Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ρουχαλακια (ξεφουσκωνει η κοιλιτσα μεγαλωνοντας?)

Recommended Posts

Κοριτσια εχω μια απορια.

Η μικρουλα μου ειναι 3 μηνων. Ολη μερα την εχω με φορμακια και φανελακια σε μεγεθος 3-6 μηνων.

Τα ρουχαλακια που μου εχουν φερει δωρο ειναι ολα σε μεγεθη απο 6 μηνων και πανω και τιποτα δεν της μπαινει κανονικα. Δηλαδη: τα μανικια και τα μπατζακια απο τα παντελονακια ειναι τεραστια και χανεται μεσα η μπουμπου ενω τα λαστιχα στην κοιλιτσα ειναι τσιμα τσιμα και ισα που μπορω να της τα φορεσω. Τα ρουχακια ειναι απο διαφορα μαγαζια οπως ξενες φιρμες, ελληνικες βιοτεχνιες και jumbo (εκει ειναι τελειως ασχετα τα νουμερα).

Η απορια μου ειναι η εξης: η μπουμπου μου ειναι φουσκωμενη σαν μπαλιτσα στην κοιλια ή τα ρουχακια ειναι κακοραμμενα?

Επισης οσο μεγαλωνει το μωρο ξεφουσκωνει η κοιλιτσα ?

Δεν ξερω τι να κανω. Αν τα αλλαξω τα ρουχα και παρω μεγαλυτερα θα της ερχονται στην μεσουλα αλλα θα χαθει τελειως μεσα τους.

Μπιζουδενια μου γεννήθηκες 29/12/2007 !!!

Ηρθε και ο μαγκας 30/01/2010 !!!

Διαφημίσεις

Να σου ζήσει η μικρούλα καταρχάς!

Πολύ βολικά ρουχαλάκια (και σε σχετικά καλές τιμές) για τέτοιες ηλικίες έχουν στα Benetton, (συγκεκριμένα γράφουν στα ταμπελάκια την ηλικία και τα εκάτοστα (ύψος) οπότε μπορείς να επιλέξεις εσύ ανάλογα με την ανάπτυξη του μωρού σου. Αλλά μην φορτώνεσαι πολλά γιατί έχουν απίστευτη ανάπτυξη τα άτιμα απο μέρα σε μέρα, εγώ είχα πάρει τόσα ρούχα και παπούτσια στον γιό μου που δεν πρόλαβαινα να του τα φορέσω και μείνανε αφόρετα!

0IBKp3.png JgEip3.png

Επειδη την καμπυλη της ευημεριας την ειχαμε και εχουμε και εμεις προτιμουσα παντα να του ειναι ανετα παρα να τον σφιγγουν οπουδηποτε.

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα....και μπορώ να πώ ότι μέχρι ~9 μηνών τη βγάλαμε με φορμάκια -ήτανε και το καλοκαίρι μέσα οπότε του φοράγαμε όσο λιγότερα γινότανε :)

Εμένα τα ρουχαλάκια της benetton ενώ μου αρέσουν, δεν με βόλεψαν ποτέ γιατί ή είναι για πολύυυυυυ αδύνατα μωρά ή ο δικός μας είναι θρεφτάρι :D πού στενόμακρα βρε παιδί μου :?

Στο mothercare έχω βρει αρκετά ρουχαλάκια σε σχήμα κοντόχοντρο-μωρουδιακό.

Ααα! και στο H&M -αυτά ήταν και πολύ φθηνά, τύπου Ζαρα αλλά σε καλύτερη ποιότητα. 8)

όσο για την κοιλίτσα....δεν ξεφουσκώνει ακριβώς :? μακραίνουν όμως τα χέρια και τα πόδια και κάτι γίνεται :wink:

KbCJp2.pngEYukp3.png

θα πω κι εγω οτι απο το mothercare και απο το Η&Μ τα βρεφικα ρουχα ειναι και πολυ καλης ποιοτητας και ταιριαζουν απολυτα στις ηλικιες που αναγραφουν τα ταμπελακια.Επισης ειδικα τα mothercare ειναι αθανατα τοσο στην εφαρμογη οσο και στα χρωματα.

Απο jumbo κλπ..θεωρω οτι ειναι μιας χρησης ολα τα ρουχαλακια τους και κακιστης ποιοτητας.

Εμενα οι μικρες παντα φοραγαν μεγαλυτερα μεγεθη απο την ηλικια τους στα ρουχαλακια, αλλα στα φορμακια οχι.

Παντως φροντισε να εχεις ρουχα ανετα γιατι σε αυτες τις ηλικιες μοναχα ετσι θα νοιωθει ανετα και το μωρο κι εσυ!!

Διαφημίσεις

Καταρχας οπως θα εχεις διαπιστωσει τα ρουχακια jumbo ειναι οτι να ναι σε σχεση με τα νουμερα.Κι εμενα δε μου το ειχε πει κανεις και την ειχα πατησει στις αρχες γιατι ηταν παμφθηνα..... :twisted:

Εμενα ο δικος μου μεχρι τωρα εχει πολυ φουσκωτη κοιλιτσα...Ενω στα κιλα του ειναι φυσιολογικος, η κοιλια ειναι τουμπανο!!! :lol::lol: Εξακολουθω κι εχω προβλημα κυριως στα μπλουζακια πλεον....

Απο ρουχακια και φανελακια κι εμενα τελικα μου αρεσαν-βολεψαν πολυ τα mothercare και τα marks &spenser.Νομιζω οτι ανταποκρινονται στα μεγεθη που λενε παρα πολυ.

Οπως θα εχεις βεβαια ηδη καταλαβει κι εσυ μεγαλωνουν πολυυυυ γρηγορα οποτε τα μεγαλυτερα μεγεθη μη σε αγχωνουν.Καλυτερα να ειναι λιγο μεγαλυτερα,σε λιγο θα του κανουν μια χαρα.Το καλοκαιρι ετσι κι αλλιως θα τη βγαλετε κυριως με φανελακια μονο οποτε δε θα χρειαζεσαι και πολλα ρουχακια! :wink:

bxBwp2.png EgDTp2.png

Τα φανελάκια-κορμάκια από τα Jumpo δεν ταιριάζουν απλώς με τα νούμερα ή και η ποιότητα δημιουργεί προβλήματα,πχ ερεθισμούς στο δέρμα κλπ..??

Θέλω να πω αν πάρω απλώς μεγαλύτερα νούμερα είμαι οκ ή να μην πάρω καθόλου φανελάκια από τα jumpo?Κι αναφέρομαι στα φανελάκια γιατί είναι το πρώτο που ακουμπά στο δέρμα του μωρού. Τι λέτε?

Επίσης,έχει δοκιμάσει καμιά τα φανελάκια από τα ΚούΚου?

Κοριτσια thanks :)

Gerakina φανελακια παρε απο mothercare γιατι οσο και να τα πλενεις παραμενουν απαλα, δεν ξεχειλωνουν κτλ κτλ. Επισης και τα φορμακια τους ειναι οντως αθανατα. Και απο τιμες ειναι super πχ. 7 κορμακια 37 ευρω και 3 φορμακια 30 ευρω.

Απο τα jumbo πηρα πολλα φορμακια βελουτε των 10 ευρω το καθενα που δεν ειναι βεβαια τοσο αφρατα οσο τα mothercare αλλα βγηκαν οκ. Φυσικα σε νουμερα για 3 μηνες μεγαλυτερο μωρακι :P

Θα καταλαβεις απο τα ρουχακια του πια ειναι χαλια ποιοτητα γιατι ακομα και αν ειναι 100% βαμβακερα, θα ειναι σκληρα στην υφη.

Μπιζουδενια μου γεννήθηκες 29/12/2007 !!!

Ηρθε και ο μαγκας 30/01/2010 !!!

Καλησπέρα και από εμένα, εμείς χρησιμοποιήσαμε φανελάκια Ήλιος, Μινέρβα και Pretty Baby. Νομίζω οι τιμές είναι καλύτερες από το Mothercare και τα βρίσκεις και σε μαγαζιά εσωρούχων. Η ποιότητα πολύ καλή, όχι εξαιρετική όσο του mothercare αλλά έτσι κι αλλιώς δεν τα φοράει για πολύ καιρό αφού μεγαλώνει ταχύτατα.

Είχαμε και διάφορα φορμάκια από Jumbo κυρίως τα χνουδωτά, δημιούργησαν όμως σοβαρό ερεθισμό στο λαιμουδάκι. Τα φανελάκια δεν τα έχω δοκιμάσει αλλά γενικώς μετά από αυτό αποφεύγω τα ρούχα του.

Εγω παντως παιδια μου εχω βρει το πρατηριο μιας βιοτεχνιας εδω στην περιοχη μου και περνω φανελακια ολοσωμα με 3 ευρω που η ποιοτητα τους ειναι αποψη.. (αναγραφουν τιμη πανω 6-7 ευρω γιατι τοσο πωλουνται σε αλλα μαγαζια). Απλα τα σχεδια που φερνει ειναι τα περσινα... μου το ειπε η κοπελα που δουλευει εκει και τι να σας πω.. καταστεναχωρηθηκα που το παιδι μου θα φοραει φανελακι περσινο σχεδιο.. :P

Εγω παντως εχω σωθει με αυτους.. Παιρνω στην ιδια τιμη τα διπλα πραγματα..

Επισης εχει φανελακια απλα με 1.50 ευρω επισης φανταστικα μαι σε σχεδια και σε ποιοτητα..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Διαφημίσεις

• 1 year later...

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ! ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΑΓΟΡΑΡΟ 3,5 ΜΗΝΩΝ!!!! ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΤΑΒΟΛΕΥΤΕΙ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ Η&Μ !ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟ ΖΑΡΑ Κ ΠΟΛΥ ΜΟΡΤΙΚΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ! Η ΚΑΥΜΕΝΗ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΠΗΓΕ Κ ΤΟΥ ΨΩΝΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟ PRENATAL ΓΙΑ 6-9 ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ! ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 3,5 ΙΣΑ ΙΣΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ 6-9? ΕΙΝΑΙ 65 ΠΟΝΤΟΥΣ Κ 7 ΚΙΛΑ! Ή ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΟ ΜΩΡΟ Ή ΚΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΡΑΒΑ ΣΤΟ PRENATAL! ΠΑΝΤΩΣ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΒΟΛΙΚΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΜΠΛΟΥΖΑ ΠΑΡΑ ΦΟΡΜΑΚΙ1 ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΟ ΚΟΥΜΠΑΚΙ ΚΟΥΜΠΑΚΙ Κ ΝΑ ΚΟΥΤΟΥΛΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΥΣΤΑ????