Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

...Με αεροπλάνα και βαπόρια...και μωρό.....

mamakoula

Recommended Posts

Κορίτσια και αγόρια, λίγη βοήθεια και καμιά ιδέα. Ξεκινάμε για διακοπές με πλοίο από νησί ολονύκτιο ταξίδι. Φτάνουμε πρωί πρωί Πειραιά και από κει με αυτοκίνητο για περίπου 4ωρο οδικό ταξίδι μέχρι τον προορισμό μας. Η μικρή μου είναι 2 χρονών. Καμία συμβούλη ή ιδέα τί να κάνω με το φαγητό της? Τι μπορώ να κρατάω μαζί που να μην χαλάει. Πίνει γάλα growing up 1-3 της Nutricia, αυτό το έτοιμο που πίνεται όπως είναι. Μόνο που εμένα το θέλει ζεσταμένο πως θα μπορούσα να το ζεστάνω μέσα στο πλοίο? Έχω θερμαντήρα θα μπορούσα να τον χρησιμοποιήσω? Κατά τα λοιπά? Για σνακ μέχρι να φτάσουμε? Σκέφτηκα να φτιάξω κεικ και να της δώσω με χυμό. ΘΑ διατηρηθεί με τη ζέστη? Τι άλλο θα μπορούσα να κάνω. Να πάρω κανένα γιαουρτάκι από το δρόμο? Αλλά και πάλι πόσο διατηρείται το γιαούρτι εκτός ψυγείου? Αν πάρω φορητό ψυγειάκι? Μέχρι πότε κρατάει ψύξη? Οι πιο ταξιδεμένοι από μας ας βοηθήσουν. Ευχαριστώ πολύ!!!

an1cCw--SeR1210MTE5ZGx6fDI1ODQ5MDgwZGF8T3VyIGFuZ2VsIGlz.gif

Διαφημίσεις

για τοσες πολλες ωρες δεν θα σου συνηστουσα να παρεις κατι μαζι σου που εχει αυγα εκτος αν εχεις φορητο ψυγειακι οποτε δεν θα χεις προβλημα.μπορεις να παρεις φρουτα που αντεχουν οπως μηλα κρουασανακι που ειναι αεροστεγως κλεισμενα,θερμαντηρα να ζεστανεις το γαλα μπορουν να στο κανουν βεβαια και μεσα στο πλοιο εμενα μεχρι το γαλα στο ψηγειο μου ειχαν φυλαξει.βασικο μην ξεχασεις ενα θερμος με ζεστο νερο θα σου χρειαστει πιστεψε με.αν παλι εχεις μαζι σο ενα φορητο ψυγειακι μπορεις να φτιαξεις ενα δυο τοστακια ακομη και κεικ και ξεμπερδευεις δεν ειναι τιποτα μην ανυσηχεις!οσο για να ζεστανεις το γαλα οταν θα σαι στον δρομο οπου βρεις σταματας εμεις ειχαμε ζεστανει γαλα σε βενζιναδικο!!!!κανεις δεν θα σου πει οχι πιστψε με ολοι οι ταξιδεμενοι με μωρα εχουν να σου πουν και απο ενα απιστευτο μερος που εχουν αναγκαστει να σταματησουν λογω μωρου

Nrdkp3.png

καλέ μην αγχώνεσαι...εμείς κάθε χρόνο που πάμε Μυτιλήνη 12 ώρες διαδρομή, στο ψυγειάκι τα βολεύουμε όλα...βάλε παγοκυψέλες, πάρε φρούτα και γιαουρτάκια και το γάλα θα στο ζεστάνουν στο μπαρ μην ανησυχείς....

καλό ταξίδι και καλές διακοπές!!!

και αποθηλασε επιτελους!

Κοριτσακι μου καλημερα και καλες διακοπες!!!! Αλι σε μας που εχουμε ακομα δυο μηνες για να φυγουμε!!!!

Επειδη λοιπον εχουμε κανει τα απειρα ταξιδια και με καραβι και οδηκως!!! Θα σου προτεινω καποια πραματακια που τα κανω κι εγω! Στο Καραβι να φανταστω θα εχετε καμπινα! Επειδη κι εμενα το θελει ζεστο το γαλα της, και πινει το ιδιο με το δικο σας, της παιρνω ακομα σε σκονη......παρε λοιπον ενα μικρο κουτι σκονη απο το σουπερ....και παρε μαζι σου το βραστηρα..... μπριζα θα εχει σιγουρα στην καμπινα...κι αν δεν εχει μπορεις να βγεις με το βραστηρα, να πας στο μπαρ του πλιου και να στο βαλουν στην μπριζα μεχρι να ζεσταθει λιγακι το νερο....δε χρειαζεται να το αφησεις να βρασει! Και ο θεμραντηρας σου κανει δουλεια.......βαλε το γαλο στο μπιμπερο ή στο κυπελακι της και βαλτο στο θεμαντηρα να ζεσταθει! Το κεικ ειναι πολυ καλη λυση οπως και ο χυμος......δε νομιζω να παθει τιποτα εκτος και αν πια ειστε σε 45 βαθμους κελσιου για ωρες! Αν και για τις ωρες που θα κανετε δε το βλεπω να χρειαζεσαι κατι αλλο εκτος απο γαλα και σνακ...... αν δεις και πειναει το παιδι σταματηστε στο δρομο και παρτης ενα τοστ και αν φοβασαι τα τυρια και τα υλικα του μαγαζιου παρε κανα μπισκοτακι μιραντα και χυμο παιδικο της αμιτα ! Νομιζω οτι ουτως ή αλλως θα χρειαστει να κανετε σταση.... η δικια μου δε καθεται παραπανω απο τριωρο στο αυτοκινητο και χρειαζεται οπωςδηποτε σταση!

Τωρα αν σκεφτω κατι αλλο θα σου ξαναστειλω....... Καλα να περασετε και προσοχη στο δρομο!!!

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Δυστυχώς εμένα δεν πίνει τη σκόνη αλλά το έτοιμο. Οπότε θα κουβαλάω το μπουκάλι. Πάντως μάλλον σε ψυγειάκι θα καταλήξω και στην καμπίνα θα βάλω τον θερμαντήρα. Η μικρή βέβαια είναι λίγο ανυπόμονη όταν πεινάει αλλά τι να κάνουμε. Το πολύ πολύ να κολλήσει η βελόνα και να φωνάζει το γάλα το γάλα το γάλα...... μέχρι να ζεσταθεί. Προβληματίστηκα λίγο με το κέικ. Λέτε όντως να χαλάσει? Μέσα στο πλοίο έχει κλιματισμό και στο αυτοκίνητό μας το ίδιο. Πιστεύω ότι θα αντέξει. Το τοστ απέξω το σκέφτηκα, αλλά φοβάμαι τα υλικά λόγο καλοκαιριού. Απο φρούτα τρώει τώρα μόνο καρπούζι και πεπόνι που μάλλον δύσκολο να κρατάω μαζί μου. Θα εφαρμόσω τις συμβούλες σας πάντως. Ευχαριστώ και πάλι.

an1cCw--SeR1210MTE5ZGx6fDI1ODQ5MDgwZGF8T3VyIGFuZ2VsIGlz.gif

Διαφημίσεις