λυποθυμησει :D:D:D.

Ευχομαι να πανε ολα καλα σ'ολες και πραγματικα αν ο αντρας ο ιδιος ξερει τις αντοχες του να μπει αλλιως να μεινει εξω ... οπως ο αδερφος μου ππου δεν μπορουσε να βλεπει την νυφη μου να ποναει και για να μην σπασει απο τα νευρα του τιποτα εκει μεσα δεν μπηκε καν .... περα απο τις ωδινες...

Εχω την εντυπωση οτι θα χαθει η μαγεια που εχουμε μεταξυ μας αν σε περιπτωση ειναι μεσα στο θαλαμο...

Τρελο θα μου πειτε αλλα νομιζω οτι εκτος απο μητερα θα συνεχισω να ειμαι και συζυγος μετα τον τοκετο .

Καποια πραγματα δεν πρεπει λιγο να τα διαφυλασουμε??

Φοβαμαι μονο -τιποτα αλλο - οτι θα με βλεπει με αλλο ματι μετα... και δεν θελω

Εχω την εντυπωση οτι καποια πραγματα δεν πρεπει να τα χανουμε κατα τη διαρκεια του γαμου....

ΟΥΦ ΘΑ ΣΚΑΣΩ.............

το περιμενα οτι αυτος θα ηταν ο λογος σου γιατι ξερω οτι και αλλες κοπελες ετσι σκεφτονται,αλλα να ξερεις οτι ο αντρας δεν παει και κοιταει απο εκει κατω.μονο ο γιατρος και η μαια,ο αντρας καθεται διπλα σου,στο κεφαλι σου κοντα οποτε και να θελει να δει εκει δεν μπορει :)

Γέννησα και τα δυο παιδιά με ΦΤ χωρίς επισκληρίδιο (την φοβάμαι)!!!!!!!

Στον πρώτο τοκετό δεν το είχαμε συζητήσει καθόλου, απλώς η γιατρός μου δεν του άφησε περιθώρια να φύγει και ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ να τον έχω δίπλα μου.

Στο δεύτερο το είχαμε πλέον δεδομένο, όπως και τώρα εννοείται!!!!!

Στο δεύτερο ήρθε αμέσως μόλις με πήγαν στο δωμάτιο των ωδύνων και βγήκε μαζί με το μωρό (ούτε για τσιγάρο δεν βγήκε), στο πρώτο μπαινόβγαινε γιατί ήταν έξω η μαμά μου!!!!

Είναι μια εμπειρία που μόνο μαζί του θέλω να την μοιραστώ, άλλωστε δεν βλέπει τίποτα την ώρα της "εξόδου" καθώς κάθετε δίπλα από το κεφάλι μου.

Αυτό που με εκνευρίζει πάρα πολύ και δεν το θέλω με τίποτα, είναι όταν πας να γεννήσεις που μαζεύεται ολοοοοοοοο το σόι απέξω και κατόπιν στο δωμάτιο!!!!! Στο πρώτο γέννησα Τρίτη και μέχρι την Παρασκευή .........περπάταγα!!!! Την Παρασκευή απόγευμα ανακοινώθηκε στο σόι, ότι είχα γεννήσει και την επόμενη έβγαινα, οπότε ΔΕΝ προλαβαίνανε να έρθουν!!:lol: :lol:!!!

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Διαφημίσεις

Εγώ, αντίθετα από τα κορίτσια παραπάνω που γέννησαν χωρίς επισκληρίδιο και δεν ήθελαν τους συζύγους, γέννησα και τα τρία χωρίς επισκληρίδιο και ο άνδρας μου ήταν μέσα και τις τρεις φορές.

Θεωρήσαμε και οι δύο ότι ήταν δεδομένο ότι θα περνούσαμε και αυτό μαζί.:rolleyes:

Τώρα για να τον επηρέασε αρνητικά ως προς τη γυναικεία μου υπόσταση το να με βλέπει να γεννάω τα παιδιά του, δεν το νομίζω, γιατί μετά το πρώτο επακολούθησε δεύτερο παιδί και μετά το δεύτερο τρίτο.:wink:

Υ.Γ. Παρατηρώ πάντως ότι πολλές σκηροπυρηνικές, με ΦΤ χωρίς επισληρίδιο μαζευτήκαμε σ' αυτό το τόπικ και θα την τρομάξουμε την κοπέλα.:D

.....δε νομίζω τάκη....

ακριβως η περιπτωση μου...

χαιρομαι που συζηταμε τι εγινε εκεινη την ωρα, πως και τι.... τι ειδε, τι ειδα, τι νιωσαμε....

ειναι το μαζι πραγματικα νιωθω οτι γεννησαμε

πολυ ευχαριστη εμπειρια ο τοκετος μου..

γτ τοσο πανικος βρε κοριτσια?καταρχην ο συζυξ δεν ειναι μπροστα αλλα διπλα και σου κραταει το χερι δηλ. βλεπει αλλα οχι τα παντα στο δευτερο παιδι μου ηταν μεσα και το τελευταιο πραγμα που σκεφτομουν γτ κι εγω χωρις επισκλ. γεννησα ηταν ποιος ηταν διπλα μου εκεινη την ωρα.οταν ομως μας εδωσε ο θεος την ευλογια κι εγω με την σειρα μου την ευκαιρια να ειναι στην 1η αναπνοη του παιδιου μας ηταν το καλυτεροτερο πραγμα που ζησαμε σαν ζευγαρι,οταν εφυγε το βαρος απο πανω μου και το παιδι μας εκλαψε και μου την εδωσαν στην αγκαλια μου και ο αντρας μου μας χαιδευε και με φιλουσε(μας κατουρισε και η μικρη)αχ!δεν ξεχνιουνται αυτα ποτε!εαν εχετε ενδιασμους για το τι θα δει ο συζυξ απλα πειτε του οτι το μονο που θελετε ειναι να ειναι διπλα σας και δεν ειναι καθολου κακο να του πειτε και τον προβληματισμο σας στην τελικη καποια πραγματα μια απλη συζητηση θελουν με το καλο να ρθουν τα μωρακια σας

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

Υ.Γ. Παρατηρώ πάντως ότι πολλές σκηροπυρηνικές, με ΦΤ χωρίς επισληρίδιο μαζευτήκαμε σ' αυτό το τόπικ και θα την τρομάξουμε την κοπέλα.:D

Γιατί καλέ να την τρομάξουμε?????? Ίσα ίσα το αντίθετο δείχνουμε!!!!!!!!!

Εγώ την φοβάμαι αφάνταστα!!!! Και ειλικρινά θεωρώ χειρότερη εμπειρία τον γναθοχειρούργο που μου έβγαλε τους τέσσερις έγκλειστους φρονιμήτες, παρά τις γέννες μου!!!!!

Τουλάστον μετά την κάθε γέννα ........μου μένει ένα παιδί, μετά τον κάθε φρονιμήτη (4 στο σύνολο) μου έμενε ένα τεράστιο πρήξιμο, πόνος και πείνα!!!!!!!!

Τέλος θα συμφωνήσω με το φιστίκι, νιώθω ότι μαζί γεννήσαμε!!!!! και ναι πιστεύω ότι ήρθαμε ακόμα πιο κοντά!!!!

σιγα μη τον αφηνα εξω!9 μηνες τα κουβαλαω τραβαω κ τους πονους κ ο κυριος θα αραζει εξω?τι μας λες!κ στις 2 γεννες τον ειχα μεσα φυσιολογικοι τοκετοι χωρις επισκληριδιο κ θα ειναι κ στην 3η!ολα εμεις θα τα τραβαμε πια?ας δουν κ μια σκληρη σκηνη δε θα παθουν ψυχικα τραυματα:mrgreen: παντως περα απο την πλακα με βοηθησε πολυ η παρουσια του.δε θα ηθελα με τιποτα μονη μου!

Διαφημίσεις

γλυκιά μου με το καλό να έρθει αυτή η στιγμή!και γω έτσι σκεφτόμουν!σαν εσένα!όμως όταν πήγα στο μαιευτήριο...και μπήκα μέσα..δεν ξέρω πως θα μπορούσα μόνη μου να το περάσω..με τον άνδρα μου στο πλευρό μου..η ώρα κύλησε πολύ γρήγορα..τον είχα σίγουρα ανάγκη!αν το θέλει ..όπως ο δικός μου..μη του το στερήσεις!βεβαια εσύ αποφασίζεις!ότι λέει η καρδιά σου!και γω σου λέω έτσι έλεγα και του το είχα αποκλείσει..μέχρι τη στιγμή που κατάλαβα ότι έχω συσπάσεις..και έφτασε η ώρα..!!δεν ήθελα στιγμή να με αφήσει μόνη μου!με το καλό!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ .....ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ ... ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ . ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ Η ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ Η ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ, ΟΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΝΕ....

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

καλε εκεινη την ωρα πραγματικα δε ντρεπεσαι για τιποτα!ουτε τον αντρα σου!εγω τι να πω που ο δικος μου κ στα 2 ηταν μπροστα ακριβως απο το.....καταλαβατε!κ μου ελεγε ''ναααα βλεπω το κεφαλι αντε ακομα λιγο!΄''μεχρι κ το πως βγαινει ο πλακουντας εκατσε να δει!κ μου λεει ''πωπω σαν συκωταρια ειναι'':shock::shock: αλλα ουτε που με ενοιαζε!κ οχι αν σου λενε οτι μετα δε σε βλεπει ερωτικα κ τετοια ειναι βλακειες!αυτα ειναι δικες τους ανασφαλειες επειδη νομιζουν πως επεσαν στα ματια του αντρα τους

εγω παντως οταν εκανα διακοπη στην 22 εβδ ο αντρας μου ηταν μεσα βασικα εγω και αυτος ημασταν χωρις κανενα αλλον. αρχικα και εγω ελεγα θελω να ειμαι μονη μου αλλα δεν ενοουσα και εντελως μονη μου να ημουν με μια μαια εναν γιατρο μια νοσοκομα εστω. Τωρα με τα διδυμα παντως θα εχουμε προγραμματισμενη καισαρικη και θα ειναι μεσα το θελουμε και οι δυο. Ειναι και αυτο κομματι της ζωη μας και θελουμε να ειμαστε μαζι το περιμενει πως και πως

στον γιο μου ειμασταν σε δημοσιο και λογω καποιων επιπλοκων δεν τον αφησαν να μπει καθολου....τωρα που θα γεννησω σε ιδιωτικο δεν ξερω ..εγω παντως ζητουσα τη γιαγια μου!!!!!!ασχετο!!!μερικες φορες το θελει αλλες παλι το ξανασκεφτεται...ας ερθει εκεινη η ευλογημενη ωρα....και ας αποφασισει...χαααχα εγω παλι δεν εχω κανενα προβλημα ισα ισα που καλο θα ηταν να ειναι μεσα για να εκτιμησει τον αγωνα που κανουμε για να φερνουμε παιδια στον κοσμο!!!!

ο μαριουλης μου ειναι 7 και ο δευτερος αντρουλης μου ειναι στο δρομο!!

. Τωρα με τα διδυμα παντως θα εχουμε προγραμματισμενη καισαρικη και θα ειναι μεσα το θελουμε και οι δυο. Ειναι και αυτο κομματι της ζωη μας και θελουμε να ειμαστε μαζι το περιμενει πως και πως

Είστε σίγουροι ότι επιτρέπεται? Εγώ γέννησα με καισαρική και στο χειρουργείο απαγορευόταν ο σύζυγος (οχι ότι ήθελα κιολας!)

Οταν ειδα τον τιτλο του τοπικ νομισα οτι θες να εισαι τελειως μονη σου ουτε με γιατρους και νοσοκομες:lol: Εγω ημουν απ αυτες που ηθελαν τον αντρα διπλα τους αλλα δεν τον εβλεπα πολυ ζεστο. (εδω στην αμνιο την εκανε με ελαφρα σκεψου στην γεννα) Τελικα γεννησα με καισαρικη με ολικη και ανακουφιστηκε. :lol:

lcWup3.png

Είστε σίγουροι ότι επιτρέπεται? Εγώ γέννησα με καισαρική και στο χειρουργείο απαγορευόταν ο σύζυγος (οχι ότι ήθελα κιολας!)

Συνήθως αφήνουν στην καισαρική μόνο αν είναι γιατρός!!!!! και αυτό πάλι εξαρτάται από τον γιατρό

εδω παντως αφηνουν κ στην καισαρικη κ στον φυσιολογικο.εγω στην πρωτη γεννα ειχα μεσα τον αντρα κ τη θεια μου γιατι την ηθελα επειδη τοτε δεν ηξερα καλα γερμανικα.στη δευτερη μονο τον αντρα μου.η φιλεναδα μου σε φυσιολογικο ειχε μεσα τον αντρα της την πεθερα της κ την κουμπαρα της:shock:αυτους ηθελε για να νιωθει οκ.μαλιστα με πηρε τηλ η πεθερα της να παω κ εγω αλλα ειπα 1ον εχω το μωρο(η μεγαλη 3 μηνων τοτε)κ 2ον τι θα την κανουμε τι γεννα θεαμα?σιγα μη παρω κ πασατεμπο:-P:razz: η ξαδερφη μου εκανε καισαρικη κ ειχε κ τον αντρα της μεσα.εγω ειμαι υπερ του να ειναι μεσα αν το θελει ο ιδιος κ απορω γιατι δεν αφηνουν εκει???:?η γυναικα του αδερφου μου παρακαλουσε να ειναι μεσα ο αδερφος μου κ δε τον αφησαν!κ γεννησε φυσιολογικα!:evil:

η ξαδερφη μου εκανε καισαρικη κ ειχε κ τον αντρα της μεσα.εγω ειμαι υπερ του να ειναι μεσα αν το θελει ο ιδιος κ απορω γιατι δεν αφηνουν εκει???

Μα γιατί η καισαρική είναι χειρουργείο, σε ποιά χειρουργεία αφήνουν συγγενείς να είναι μέσα? Τα χειρουργεία υποτίθεται είναι αποστειρωμένοι χώροι γιατί οι κίνδυνοι των μολύσεων σε έναν ασθενή "ανοιχτο" είναι μεγάλοι. Εγώ πάλι απορώ πως αφήνουν σε καισαρικές συζύγους... αν αφήνουν

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...