Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

τεστ ανιχνευσης φυλου στις 7 εβδομαδες

Recommended Posts

εχει κανει καμια κοπελα τα παρακατω τεστ, το διαβασα προσφατα και σε περιοδικα και αν ναι ξερετε αν γινεται σε καποιο εξειδικευμενο εργαστηριο η σε οποιοδηποτε;

http://ygeia.tanea.gr/default.asp?pid=8&ct=13&articleID=8705&la=1

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

Διαφημίσεις

τις εξετάσεις αυτές δεν τις γνωρίζω όμως περημένω το 2ο μωράκι μου και στο κέντρο που κάνω την αυχενική μου λένε και το φύλο του παιδιού. άν θές μπορώ να σου πώ που.

:-P:-P

Κι εμένα στις 12 εβδομάδες στην αυχενική μου είπαν το φύλο οι γιατροί στον υπερηχογράφο (στο μαιευτήριο), αν και ο γιατρός μου επέμενε να μην το αποκαλύψουν τόσο νωρίς. Ειδικά όταν πρόκειται για αγοράκι είναι πιο σίγουρο.

wjhKp3.png

c5dop3.png

αληθεια φαινεται τοσο νωρις;;;εγω ειχα κοριτσακι και θυμαμαι πιο αργα μου το ειχε πει ο γιατρος

ευχαριστω

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

αληθεια φαινεται τοσο νωρις;;;εγω ειχα κοριτσακι και θυμαμαι πιο αργα μου το ειχε πει ο γιατρος

ευχαριστω

Συνήθως, το λένε με σιγουριά στη β' επιπέδου στις 22 εβδομάδες που στο δίνουν και γραπτά. Ο γιατρός το βλέπει από τον υπέρηχο του ιατρείου με μία κάποια σιγουριά από τις 17 εβδομάδες (τουλάχιστον ο δικός μας δεν μας το είπε νωρίτερα, παρόλο που είναι και τα δύο αγοράκια). Όμως στο δεύτερο παιδί έμαθα τελικά ότι φαίνεται και από τον πρώτο υπέρηχο με την αυχενική. Βέβαια όλα εξαρτώνται από τη θέση του παιδιού. Υπήρξε φίλη μου που δεν μπόρεσαν να δουν το φύλο ούτε στις 22 εβδομάδες με σιγουριά γιατί το μωρό ήταν συνέχεια ή γυρισμένο ή κουλουριασμένο). Πάντως, μετά τη σιγουριά του να είναι υγειές το μωράκι (η πρώτη μας προσευχή), είναι ενδιαφέρον να μάθεις το φύλο. Θυμάμαι ήθελα τόσο πολύ να το ξέρω από την πρώτη στιγμή. Όχι ότι με ενδιέφερε ό, τι και να ήταν, δεν είχαμε "προτίμηση", απλά ήθελα να το ξέρω.

wjhKp3.png

c5dop3.png

Διαφημίσεις

Στο εξωτερικο λεγεται pink or blue test νομιζω και γίνεται στο σπίτι με ένα ειδικό κιτ που αγοραζεις..Το κόστος είναι υψηλο. Αν θυμαμαι καλα έχει γύρω στα 200 ευρω..

Ldp5p3.png

εγω παλι δε θελω να ξερω........

θελω να ειναι η εκλπηξη της στιγμης!!!!!!!!!!!

Καλημέρα!!

Εγώ δεν το έχω ακούσει αυτό το τεστ. Τώρα από εσάς το ακούω για πρώτη φορά!!

Για να είμαι όμως ειλικρινής ούτε εγώ ούτε ο άντρας μου θέλουμε να το μάθουμε πριν τη γέννα!!!

Θέλουμε και εμείς να είναι η έκπληξη της στιγμής!! Και για εμάς αλλά και για τους υπόλοιπους!!! ;););)

Qxemp2.png

Διαφημίσεις

και εμεις θελουμε να μαθουμε την μερα τηε γεννας. πριν μεινω εγκυος αυτο λεγαμε..αλλα δεν μπορω τωρα. θα εχω αγωνια μεχρι να γεννηθει..

κρατήσου όσο μπορείς!!!! ;););)

Θα έχει πλάκα να το μάθεις στο τέλος!!!!

Qxemp2.png