Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

ΒΕΡΑ

Recommended Posts

Θα ήθελα τη γνώμη σας στο εξής: Είχα ραντεβού με την παιδίατρο μας σήμερα για εμβόλιο. Χτες η μικρή αρρώστησε. Την πήρα τηλ στο κινητό στις 8:30-9:00 2-3 φορές και δεν το σήκωσε. Σήμερα το πρωί την ξαναπήρα κατά τις 9 2φορές και μου το έκλεισε.

Ο άντρας μου λέει να μην την ξαναπάρω και απλά να μην πάμε (έτσι κι αλλιώς νομίζω άρρωστη δε μπορεί να της κάνει το εμβόλιο). Εγώ φοβάμαι γιατί είναι στο Παίδον και πού ξέρεις ... μικρός είναι ο κόσμος .... αν πέσουμε πάνω της? Θέλω έτσι κι αλλιώς να την αλλάξω αλλά είναι δικαιολογημένο να φερθώ έτσι?

Εσείς τι θα κάνατε?

azHYp2.png

vwuep3.png

Διαφημίσεις

ειναι δικαιολογημένο να φερθει ετσι η ίδια? κ αν εσυ ειχες να της πεις κατι επείγον? δεν λεω ανθρωποι ειναι αλλα της τηλ τοσες φορες κ σε αγνοει. ο δικος μου τουλαχιστον ειναι παντα εκει. και 3 και 4 το βραδυ τον εχω παρει. και αν δεν μπορει να μιλησει στο επομενο τεταρτο μου τηλεφωνει. δεν της εχεις καμια υποχρεωση ουτε εισαι αναγκασμενη να εξηγεις μιας και δεν ειναι εκει την ωρα που την χρειαζεσαι. απλα αλλαξε παιδιατρο.

M6bap3.png

cik1p3.png

Θα ήθελα τη γνώμη σας στο εξής: Είχα ραντεβού με την παιδίατρο μας σήμερα για εμβόλιο. Χτες η μικρή αρρώστησε. Την πήρα τηλ στο κινητό στις 8:30-9:00 2-3 φορές και δεν το σήκωσε. Σήμερα το πρωί την ξαναπήρα κατά τις 9 2φορές και μου το έκλεισε.

Ο άντρας μου λέει να μην την ξαναπάρω και απλά να μην πάμε (έτσι κι αλλιώς νομίζω άρρωστη δε μπορεί να της κάνει το εμβόλιο). Εγώ φοβάμαι γιατί είναι στο Παίδον και πού ξέρεις ... μικρός είναι ο κόσμος .... αν πέσουμε πάνω της? Θέλω έτσι κι αλλιώς να την αλλάξω αλλά είναι δικαιολογημένο να φερθώ έτσι?

Εσείς τι θα κάνατε?

Bέρα γιατί να στο κλείνει; Αυτό δεν δικαιολογείται. Δείχνει να σας αποφεύγει, το γιατί μάλλον άγνωστο σε εσάς απ' ότι καταλαβαίνω..... Νομίζω πως πρέπει να την αλλάξεις, διότι αν συνεχίσει να σας φέρεται έτσι και εσείς επιμένετε, θα είναι σαν να την παρακαλάτε. Είναι η δουλειά της, αν δεν μπορεί να την κάνει σωστά να αλλάξει δουλειά.

Bέρα γιατί να στο κλείνει; Αυτό δεν δικαιολογείται. Δείχνει να σας αποφεύγει, το γιατί μάλλον άγνωστο σε εσάς απ' ότι καταλαβαίνω..... Νομίζω πως πρέπει να την αλλάξεις, διότι αν συνεχίσει να σας φέρεται έτσι και εσείς επιμένετε, θα είναι σαν να την παρακαλάτε. Είναι η δουλειά της, αν δεν μπορεί να την κάνει σωστά να αλλάξει δουλειά.

Το κακό είναι ότι δεν είμαι σίγουρη αν μου το έκλεινε ή απλά μιλούσε. Χτυπούσε μία φορά και μετά έκανε τουτ τουτ τουτ σα να μιλάει. Τι να πω ... τελικά τη βρήκα τώρα το μεσημέρι και ακύρωσα το εμβόλιο ... κι έχω μία εβδομάδα να σκεφτώ τι θα κάνω...

azHYp2.png

vwuep3.png

ειναι δικαιολογημένο να φερθει ετσι η ίδια? κ αν εσυ ειχες να της πεις κατι επείγον? δεν λεω ανθρωποι ειναι αλλα της τηλ τοσες φορες κ σε αγνοει. ο δικος μου τουλαχιστον ειναι παντα εκει. και 3 και 4 το βραδυ τον εχω παρει. και αν δεν μπορει να μιλησει στο επομενο τεταρτο μου τηλεφωνει. δεν της εχεις καμια υποχρεωση ουτε εισαι αναγκασμενη να εξηγεις μιας και δεν ειναι εκει την ωρα που την χρειαζεσαι. απλα αλλαξε παιδιατρο.

Ο δικός σου ποιος είναι και πού έχει ιατρείο γιατί πολύ τέλειος μου ακούγεται!!!!

azHYp2.png

vwuep3.png

Διαφημίσεις

Ο δικός σου ποιος είναι και πού έχει ιατρείο γιατί πολύ τέλειος μου ακούγεται!!!!

ειμαι απο Θεσσαλονίκη! δεν ξερω αν και συ το ίδιο. Αμπελοκηπους εχει ιατρειο. Γίδαρης λέγεται. ειχα εγω τον μπαμπα του παιδίατρο και τωρα ο γιος μου σ αυτον. τον εχω ξυπνησει μεσανυχτα και οχι απλα δεν ειπε τιποτα αλλα με πηρε κ πίσω μετα να δει πως ειμαστε. εγω τον παω με 1000 ο γιος μου παλι οχι...:)

M6bap3.png

cik1p3.png

ειμαι απο Θεσσαλονίκη! δεν ξερω αν και συ το ίδιο. Αμπελοκηπους εχει ιατρειο. Γίδαρης λέγεται. ειχα εγω τον μπαμπα του παιδίατρο και τωρα ο γιος μου σ αυτον. τον εχω ξυπνησει μεσανυχτα και οχι απλα δεν ειπε τιποτα αλλα με πηρε κ πίσω μετα να δει πως ειμαστε. εγω τον παω με 1000 ο γιος μου παλι οχι...:)

Κρίμα ... εγώ μένω Αθήνα!

azHYp2.png

vwuep3.png

δεν πειραζει, σιγουρα θα βρεις καποιον απο τα κοριτσια αν θελεις να αλλάξεις. παντως μετα απο κανα 2 που μας ετυχαν ειναι σημαντικο να νιωθεις ασφαλεια σ αυτο το θεμα!περαστικα σας!

M6bap3.png

cik1p3.png

Εσείς τι θα κάνατε?

Μπορείς απλά να την πάρεις κάποια στιγμή τηλέφωνο και να της πεις: "ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλα, αλλάζουμε περιοχή και θα βρούμε κάποια γιατρό κοντά μας".

Εναλλακτικά μπορείς να την αγνοήσεις εντελώς και αν την πετύχεις στο παίδων να κάνεις πως δεν την ξέρεις :P:twisted:

Εγώ φοβάμαι γιατί είναι στο Παίδον και πού ξέρεις ... μικρός είναι ο κόσμος .... αν πέσουμε πάνω της? Θέλω έτσι κι αλλιώς να την αλλάξω αλλά είναι δικαιολογημένο να φερθώ έτσι?

Εσείς τι θα κάνατε?

1) Γιατί φοβάσαι μην πέσεις επάνω της ...και τι έγινε? Αν σε ρωτησει πέστης ευγενικά αλλά ευθαρσώς ότι άλλαξες γιατρό για το ακριβή λόγο που μας εξηγείς και μας.

Άντε και είχε επείγον περιστατικό και δεν απαντούσε μια, δυο..........μετά γιατί στο έκλεινε?

Για μένα είσαι απόλυτα δικαιολογημένη.

2) Θα άλλαζα όσους παδίατρους χρειαζόταν για το καλό του παιδιού μου............. και το καλό το παιδιού μου δεν θέλει γιατρό που να μην μπορώ να τον βρω.

Διαφημίσεις

Εγώ το έκανα με τον 2ο παιδίατρο. Τον πήραμε 3-4 φορές σε κινητό και σταθερό γιατί ο μικρός (βρέφος τότε) είχε πυρετό. Ούτε απάντησε, αλλά ούτε μπήκε στον κόπο να καλέσει εφόσον είδε τις αναπάντητες. "Έφαγε πόδι" κι ας ήμασταν ευχαριστημένοι κατά τα λοιπά. Ο παιδίατρος είναι για να τον βρίσκεις κυρίως στα έκτακτα και καλοί γιατροί υπάρχουν πάρα πολλοί (ειδικά στην Αθήνα). Αυτό που ξεχωρίζει κάποιον είναι να είναι σωστός και ευσυνείδητος.

[Τώρα εμείς παρακαλάμε να τον πετύχουμε στο δρόμο, για να του πούμε τον λόγο που φύγαμε. Κάποια στιγμή θα τύχει γιατί είναι μικρή η πόλη]

Ο λόγος που άλλαξα τον 1ο παιδίατρο ήταν ακριβώς αυτός (συν του ότι ήταν 20 λεπτά μακριά με το αμάξι). Σηκωθηκε και έφυγε πασχαλιάτικα και ενώ συπτωματικά του είχα τηλ. την προηγούμενη μέρα δεν μου είπε ότι θα λείψει, επίσης το κινητό του δεν έπιανε και ήταν συνέχεια κλειστό και του έστελνα μηνύματα!!! Τελικά αναγκάστηκα -χωρίς σοβαρό λόγο όπως αποδείχθηκε- να τρέχω στο Μητέρα και να υποβάλλω το μωρό σε εξετάσεις ρουτίνας γιατί δεν μπορούσα να τον βρω να μου πει μια κουβέντα να μη καθησυχάσει!! Από πέρσι που άλλαξα και πήγα σε παιδίατρο στη γειτονιά μου είναι όλα μια χαρά!! Κατ΄εμέ ειδικά ο παιδίατρος πρέπει να είναι πάντα διαθέσιμος αλλά και να είναι σε απόσταση αναπνοής, να πηγαίνεις και με τα πόδια αν γίνεται...

Όσο για την εν λόγω κυρία, αμα τη συναντήσεις "γεια σας τι κάνετε; καλά ευχαριστώ" σαν να μην τρέχει τίποτα, δεν υπάρχει λόγος να δώσεις εξηγήσεις.

Eννοείται ότι θα την αλλάξεις, δεν είναι συμπεριφορά αυτή από μέρους της. Δηλαδή αν ήταν κάτι επείγον τι θα έκανες; Δόξα το Θεό υπάρχουν ένα σωρό παιδίατροι, ας επιβιώσουν οι καλύτεροι.

Σωστές οι απόψεις σας κορίτσια ... απλά είμαι λίγο συναισθηματική ... κι όλο λέω: Μήπως είχε πολύ δουλειά η γυναίκα ...

Μήπως έτσι κάνουν (γιατί απ' ότι ακούω οι περισσότεροι δεν παίρνουν πίσω) ... και πέσω σε χειρότερο μετά ...

Έχω ανοίξει τόσα θέματα στο forum για παιδίατρο στην περιοχή μου αλλά κανείς δε μου απαντά !!! Τι να πω ...

azHYp2.png

vwuep3.png

Σωστές οι απόψεις σας κορίτσια ... απλά είμαι λίγο συναισθηματική ... κι όλο λέω: Μήπως είχε πολύ δουλειά η γυναίκα ...

Μήπως έτσι κάνουν (γιατί απ' ότι ακούω οι περισσότεροι δεν παίρνουν πίσω) ... και πέσω σε χειρότερο μετά ...

Έχω ανοίξει τόσα θέματα στο forum για παιδίατρο στην περιοχή μου αλλά κανείς δε μου απαντά !!! Τι να πω ...

Όχι δεν κάνουν έτσι οι ΣΩΣΤΟΙ παιδίατροι. Και δουλειά να είχε (που μάλλον είχε) δεν δικαιολογεί τη συμπεριφορά της η οποία δείχνει τουλάχιστον έλειψη σεβασμού και πλήρη αδιαφορία. Τί να πω; δικαιολογείται μόνο αν είναι η top καθηγήτρια Πανεπιστημίου Ελληνικού και Αμερικάνικου μαζι!

Διαφημίσεις

Δεν υπαρχει δικαιολογία για τέτοια συμπεριφορά. Αν είχε δουλειά θα μπορούσε να σε πάρει αργότερα τηλέφωνο να σε ρωτήσει τι την ήθελες. Αποκλείεται να μην έχει αναγνώριση. Έτσι κάνουν οι καλοί γιατροί.

Πάντως επειδή μας τυχαίνει και εμάς μερικές φορές να μην το σηκώνει αυτό που έχω σκεφθεί είναι ότι σε περίπτωση μεγάλης ανάγκης φεύγω κατευθείαν για νοσοκομείο και φυσικά έχω και μια δεύτερη παιδίατρο.

Το να μην το σηκώνει δεν είναι ότι καλύτερο αλλά σίγουρα το κάνουν είτε γιατί εξετάζουν είτε για κάποιο άλλο λόγο. Εγώ ξαναπάιρνω μέχρι να την πετύχω γιατί κορίτσια εγώ είμαι αυτή που έχω το πρόβλημα...δεν ξέρω ίσως επειδή είναι πολύ καλή και τόσο ευγενική και σαν γιατρός και σαν άνθρωπος δεν έχω σκεφθεί καν να την αλλάξω. Την λατρεύει και ο μικρός.

Δεν ισχύει το ίδιο όμως για τον γυναικολόγο...τον θέλω πανταχού παρόν...

ΒΕΡΑ αν είσαι ευχαριστημένη από την παιδίατρο μην την αλλάξεις. Είναι δύσκολο να εμπιστευτείς παιδίατρο. Απλά έχε και ένα δεύτερο ή όπως είπα σε μεγάλη ανάγκη κατευθείαν νοσοκομείο.

Εγώ πάλι θεωρώ ότι γυναικολόγος και παιδίατρος πρέπει να απαντούν πάντα στο τηλέφωνο ή αν δεν μπορούν να τηλεφωνούν αυτοί όταν μπορούν

Η δικιά μας παιδίατρος ποτέ δεν μου έχει κλείσει το τηλέφωνο πάντα το σηκώνει, άπειρες φορές όμως όταν δεν μπορεί (έχω και το κακό συνήθειο να παίρνω τηλέφωνο το πρωί που δουλεύει στο νοσοκομείο) μου λέει κα. ταδοπούλου είναι κάτι επείγον? γιατί τώρα εξετάζω πάρτε με σε 30 λεπτά.

Αν δηλαδή ήταν κάτι επείγον τι θα έκανες??

Συμφωνώ επίσης ότι καλό είναι να είναι κοντά στο σπίτι μας

ΒΕΡΑ αν είσαι ευχαριστημένη από την παιδίατρο μην την αλλάξεις. Είναι δύσκολο να εμπιστευτείς παιδίατρο. Απλά έχε και ένα δεύτερο ή όπως είπα σε μεγάλη ανάγκη κατευθείαν νοσοκομείο.

Είναι πολύ καλή στη δουλειά της ... δλδ έχω εμπιστοσύνη ότι αν έχει κάτι το παιδί μου θα το δει και ότι δε θα δώσει εύκολα φάρμακα. Αλλά γενικά εκτός του ότι δεν τη βρίσκεις εύκολα είναι και ειρωνική αν τη ρωτήσεις κάτι παραπάνω. Έχει δλδ υφάκι. Εγώ ίσως βέβαια γίνομαι λίγο κουραστική με τις ερωτήσεις μου αλλά κι αυτή από ειρωνία τα πάει καλά!

azHYp2.png

vwuep3.png

Εγώ πάλι θεωρώ ότι γυναικολόγος και παιδίατρος πρέπει να απαντούν πάντα στο τηλέφωνο ή αν δεν μπορούν να τηλεφωνούν αυτοί όταν μπορούν

Η δικιά μας παιδίατρος ποτέ δεν μου έχει κλείσει το τηλέφωνο πάντα το σηκώνει, άπειρες φορές όμως όταν δεν μπορεί (έχω και το κακό συνήθειο να παίρνω τηλέφωνο το πρωί που δουλεύει στο νοσοκομείο) μου λέει κα. ταδοπούλου είναι κάτι επείγον? γιατί τώρα εξετάζω πάρτε με σε 30 λεπτά.

Αν δηλαδή ήταν κάτι επείγον τι θα έκανες??

Συμφωνώ επίσης ότι καλό είναι να είναι κοντά στο σπίτι μας

Αυτό είναι το σωστό.

Και η δικιά μου πολλές φορές όταν την πετυχαίνω σε άσχημη στιγμή, ρωτάει αν είναι επείγον. Αν είναι διακόπτει για να με ακούσει. Αλλιώς μου λέει να την ξαναπάρω λίγο αργότερα. Το να σου κλείνει το τηλέφωνο στα μούτρα όμως είναι απαράδεκτο. Άλλο το να μην έχει σήμα. Να σε γειώσει όμως δεν είναι σωστό, εκτός και αν έχει εμπλακεί σε κάτι εξαιρετικά επείγον. Τότε όμως πρέπει να σου τηλεφωνήσει το συντομότερο.

εχω δυο μπουμπουκακια

Είναι πολύ καλή στη δουλειά της ... δλδ έχω εμπιστοσύνη ότι αν έχει κάτι το παιδί μου θα το δει και ότι δε θα δώσει εύκολα φάρμακα. Αλλά γενικά εκτός του ότι δεν τη βρίσκεις εύκολα είναι και ειρωνική αν τη ρωτήσεις κάτι παραπάνω. Έχει δλδ υφάκι. Εγώ ίσως βέβαια γίνομαι λίγο κουραστική με τις ερωτήσεις μου αλλά κι αυτή από ειρωνία τα πάει καλά!

Α άλλο αυτό. Αν είναι και ειρωνική και γενικά δεν σου αρέσει ο τρόπος της τότε τι να πώ. Μήπως ψάχνεις αφορμή για να βρείς κάποια άλλη; η δική μας είναι τόσο ευγενική και σου αναλύει τα πάντα. Να φανταστείς ότι εχτές που την φωνάξαμε για να δεί προληπτικά τον μικρό (πάντα την φωνάζουμε στο σπίτι) έκατσε 1 ώρα και 10 λεπτά ακριβώς παρά το γεγονός ότι ήρθε μετά το ιατρείο της στις 22.30 το βράδυ. 12 παρά έφυγε. Ευτυχώς μένει πολύ κοντά μας.

Και κάτι άλλο. Επειδή ταξιδεύει συχνά στο εξωτερικό για σεμινάρια όταν δεν την βρίσκουμε αφήνει στην γραμματέα της τηλέφωνο άλλου γιατρού να μας εξυπηρετεί αν χρειαζόμαστε κάτι. Οπότε για αυτό δεν δίνω σημασία αν δεν μπορεί να σηκώσει κάποιες φορές το κινητό της. Κατειλλημένο δεν μας το πατάει η αλήθεια είναι.

Α άλλο αυτό. Αν είναι και ειρωνική και γενικά δεν σου αρέσει ο τρόπος της τότε τι να πώ. Μήπως ψάχνεις αφορμή για να βρείς κάποια άλλη; η δική μας είναι τόσο ευγενική και σου αναλύει τα πάντα. Να φανταστείς ότι εχτές που την φωνάξαμε για να δεί προληπτικά τον μικρό (πάντα την φωνάζουμε στο σπίτι) έκατσε 1 ώρα και 10 λεπτά ακριβώς παρά το γεγονός ότι ήρθε μετά το ιατρείο της στις 22.30 το βράδυ. 12 παρά έφυγε. Ευτυχώς μένει πολύ κοντά μας.

Και κάτι άλλο. Επειδή ταξιδεύει συχνά στο εξωτερικό για σεμινάρια όταν δεν την βρίσκουμε αφήνει στην γραμματέα της τηλέφωνο άλλου γιατρού να μας εξυπηρετεί αν χρειαζόμαστε κάτι. Οπότε για αυτό δεν δίνω σημασία αν δεν μπορεί να σηκώσει κάποιες φορές το κινητό της. Κατειλλημένο δεν μας το πατάει η αλήθεια είναι.

Σε ποια περιοχή είναι η δικιά σας?

azHYp2.png

vwuep3.png

μια και λεμε για παιδιατρους ειναι ενα θεμα που θελω παρα πολυ καιρο να πω αλλα δεν ειχε ερθει η συζητηση.θα τονισω προσοχη στους παιδιατρους!λοιπον οταν γεννησα ηρθε η παιδιατρος του νοσοκομειου που εχει και ιατρειο κοντα στο σπιτι μου και μου εδωσε τα στοιχεια της αν θελω να την πηγαινω εκει την μικρη περασαμε και ενα θεμα και μας προσεξε πολυ.για τους λογους της ασφαλισης αλλαξα παιδιατρο στην πρωτη επισκεψη φαινοταν καλη αν και μου τονισε οτι το μωρο ηταν αδυνατο κ.α στις 30 μερες η μικρη κοιμηθηκε ολη νυχτα το πρωι την πηρα τηλ και της το ειπα γιατι τοτε δεν ηξερα οτι ειναι φυσιολογικο και μου ειπε καταλεξη απο το τηλ."ειναι συμπτωμα μυνιγγιτιδα να την ξυπναω με το ζορι καθε 3 ωρες και βλεπουμε"ουτε να ρθει να την δει ουτε τιποτα ηταν σαββατο και ο αντρας μου ταξιδι εκτος αθηνων τρελαθηκα οπως καταλαβαινετε την ξαναπερνω τηλ αφου ηρεμισα λιγο και με το που το σηκωνει μου λεει"μην με περνετε τηλ συνεχεια γιατι να ξερετε εχω καλεσμενους και δεν θα το σηκωνω "περνω την πρωτη και ηρθε αμεσως αφου της ειπα τι και πως.εξετασε το μωρο μου ειπε οτι αρχιζουν και κοιμουνται ποιο πολλες ωρες και οτι ειναι περδικι.απο τοτε οποτε παρω μα οποτε η γυναικα το σηκωνει και απανταει με υπομονη σε ολα.η αλλη ειχε το θρασος να με παρει μετα απο 15 μερες να μου πει να την παω για το εμβολιο.αυτο κοριτσια με πηγε πολυ πισω περασα επιλοχειο που οπως μου ειπε ο ψυχιατρος θα περναγα πολυ ελαφρια αν δεν μου πυροδωτουσε φοβιες η κυνδινολογος γιατρος.επιβαλεται λοιπον να ειναι παντα διπλα μας οι παιδιατροι!