Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΠΛΟΙΟ....Η΄ΣΑΛΟΝΙ (ΜΕ ΠΑΙΔΙ)

candy1234

Recommended Posts

Από Λαύριο για Λημνο είναι 10 ώρες ταξίδι. Θα ταξιδέψουμε πρωί οποτε δεν παίρνω καμπίνα. Το θέμα όμως είναι πως μου πρότειναν από το πρακτορείο να κλείσω αεροπ. θέσεις που είναι αριθμημένες και σίγουρα θα βρω να κάτσω και όχι "Σαλόνι" απλά που παίζει να μην βρω και να κάτσω κατάστρωμα. Δεν ξέρω τι συμβαίνει με τα εισητήρια. Η τιμή είναι ίδια...απλά στην αεροπ. θέση θα έχω το νούμερο μου λεει και δεν θα τη χάσω αν τυχών σηκωθώ..κατι που δεν συμβαίνει με το "σαλόνι". Το θέμα- ερώτημα- είναι το εξής: Έστω πως κλείνω σε αεροπ. θέσεις, μετά μπορούμε να πάμε να κάτσουμε στο σαλόνι ή θα δουν τα εισητηρια μας και θα μας χώσουν κατ' ευθειαν στις αεροπ. θεσεις; Ρωτάω και προβληματίζομαι διοτι...είναι λιγάκι δύσκολο ο μικρός (22 μηνών) να κάτσει στις αεροπ. θεσεις συνέχεια..θα θέλει σίγουρα στο σαλόνι....

Διαφημίσεις

καλημερα..για πιο πλοιο μιλαμε?επειδη δεν εχω συστημα τωρα για αν το δω..οι αεροπορικες αριθμημενες θεσεις ακομα και να σηκωθεις δεν σημαινει οτι θα παει ο αλλος να την παρει..την πληρωσες και ειναι δικη σου..μπορεις να αφησεις πχ το μπουφαν σου πανω η ακομα και αν δεις καποιον ευγενικα να τον σηκωσεις..δεν ειναι λαθος...διεκδικεις τα δικαιωμα τα σου..

Ναι για πλοίο μιλάω... Απλά, ξέρεις τι σκέφτομαι... Αν πάμε στις αεροπορικες θέσεις και μετά θέλουμε να κάτσουμε στο σαλόνι, μπορούμε; Επίσης, για να "πιάσουμε" και κανέναν καναπέ στο σαλόνι, αν πάμε εξ αρχής εκεί (δηλ. στο σαλόνι) θα μας πούνε τίποτα; Θα πρέπει να τσεκάρουμε τα εισητηρια πρώτα στις αεροπορικες θέσεις και μετα να μετακινηθούμε ή δεν υπάρχει πρόβλημα; Επίσης, οι αεροπορικες θεσεις είναι άνετες; Ξαπλώνει η πλάτη;

Ααα...και κάτι ακόμη...Αν είμαστε 2 ώρες πριν φύγει το πλοίο θα μπορούμε να μπούμε μέσα και να πιάσουμε θέσεις; Καλέ, τι άγχος είναι αυτό....

δεν μου ειπες για ποιο πλοιο λες..για να πιασεις κανεπε πρπει να πας νωρις..αν τελικα κατσεις σε καναοε τι σε νοιαζει αν παρουν αλλοι τις θεσεις σου?απλα αν ειναι ετσι μην πληρωσεις αριθμημενη πληρωσε απολη εφοσων δεν εχεις σκοπο να κατσεις..

Διαφημίσεις

Μιλάω για 6/8/2010 Λαύριο - Λήμνος με το "Ταξιάρχης" της Nel lines. Το θέμα είναι πως για την συγκεκριμένη ημ/νια δεν εχουν μείνει θέσεις στο "σαλόνι" αλλά μόνο αεροπορικές έχει...Η τιμή δεν έχει διαφορά..μόνο 1?.

παρε αριθμημενες...το σαλονι ειναι ενα για ολες τις θεσεις ακομα και αυτων που εχουν καμπινα...παρε τις αριθμημενες για σιγουρια και πηγαινε νωρις να πιασεις και τραπεζι..

Δεν θα έχω πρόβλημα έτσι; Οταν μπω στο πλοίο, τα εισητήρια πότε τα ελέγχουν; (σπανια ταξιδευω με πλοιο- φοβαμαι τη θαλασσα). Οταν πάμε, 2 ώρες νωρίτερα, θα μπορέσουμε κατ' ευθειαν να μπούμε στοκαράβι; Να αφήσουμε τον άντρα μου να πάει το αμάξι και εμεις μπορουμε να παμε κατ' ευθειαν στο σαλόνι να πιασουμε θέσεις; (Θεε μου, νομίζω πως κάνω γελοιες ερωτήσεις...:)

ναι ανοιγει 2 ωρες πριν το ταξιδι το πλοιο..μην ανησυχεις..αν πας νωρις θα πιασεις τραπεζι με καναπε..καθολου γελειες απλα ακολουθα τις οδηγιες μου..

Σε υπέρ ευχαριστώ...! Θα στηθώ εκεί να μπω κατ' ευθειαν στο σαλόνι και να πιασω κανέναν καναπε. Θελώ μωρε αν κουραστει ο μικρος να του στρώσω εκει κ να μπορει να ξαπλώσει λιγάκι....

Διαφημίσεις

Ευτυχώς που από πέρσι έχει απαγορευτεί το κάπνισμα στα σαλόνια των πλοίων. Γιατί μέχρι τότε δεν ήταν σαλόνια, αλλά τεκέδες. Δεν υπήρχε πιο ανθιυγεινό μέρος για ένα παιδάκι.

Οι αεροπορικές θέσεις είναι σε διάταξη είτε τριάδας είτε δυάδας. Διάλεξε τριάδα, και σηκώστε τα ενδιάμεσα χερούλια. Γίνεται ένα πολύ ωραίο κρεββάτι. Ταξίδεψα πρόσφατα έτσι (με άλλο καράβι). Ρώτα την εταιρεία αν έχει τριάδες και αν σηκώνονται τα χερούλια.

Επίσης ΔΕΝ απαγορεύεται να πας στο σαλόνι αν έχεις αεροπορικές θέσεις. Το σαλόνι είναι για όλους.

Απλά πρέπει να πάτε νωρίς, και πρώτα να πιάσετε καναπέ στο σαλόνι, γιατί όλοι τρέχουν και πιάνουν τους καναπέδες. Ομως οι αριθμημένες αεροπορικές, θα σας περιμένουν όσο και αν αργήσετε.....

Καλό ταξίδι.

Εμεις είμαστε 4 άτομα... 3 ενηλικες και ο γιος μου. Να ρωτήσω...τα εισητήρια στα βλέπουν πριν μπεις στο καράβι ή τα έχεις μαζί σου και σε ελέγχουν ανα πάσα στιγμή; ΓΙατί λέω να βγω από το αμάξι και να παω με τον μικρό στο σαλόνι να πιάσουμε καναπέ κ τραπεζάκι και μετά να μας βρει ο άντρας μου. Το θέμα είναι με τον έλεγχο των εισητηρίων τι γίνεται....

Εσύ θα πάρεις το δικό σου εισητήριο στο χέρι και του μικρού (αν έχει) και θα βγείτε από το αυτοκίνητο, πριν μπει μέσα στο καράβι. Ο άντρας σου και οι άλλοι 2 θα κρατήσουν τα δικά τους εισητήρια στα χέρια τους.

Ολοι τα δείχνουν μπαίνοντας στο καράβι, από την πόρτα των πεζών. Εκεί είναι κάποιος που τα ζητάει για να σ'αφήσει να μπεις και έπειτα ανεβαίνεις τις σκάλες για να πας στις καμπίνες, σαλόνια, καταστρώματα. Πάνω στη σκάλα είναι κάποιος άλλος, που μπορεί να χρειαστει να του δείξεις το εισητήριο, μπορεί και όχι, αλλά σίγουρα είναι εκεί για να σε κατευθύνει.

Τον ρωτάς προς τα που είναι το σαλόνι ...και βουρρρρ.

Όταν μπαίνει το αυτοκίνητο στο καράβι, πριν από τον καταπέλτη, πάντα ζητάνε να δείξεις το εισητήριο του αυτοκινήτου που είναι ξεχωριστό. Δεν σε νοιάζει όμως αυτό γιατί εσύ θα έχεις μπει με τα πόδια. Αυτό άστο στον οδηγό.

Επίσης σε πολλά καράβια υποχρεώνουν όλους τους επιβάτες εκτος από τον οδηγό, να βγουν από το αυτοκίνητο πριν αυτό μπει στο καράβι και να μπουν πεζοί.

Μην αγχώνεσαι πάντως. Εδώ ταξιδεύουν ξένοι που δεν καταλαβαίνουν γρι ελληνικά. Εσύ ότι δεν ξέρεις, απλά θα ρωτάς.