Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Καταγγελια για ρηλαξ πολυ γνωστης εταιριας

Recommended Posts

Καλημερα σε όλους τους γονείς του φόρουμ. Εχω ενα μικρο κοριτσακι στο οποιο αγορασα ενα ρηλαξ πασιγνωστης εταιριας το οποιο ομολογουμενως της αρεσε πολύ.

Την τελευταια φορα που την εβαλα αρχισε ως συνηθως να χτυπαει με χαρα τα ποδαρακια της, και ξαφνικα βλεπω στο ρηλαξ, στη μια γωνια κοντα στο ποδαρακι της, αιμα. Παγωσα, μου κοπηκε η ανασα. Συνειδητοποιησα οτι, λογω ζεστης, επειδη ειχε γυμνα ποδαρακια, αυτα χτυπουσαν στην ακρη του ρηλαξ που ειναι απο σκληρο πλαστικο και την τραυματισαν. Επικοινωνησα με την εταιρια και μου ειπαν να στειλω το ρηλαξ για να το μελετησουν στα εργαστηρια τους, και οτι εκφραζουν τη συμπαθειά τους για το ατυχες γεγονος!!! :evil:

Δεν ξερω τι να κανω. Να το στειλω; Φοβαμαι οτι θα το εξαφανισουν υποβαθμιζοντας το γεγονος. Να τους κανω καταγγελια σε καποιον φορεα;

Τι θα κανατε στη θεση μου;

Διαφημίσεις

Καλημέρα!Επειδή σκέφτομαι να αγοράσω και εγώ ρηλάξ,μπορείς να μου πεις ποιο είναι για να το αποφύγω?Ελπίζω να μη χτυπησε πολυ η μικρη σου.:(Ευχαριστω!

ouQHp3.png

w1tfp3.png

και εγω πηρα ενα που της αρεσει και χτυπησα το δικο μου ποδι περνωντας και ειδα οτι ειχα ενα βαθυ κοψιμο λες να ειναι το ιδιο ?

Παρομοίως την εβδομάδα αυτή μας συνέβει κάτι αντίστοιχο με ρηλάξ γνωστής και εμπορικότατης εταιρίας με χαρακιές στο μπρατσάκι της κόρης μου 4,5 μηνών. Καθώς χτυπούσε τα χέρια της έβρισκε στο πλαινό πλαστικό

που ήταν αρκετά κοφτερό.

Διαφημίσεις

Καλημερα σε όλους τους γονείς του φόρουμ. Εχω ενα μικρο κοριτσακι στο οποιο αγορασα ενα ρηλαξ πασιγνωστης εταιριας το οποιο ομολογουμενως της αρεσε πολύ.

Την τελευταια φορα που την εβαλα αρχισε ως συνηθως να χτυπαει με χαρα τα ποδαρακια της, και ξαφνικα βλεπω στο ρηλαξ, στη μια γωνια κοντα στο ποδαρακι της, αιμα. Παγωσα, μου κοπηκε η ανασα. Συνειδητοποιησα οτι, λογω ζεστης, επειδη ειχε γυμνα ποδαρακια, αυτα χτυπουσαν στην ακρη του ρηλαξ που ειναι απο σκληρο πλαστικο και την τραυματισαν. Επικοινωνησα με την εταιρια και μου ειπαν να στειλω το ρηλαξ για να το μελετησουν στα εργαστηρια τους, και οτι εκφραζουν τη συμπαθειά τους για το ατυχες γεγονος!!! :evil:

Δεν ξερω τι να κανω. Να το στειλω; Φοβαμαι οτι θα το εξαφανισουν υποβαθμιζοντας το γεγονος. Να τους κανω καταγγελια σε καποιον φορεα;

Τι θα κανατε στη θεση μου;

στειλτο εχουμε κιαλλα να τους στειλουμε αν ειναι το ιδιο βγαινει μονο σε ενα χρωμα?

και σε μενα πμ...

* Τα πιο γλυκά χαμόγελα,που υπάρχουν στη ζωή μας,μας δίνουνε απλόχερα,οι άγγελοι οι δικοί μας,Κι αυτοί είναι τα μικρά παιδιά,που ζουν ανάμεσά μας,και μας διδάσκουν πως σωστά...να λειτουργεί ...η καρδιά μας...Κάθε πρωϊ στα μάτια τους,βλέπουμε άλλιως το κόσμο...με άνθη και ροδόσταμο..μέλι ,μέντα και δυόσμο...

Ψαχνω τα δικα μου, δεν βρηκα κανενα πλαστικο σημειο..

Σε ποιο μερος ειναι? Τι εξυπηρετει αυτο το πλαστικο σημειο?

Ειναι στο κατω μερος και εχει τα κουμπια της μουσικης και της δονησης.

Διαφημίσεις

στειλε σε παρακαλω και σε μενα πμ μιας και τωρα ειμαι στη φαση που ψαχνω για να παρω και να ξερω τι να αποφυγω!!! ελπιζω να ειναι οκ και το παιδακι σου!!

1d6gp3.png

Καλημερα και απο εμενα! Επειδη υπαρχει οντως τετοιο προβλημα, καλα εκανες και ενημερωσες την εταιρια, αλλα αυτοι δεν προκειοτε να κανουν ανακλιση του προιοντος (το πολυ-πολυ να σου επιστρεψουν το κοστος του ριλαξ+ισως καποιο παιχνιδακι) Το καλυτερο για μενα θα ηταν να ενημερωσεις τηλεφωνικα πρωτα και μετα με ενα e-mail το ινστιτουτο καταναλωτων, ωστε να ερευνηθει αν οντως υπαρχει θεμα. Και καλο θα ηταν οσες μανουλες διαπιστωσαν το ιδιο, να κανουν το ιδιο! Δεν πειραζει να ενημερωσεις την εταιρια οτι θα το κανεις αυτο, και μην κρυψεις την δυσαρεσκεια σου! Σκεψου οτι καποιες μανουλες πριν απο εσενα δεν το εκαναν και το προιον κυκλοφορει ακομα και το αγοραζουν (ισως να μην το ειχες αγορασει και εσυ)!

7ytop2.png

καλε γραψε πια μαρκα ειναι..

να ξερουν οι μανουλες δεν εναι κακο..

κακο ειναι αυτο που παθατε..

αν και απο τα συμφραζόμενα καταλαβαίνω οτι ειναι fisher prise

2 πράγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη ηλιθιότητα·Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος...

Albert Einstein

Διαφημίσεις

σε εμένα ήταν το πλαινό μέρος που μπαίνει και βγαίνει η μπάρα με τα παιχνιδάκια και συνέβει τώρα που δεν την έχω απάνω και είναι κενή η υποδοχή.

εκφραζουν τη συμπαθειά τους για το ατυχες γεγονος!!! :evil:

Να στείλεις καταγγελία στο Ινστιτουτο Καταναλωτων και να απαιτήσεις επιστροφη χρημάτων. Έχουν κακομάθει σε αυτη την χώρα...Ακου εκει "συμπάθεια για το γεγονός" :evil:

αχ εχω ενα της fisher price λαχανι που κουνιεται και εχει μουσικη...το ψαχνω παντου αλλα με τρομοκρατησατε τωρα...δεν βλεπω κατι ..

λες ενα relax πρασινο με μπλε πουα,με λιονταρακι πορτοκαλι,δυο ζωακια κρεμασμενα το ενα ιπποποταμακι και το αλλο μαιμουδακι και δονηση?αν ναι τοτε εχουμε το ιδιο..εμας δεν επαθε τιποτα με τη ζεστη και στο πλαστικο ουτε καν ακουμπαει η μπεμπα..εγω το μονο που φοβαμαι σ αυτο ειναι το μεταλικο στο πανω μερος μην τη χτυπησω καμια φορα ετσι οπως την αφηνω..Παντως το αλλο(της chicco) που εχω, σε θεμα κατασκευης ειναι πολυ καλυτερο..

λες ενα relax πρασινο με μπλε πουα,με λιονταρακι πορτοκαλι,δυο ζωακια κρεμασμενα το ενα ιπποποταμακι και το αλλο μαιμουδακι και δονηση?αν ναι τοτε εχουμε το ιδιο..εμας δεν επαθε τιποτα με τη ζεστη και στο πλαστικο ουτε καν ακουμπαει η μπεμπα..εγω το μονο που φοβαμαι σ αυτο ειναι το μεταλικο στο πανω μερος μην τη χτυπησω καμια φορα ετσι οπως την αφηνω..Παντως το αλλο(της chicco) που εχω, σε θεμα κατασκευης ειναι πολυ καλυτερο..

καλε εγω εχω ενα ρηλαξ πολυ καλης εταιρειας οσον αφορα τα παιχνιδια. το απλο χωρις μουσικη και δονηση μεγαλωσα 2 παιδια. γινεται κουνιστη καρεκλα το εχει τωρα η μεγαλη μου κορη 3.5 ετων εχει ομως αυτο το κλασικο ζωνακι που εχουν πολλα καρεκλακια καροτσια και μια μερα ακουω μολις κουμπωνω τον μπεμπη να ουρλιαζει του ειχα τσιμπησει λιγο δερματακι το καημενο ειμαι σιγουρη οτι πονεσε γιατι το επαθα και η ιδια με το καλοκαιρινο καροτσι γνωστης εταιρειας τσιμπησα το χερι οπως το εκλεινα ομως εδω να παινεψω το πρωτο μας καροτσι το peg perego εχει την τελειοτερη ζωνη απο καροτσι μετακινουμενη και φοβερο κλιπς

Καλό θα ήταν να το στείλεις γιατί έτσι αποσύρονται πολλά εμπορέυματα απο την αγορά.Συγχρόνως να έκανες και μία καταγγελία. Άσχετο - Σχετικό: Είχα πάρει ένα παιχνίδι από Fisher Price(αυτά που κρεμάνε πάνω από την κούνια) και μετά από 5 μήνες κόλλαγε η μουσική. Τους το έστειλα και αμέσως μου στείλανε καινούριο. Απλά στην θέση σου θα απαιτούσα τα χρήματα πίσω και να αγοράσεις άλλο. Μην το αφήσεις έτσι, υποχρέωση τους είναι.