Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΔΕΙΑΣ- ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσια και αγορια...

το δικο μου θέμα είναι λίγο περίπλοκο:?Η σύμβαση μου στο Δήμο ξεκίνησε 1/3/2010(28/2/2010 έμαθα για την εγκυμοσύνη μου) και ληγει στις 31/7/2010.Αφού έκανα μετακόμηση και ξεκίνησα τη δουλεια μου 2 εβδομαδες μετα ξεκιναν οι ναυτιες και οι εμετοί.Επισκέπτομαι τη γιατρό μου και διαπιστώνει πως τα μωράκια στην κοιλίτσα μου είναι 2 :P:-D:roll: Μετά το πρώτο σοκ, τα κλάματα και όλα τα σχετικά μου λέει πως το ένα μωράκι είναι αρκετά χαμηλά και θα πρέπει να το προσέξουμε:confused: Οπότε παίρνουμε άδεια απο τη δουλειά γιατί πρέπει να μείνουμε σπίτι καθώς απαγορεύονται τα ταξίδια(το σπίτι μου είναι Θεσσαλονικη και η δουλεια Λαμία(Αταλάντη)!!)Αφου ενημέρωσα τη διευθύντρια για την κατάσταση μου άρχισαν τα τηλέφωνα και οι απειλές απο Προέδρους Δημάρχους και όλο το συνάφι, με αποτέλεσμα να επιδεινώσουν την κατάσταση μου.Σας έχω κουράσει όποτε για να καταλήξω σας λέω πως μετά απο μεγάλη ταλαιπωρία υπέγραψαν τις άδειες απο το ΙΚΑ και πληρώνομαι τώρα απο εκεί.Οι ερωτήσεις μου είναι πόσα ένσημα θα πρέπει να μου κολλήσουν(πριν τη σύμβαση στη Λαμία έιχα 30 ενσημα το 2010, 129 το 2009 και 6 μήνες ταμείο ανεργίας το 2009) και αν δικαιούμαι καποιο ποσό απο το επιδομα αδείας τώρα που τελειώνει η σύμβαση:confused:

lMz8p3.png[

Διαφημίσεις