αισιο τέλος μετά απο καθ'εξιν αποβολές
Από
dimela38, in Δύσκολες στιγμές...!
-
-
- 108 απαντήσεις
- 25.781 εμφανίσεις
-
- 202 απαντήσεις
- 98.012 εμφανίσεις
-
- 78 απαντήσεις
- 16.076 εμφανίσεις
-
- 18 απαντήσεις
- 2.946 εμφανίσεις
-
- 47 απαντήσεις
- 10.526 εμφανίσεις
-
Πως να του κόβεις το WiFi (διακριτικά και νοικοκυρεμένα)
Από alexanderchalkidis, in Προεφηβεία και Εφηβεία (απο 11 ετών)
- 16 απαντήσεις
- 2.163 εμφανίσεις
-
- 28 απαντήσεις
- 10.387 εμφανίσεις
-
- 6 απαντήσεις
- 6.743 εμφανίσεις
-
τι εχει η κορη μου επιτελους?
Από christiana000, in Προσχολική ηλικία (απο 2 ετών): Ανάπτυξη, Ψυχολογία, Συμπεριφορά
- 11 απαντήσεις
- 7.998 εμφανίσεις
-
- 25 απαντήσεις
- 35.477 εμφανίσεις
-
Πότε κόψατε την πάνα και πώς?
Από renik, in Προσχολική ηλικία (απο 2 ετών): Ανάπτυξη, Ψυχολογία, Συμπεριφορά
- 3.571 απαντήσεις
- 401.288 εμφανίσεις
-
- 561 απαντήσεις
- 99.090 εμφανίσεις
-
-
Similar Content
-
Από mpoumpouki,κοριτσια καλησπερα!εγινα μελος πριν μερικες μερες,εχω διαβασει καποια απο τα μηνυματα σας και πραγματικα αισθανομαι ομορφα μαζι σας και πηρα την αποφαση να γραψω και εγω την ιστορια μου.εχω βιωσει την απωλεια τρεις φορες,εμενα εγκυος και τελικα καπου στην 8η εβδομαδα κατεληγε παλλινδρομη.μεγα λαθος ηταν οτι δεν μου εκανε ο γιατρος ιστολογικη εξρταση σε κανενα εμβρυο.εχουμε κανει απειρες εξετασεις(σπερμοδιαγραμμα.ορμονικες ,υστεροσκοπηση) και ειναι καλες.εχουμε κανει και ανοσολογικες και εχει βρεθει ελλειψη αντιπατρικων.ο γιατρος μου δεν τα πιστευει αλλα εγω πλεον παιρνω την υποθεση στα χερια μου.εχω παει σε καποιον ανοσολογο.ξανακανω τον ελεγχο των ανοσολογικων,εχω hashimoto και αντιθυροειδικα αντισωματα αυξημενα(μου ειπε οτι ειναι προβλημα ενω πριν κανεις δεν του εδινε σημασια) και κανω και καρυοτυπο.περιμενω τα αποτελεσματα σε κανενα μηνα και μετα ξεκιναω θεραπεια.ευχομαι απο σεπτεμβριο να ξαναμπω και εγω στον αγωνα και να εχουμε θετικη εκβαση αυτη τη φορα.μην απελπιζεστε και μην το βαζετε κατω σε ολες θα ερθει το πολυποθητο.
edit admin :
Δείτε και εδώ:
με βάση αυτή τη δημοσίευση στο θέμα ζητούνται οι παρακάτω εξετάσεις.
xrysa1981 είπε: Γεια σου lucky!Εγω ειχα τρεις αποβολες και πριν απο εναμιση μηνα καναμε ολες τις εξετασεις που μας ειπαν!Αυτες ειναι: 1.Καρυοτυπος ζευγους
2.Αντιφωσφολιπιδικα αντισωματα
3.Natural Killers
4.Αναλυση DNA για προδιαθεση ασθενιων
5.Ελενχο Θρομβοφιλιας
6.Ελενχο αυτοαντισοματων
7.Αντισωματα ΑΝΑ
8.Ελενχο θυροειδους
9.Σακχαρο
10.Τοξοπλασμα
11.Εμμεσο Coombs (επειδη εχω ρεζους αρνητικο)
στην περίπτωση που υπάρχουν και άλλες παρακαλούμε να μας στείλετε ένα πμ για να συμπληρώσουμε την λίστα! -
Από Lucky?,Κοριτσακια μου όμορφα γεια σας.
Θα ήθελα όποια μπορεί να μοιραστεί μαζί μου τι εξετάσεις έχετε κάνει για καθ έξιν αποβολές.
Εγώ όπως κάποιες θα ξέρατε είχα μια βιοχημική και μια παλίνδρομη. Πήγα σε δυο γιατρούς και οι γνώμες για εξετάσεις είναι διχασμένες. Δώστε μου τα φώτα σας.
Ο ένας μου έγραψε θρομβοφιλία, Ανοσότυπο (natural killers), HLA typing (ιστοσυμβατότητα εγώ και ο άντρα μου), χλαμύδια, ουρεοπλασμα και μυκόπλασμα. Κάναμε και καρυότυπο ζεύγους, τα αποτελέσματα δεν βγήκαν ακόμα.
Η άλλη που με έβλεπε μέχρι τώρα με μετά απο πολλή πίεση από μέρους μου (δεν είναι τίποτα μου έλεγε...) μου έγραψε άλλα πράγματ. Μόνο η θρομβοφιλία συμφωνεί. Τα άλλα είναι αντιπηκτικό του λύκου, Φωσφολυπιδικά, αντιπυρινηκά. Εγώ αναρωτιέμαι ρε παιδιά. Δεν είναι όλοι γυναικολόγοι; Τι στο καλό σπουδάζουν; Διαφορετικά ο καθένας;;;
Ευχαριστώ -
Από Guest andro2,Καλημέρα,
πόσο καιρό μετά από απόξεση (λογω παλίνδρομης) σας επισκέφτηκε η περίοδός σας; -
Από administrator,Το κείμενο είναι απο διάλεξη του κύριου Μαντούβαλου
και βρίσκεται στο εξής σιτε
http://www.infertility.gr/lecture.html
(μέχρι 22 Σεπτ. 08) -
Από alexandraaamk,Καλησπερα σας,
Εδω και καμποσο καιρο σας διαβάζω και ειπα να γραψω και εγω!
Στις 7 Μαρτιου δυστηχως απέβαλα μετα απο 6 εβδομαδες. Με πηρε πολυ απο κατω. Μετα την αποβολη καθαρισε το σωμα μου μονο του αρκετα γρηγορα και η χοριακη επεσε γρηγορα στο 0.
Περιοδος μεχρι τωρα δεν μου εχει ερθει. Στις 2 Απριλιου εκανα κολπικο υπερηχο και μου ειπε ο γυναικολογος πως ωορηξια εχει γινει και την επομενη μερα επρεπε να κανω εξετασεις αιματος. Λογο δουλειας και Πασχα, τα αποτελεσματα μπορεσα να τα παω στον γιατρο στις 10 Απριλιου. (τις ειχα κανει ομως 3 Απριλιου). Τα αποτελεσματα ηταν LH: 25,8 E2: 49,58 και FSH: 5,9. Μου ειπε πως μπορεις να μην εχω κανει καν ωορηξια. Οταν του ειπα πως στον κολπικο μου ειχε πει πως εκανα, απαντησε με ¨α, ε αν στο ειπα τοτε θα εχεις κανει". Να σημειωσω πως ολο τον καιρο μετα την αποβολη ελευθερες επαφες εχουμε κανονικα.
Τα εχω χασει τελειως..Δεν εχω ιδεα που βρισκομαι, αν υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης τοσο γρηγορα, και τι σημαινουν τελικα τα αποτελεσματα των εξετασεων μου.
Υπαρχει καμια που μπορει να με βοηθησει? Συγνωμη για το κατεβατο βραδυατικο -
Από skroutz,Καλησπέρα.θελω τη βοήθεια σας...Πριν 2 χρόνια είχα μια παλινδρομη κύηση,έκανα εξετάσεις για Θρομβοφιλια και τελικα ειχα.κανω λαπαροσκόπηση πέρυσι για αφαίρεση ινομυώματος και μιας κύστης.στη συνέχεια κάνω τρίμηνη θεραπεία με avercap.πριν 2 μήνες μένω έγκυος πάλι όμως παλινδρομη...κάνω κ άλλες εξετάσεις.. καρυοτυπο,φονικά κυτταρα, εξέταση ιστού περιόδου..το μόνο που μου βρήκαν είναι ουρεοπλασμα...το οποίο δεν ευθύνεται για αποβολή από ΌΤΙ μου είπε γιατρός.κανω κ ορμονικές κ η Αμη είναι χαμηλή πολύ...Ο γιατρός μου λέει για εξωσωματικη παρόλο που εχω μείνει φυσιολογικά έγκυος 2 φορές.. Πρόσφατα έμεινα έγκυος πωςγίνεται να εχω χαμηλή ΑΜΗ;Ειμαι 37 χρονων...παρακαλώ τα φώτα σας αν κάποια έχει παρόμοια εμπειρία. Ευχαριστώ
-