Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΚΕΝΤΗΤΑ ΠΟΥΓΚΙΑ ΓΙΑ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ

ΜΕΛΙΝΑ

Recommended Posts

Βλεποντας σε ενα περιοδικό φωτο απο την βάφτιση του γιου της Καρτσωνα που ειχε κατι πανεμορφα πουγκιά κεντημένα μου ηρθε ιδέα. Να κανω πλεκτά πουγκιά που πανω θα κεντησει η μανα μου το θεμα θα ειναι κορώνα πριγκηπας, πειρατές, κοχύλια , ψαράκια δεν ξέρω ακόμα. Το ειπα στην μανα μου και μου βρηκε χιλια δυο σχεδια απο το περιοδικό burda και επαθα και μου ειπε οτι μεσα θα βαλει υφασμα και θα βαλει στο τελειώμα δαντελίτσα και σατέν κορδελίτσα για να κλείνει το πουγκί.

Ολο αυτο θα ειναι χειροποίητο αρκετα μεγάλο και μπορει να χρησιμοποιηθεί να βαζουν οτιδήποτε μεσα.

Δεν ειναι πολυ ομορφη ιδεα?

Μου εχει κεντησει παιδική κουβερτούλα ολη στο χερι και εχουν παθει οση την βλεπουν οταν πηγαίνουμε βολτα με τον μπεμπη οπότε πιστεύω οτι θα βγουν χαρμα.

Οπως καταλαβατε η βαφτιση εινα Σεπτέμβριο και το μονο που εκλεισα ειναι εκκλησία ολα τα αλλα διαβαζω εδω και ειμαι αναποφάσιστη τι λέτε για τις μπομπο?

k4xS.jpg

Διαφημίσεις

Ειναι πολυ ομορφη ιδέα, εγω τις ειχα βρει ετοιμες σε κατάλογο του ¨Μαδεδονια¨ στον Ναρλή http://www.narlis.gr περυσι που έψαχνα για την γαμο-βάφτιση μας, και τα ειχε σε παπουτσάκι, ασπρο ροζ, σε πουγκάκι και σε κουτάκι και σε φακελάκι. χωρις υφασμα μεσα μονο πλεκτο. Αλλα κολλησα μην γινει πολυ νεο ρομαντικο το υφος γιατι τα ηθελα τα πουγκακια για το γαμο και τα παπουτσάκια για την βάφτιση της μικρης!

Παντως ειναι πολυ ομορφα εγω λεω να δεις και τα ετοιμα, καλα σιγουρα δεν θα ειναι σαν τα χειροποιήτα αλλα ισως γλυτώσετε τον κοπο.

Εγω παντα εκτιμω το χειροποιητο κ μου αρεσει..

Να τα φτιαξεις τα πουγκακια..

η μαμα μου στην βαφτιση της αδελφης μου (πριν 30 χρονια ) ειχε κατσει κ ειχε πλεξει παιδικα καλτσακια ..τελεια ηταν. ολοι επερναν απο δυο να τα κανουν ζευγαρι

O5Lop2.png

kIP3p2.png

τα ετοιμα νομίζω θα ειναι μηχανης ενω αυτα που σκεφτομαι θα ειναι ολα χειροποιητα ολο πλεχτό και κεντημένο παιδικό σχεδιο με δαντελίτσα στην ακρη και κορδέλα σατέν.

Ειναι εξπερ η μανα μου και θα τα ξεπετάξει ποιο δυσκολο θα ειναι το ραψιμο της φοδρας μέσα. Οταν αξιωθω και μπορέσω θα βγαλω την κουβερτουλα να δειτε για να καταλάβετε τι εννοώ γιατι μπορει να φαντάζει απο παλιές εποχές αλλα ειναι πανεμορφο.

k4xS.jpg

Ξέρουμε ξέρουμε...χαχαχα Τρεις τετοιες κουβέρτες έχω, μια απο την γιαγια του άντρα μου με ροζ κορδέλα βελουτε γυρω γυρω σε ασπρο χιονε, μαι απο την γιαγια μου καλοκαιρινη με σεντονάκι ραμενο απο κατω ροζ σατεν, και μια ολολευκη χειμωνιάτικη.

Μια δική μου παλια παλι απο τα χερια της γιαγιάκας μου....και τωρα μου εστειλε μια η γιαγια του άντρα μου ασπρη χιονε παλι με ροζ κορδέλλες για το νεο της κρεββάτι το 165χ80...........

Και εγω τις εκτιμω παρα πολυ...!

Διαφημίσεις

πολύ ωραί ιδέα το χειροποίητο έτσι όπως το περιγράφεις, αλλά έλεγα μήπως δεν έκανες ΚΙ ΕΣΥ θέμα "πρίγκιπας". Σε όσες βαφτίσεις έχω πάει το ίδιο θέμα έχουν...

titi μου δεν ξερω ακομη το θεμα το μονο που εχω κλεισει ειναι εκκλησία και κρατηση σε ενα εστιατοριο ολα τα αλλα ειναι στον αέρα. Εχω σκεφτει πολλά θεματα αν και ξερω οτι το πρίγκηπας ειναι πολυφορεμενο γιατι σε οτι σπιτι μπαινω βλεπω μπομπο με θεμα πρίγκηπα δεν ξερω οι πειρατές το ιδιο θελω κατι διαφορετικό γι' αυτο λεω να κανω αυτα τα πουγκιά τα οποία δεν ειναι ακριβως οπως τις κουβερτες που ξερουμε που ειναι πλεχτες ειναι κατι ιδιαίτερο δεν καταλαβαίνεις οτι ειναι στο χερι θα πω στην μανα μου να κανει ενα δειγμα και θα κανω απόπειρα να το ανεβάσω. Τα παιδιά κανουν χαρα με σμαρτις καραμέλες, με το να παιρνουν δωράκια με καποιον που να τα απασχολήσει το ειδα στα γενεθλια που καναμε πριν λιγες ημέρες ποση χαρα εκαναν με την κοπέλα που εφερα που τους εκανε διαφορα και το ωραιοτερο ηταν το κουκλοθεατρο επίης εγινε σκοτωμος με τα καραμελάκια τα σμάρτις κλπ που εβαλα σε γυαλες και περνανε επίσης οταν μοιρασα τα δωρα που εβαλα σε ενα μεγάλο καλάθι γι' αυτο θελω ν κανω κατι τετοιο μια γιορτη για παιδάκια να τους δωσω δωράκια με τα οποία θα χαρούν και οχι ενα αντικειμενο μπομπονιέρα. Οι μπομπο οι κεντητες θα ειναι για τους μεγάλους.

k4xS.jpg