Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μπαμπάς λίγο πριν το χωρισμό. Δεν θέλω, έχω απελπιστεί.

Recommended Posts

Κατ'αρχην χαιρετω ολες τις κυριες και τους κυριους του forum. Ειναι το πρωτο μου post αυτο, αλλα παρακολουθουμε και χρησιμοποιουμε το forum μαζι με τη συζυγο εδω και 2+ χρονια απο οταν "μειναμε εγκυος" στην κορουλα μας.

Το προβλημα ειναι το εξης. Πριν απο περιπου ενα μηνα η γυναικα μου μου ειπε πως θελει να χωρισουμε. Οι λογοι ητανε πολλοι και ολοι εχουνε να κανουμε με αδυναμιες του χαρακτηρα μου. Αυτο που με πονεσε πολυ ειναι οτι δεν εχει αδικο. Οταν λεω αδυναμιες δεν εννοω οτι εκανα του κεφαλιου μου, η οτι εγω περναγα καλα και τετοια. Προσπαθουσα, και δεν μου το αρνειται αυτο, με καθε τροπο να ειμαι ο ιδανικος συζυγος. Δεν ελειπα ποτε απο το σπιτι, δεν εκανα "δικα μου" πραγματα προκειμενου να περναω καλα, και γενικα προσπαθουσα να ειμαι ενας αφωσιωμενος συζυγος και μπαμπας. Σαν πατερας, παλι, οταν ειμουν στο σπιτι, δεν χρειαζοτανε να κανει κατι η συζυγος. Περα απο το να θηλασει το μωρο, οτιδηποτε αλλο μπορουσα και το εκανα. Εννοω οτι δεν εκανα σαν αλλους μπαμπαδες να ειμαι εκει μονο για να παιξω, αλλα να μην την αλλαζω/ταιζω/κτλ

Πρεπει να αναφερω οτι γενικα στη ζωη μας μαζι ειμασταν πολυ ευτυχισμενοι. Ειμαστε μαζι σχεδον 7 χρονια τωρα απο τα οποια τα 4 παντερμενοι. Ειχαμε ομως πολυ στενο δεσιμο απο την αρχη. Φυσικα και ειχαμε δυσκολιες, αλλιως δεν θα φταναμε εδω. Αλλα παντα προσπαθουσαμε αλλος λιγοτερο αλλος περισσοτερο να τις ξεπερασουμε.

Οι αδυναμιες του χαρακτηρα μου που ανεφερα, ειναι οτι γενικα ειμαι αρκετα αναβλητικος, ειμαι ανθρωπος που αποφευγει τη συγκρουση με καθε κοστος, και ενω ειμαι ανθρωπος που δυσκολα θα αρνηθω κατι στη γυναικα μου, δυσκολα θα παρω εγω πρωτοβουλια να κανουμε κατι. Αυτο την κουρασε προφανως. Και για ενα μηνα τωρα προσπαθω να καταλαβω, οχι που εφταιξα, αλλα τι μπορω να κανω, και πως για να διορθωσω τα πραγματα. Της το ελεγα. Προσπαθω και θα κανω οτι μπορω. Μου ελεγε δεν αλλαζει ο ανθρωπος. Της ειπα, οτι οταν ενας ανθρωπος χανει τη ζωη του κατω απο τα ποδια του, μπορει και κανει τα παντα για να τα σωσει. Η ουσια ειναι οτι εβλεπα οτι δεν ειχε διαθεση να προσπαθησει. Οπως ελεγε προσπαθησε πολυ τοσο καιρο και δεν αντεχει αλλο να προσπαθει.

Τα προβληματα ομως δεν ητανε τα δυσβασταχτα, δεν ητανε οι χειροτερες συνθηκες. Πολλες φορες δημιουργουσανε προβληματα οι δικοι μου. Σιγουρα οχι πολυ διαφορετικα απο αυτα που εχετε συναντησει οι περισσοτεροι εδω μεσα. Και σε οτι και να γινοτανε, ημουμα μαζι της. Αυτο που δεν εκανα, ητανε να ερθω σε ριξη με τους δικους μου, προκειμενου να προστατευσω την οικογενειακη μας υγεια. Δεν της εδινα αδικο ομως ουτε ερχομουν σε κοντρα μαζι της. Προσπαθουσα απλα να συμβιβασω καταστασεις με την "ηρεμια". Ισως ητανε τεραστιο λαθος αυτο.

Ολο αυτο το διαστημα του "χωρισμου" ειχαμε επικοινωνια. Δεν τσακωνομαστε, μιλαμε και "συμπαραστεκομαστε" ο ενας στον αλλο. Απλως εγω ηθελα να κανω οτι μπορω να τα διορθωσουμε τα πραγματα, αυτη δεν ηθελε να προσπαθησει αλλο.

Και δυστυχως... Με το χειροτερο τροπο, με απαραδεκτες πρωτοβουλιες τριτων, που δεν ειχα ουτε επιγνωση ουτε ιδεα τι γινεται, εμαθα οτι εχει κανει αλλη σχεση. Υπαρχει και αλλος στο παιχνιδι. Τοσο καιρο, εξοργιζοτανε και μονο στην ιδεα οταν καποιος (εγω/γονεις/αδερφια) απλα τη ρωταγανε αν υπαρχει αλλος. Και εγω την πιστευα. Και την υπαρσπιζομουνα. Και προσπαθουσα να εξηγησω που εχω φταιξει και γιατι φτασαμε ως εδω. Και μαλιστα οταν το συζητουσα με ενα φιλο, που με ρωτησε και αυτος αν υπαρχει αλλος του ειπα. "Δεν νομιζω και δεν το πιστευω, αλλα ακομα και αν υπαρχει σιγουρα δεν ειναι οτι απλα βρηκε αλλο και αποφασισε να με παρατησει. Η καταστασεις την οδηγησανε εκει". Δυστυχως ακομα το πιστευω αυτο.

Το κακο ειναι ομως οτι εκει που θεωρουσα τον εαυτο μου, σχεδον αποκλειστικο υπαιτιο αυτης της καταστασης, τωρα εχω τρελλαθει. Γιατι ενω ειμουν παντα ειλικρινης μαζι της, αυτη δεν ηταν. Μεσα σε δυο ωρες εχασα την επιστοσυνη μου και μαζι με αυτη τον κοσμο κατω απο τα ποδια μου.

Τωρα πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω. Την αγαπάω όσο τίποτα άλλο στον κόσμο. Αυτή και το κοριτσάκι μας είναι τα μόνα πράγματα που με ενδιαφέρουνε. Δεν θέλω να την χάσω. Δεν θέλω με τη συμπεριφόρα μου να κάνω πράγματα που θα δημιουργήσουνε χειρότερες συνθήκες. Μέσα μου ξέρω ότι θέλω να τα ξαναβρούμε, και όσο και αν πονάω τώρα, όσο και εχω πληγωθεί, ξέρω οτι θα μπορέσω να το ξεπεράσω.

Οπως επισης δεν μπορεί να μου βγεί απο το μυαλό, ότι αν δεν υπήρχε τρίτος, δεν θα ήταν τόσο απρόθυμη να προσπαθήσει ξανά.

Αυτή τη στιγμή, θέλω να βρώ μια διέξοδο. Να δώ τι να κάνω. Δεν θέλω ούτε να κάνω κάτι που θα δημιουργήσει έντονες καταστάσεις που δυστυχώς θα βλάψουνε το παιδί, δεν θέλω ούτε να κάνω κάτι που θα είναι απο την οργή και την απογοητεύση μου. Προσπαθώ να είμαι ψύχραιμος και λογικός όσο μπορώ...

Συγγνώμη για το πραγματικά εκτενές post, αλλα θα με βοηθούσε να ακούσω τις απόψεις σας και τις εμπειρίες σας.

Ευχαριστώ πολύ

Διαφημίσεις

• Replies 197
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Καλημέρα! ο χαρακτηρας σου μου θυμιζει τον αντρα μου, ακριβως ετσι είναι και ο δικος μου! Λυπάμαι που θα το πω, αλλά οι λόγοι του χωρισμού σας δεν είναι αυτοί που σου είπε η γυναικα σου, γνωμη μου πάντα είναι οτι βρέθηκε το τρίτο πρόσωπο... δυστυχως πολλές γυναικες χωριζουν ετσι, ξεμυαλιστηκε με τον αλλον, εσενα σ'αγαπαει και δεν ηθελε να σε πληγωσει (πολυ πιθανον να μην ειναι σιγουρη με τον αλλον και να θελει να σε κρατησει λιγο ζεστό) και προφασιστηκε τα ελαττωματα σου για να σε πεισει οτι ο χωρισμος οφειλεται σε αυτα και οτι η ιδια προσπαθησε πολυ....

Τώρα το τι κάνεις είναι δυσκολο κομματι, πιθανον όσο το πρασπαθεις να την απομακρυνεις περισσοτερο γιατι μπορει να νομιζει οτι την πιεζεις. Κρατησου στο υψος σου προσπαθησε να της περνας και το μηνυμα τι εχασε με ενα τροπο (ιδανικος συντροφος, στοργικος πατερας..) και μπορει να της περασει...

Ο νεος είναι ωραιος, μα παντα ευτυχως ο παλιος ειναι αλλιως...;)

Το θεμα ειναι αν πραγματικά κι εσυ θελεις να ειστε παλι μαζι...:rolleyes:

Σου ευχομαι οτι και να γινει να είναι για το καλο της οικογένειάς σου!!!

φιλικά

Λινακι μου κοιμήσου..... σε παρακαλώ!!!

]Κατ'αρχην χαιρετω ολες τις κυριες και τους κυριους του forum. Ειναι το πρωτο μου post αυτο' date=' αλλα παρακολουθουμε και χρησιμοποιουμε το forum μαζι με τη συζυγο εδω και 2+ χρονια απο οταν "μειναμε εγκυος" στην κορουλα μας.

Το προβλημα ειναι το εξης. Πριν απο περιπου ενα μηνα η γυναικα μου μου ειπε πως θελει να χωρισουμε. Οι λογοι ητανε πολλοι και ολοι εχουνε να κανουμε με αδυναμιες του χαρακτηρα μου. Αυτο που με πονεσε πολυ ειναι οτι δεν εχει αδικο. Οταν λεω αδυναμιες δεν εννοω οτι εκανα του κεφαλιου μου, η οτι εγω περναγα καλα και τετοια. Προσπαθουσα, και δεν μου το αρνειται αυτο, με καθε τροπο να ειμαι ο ιδανικος συζυγος. Δεν ελειπα ποτε απο το σπιτι, δεν εκανα "δικα μου" πραγματα προκειμενου να περναω καλα, και γενικα προσπαθουσα να ειμαι ενας αφωσιωμενος συζυγος και μπαμπας. Σαν πατερας, παλι, οταν ειμουν στο σπιτι, δεν χρειαζοτανε να κανει κατι η συζυγος. Περα απο το να θηλασει το μωρο, οτιδηποτε αλλο μπορουσα και το εκανα. Εννοω οτι δεν εκανα σαν αλλους μπαμπαδες να ειμαι εκει μονο για να παιξω, αλλα να μην την αλλαζω/ταιζω/κτλ

Πρεπει να αναφερω οτι γενικα στη ζωη μας μαζι ειμασταν πολυ ευτυχισμενοι. Ειμαστε μαζι σχεδον 7 χρονια τωρα απο τα οποια τα 4 παντερμενοι. Ειχαμε ομως πολυ στενο δεσιμο απο την αρχη. Φυσικα και ειχαμε δυσκολιες, αλλιως δεν θα φταναμε εδω. Αλλα παντα προσπαθουσαμε αλλος λιγοτερο αλλος περισσοτερο να τις ξεπερασουμε.

Οι αδυναμιες του χαρακτηρα μου που ανεφερα, ειναι οτι γενικα ειμαι αρκετα αναβλητικος, ειμαι ανθρωπος που αποφευγει τη συγκρουση με καθε κοστος, και ενω ειμαι ανθρωπος που δυσκολα θα αρνηθω κατι στη γυναικα μου, δυσκολα θα παρω εγω πρωτοβουλια να κανουμε κατι. Αυτο την κουρασε προφανως. Και για ενα μηνα τωρα προσπαθω να καταλαβω, οχι που εφταιξα, αλλα τι μπορω να κανω, και πως για να διορθωσω τα πραγματα. Της το ελεγα. Προσπαθω και θα κανω οτι μπορω. Μου ελεγε δεν αλλαζει ο ανθρωπος. Της ειπα, οτι οταν ενας ανθρωπος χανει τη ζωη του κατω απο τα ποδια του, μπορει και κανει τα παντα για να τα σωσει. Η ουσια ειναι οτι εβλεπα οτι δεν ειχε διαθεση να προσπαθησει. Οπως ελεγε προσπαθησε πολυ τοσο καιρο και δεν αντεχει αλλο να προσπαθει.

Τα προβληματα ομως δεν ητανε τα δυσβασταχτα, δεν ητανε οι χειροτερες συνθηκες. Πολλες φορες δημιουργουσανε προβληματα οι δικοι μου. Σιγουρα οχι πολυ διαφορετικα απο αυτα που εχετε συναντησει οι περισσοτεροι εδω μεσα. Και σε οτι και να γινοτανε, ημουμα μαζι της. Αυτο που δεν εκανα, ητανε να ερθω σε ριξη με τους δικους μου, προκειμενου να προστατευσω την οικογενειακη μας υγεια. Δεν της εδινα αδικο ομως ουτε ερχομουν σε κοντρα μαζι της. Προσπαθουσα απλα να συμβιβασω καταστασεις με την "ηρεμια". Ισως ητανε τεραστιο λαθος αυτο.

Ολο αυτο το διαστημα του "χωρισμου" ειχαμε επικοινωνια. Δεν τσακωνομαστε, μιλαμε και "συμπαραστεκομαστε" ο ενας στον αλλο. Απλως εγω ηθελα να κανω οτι μπορω να τα διορθωσουμε τα πραγματα, αυτη δεν ηθελε να προσπαθησει αλλο.

Και δυστυχως... Με το χειροτερο τροπο, με απαραδεκτες πρωτοβουλιες τριτων, που δεν ειχα ουτε επιγνωση ουτε ιδεα τι γινεται, εμαθα οτι εχει κανει αλλη σχεση. Υπαρχει και αλλος στο παιχνιδι. Τοσο καιρο, εξοργιζοτανε και μονο στην ιδεα οταν καποιος (εγω/γονεις/αδερφια) απλα τη ρωταγανε αν υπαρχει αλλος. Και εγω την πιστευα. Και την υπαρσπιζομουνα. Και προσπαθουσα να εξηγησω που εχω φταιξει και γιατι φτασαμε ως εδω. Και μαλιστα οταν το συζητουσα με ενα φιλο, που με ρωτησε και αυτος αν υπαρχει αλλος του ειπα. "Δεν νομιζω και δεν το πιστευω, αλλα ακομα και αν υπαρχει σιγουρα δεν ειναι οτι απλα βρηκε αλλο και αποφασισε να με παρατησει. Η καταστασεις την οδηγησανε εκει". Δυστυχως ακομα το πιστευω αυτο.

Το κακο ειναι ομως οτι εκει που θεωρουσα τον εαυτο μου, σχεδον αποκλειστικο υπαιτιο αυτης της καταστασης, τωρα εχω τρελλαθει. Γιατι ενω ειμουν παντα ειλικρινης μαζι της, αυτη δεν ηταν. Μεσα σε δυο ωρες εχασα την επιστοσυνη μου και μαζι με αυτη τον κοσμο κατω απο τα ποδια μου.

Τωρα πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω. Την αγαπάω όσο τίποτα άλλο στον κόσμο. Αυτή και το κοριτσάκι μας είναι τα μόνα πράγματα που με ενδιαφέρουνε. Δεν θέλω να την χάσω. Δεν θέλω με τη συμπεριφόρα μου να κάνω πράγματα που θα δημιουργήσουνε χειρότερες συνθήκες. Μέσα μου ξέρω ότι θέλω να τα ξαναβρούμε, και όσο και αν πονάω τώρα, όσο και εχω πληγωθεί, ξέρω οτι θα μπορέσω να το ξεπεράσω.

Οπως επισης δεν μπορεί να μου βγεί απο το μυαλό, ότι αν δεν υπήρχε τρίτος, δεν θα ήταν τόσο απρόθυμη να προσπαθήσει ξανά.

Αυτή τη στιγμή, θέλω να βρώ μια διέξοδο. Να δώ τι να κάνω. Δεν θέλω ούτε να κάνω κάτι που θα δημιουργήσει έντονες καταστάσεις που δυστυχώς θα βλάψουνε το παιδί, δεν θέλω ούτε να κάνω κάτι που θα είναι απο την οργή και την απογοητεύση μου. Προσπαθώ να είμαι ψύχραιμος και λογικός όσο μπορώ...

Συγγνώμη για το πραγματικά εκτενές post, αλλα θα με βοηθούσε να ακούσω τις απόψεις σας και τις εμπειρίες σας.

Ευχαριστώ πολύ[/size']

καλημερα!νομιζω εκει ειναι η ουσια ολη...ισως αν φαει τα μουτρα της καταλαβει οτι ειχε κατι σπανιο και το εχασε...κρατησου στο υψος σου οσο δυσκολο και αν ειναι...και προσπαθησε να αδιαφορησεις οσο μπορεις...ασε την να κανει οτι θελει...πιστευω θα γυρισει ο τροχος ...

Διαβάζοντας το ποστ σου, ήθελα να σου φωνάξω "ξύπνα!!υπάρχει άλλος στη μέση"....μετά το επιβεβαίωσες...δυστυχώς...

Φίλε μου τα ελαττώματά σου (όπως τα λες) δεν είναι καθόλου σημαντικά...άσε που κάποια δεν είναι καν ελαττώματα.....

Προσπαθείς να πάρεις πάνω σου τα γεγονότα και κάπου να δικαιολογήσεις καταστάσεις υπέρ της, αλλά μόνο εσύ δε φταις....η κυρία είχε βρει άλλον και τα πάντα της ξίνιζαν...αύριο θα της ξινίσει κι ο άλλος, αλλά αυτό λίγο σε παρηγορεί φαντάζομαι....

Πάρε απόφαση ότι ΔΕΝ φταις εσύ....και μην προσπαθείς να δικαιολογήσεις τις πράξεις της ρίχνοντας σε σένα ευθύνες.....

Αυτό είναι το πρώτο βήμα.......φαντάζομαι πως τα υπόλοιπα θα είναι δυσκολότερα....αλλά πάνω από όλα ψυχραιμία...

Σας ευχαριστώ όλους πολύ.

Δυστυχώς από όταν κατάλαβα ότι υπάρχει και ο άλλος και ότι τόσο καιρό μου έλεγε ψέμματα, παρα το ότι με εβλεπε να "ψήνομαι" στο ζουμί και να προσπαθώ να φτιάξω τα πράγματα, δεν σας το κρύβω με πλήγωσε απίστευτα.

Απο εκεί και πέρα, ξέρω ότι πολύ θα ήθελα αργά ή γρήγορα να φτιάξουνε τα πράγματα. Όπως όμως είπε και η barbita, είναι επικίνδυνο, όσο προσπαθώ, τόσο να την απομακρύνω και να νιώθει ότι την πιέζω. Αυτό που πρέπει να κάνω, είναι να της δώσω αυτό που "θέλει". Κι εγώ να σηκωθώ στα πόδια μου και να ηρεμίσω, για το καλό το δικό μου και του παιδιού μου, γιατι όσο εγώ δεν είμαι καλά, το κοριτσάκι μας θα το καταλαβαίνει.

Δεν θέλω ούτε να φάει τα μούτρα της, ούτε να "εκδικηθώ" ούτε τίποτα. Αν καταλάβει το λάθος της, και όσο το δυνατόν γρηγορότερα, αυτό θα είναι ευχής έργον για εμένα. Αν πάλι δει ότι δεν έκανε λάθος, τουλάχιστον να πατάω κι εγώ στα πόδια μου και να είμαι καλά. Και να είμαστε και μεταξύ μας καλά γιατί το παιδί δεν φταίει πουθενά.

Είναι όμως πάρα πολύ δύσκολο να σηκωθώ και να προχωρήσω γιατί την αγαπώ τόσο πολύ. Πρέπει όμως το ξέρω. Μόνο έτσι έχω ελπίδα να "σωθώ" και που ξέρεις, ίσως κάποτε τα πράγματα γυρίσουν.

Διαφημίσεις

Να εισαι βεβαιος πως εχεις περισσοτερες πιθανοτητες αν σε δει δυναμικό (κατι που απ'οτι καταλαβα θελει), παρα να σε δει να "κυλιεσαι στα πατωματα", στη τελικη οχι να γυρισει από οίκτο...Το ξερω οτι πονας, ειναι πολυ δυσκολο να χωριζει ενα ζευγαρι και να μην θελει ο ενας...

Να εισαι δυνατος κι ψυχραιμος για σενα και τη κορουλα σου που δεν φταιει κι αυτη σε κατι να πληγωθει...

Και μια συμβουλη πριν κανεις οποιαδηποτε κινηση να το σκεφτεσαι, οι παρορμητικες κινησεις μπορει να βγουν εις βαρος σου;)

Λινακι μου κοιμήσου..... σε παρακαλώ!!!

Φυσικά και σε πλήγωσε....μήπως όμως πρέπει και λίγο να σε θυμώσει?

Παραείσαι καλός βρε παιδάκι μου....δεν ξέρω αν θα μπορούσα να είμαι τόσο υπεράνω σε τέτοιες καταστάσεις....

Αλίμονο δεν προσπαθώ να σε τσιτώσω, απλά μου κάνει εντύπωση....

Από την άλλη εσύ ελπίζεις ακόμα ότι όλα θα διορθωθούν....μακάρι αν είναι αυτό που θες πραγματικά....

Πόσο καιρό έχει αυτή η κατάσταση και τι ελπίζεις να γίνει?

Δεν είναι ότι δεν με έχει θυμώσει. Απλώς ο πόνος είναι πολύ πιο έντονος. Επίσης, αυτή την γυναίκα την αγάπησα, ζησαμε για πολύ καιρό ευτυχισμένοι μαζί, και δεν είναι εύκολο να σβηστούν όλα αυτά. Δεν το κρύβω ότι απο οταν έμαθα για τον άλλο έχω γεμίσει και οργή που με τρώει.

Δεν είναι ότι είμαι καλός ή υπεράνω. Εχω περάσει πολύ δυσκολες καταστάσεις στη ζωη μου που με έχουν ωριμάσει. Ισως καμμία τόσο δύσκολη όσο αυτή, δε λέω, αλλα και ο λόγος που έχω γίνει τόσο "πράος" σαν άνθρωπος, είναι γιατί έχω δεί πόσο ο θυμός και οι εγωιστικές αντιδρασεις μπορούν να βλάψουν.

Σε μιά "πεσμένη" κατάσταση είμαστε τουλάχιστον κανα εξάμηνο τώρα. Δεν ξέρω πόσο καιρό είναι με τον άλλο, σίγουρα όχι πολύ περισσότερο απο αυτό.

Το αν ελπίζω οτι θα φτιάξουνε τα πράγματα, δεν είμαι σίγουρος. Απλά δεν θέλω με τίποτα να χαθεί η μπάλα. Αν δεν μπορούμε να το σώσουμε, ας σώσουμε ότι μπορούμε.

να ρωτησω κατι?μενετε μαζι ακομα?εχετε ποτε μιλησει για τον αλλον?και τι λεει η ιδια..το παραδεχτηκε?η κανεις οτι δεν ξερεις τιποτα?

Κατάλαβα....

Εγώ επιμένω σε ένα πράγμα....πως δε φταις εσύ....

Τα τρίτα πρόσωπα δεν εμφανίζονται επειδή υστερεί κάπου ο ένας (εσύ ας πούμε), αλλά γιατί απλά δεν είναι εντάξει ο άλλος (η γυναίκα σου).....και ότι κι αν γίνει τελικά μην αφήσεις ούτε για ένα δευτερόλεπτο να σε "πείσει" ότι έφταιγες.....έχει σημασία αυτό!!!

Τώρα....έχοντας κι ένα παιδί, η κατάσταση πράγματι απαιτεί πράγματι προσεκτικούς χειρισμούς....

Διαφημίσεις

Ναι προς το παρόν μένουμε μαζί. Αυτες τις μέρες λείπει με τη μικρή και εχουνε παει για λίγες μέρες σε κάτι φίλους για να κάνουνε κανα μπάνιο. Και δεν ειχαμε και πρόβλημα στο σπίτι, το συζητούσαμε, της έλεγα τι θα κάνω, οτι θα ψάξω να βρώ σπίτι να φύγω, αλλα με ρυθμούς ήρεμους.

Δυστυχώς για τον τρίτο έμαθα μόλις προχτές, και την πηρα τηλέφωνο, και δεν μπορούσε να μην το παραδεχτεί. Με το που κατάλαβε όμως οτι το έμαθα, η πρώτη αντίδραση ήτανε να μου πεί "Δεν φταίει αυτό που χωρίζουμε" ξεχνόντας οτι μόλις πριν 2 λεπτά της είχα πεί και ο ίδιος ότι δεν θεώρω ότι μόνο αυτό είναι το πρόβλημα. Απλά έδωσε την απάντηση που είχε προετοιμάσει, για όταν/αν κάποιος το μάθαινε. Μετά μιλήσαμε λίγο, της είπα ότι τόσο καιρό εγώ είμουν ειλικρινής ενώ αυτή με κοροίδευε (κατι το οποίο όπως λέει δεν ισχύει, δεν με κοροϊδευε, αλλα πως να μου το έλεγε... π@π@ριες), και οτι γι'αυτό και μόνο η στάση μου αλλάζει άρδην, γιατι εκος απο πληγωμένος τώρα νιωθω και προδωμένος και ουσιαστικά έχασα την εμπιστοσύνη μου.

Οπότε ενώ είμουν σε φάση να βρώ σπίτι να μείνω, να ζούμε χώρια όπως κάθε χωρισμένο ζευγάρι, να έχω εγω το παιδί κάθε π-σ-κ και αυτή μες στη βδομάδα, να δούμε τι γίνεται. Τώρα που προέκυψε το θέμα αυτό, απλώς πριν φύγω της είπα θα πάμε να κάνουμε χαρτί σε δικηγορο, που θα υπογράψουμε και οι δύο και θα περιγράφει πλήρως την κατάσταση και τις συνθήκες, ωστε να είμαι και εγώ καλυμένος και αυτή στο κάτω κάτω. Δεν ήθελα να το κάνω αυτό, γιατι δεν πίστευα (και δεν πιστεύω κιόλας) ότι παέι "να μου τη φέρει". Απλα θέλει να με "ξεφορτωθεί". Ξέρει και βλέπει ποσο δεμένος είμαι με την κόρη μου, και το θέλει και αυτή, αλλα απο τη στιγμή που έκανε τέτοιο πράγμα αυτή, οφείλω να καλύπτω κι εγω τα "νότα" μου.

Ακριβώς....και χαρτί και δικηγόρο και από όλα....

Σίγουρα θα σου τη φέρει....ήδη σου την έχει φέρει...και κάνει τη ζωούλα της (αν αυτό είναι ζωή) και προσπαθεί να σε βγάλει και φταίχτη.....το παιδί σου και τα μάτια σου........

Και επιμένω...μην αφήσεις να σε φορτώσει ενοχές.....αυτό το παιχνιδάκι έτσι παίζεται....

Εσύ γιατί να φύγεις από το σπίτι?

clueless,δυστυχώς όταν τα πράγματα φτάνουν σε τόσο οριακά σημεία είναι αναπόφευκτος όλος αυτός ο πόνος.

Τι φταίει που έφτασε η κατάσταση εδώ είναι κάτι που θα το δείτε κι οι δυό όταν περάσει καιρός και ψύχραιμα κι οι δυό μπορέσετε να δείτε πίσω.

Περιγράφεις πολύ ωραία τον εαυτό σου και δέιχνεις σεβασμό στη μητέρα του παιδιού σου και ΜΠΡΑΒΟ σου γι'αυτό.

Τη θέλεις πίσω...διεκδίκησέ την!!

Σ'αυτά τα θέματα δεν υπάρχουν συνταγές.

Όσο κι αν μας μιλήσεις για κείνη ή για σένα δε θα καταφέρουμε ποτέ να σας δουμε με τα δικά σας μάτια...

Είναι πολύ εύκολο να την κρίνουμε ,να την κατακρίνουμε ,να τη χαρακτηρίσουμε...σε κάποια ίσως έχουμε δίκιο σε άλλα όχι.Εσύ την ξέρεις...

Φαίνεται ότι η σχέση σας είναι πολύ σημαντική και για τους δύο..εκείνη δίκαια ή όχι κουράστηκε,μπούχτησε...

Ναι ,έχεις δίκιο ,ο άνθρωπος αν θέλει αλλάζει.Αλλά χρειάζεται χρόνος κι επιμονή για να το δεί κι εκείνη.

Σας εύχομαι το καλύτερο για σας και μπράβο σου για το σεβασμό που δείχνεις στην ίδια σου τη ζωή.

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Η αλήθεια είναι πως ώρες ώρες κι εγώ αυτό σκέφτομαι. Εσυ θές; Εσύ φύγε, και όποτε θές να βλέπεις το παιδί. Εκεί όμως είναι το δύσκολο κομμάτι. Γιατι αν ακολουθήσω τέτοια τακτική, μονο κακό στο παιδί θα κάνουμε. Γιατι και οι οποιες σχέσεις μας θα διαλυθούν, και θα γινόμαστε και κώλος καθε φορά. Δεν αξίζει αυτό. Όπως είπα, αφου δεν μπορούμε να το σώσουμε, ας σώσουμε ότι μπορούμε. Πάνω απ'όλα χρειάζεται ψυχραιμία και λογική τώρα.

κακως εφυγε η γυναικα σου απο αυτον το γαμο...

αντρες με τετοια ευαισθησια στο λογο και την εκφραση, ειναι δυσκολο να βρεις..

ειναι σχεδον............ γυναικεια η προσεγγιση σου στο θεμα...

Διαφημίσεις

Ναι ρε παιδάκι μου, αλλά αν εμένα μου έπαιρναν το παιδί και το πήγαιναν σε άλλον θα γινόμουν λύκος....ψυχραιμία, ψυχραιμία, αλλά να χάνω και τα δίκια μου πάει πολύ..

Άκουσέ με...αν φτάσουν τα πράγματα εκεί σχέσεις καλές με την τέως αποκλείεται να υπάρξουν....αυτά τα χαζά και είμαστε όλοι μια οικογένεια είναι όπως τα λέω χαζά....

ΔΕΝ γίνονται!!!!!!!!

Κι αν γίνονται γίνονται για άλλους λόγους....όσο καλός και να είναι ένας άνθρωπος κάπου μέσα του επαναστατεί και δεν είναι δυνατόν να κάνει όλο πίσω και να χαρίζει τα δικά του......

Ωραία τα μεγάλα λόγια και οι ιδανικοί χωρισμοί, αλλά δεν υπάρχουν στην πράξη......

Ετοιμάσου ψυχολογικά για πόλεμο από αυτήν (ωωωωωωωωω θα τον έχεις....και ήδη άρχισε προσπαθώντας να φορτώσει τα δικά της πάνω σου)......

Θα θελα να μπορώ να σου πω ότι όλα θα είναι εύκολα και θα ζείτε σε ροζ συννεφάκι κ.λ.π. κ.λ.π. αλλά βλέποντας γύρω μου........δεν μπορώ να το κάνω........

Μπράβο σου για τη στάση σου, αλλά για ένα τίμιο παιχνίδι χρειάζονται δυο....και άρχισαν ήδη τα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη...καλέ εσύ μόνο συγνώμη δεν της ζήτησες της κυράς...ή το έκανες κι αυτό?

κακως εφυγε η γυναικα σου απο αυτον το γαμο...

αντρες με τετοια ευαισθησια στο λογο και την εκφραση, ειναι δυσκολο να βρεις..

ειναι σχεδον............ γυναικεια η προσεγγιση σου στο θεμα...

Ακριβώς!!!!!

Καλά όπως συμβαίνει στις 99% των περιπτώσεων θα το χτυπήσει το κεφάλι της μια μέρα...και θα ναι η μέρα που θα ψάχνει κάτι από αυτόν στον άλλο και δε θα το βρίσκει....κρίμα πάντως!!!!!!!

Δεν είναι ότι παίρνει το παιδί μου και το πάει σε άλλον. Αυτό δεν θα το επιτρέψω, και δεν νομίζω ότι το θέλει σε καμμία περίπτωση. Δεν ξέρω κάν αν θέλει να συνεχίσει τη ζωή της με τον άλλο, ή αν απλά αυτός τωρα τις προσφέρει διέξοδο απο τα προβλήματα και χαλαρότητα. Απλώς υπάρχει και αυτός στη μέση και σίγουρα τα πραγματα έχουν πάρει δρόμο χωρίς επιστροφή. Επίσης της έθεσα και όρο, ότι όσο έχει αυτή το παιδί, για το επόμενο διάστημα, αυτός δεν θα πατάει το πόδι του έδω μεσα. Τα σ-κ ας κάνουνε ότι θέλουν. Θα μπεί και ώς όρος στο συμφωνητικό αυτό. Και δεν το αρνήθηκε αυτό, ούτε μου είπε ότι είναι λάθος. Το καταλαβαίνει και αυτή.

Σίγουρα δεν μετράει η αποψή μου γι'αυτή τώρα, γιατι είμαι και πονεμένος και ερωτευμένος μαζί της, και σίγουρα δεν μπορώ να εκφράσω την πιο αμερόληπτη αποψη. Σαν γυναίκα όμως είναι ίσως η καλύτερη μάνα που θα μπορούσε να εχει το παιδί μου. Όταν εγώ την γνώρισα, ήμουν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας ψυχολογικά. Με βοήθησε, με ανεβασε, με έκανε καλύτερο άνθρωπο. Ότι μαλακίες (συγγνώμη) και να κάνει τώρα, δεν αναίρουν τίποτα απ'όλα αυτά. Ναι τώρα δημιουργεί πολύ περισσότερες ζημίες απο ότι φαντάζεται. Δεν καταλαβαίει το μέγεθος και τον αντικτυπο σε όλους αυτού που πάει να κάνει.

Και γι'αυτό προσπαθώ να σταθώ όσο μπορώ πιο σωστά και πιο ψύχραιμα να σώσω τις καταστασεις. Όσο μπορώ. Και απλά θέλω να "καλυφτώ" γιατι όσο και λογική και σωστή να είναι και αυτή, παντα φοβάμαι τους "καλοθελητές" είτε απο πλευρας της, είτε απο πλευράς μου.

Δεν είναι ότι δεν βλέπω τι μου έκανε. Ο πόνος που νιώθω δεν με αφήνει και να μη θέλω να το δω. Οπώς επίσης δεν είναι ότι δεν βλέπω τι παέι να κανει και στο παιδί και στον εαυτό της. Ξέρω όμως οτι δεν ειναι ΜΟΝΟ η γυναίκα/μάνα που βρήκε γκόμενο. Ειναι περισσότερα απο αυτό. Όπως είπε και η gavias:

Όσο κι αν μας μιλήσεις για κείνη ή για σένα δε θα καταφέρουμε ποτέ να σας δουμε με τα δικά σας μάτια...

Είναι πολύ εύκολο να την κρίνουμε ,να την κατακρίνουμε ,να τη χαρακτηρίσουμε...σε κάποια ίσως έχουμε δίκιο σε άλλα όχι.Εσύ την ξέρεις...

Όπως είπα πολλές φορές, αυτό που θέλω τώρα είναι να μην αφήσω τα πράγματα να γινουνε χειρότερα και να ξεφύγουνε. Δεν θεωρώ ούτε πιστεύω, ότι θα είμαστε όλοι μια οικογένεια (και δεν εννοώ μόνο τους τρείς μας προφανώς). Ούτε θεωρώ υγιές η εν πάσει περιπτώση ευκολο για τα παιδιά να εχουνε χωρισμένους γονείς ή/και αδέρφια απο άλλο γάμο κτλ κτλ. Είναι πολύ δύσκολες καταστάσεις αυτές.

Δυστυχώς συχνά οι ανθρωποι καταστρέφουμε τα πράγματα εκει που δεν υπαχει λόγος. Αλλα το κάνουμε.

Θα συμφωνήσω μαζί σου στα περισσότερα....ότι δεν είναι υγιές για ένα παιδί να άγεται και να φέρεται σε δήθεν οικογένειες.....ότι είναι δύσκολες καταστάσεις που καλό ειναι να αποφεύγονται, στο ότι οι άνθρωποι καταστρέφουν μόνοι τους τις ζωές τους.......

Αλλά βγάλτη από το βάθρο που την έχεις βάλει.....η συμπεριφορά της δεν ήταν τίμια....πρόδωσε τα πάντα και το έκανε μόνη της......

Εσύ δεν μπορείς να τη δεις καθαρά γιατί ίσως την αγαπάς ακόμα.....εγώ απέξω, βλέπω έναν άνθρωπο που δεν είναι άξιος εμπιστιοσύνης, που προδίδει πανεύκολα και το χειρότερο όλων, δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες της, αλλά τις μεταβιβάζει σε άλλους...το χείριστο είδος ανθρώπου δηλαδή!!!!!!!!!!

Σε διάβασα προσεχτικά,

Μπράβο για το ήθος σου και για τις αξίες σου.

Σπάνια στις μέρες μας συναντάς ανθρώπους με το δικό σου επίπεδο.

Λυπάμαι πολύ που η γυναίκα σου και μητέρα του παιδιού σου δεν εκτιμάει αυτό που έχει και προσπαθεί να ρίξει σε σένα όλη την ευθύνη.

Δυστυχώς κατά τη δική μου προσωπική γνώμη και σύμφωνα με τις εμπειρίες, που έχω αποκομίσει στην ζωή μου, πλέον πιστεύω πως οι περισσότεροι σημερινοί άνθρωποι δεν ξέρουν τι θα πει αξιοπρέπεια, σεβασμός καλοσύνη και εμπιστοσύνη.

Εαν είσαι καλός σε θεωρούν χαζό και του χεριού σου και εαν είσαι ψεύτης, υποκριτής και αχάριστος σε φοβούνται και σε υπολογίζουν.

Στην δική σου περίπτωση συμπάσχω μαζί σου για όσα νοιώθεις, αλλά από την άλλη πλευρά βλέπω μια μάσκα να πέφτει από το αληθινό πρόσωπο της γυναίκας που αγαπάς και όλο αυτό δυστυχώς κάτι σημαίνει: ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Τους ανθρώπους τους μετράμε με τις πράξεις τους και όχι με τα λόγια.

Το ότι υπήρχε όλο αυτό το διάστημα τρίτο πρόσωπο χωρίς να το γνωρίζεις, δίχνει ότι ο ανθρωπός σου δεν έχει ηθικούς φραγμούς και πάνω από όλα φέρθηκε πολύ αχάριστα και όλο αυτό δεν σου αξίζει.

Ακόμη και εαν τα βρείτε, πως θα την ξανά εμπιστευτείς;

Για μένα στην ζωή πια όλα μετά από πολλά παθήματα είναι αμοιβαία.

Εαν δεν τα βρείτε, εύχομαι να γνωρίσεις κάποια που θα σε εκτιμήσει αληθινά.

Clueless, υπαρχουν πολλοι λογοι για να "φυγει" απο εναν γαμο ο ενας απο τους δυο. Για να φτασει η γυναικα σου σε σημειο να αναζητησει κατι απο εναν αλλο αντρα τη στιγμη που εχει την οικογενεια της,δυο πραγματα μπορει να σημαινουν. Το ενα ειναι οτι "κατι" της λειπει απο σενα οσο κι αν εσυ προσπαθεις να της δωσεις τα παντα. Το δευτερο ειναι οτι ειναι μια γυναικα επιπολαιη και ασταθης που θελει αλλαγες στη ζωη της. Απο τους χαρακτηρισμους που μας ανεφερες για σενα, θεωρω μεγαλο ελαττωμα την αναβλητικοτητα γιατι δημιουργει προβληματα στη συμβιωση και στην ορθη λειτουργια ενος νοικοκυριου. Επισης συνεπαγεται εν μερη εκτοπισμα ευθυνων. Αυτο νομιζω οτι μπορει να την εχει κουρασει αφανταστα με αποτελεσμα ολα τα υπολοιπα που εσυ της παρεχεις, να φαινονται μηδαμινα. Αναζητωντας λοιπον ισως εναν φιλο που να μπορει να την καταλαβει και να της συμπαρασταθει, μπηκε σε μια αλλη φαση. Αν και δεν θυμαμαι να ειπες καπου οτι εχεις εξακριβωσει την υπαρξη της αλλης σχεσης. Αν το εχεις πει, συγνωμη, αλλα διαβασα πολυ συντομα τα ποστς και ισως μου ξεφυγε.

Θεωρω οτι η πρωτη κινηση που πρεπει να γινει και απο τους δυο σας, ειναι το ανοιγμα των χαρτιων σας με ειλικρινια, σεβασμο, ψυχραιμια και μεγαλη θεληση να καταλαβει ο ενας τον αλλον και τους λογους που σας εφεραν σε αυτη τη θεση. Ακομη και στην περιπτωση που υπαρχει αλλος, δεν πιστευω οτι η γυναικα χαλαει τοσο ευκολα το γαμο της. Προσεξε ομως. Ισως πραγματικα η γυναικα σου, σε θελει πιο δραστικο, διεκδικητικο. Η συμπεριφορα της ανοχης δεν ταιριαζει στους αντρες. Διεκδικησε τη γυναικα σου, τη μητερα του παιδιου σου. Οχι με βια και απειλες, οχι με υποσχεσεις αλλα με θυσιες και εργα. Απεδειξε της οτι την αγαπας και θελεις να εισαστε οικογενεια. Πεισε την γι΄αυτο.

Αν παλι επιμενει να βγει απο το γαμο θα σου πω μια φραση που ομως δεν θελω να την παρεις ως ελπιδα και υποφερεις αλλα σαν κινηση που θα σου καθορισει το επομενο βημα σου.

"Αν αγαπας κατι, αφησε το ελευθερο. Αν γυρισει πισω, ειναι δικο σου. Αν οχι, δεν ηταν ποτε"

Σου ευχομαι κι εγω το καλυτερο για τους δυο σας και κυριως για το παιδακι σας.

Και πάλι σας ευχαριστώ όλους για τη συμπαράσταση σας και τη βοήθεια σας. Η παράλληλη σχέση δυστυχώς έχει εξακριβωθεί και το έχει παραδεχτεί κιόλας. Απο εκεί και πέρα, αν πίστευα ότι απλά βρήκε γκόμενο και παει να μου ρίξει την ευθύνη, και παρ'ολα αυτά έλεγα όσα λέω, θα ήταν απλά υποκρισία για να το παίξω καλός και θιγμένος.

Το κακό ειναι ότι ξέρω ότι με το χαρακτήρα μου δημιουργησα πρόβλημα στη σχέση μας. Είναι αυτό ίσως που λέει η αρχοντούλα. Η αναβλητικότητα μου και γενικά η έλειψη πρωτοβουλίας ήτανε κάτι που την είχε κουράσει πάρα πολύ. Και δεν θεωρώ ότι απλά βρήκε κάποιον άλλο γιατι έτσι γούσταρε. Προφανώς όπως είπε η Αρχοντούλα, το πιο πιθανό είναι πάνω στην κακή φάση, και αυτή έψαχνε "κάτι" να την "παρηγορήσει" και αυτός εκμεταλέυτηκε την ευκαιρεία. Αυτός όμως δεν παίζει κανένα ρόλο, γιατι αν αυτή δεν ήθελε, δεν θα γινότανε τίποτα. Το φταίξιμο ότι έγινε κάτι είναι δικό της. Το θέμα είναι ότι και άλλες βρεθήκανε στη θέση της, αλλα δεν πήγανε με τον εκάστοτε πονηρό. Και το χειρότερο για εμένα είναι ότι τόσο καιρό με δούλευε.

Δεν μπορώ να δεχτώ όμως, ότι είναι απλά μια "εκμεταλεύτρια" που κάνει του κεφαλιού της. Το πιό εύκολο για εμένα θα ήτανε να την βρίσω, να της πώ ότι αυτή φταίει για όλα, και να έχω και όλο τον κόσμο με το μέρος μου. Κανείς δεν με αδικεί αυτή τη στιγμή. Δεν με νοιάζει αυτό όμως. Γιατι το θέμα δεν είναι να βρώ το "δικιο" μου. Το θέμα δεν είναι να χωρίσει αυτη με τον άλλο και να γυρίσει πίσω σε εμένα και όλα καλά. Ξέρω όμως ότι δεν είναι τόσο απλό.

Ότι και αν γίνει τελικά, πρέπει να καταλάβουμε και οι δύο τι πραγματικά έφταιξε. Γιατί όπως ρώτησε και η tazoula82, δεν είναι τόσο απλό, ότι αν π.χ. μου πεί "Ξέρεις τέρμα ο τάδε, θέλω να τα ξαναβρούμε" εγώ να πώ οκ και να συνεχίσουμε να είμαστε ευτυχισμένοι. Το θέμα είναι να καταλάβουμε πραγματικά τι έφταιξε. Σίγουρα έχω χάσει την εμπιστοσύνη μου. Αν όμως, όντως η δική μου η συμπεριφορά την οδήγησε σε αυτή την "διέξοδο" τότε θα ξέρω ότι και εγώ μπορώ να κάνω κάτι για να μην ξανασυμβεί.

Δεν γίνεται όμως να διαγράψω ότι συνέβει. Και να πάνε στην τελική αργα η γρήγορα διαφορετικά τα πράγματα, και να τα ξαναβρούμε, ποτέ δεν θα μπορώ να είμαι όσο ευτυχισμένος ήμουν πρίν. Απο τη στιγμή που χάνεται η εμπιστοσύνη, χαλάει πολύ το όλο πράγμα. Σίγουρα δεν μπορώ να τη δεχτώ έτσι απλά πίσω, αν γυρίσει δηλαδή. Απλά θα δεχόμουν να προσπαθήσουμε ξανά, και για χάρη του παιδιού, αλλα κυριώς ελπίζωντας οτι θα ξέρουμε κάποια πράγματα περισσότερο.

Όπως σας είπα, αυτο που είχαμε δεν ήτανε ούτε κάτι τυχαίο, ούτε κάτι επιπόλαιο. Αλλιώς δεν θα είμουνα σε αυτή τη φάση τώρα. Θα έψαχνα ήδη την επόμενη που λέει ο λόγος.

Ξέρω ότι ίσως αυτά που λέω σας φαίνονται "Ο κακομοίρης την αγαπάει και βλέπει ότι θέλει και δεν βλέπει την αλήθεια" Σίγουρα, δεν έχω την πιο ξεκάθαρη άποψη. Σίγουρα, η συναισθηματική φόρτιση με θολώνουν. Παρα τα μειονεκτήματα μου όμως σαν χαρακτήρας, έχω πιστεύω το προτέρημα, οτι ακόμα και όταν αδικούμε παράφορα, ακόμα και όταν μου κάνουν κακό αν προτιμάτε, να μπορώ να σκεφτώ ψύχραιμα και βλέπω τα πράγματα αρκέτα εμπεριστατωμένα.

Απλά ήθελα να συμπληρώσω οτι καλώς η κακώς, ανεξάρτητα με το ποιός φταίει, φτάσαμε εδώ. Τώρα δυστυχώς, πρέπει να κάνω πράγματα που θα με πονέσουνε, και ότι και να γίνει η ζωή όλων μας θα αλλάξει. Αυτό που λές georgiamami "Αν αγαπας κατι, αφησε το ελευθερο. Αν γυρισει πισω, ειναι δικο σου. Αν οχι, δεν ηταν ποτε" το σκέφτομουν απο την πρώτη στιγμή που μου είπε ότι θέλει να χωρίσουμε, πριν καν μάθω για τον άλλο.

Δυστυχώς είναι το μόνο που μπορώ να κάνω. Το οποίο ισχύει και γι'αυτή και για εμένα. Μπορεί να δώ κι εγώ ότι τελικά δεν την ήθελα. Δεν το πιστέυω αυτό, αλλα ποτέ δεν ξέρεις. Σίγουρα πρέπει τώρα να ζήσουμε χώρια για να καταλάβουμε και να δούμε πιο ψύχραιμα το όλο πράγμα. Απλά ελπίζω ότι είναι να γίνει να μη γίνεται με άσχημο τρόπο και να μην κάνει κακό στο παιδί μας. Ξέρω πόσο δύσκολο είναι, οι γονέις μου χωρίσανε, και παρά το ότι ειμουν και σχετικά μεγάλος, πόνεσε πολύ και δεν με άφησε ανεπηρέαστο