Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

POCOYO μας εχει ξετρελανει

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

εμεις τον ποκογιο τον εχουμε "ερωτα" εδω και κανα χρονο!!!ειναι τελειο παιδικο απλο οτι πρεπει για τα παιδακια...εμενα μου φεραν αρκετα επεισοδια στα ελληνικα αμα μ πορεσω να τα ανεβασω θα σας πω...:D

1kOup2.pngTxJmp3.png

κι εμας μας ξετρελαινει...ερχεται η δικια μου και μου λεει οταν με βλεπει στο πισι :"να δουμε κοπογιο????"( ετσι τον λεει!!!!)

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

εμεις τον ποκογιο τον εχουμε "ερωτα" εδω και κανα χρονο!!!ειναι τελειο παιδικο απλο οτι πρεπει για τα παιδακια...εμενα μου φεραν αρκετα επεισοδια στα ελληνικα αμα μ πορεσω να τα ανεβασω θα σας πω...:D

κελε που να βρω σε ελληνικα ο μικρος εχει γελαει πολυ

πουλανε καπου πειτε μου και εμενα

καλο για νικ νειμ εισαι και ποκογιο αληθεια κοριτσακι;

Διαφημίσεις

στα ελληνικα το διαφημιζανε πριν κανενα χρονο στην τιβι αλλα καπου δεν ειχε ζητηση και τελικα δεν το πουλησανε αν βρειτε καπου πειτε μου εχει καλα αποσπασματα και στο youtube

Εγώ πρόκειται να παραγγείλω ένα dvd από το amazon. Μάλλον θα είναι μόνο στα αγγλικά, αλλά δεν πέιράζει, θεωρώ ότι το συγκεκριμένο καρτούν λειτουργεί καλά και χωρίς λόγια.

κοριτσια το ντιβιντι μου το φερανε δωρο και ειναι "σπασμενο" αλλα ειναι στα ελληνικα μολις μιλισω μρ τη κοπελα που μου το εφερε 8α σας πω νεοτερα εκτος αν ξερετε που μπορω να το ανεβασω για να σας το δωσω

δοκιμασα χθες με rapidshare αλλα ειναι 400μβ και δε τα καταφερα γιατι ειναι κανα 5 επεισοδια μαζεμενα......

1kOup2.pngTxJmp3.png

Διαφημίσεις

να ρωτησω κατι ασχετο; σας πειραζει να ειναι στα αγγλικα; γιατι εχει πολυ μικρες βασικες λεξεις το καρτουν και μπορει να δειτε το παιδι να μαθαινει αγγλικα χωρις πολυ προσπαθεια....

• 3 weeks later...

κι εμεις στις φαν κοριτσια με τρελλα.... θυμαμαι ομως που το εβλεπα πριν κανα 2-3 χρονια στη ελληνικη τβ, ειμαι σιγουρη, αλλα δε θυμαμαι καναλι η νετ η αλτερ, πολυ πρωι, μου ειχε αρεσει αλλα δεν ειμουν μανουλα τοτε και δεν ειχα δωσει σημασια..

the hand that rocks the cradle, is the hand that rules the world..

πριγκιπακος και νεραϊδουλα ..

ηταν αλτερ...........γιατι θυμαμαι προσπαθουσα τοτε να βρω να αγορασω το dvd που διαφημιζε και δεν μπορουσα να το βρω εδω οποτε ηταν η αναφορα μου "μα το διαφημιζει το αλτερ.....πως δεν το ξερετε;" τεσπα ποτε δεν το βρηκα και επαιρνα απο αγγλια

Διαφημίσεις

ηταν αλτερ...........γιατι θυμαμαι προσπαθουσα τοτε να βρω να αγορασω το dvd που διαφημιζε και δεν μπορουσα να το βρω εδω οποτε ηταν η αναφορα μου "μα το διαφημιζει το αλτερ.....πως δεν το ξερετε;" τεσπα ποτε δεν το βρηκα και επαιρνα απο αγγλια

αρα αφου το εψαξες οταν ηταν επικαιρο δεν υπαρχει πειρπτωση να ειναι στα καταστηματα

κριμα o pocoyo μας βλεπω να μαθαινουμε ισπανικα και αγγλικα

Καλά είναι τέλειο???? Πρώτη φορά τον βλέπω και μου άρεσε πάρα πολύ!!! Που θα μπορούσα να βρω το DVD??? Ο μικρός μου (22 μηνών) γενικά δε βλέπει τηλεόραση, μόνο κατι τραγουδάκια τύπου ζουζούνια, mazou κτλ. Λεω να του το πάρω για αλλαγή. Θα του αρέσει!

To παραλάβαμε το dvd από το amazon. Eίναι μόνο στα αγγλικά, αλλά δεν μας πειράζει καθόλου! Ίσα ίσα, μπορεί να αρχίσει να πιάνει και κανένα hello!

A, κι εμένα ξέρει την Ελυ και τον Πάτο:-D

εμις το βλεπουμε απο το utube. εχει στα ισπανικα, αγγλικα και ιταλικα.. ο δικος μου σημερα ελεγε ciao και una radio και καμαρωνε..

υ.γ. χαμομηλακι συγγνωμη για το off topic ,αλλα μηπως εχετε βρει και little people στα ελληνικα? ειναι η μεγαλη μας αγαπη και στο utube τα βλεπουμε μονο σε πορτογαλικα και φιλανδικα(αν δε κανω λαθος). ειπαμε μη παραμορφωθουμε και με τοσες ξενες γλωσσες. και παλι συγγνωμη.

the hand that rocks the cradle, is the hand that rules the world..

πριγκιπακος και νεραϊδουλα ..

Για δείτε και τον pingu (

).

Τέλειος! Αυτός πάλι δεν έχει γλώσσα, μιλάει ακαταλαβίστικα. Η μικρή τον λατρεύει, και επειδή βαρέθηκα να κάθομαι μπροστά στο youtube με αυτήν αγκαλιά, της παρήγγειλα κι αυτό το dvd (amazon πάλι). Το περιμένουμε εντός των ημερών!

Σόρρυ για το οφφ.

Χίλιες φορές pocoyo και pingu και brainy baby παρά κάτι άλλα που έχει πάρει το μάτι μου κατά καιρούς.

Πωπω με τρελάνατε τώρα! Βλέπουμε pocoyo στο youtube εδώ και κανα χρόνο και οι δικοί μου με κοροιδεύουν! Το βλέπουμε στα ισπανικά, καθότι τα μιλάω κιόλας και είμαστε ξετρελαμένοι κυριολεκτικά! Οποια κοπέλα μπορεί να βοηθήσει να τα βρούμε στα ελληνικά, θα της είμαι αιωνίως ευγνώμων!

τον pingu τον εβλεπα ενα διαστημα κ ειχα τρελαθει...

μ αρεσει πολυ!

τον pocoyo δεν τον ηξερα αλλα ειναι φοβερος!!!

αντε να μεγαλωσει να καταλαβαινει να του παρω κι εγω...:P;):D

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

ασχετο αλλα ξερετε τι σκεφτηκα; αν στελναμε ενα μειλ στο αλτερ; αν δουν οτι εχει περαση ισως να το ξαναβαλουν στην τηλεοραση.....;;;;;;;;;;;;;;;