Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ερώτηση για κούνια FS

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους/ες.

Έχω την κούνια γνωστής εταιρίας που λειτουργεί με μπαταρίες και νανουρίζει το μωρό.

Θα ήθελα να ρωτήσω πόσο συχνά βάζετε το μικρό σας.

Εγώ την βάζω αρκετές φορές κατά την διάρκεια τις ημέρας και συχνά αποκοιμιέται.

μέσα στο manual δεν γράφει αν κάνει ή όχι.

Θα ήθελα να ακούσω τι γνώμη σας πως την χρησιμοποιείται εσείς ή αν σας έχει πει κάτι αρνητικό ο γιατρός σας για την χρήση.

Ευχαριστώ

qbd8p2.png

Διαφημίσεις

Αν εννοείς την μπλε με τα ψαράκια την έχω και γω και τη βάζω μέσα στη μέρα για να κάνω καμιά δουλειά, συγκεκριμένα η παιδίατρος μου είπε να την πάρω γιατί δεν κοιμόταν εύκολα για να νανουρίζεται και είχε μάθει και πολύ αγκαλιά. Τώρα έστρωσε όμως και τη έχουμε για ψυχαγωγία, τη βγάζουμε και στη βεράντα. Α, την έχω πάντα στην 1η σκάλα(=ένταση)

0eqUp2.png

iro σε ευχαριστώ για την απαντηση σου.

απλα δεν ξερω τι με εχει πιασει και κολλησα μηπως και πειραζει το σωμα του παιδιου αν πολυ χρησιμοποιειται!

qbd8p2.png

κανενας δεν εχει παροιμοια κουνια!!

Ο μπεμπουλης μου απο 2 μηνων μεχρι 6 μηνων ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ εκει μεσα. Τη λατρευε την κουνια αυτη.. Δυστυχως δεν τον χωραει πια..

Δεν επαθε τιποτα το κορμακι του. Δηλαδη αν ειναι ολη μερα μεσα σε ενα ρηλαξ δεν ειναι το ιδιο?

Απλως δεν τον ειχα συνεχεια να κουνιεται, συνηθως χαζευε τα ψαρακια που γυρνουσαν...

Μας εσωσε αυτη η κουνια εμας. Την προτεινω ανεπιφυλακτα σε μελλοντικους γονεις..

Διαφημίσεις