Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ευχαριστιες για κουπονια nutricia & libero....

Recommended Posts

καλησπερα.... συγνωμη για τη καταχρηση του χωρου, αλλα ειλικρινα δεν υπαρχει αλλος τροπος να ευχαριστησω δυο κοπελες για τα κουπονια που μου εστειλαν....

ευχαριστω τη κοπελα που μου εστειλε τα κουπονια nutricia frutopa...

ο φακελος δεν ειχε διευθυνση και εχω σβησει κατα λαθος ολα τα πμ... επισης αναζητησα την αγγελια της στα "χαριζονται" και δε τη βρηκα πουθενα....

ευχαριστω τη κοπελα απο το ηρακλειο κρητης για τα libero κουπονια, που τα ειχε στειλει πριν το πασχα... τα βρηκα σημερα στην αυλη και μαλλον ειναι αυτα, βρεγμενα και μισοσκισμενα... μαλλον πριν καιρο ηρθε ο φακελος παραεπεσε, δε τον ειδα και κατεληξαν στο παρτερι των γειτονων.... κι εδω ηταν αδυνατον να βρω την αγγελια, οπως δε βρηκα και φακελο....

σας ευχαριστω κοριτσια....

ελπιζω να τυχει και να διαβασουν το ποστ αυτο....

:D :D :D :D :D :D :D :D

Διαφημίσεις

και εγώ έχω κουπόνια για λίμπερο

θες να σου στείλω?

εμείς καθάρισαμε από πάνες :lol::lol::lol::lol:

και μέχρι να γεννήσω το μπαμπάκι θα έχουν λήξει τα κουπόνια στειλε μου πμ τη διεύθυνση

.....

και εγώ έχω κουπόνια για λίμπερο

θες να σου στείλω?

εμείς καθάρισαμε από πάνες :lol::lol::lol::lol:

και μέχρι να γεννήσω το μπαμπάκι θα έχουν λήξει τα κουπόνια στειλε μου πμ τη διεύθυνση

φυσικα και θελω.....

με ενα μωρο 14 μηνων στο σπιτι κι αλλο ενα 6 μηνων στη κοιλια τα εχω αναγκη τα κουπονακια.............

φρικαρα σημερα που τα ειδα στο παρτερι γεματα νερα και χωματα :-(:-( :sad: :-(:-( κριμα ειναι........

μια χαρα εισαι εσυ που καθαρισες με τις πανες;;;;; ποσο ειναι ο μικρος σου;;;;;;;;;;

φυσικα και θελω.....

με ενα μωρο 14 μηνων στο σπιτι κι αλλο ενα 6 μηνων στη κοιλια τα εχω αναγκη τα κουπονακια.............

φρικαρα σημερα που τα ειδα στο παρτερι γεματα νερα και χωματα :-(:-( :sad: :-(:-( κριμα ειναι........

μια χαρα εισαι εσυ που καθαρισες με τις πανες;;;;; ποσο ειναι ο μικρος σου;;;;;;;;;;

και εγώ 6 μηνών είμαι έγκυος λήγουν έως τέλη Ιουλίου τα κομούνια όποτε θα πρέπει να τα πάρεις για τον μεγάλο εμένα είναι 2 χρονών ο γιος μου πόντος δεν χάνεις να δοκιμάσεις να κόψεις την πάνα

.....

Διαφημίσεις

και εγώ 6 μηνών είμαι έγκυος λήγουν έως τέλη Ιουλίου τα κομούνια όποτε θα πρέπει να τα πάρεις για τον μεγάλο εμένα είναι 2 χρονών ο γιος μου πόντος δεν χάνεις να δοκιμάσεις να κόψεις την πάνα

αλλα δε περπαταει ακομα ο γιος μου για να κοψω τη πανα..........

εχει σημασια;;;;;;;

σου εχω στειλει και πμ....