ESTRELLA Posted July 1, 2010 Share Posted July 1, 2010 Μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα θήλαζα αποκλειστικά τον 3 μηνών μπέμπη μου. Λογω επιστροφής μου στην εργασία ξεκίνησα να του δίνω κάποια γεύματα με γάλα σε σκόνη. Ο παιδίατρος μου σύστησε το Novocal 1. Του ανέφερε οτι πολλές μανούλες αλλάζουν γάλατα γιατί τα μωρά έχουν προβλήματα δυσκοιλιότητας/διάρροιας και μου είπε οτι είναι αντίθετος στο να αλλαζουν το γάλα διότι το 95% των γάλακτων σε σκόνη που κυκλοφορούν στην αγορά είναι τα ίδια. Απλα αλλάζει η σύσταση και η συχνότητα των κενώσεων. Εχετε καποια ανάλογη εμπειρία πάνω σε αυτό??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmdad Posted July 6, 2010 Share Posted July 6, 2010 Εμας η παιδιατρος μας ειχε πει οτι πρεπει να πινει το ιδιο γαλα για τουλαχιστον μια εβδομαδα πριν φανει αν του τεριαζει ή οχι. Επισεις συνηθως δινουν διαφορους τυπους γαλακτος της ιδιας μαρκας. Πχ ο μεγαλος ξεκινησε με το Almiron και επειδη ηταν δυσκοιλοιος πηγαμε στο Almiron για τη δυσκοιλιοτητα. Απο εκει και περα ολα τα ιδια ειναι περιπου.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts