Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Σε ποια ηλικία αλλάζουν θέση στον ύπνο;

Recommended Posts

Γεια σας. Η κορούλα μου είναι 6.5 μηνών και κοιμάται πάντα ανάσκελα με το κεφάλι σε πλάγια θέση. Τώρα τελευταία έχω παρατηρήσει ότι πολλές φορές ενώ ξυπνάει με γκρίνια μόλις της αλλάζω θέση και την βάζω πλάγια, ηρεμεί και ξανακοιμάται. Πιθανόν να πιάνεται. Πότε θα μπορεί να το κάνει αυτό μόνη της; Δεν θα έπρεπε να μπορεί να κάνει κάποιες τέτοιου είδους κινήσεις; Και αν όχι από τώρα, σε ποια ηλικία το καταφέρνουν αυτό τα μωράκια; Να σημειώσω ότι κινητικά είναι μια χαρά, σχεδόν κάθεται και έχει αρχίσει να στηρίζεται στα ποδαράκια της (εννοείται πώς την κρατάω από τις μασχαλίτσες της).

aYVcp2.png

Διαφημίσεις

Ο μπέμπης μου που θα κλείσει τον έκτο στις 8/7 το κάνει αυτό εδώ και 1 μήνα περίπου. Και εγώ απο τότε που γεννήθηκε τον έβαζα ανάσκελα αλλά τώρα πλέον κοιμάται μόνο μπρούμυτα.

Γεια σου Νατασουλα,

εχουν την ιδια ηλικια τα παιδια μας,εμενα η μικρη μου εχει περιπου 1 μηνα που αλλαζει θεση στον υπνο της.Σε αντιθεση ομως με την δικια σου,δεν μπορει να καθησει μονη της,μονο οταν την εχω αγκαλια.Οταν ειναι ξυπνια γυρναει απο ανασκελα μπρουμητα?

Ο υιός μου:20/03/08 H κόρη μου:17/12/09

Μωράκι μου σε περιμένουμε...25/09/2012

γεια σου νατασα.

μην ανυσηχεισ. και η δικια μου εκει περιπου στον 6 αρχισε να κοιμαται στο πλαι και γυρω 7 με 8 αρχισε να κοιμαται και μπρουμητα.τωρα παει πανω κατω την κουνια για να κοιμηθει. καθε παιδακι εχει το δικο του ρυθμο!

PQ4ip3.png

KpVyp3.png

Γεια σου Νατασουλα,

εχουν την ιδια ηλικια τα παιδια μας,εμενα η μικρη μου εχει περιπου 1 μηνα που αλλαζει θεση στον υπνο της.Σε αντιθεση ομως με την δικια σου,δεν μπορει να καθησει μονη της,μονο οταν την εχω αγκαλια.Οταν ειναι ξυπνια γυρναει απο ανασκελα μπρουμητα?

Καλημέρα. Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Poukis ναι όταν είναι ξύπνια γυρνάει από ανάσκελα μπρούμυτα και το αντίθετο πολλές φορές. Τι να πώ, μπορεί τελικά το κάθε παιδάκι να θέλει τον δικό του χρόνο. Πιθανόν να της αρέσει και ο ύπνος ανάσκελα γιατί από νεογέννητο που την έβαζα για ύπνο στο πλάι με το σφηνάκι δυσανασχετούσε και μόνο όταν την έβαζα ανάσκελα ηρεμούσε και κοιμόταν!!!!!!!!! Απλά κάποια στιγμή πιάνεται και μου κάνει εντύπωση που δεν γυρνάει!!!!!!!!

aYVcp2.png

Διαφημίσεις