Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μα γιατι τα κανουν τοσο μικρα!

mmdad

Recommended Posts

(και γιατι δεν ακουνε οι νοναδες οταν τους λες το νουμερο του παιδιου με ολες τις λεπτομεριες).

Το φανελακι του ηταν σαν μπουστακι αλλα ενταξυ δεν θα το ξαναφορεσει. Βεβαια επειδη ειχε νευρα ηταν μισογυμνος οταν τον ντισαμε γιατι φοραγε παντελονι και πουκαμισο...

Τα παπουτσακια ομως ειναι το παραπονο μου.... Φοραει 19.. Του πειραν το 20 και δεν μπαινουν! Εχουμε στρουμπουλο ποδαρακι αλλα ολα τα μωρακια δεν εχουν λιγο κουτουπιε? Παντως αυτα τα παπουτσακια αν και 20 ειναι μικροτερα απο το 19 που φοραει - και επειδη εχω ψωνιο με τα ασορτι παπουτσια τωρα πρεπει να εγω αλλα...

Διαφημίσεις

(και γιατι δεν ακουνε οι νοναδες οταν τους λες το νουμερο του παιδιου με ολες τις λεπτομεριες).

Το φανελακι του ηταν σαν μπουστακι αλλα ενταξυ δεν θα το ξαναφορεσει. Βεβαια επειδη ειχε νευρα ηταν μισογυμνος οταν τον ντισαμε γιατι φοραγε παντελονι και πουκαμισο...

Τα παπουτσακια ομως ειναι το παραπονο μου.... Φοραει 19.. Του πειραν το 20 και δεν μπαινουν! Εχουμε στρουμπουλο ποδαρακι αλλα ολα τα μωρακια δεν εχουν λιγο κουτουπιε? Παντως αυτα τα παπουτσακια αν και 20 ειναι μικροτερα απο το 19 που φοραει - και επειδη εχω ψωνιο με τα ασορτι παπουτσια τωρα πρεπει να εγω αλλα...

Δε νομιζω να φταιει η νονα σε αυτο. Τα νουμερα με τα παπουτσια δεν μπορω ουτε εγω η ιδια να τα διακρινω για την κορη μου. Αυτη τη στιγμη εχει 4 ζευγαρια καλοκαιρινα παπουτσακια. Τα δυο ειναι 21 νουμερο, το αλλο 23 και το τελευταιο που της πηρα προχτες 22. Όσον αφορα τα βαφτιστικα ρουχαλακια, συνηθως τα μαγαζια εχουν τα εξης νουμερα: 0- 1 χρονου και 1-3 χρονων! Στα 4 καταστηματα τουλαχιστον που πηγε η δικη μας νονα αυτα τα νουμερα ειχαν ολα τα βαπτιστικα. Επομενως, ποσο να φταιει η νονα? Νομιζω ότι επρεπε και οι δυο σας να μεριμνησετε να τα δοκιμασετε πριν τη μερα της βαφτισης...

Φιλικά xxx

Να χαιρεσαι το αγορακι σου!

Για τα παπουτσακια δεν φταιει και παλι καλα που δεν πειρε 19 που ελεγα εγω. Δεν μπορεσαμε να τα δοκιμασουμε μια και ηρθαν απο την Ελλαδα. Ομως μια και υπολογιζαμε να κατεβουμε ειχα πει να δοκιμασουμε τα παπουτσια και δεν το δεχοντουσαν απο το καταστημα...

Τελικα βρηκα κατι παπουτσακια που τεριαζουν και του πειρα...

Κακως πειρατε παπουτσια απο μαγαζι με βαφτιστικα.. επρεπε να πατε ναπαρετε ενα κανονικο παπουτσακι .. Γιατι οπως λενε το "πρωτο παπουτσι της νονας" πρεπει να περπατηθει κ να λιωσει..

Στο γιο μου ειχαμεπαρει ενα τυπου αθλητικο για να το βαλει οποια εποχη κ να του κανει ,που ταιριαζε μεν με τα βαφτιστικα αλλα του ηταν τεραστιο κ το φορεσε την επομενη ανοιξη κ οντως το ελιωσε κ τωρα στο βαφτιστηρι μου του πηρα παλι κατι αναλογο.. επειδη βεβαια ειναι 4 μηνων μονο κ το νουμερο 23 παραειναι μεγαλο, πηρα ενα αγκαλιας για την εκκλησια αλλα ειπα στην μανα του οτι "βαφτιστικο" θα θεωρησει το αλλο

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Κακως πειρατε παπουτσια απο μαγαζι με βαφτιστικα.. επρεπε να πατε ναπαρετε ενα κανονικο παπουτσακι .. Γιατι οπως λενε το "πρωτο παπουτσι της νονας" πρεπει να περπατηθει κ να λιωσει..

Στο γιο μου ειχαμεπαρει ενα τυπου αθλητικο για να το βαλει οποια εποχη κ να του κανει ,που ταιριαζε μεν με τα βαφτιστικα αλλα του ηταν τεραστιο κ το φορεσε την επομενη ανοιξη κ οντως το ελιωσε κ τωρα στο βαφτιστηρι μου του πηρα παλι κατι αναλογο.. επειδη βεβαια ειναι 4 μηνων μονο κ το νουμερο 23 παραειναι μεγαλο, πηρα ενα αγκαλιας για την εκκλησια αλλα ειπα στην μανα του οτι "βαφτιστικο" θα θεωρησει το αλλο

Η αρχικη μου ιδεα ηταν αυτη για να του κανουν (βασικα και στον μεγαλο περνω παπουτσια μονο μετα απο δοκιμη) αλλα δεν το δεχτικαν απο το καταστημα. Δεν κατεβηκαμε και Ελλαδα οποτε δεν μπορεσε να τα δοκιμασει. Παντως και του μεγαλου μαζι με τα βαπτισικα τα ειχε παρει η νονα τα παπουτσια αλλα ηταν σε αλλο στυλ και του κανανε...

Διαφημίσεις