Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Τι χρειάζομαι για βάπτιση!

SadAngels

Recommended Posts

Κοριτσια καλημέρα> Έχει αρχίσει και με πιανει πανικος! Βαφτίζουμε τον μπουλούκο μας στις 4 Σεπτέμβρη και ακόμα δεν ξέρω καλά καλά τι πρέπει να πάρουμε.!Έχω αρχίσει και κάνω σπασμοδικές κινήσεις και βλέπω να έρχετει ο Αυγουστος να κλείνουν τα μαγαζιά κι εγώ να ψάχνομαι!:oops: Εκτός από μπομπονίρες, προσκλήσεις, τα δώρα των κουμπάρων και το τραπέζι για τι άλλο πρέπει να κανονίσω?:confused::confused: Βοηθείστε με.:oops:

Στις 26/2/2010 ηρθε στην ζωη ο γιοκας μου! Στις 11/4/2011 ηρθε και η κορουλα μου!

Διαφημίσεις

καλε μην σκας μια χαρα θα τα προλαβεις ολα:D...σεπτεμβριο ειναι η βαπτιση ακομα εχεις δυο μηνες!!! ολα θα τα παρεις τρεις το πολυ εβδομαδες μπροστα!!

τα γλυκα λιγες μερες πριν θα πας να κλεισεις θελει μονο λιγο ψαξιμο... εκτος απ΄ολα αυτα που ανεφερες πιο πανω τιποτα το σημαντικο δεν υπαρχει αυτα ειναι τα σημαντικα, αν θελεις να κανεις στολισμο(εκκλησια-τραπεζι) μιλα με τους κουμπαρους ρωτα αν θα κανουν αν οχι, κανε μονη σου... το μονο που μενει να κανεις ειναι να βρεις ρουχα για σενα και την οικογενεια σου... αυτα ειναι τα πιο σημαντικα και μην αγχωνεσαι εχεις χρονο ακομα... με το καλο η βαπτιση και ολα να πανε καλα...:P

Ευχαριστώ για το κουράγιο! :D:D Φοβάμαι επειδή μεσολαβή Αυγουστος κλείνουν τα μαγαζιά και επειδή τα οικονομικά περνάνε κρίση πρέπει να το ψάξω το θέμα:roll:

Στις 26/2/2010 ηρθε στην ζωη ο γιοκας μου! Στις 11/4/2011 ηρθε και η κορουλα μου!

πρωτα απ'ολα μην αγχωνεσαι.κι εγω την ιδια μερα βαφτιζω την μικρη μου και δεν εχω κλεισει τιποτα,ουτε εχω ψαξει,παρα μονο για μπομπο.

κανε μια λιστα με το τι χρειαζεσαι κι αρχισε το ψαξιμο.θα σου παραθεσω την δικια μου λιστα.

μπομπονιερες

προσκλησεις

φωτογραφος-βιντεο

δωρο νονων

γλυκα

στολισμος εκκλησιας-δεξιωσης

ρουχα δικα μας και της μικρης

χτενισμα-μακιγιαζ

κι αυτα που θα κανει η νονα/νονος

βαφτιστικα

μαρτυρικια

σταυρος

στολισμος κολυμπηθρας

αυτα!καλες ετοιμασιες και με το καλο να βαφτισουμε τα παιδακια μας!

Διαφημίσεις

και εγω 5 σεπτεμβρη ολες μαζι και ναι εχεις δικιο τα περισσοτερα που ρωτησα μου ειπαν κλειστα τον αυγουστο ενα μηνα εχουμε αλλα φτανει .αυτα που σου ειπαν τα κοριτσια αν θες πας με την νονα να διλεξεις σταυρο και βαφτιστικα να σου αρεσουν και εσενα!

Δε θέλω να σε αγχώσω (ειλικρινά!) αλλά ξεκίνα από τώρα τις αγορές για μπομπο προσκλήσεις κτλ γιατί τον Αύγουστο όντως είναι όλα κλειστά. Κάνε την παραγγελία σου τώρα ώστε να μπορούν να σε εξυπηρετήσουν. Θα διαφωνήσω με την Ελένα, ρούχα για εσάς και το μωρό μπορείς κάλλιστα να αγοράσεις και τον Αύγουστο, αυτό μη σε αγχώνει.

πρωτα απ'ολα μην αγχωνεσαι.κι εγω την ιδια μερα βαφτιζω την μικρη μου και δεν εχω κλεισει τιποτα,ουτε εχω ψαξει,παρα μονο για μπομπο.

κανε μια λιστα με το τι χρειαζεσαι κι αρχισε το ψαξιμο.θα σου παραθεσω την δικια μου λιστα.

μπομπονιερες

προσκλησεις

φωτογραφος-βιντεο

δωρο νονων

γλυκα

στολισμος εκκλησιας-δεξιωσης

ρουχα δικα μας και της μικρης

χτενισμα-μακιγιαζ

βαφτιστικα

μαρτυρικια

σταυρος

στολισμος κολυμπηθρας

ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙΣ ΜΕΝΟΥ, ΣΤΟΛΙΣΜΟ, ΑΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Ο ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ Κ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ Κ ΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΣΟΥ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΓΛΥΚΑΚΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ..Α!!! ΚΑΙ ΤΙ ΧΑΡΤΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΗ..ΝΟΜΙΖΩ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΙΔΑΙΤΕΡΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ...

Διαφημίσεις

Στο Περιστέρι θα τον βαφτίσετε???Και εμείς εδώ μένουμε και στο γιό μου όλα από Περιστέρι τα κλείσαμε.Αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες στείλε μου π.μ.Πάντως μην αγχώνεσαι έχεις καιρό.Φιλάκια

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ:P:p.Να μας ζήσουν και να τα χαιρόμαστε τα κουτσουνάκια μας! :lol::lol::lol::lol:Έκλεισα μπομπονιέρες.Σε 3 ημέρες θα έχω τα προσκλητήρια στα χέρια. Σήμερα το πρωι τα διάλεξα και περιμένουν να τους στείλω το απόγευμα το ποιηματάκι που θα γράψουν. Ρουχα καλύτερα κοντά στην βάφτηση μην πάθουμε καμιά λαχτάρα και δεν μας κάνουν ή μας πέφτουν.!:oops: Ο μπόμπος είναι ο π.χ. αρκουδάκος έξω από την εκκλησία?

Κορίτσια παρόλο το άγχος και την αγωνία και μόνο που κοιτάζω το κουτσουνάκι μας τα ξεχνάω όλα! :D:D:D:D:D:D:D!!!

βαφτιστικα

μαρτυρικια

σταυρος

στολισμος κολυμπηθρας

Με το καλο η βαφτιση!Να χαιρεστε τα μωρακια σας!!

Μμμ..εισαι σιγουρη οτι ο στολισμος κολυμπηθρας ειναι εξοδο του νονου??

Διαφημίσεις

Κοριτσάρες και άλλο θέμα. Τα βαπτιστικά που βρίσκουμε με την νονά του είναι για γίγαντες!!!!! Θα τα φορέσει μετά από 2 Χρόνια.! Για να καταλάβετε το κουτσού μας έχει ύψος 70 πόντους και από μέση έως πόδι 30 πόντους. Που θα βρούμε βαπτιστικά για μικρό μέγεθος? Σας ευχαριστώ πολύ όλλλλλλλες για την βοήθεια!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Κοριτσάρες και άλλο θέμα. Τα βαπτιστικά που βρίσκουμε με την νονά του είναι για γίγαντες!!!!! Θα τα φορέσει μετά από 2 Χρόνια.! Για να καταλάβετε το κουτσού μας έχει ύψος 70 πόντους και από μέση έως πόδι 30 πόντους. Που θα βρούμε βαπτιστικά για μικρό μέγεθος? Σας ευχαριστώ πολύ όλλλλλλλες για την βοήθεια!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Συνήθως τα βαφτιστικά είναι για παιδιά από 18- 24 μηνών.Πιστεύω όμως ότι αν τους πείς να είναι πιο μικρά θα σου κάνουν ειδική παραγγελία.Αν και γνώμη μου είναι να του είναι και λίγο πιο μεγάλα για να έχει την ευχέρεια να τα φορέσει και λίγο πιο μετά.Βέβαια ο ζουζουνάκος σου είναι πολύ μικρούλης ακόμα.

Μπορείς να βρεις βαφτιστικά για 9 - 12 μηνών. Εχει σίγουρα το an-agapas, από εκεί τα πήραμε και εμείς!

Το μικρό μας όταν βαφτίστηκε ήταν 9μιση μηνών και το πουκαμισάκι του ήταν τσίτα (ελαττωματικό που είπε και η νονά μας χεχεχε)

ο στολισμός της κολυμπήθρας δεν είναι υποχρέωση κανενός. Σε πολλές εκκλησίες απαγορεύεται μάλιστα. Αν κάποιος θέλει και το επιτρέπει η εκκλησία που θα γίνει η βάφτιση ας το κάνει, αλλά σίγουρα δεν είναι υποχρέωση του νονού

Που θα βρούμε βαπτιστικά για μικρό μέγεθος? Σας ευχαριστώ πολύ όλλλλλλλες για την βοήθεια!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μπορείς να πας σε μια μοδίστρα[ μοντελιστ-πατρονιστ] που να έχει ασχοληθεί πάνω στο βαπτιστικό ρούχο και να του κάνει βαπτιστικά στο μέγεθος που θες.

Έτσι έκανα εγώ! Μάλιστα μου έχει αφήσει μέσα ύφασμα αν θέλω αργότερα να το κάνω ένα μέγεθος μεγαλύτερο.

Αν σε ενδιαφέρει πες μου να σου στείλω πμ με λεπτομέρειες και φωτογραφία του δικού μας ρούχου

Μπορείς να πας σε μια μοδίστρα[ μοντελιστ-πατρονιστ] που να έχει ασχοληθεί πάνω στο βαπτιστικό ρούχο και να του κάνει βαπτιστικά στο μέγεθος που θες.

Έτσι έκανα εγώ! Μάλιστα μου έχει αφήσει μέσα ύφασμα αν θέλω αργότερα να το κάνω ένα μέγεθος μεγαλύτερο.

Αν σε ενδιαφέρει πες μου να σου στείλω πμ με λεπτομέρειες και φωτογραφία του δικού μας ρούχου

Ναι,το έκανα κι εγώ και πραγματικά ήταν η καλύτερη λύση.Μέγεθος,σχέδιο όπως ακριβώς το θέλαμε μου άφησε ύφασμα για να το φαράει μεγαλύτερη και η τιμή καλύτερη!

Κοίταξε να κλείσεις από νωρίς το χώρο που θα κάνεις το τραπέζι και αν θες τη γνώμη μου , κάλεσε τους πολύ κοντινούς .Θα σου βγει καλύτερα οικονομικά

Κάθε μέρα μαζί σου είναι γιορτή κι ομορφότερη απο ότι η χτεσινή...Κάθε μέρα μαζί σου νιώθω πως δώρο είσαι που μου στειλε ο θεός

KUeyp3.png

βαφτιστικα

μαρτυρικια

σταυρος

στολισμος κολυμπηθρας

Με το καλο η βαφτιση!Να χαιρεστε τα μωρακια σας!!

Μμμ..εισαι σιγουρη οτι ο στολισμος κολυμπηθρας ειναι εξοδο του νονου??

ο στολισμός της κολυμπήθρας δεν είναι υποχρέωση κανενός. Σε πολλές εκκλησίες απαγορεύεται μάλιστα. Αν κάποιος θέλει και το επιτρέπει η εκκλησία που θα γίνει η βάφτιση ας το κάνει, αλλά σίγουρα δεν είναι υποχρέωση του νονού

καλα βρε κοριτσια,εγω μια λιστα εβαλα με το τι θα κανω εγω στην βαφτιση του παιδιου μου,για να βοηθησω την sadangels.

εδω ο στολισμος κολυμπηθρας ειναι πακετο με τα βαπτιστικα,πολλες φορες και δωρο με τα βαπτιστικα,γι'αυτο τα εγραψα ετσι.;)

επισης εχουμε κι αλλο εθιμο, να παιρνει κι ο νονος δωρο στους γονεις.για μενα τα βασικα ειναι τα βαπτιστικα κι η λαμπαδα.τα περαιτερω ειναι στην κριση του νονου/ας,το τι θα κανει.

καλες ετοιμασιες sadangels,και μην αγχωνεσαι,ολα θα ειναι τελεια!

καλά έκανες και ανέφερες το στολισμό της κολυμπήθρας, γιατί αν το θέλουν θα πρεπει να το φροντίσουν. Όμως πρός αποφυγή παρεξηγήσεων και γκρίνιας έγραψα ότι ο νονος δεν είναι υποχρεωμένος. Μην το περιμένει κανεις και παρεξηγηθεί αν δεν γίνει

• 3 weeks later...

Είμαστε σχεδον έτοιμοι μόνο τα ρούχα μας λείπουν. Ο θείος του άντρα μου έχει ταβέρνα πολύ κοντά στην εκκλησία (με τα πόδια πάμε) έχει απλό φαγητό(κοψίδια κλπ.. θα βάλουμε και 2 αρνιά) αλλά ΣΙΓΟΥΡΑ όλα θα είναι φρέσκα.Σας εύχαριστώ πάρα πολύ όλες :lol::lol::lol: