Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ο ΓΙΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΚΟΥΚΛΕΣ??????

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.....ΕΧΩ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ 8 ΧΡΟΝΩΝ...ΑΡΙΣΤΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ,ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ,ΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ,ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ....ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΚΟΥΚΛΕΣ...ΒΕΒΑΙΑ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΑΖΙ !!!ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ Μ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΕ ΤΟ ΛΙΠ ΓΚΛΟΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΦΩΝΑΞΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΚΟΣΜΟ ''ΤΙ ΤΟ ΘΕΣ ΕΣΥ ΤΟ ΚΡΑΓΙΟΝ ΜΟΥ?''ΕΚΕΙ ΝΤΡΑΠΗΚΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ ΕΚΡΥΨΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΛΕΣ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ...ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ,ΟΥΤΕ ΥΣΤΕΡΙΕΣ ,ΟΥΤΕ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ,ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΖΗΤΗΣΕ!!!ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ Η ΜΑΜΑ ΣΕ ΤΙ ΓΙΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΨΕΙ ,ΚΑΤΑΠΙΕΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΡΜΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΕΙ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Διαφημίσεις

φανταζομαι σε παιδοψυχολογο αρχικα για τη συμπεριφορα και μετα σε ενδοκρινολογο για να ελεγχθει και το ορμονικο.

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

δηλαδη, αμα του κρυψουν τις κουκλες, δε θα γινει ΑΔΕΡΦΗ?

και ο ψυχολογος θα τον ξανακανει ΑΝΤΡΑ?

αφηστε το παιδακι να παιξει οπως γουσταρει!!!!!!! δεν θα κριθει η σεξουαλικοτητα του απο το αν παιζει με κουκλες ή οχι!!! κανεις 'ειδικος' δεν μπορει να του αλλαξει την ταυτοτητα του, αν το παιδι γινει στρεητ ή οχι...

Διαφημίσεις

Παντως κι εγω που ολο με τα στρατιωτακια και τα αυτοκινητακια του αδερφου μου επαιζα μικρη...δυο μετρα γυναικα εγινα μεσα στη θυληκοτητα και το ψωνιο (φτου μου!!!).Τις κουκλες ουτε να τις φτυσω...

καμια φορα ειναι απλη μιμηση,αν εχει ταυτιστει πολυ με τη μαμα του κ θελει να συμμετεχει στα πραγματα οπως αυτη.ο παιδοψυχολογος θα της πει τι να κανει.μεχρι τα 3 το παιδι δεν εχει αισθηση της μονιμοτητας του φιλου,πιστευουν οτι μπορει να μην ειναι παντα ετσι,στα 8 εχουν εικονα του εαυτου τους

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΙΣ ΚΟΥΚΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΗ...ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΚΕΙ...

θα συμφωνησω με το φιστικακι. καιμενα ο γιος μου παιζει με κουκλες οπως και η κορη με αυτοκινητακια. Για μενα πιο πολυ παιζει ρολο το προτυπο (που υπαρχει αποτι λες). Αυτο απλα ειναι καλο και βασικο για μενα. τωρα αν ειναι να εχει κατι αλλο μεσα του το παιδακι δε θα μπορει να το επηρεασει κανενας. ισως να μη ειναι ευκολο δεκτο απο μας αλλα υπαρχει και ολοι παιδια μεγαλωνουμε γιαυτο καλα θα κανουμε να ειμαστε προετοιμασμενοι να δεχτουμε καποια πραγματα χωρις υστεριες γιατι μονο κακο θα κανουμε..

1-2-3MPOMPIRES!!!

το οτι ειναι αρκετα δυνατο προτυπο ο πατερας , φανταζομαι το λες με τη θετικη εννοια της λεξης "δυνατο" ετσι?:roll:

δυνατος κ να τον στηριξει κ να ειναι παρων κ να μην τρεχει η μανα πανικοβλητη μονη της...(ευχομαι):)

οτι σου πουν τα κοριτσια που ξερουν!;)

uDuOp2.png

Διαφημίσεις

ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ...ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ...ΕΤΣΙ ΟΤΑΝ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ...Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΣ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΛΚΣ...SORRY ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΞΗ!!!

Δεν χρειάζεται να δημιουργούν ενοχές στο παιδάκι επειδή θέλει να παίξει με την barbie και όχι με το στρατιωτάκι! Ούτε να του το συζητάνε, ούτε να του τα κρύβουν, να τον αφήσουν ελεύθερο είναι η γνώμη μου. Και δεν έχω καταλάβει γιατί να οφείλεται σε ορμόνικό πρόβλημα. Δλδ ακόμα και αν το παιδί θα έχει ομοφυλοφυλικές τάσεις, αυτό θα του το "διορθώσει" ένας γιατρός? Με τι? Με φάρμακα? Με συζήτηση? Με συνδιασμό? Πού ζούμε?

Αν είναι το παιδί να βγει ομοφυλόφιλος, θα βγει. Κατά τα άλλα ας προσέξουν αυτοί οι γονείς μην του δημιουργήσουν ψυχολογικά προβλήματα από το πουθενά!

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Είπες ότι τις έκρυψε τις κούκλες η μητέρα του, άρα υπήρχαν κούκλες στο σπίτι. Να υποθέσω λοιπόν ότι υπάρχει αδελφούλα; Τι πιο φυσικό για το παιδί από το να παίξει με παιχνίδια που βρίσκονται στο σπίτι του; Επίσης, όταν τα αδέρφια παίζουν μεταξύ τους, τι πιο φυσικό να χρησιμοποιήσουν αναγκαστικά και τα παιχνίδια του αντίθετου φύλου;

Κι εμένα ο γιος μου πλησιάζει την κόρη μου και της ζητάει να παίξουν κρατώντας μια μπάλα στο χέρι του. Κι εκείνη του λέει όχι, αν θέλεις να παίξουμε θα πάρεις τη barbie και θα κάνεις τον πρίγκηπα! Ε, τι να κάνει και ο μικρός, τα βγάζεις πέρα με γυναίκες; Με τη barbie θα παίξει.:mrgreen:

Κατά τα άλλα, συμφωνώ με το φυστίκι, τώρα που έκρυψε η μαμά τους τις κούκλες, διασφάλισε τον αντρισμό του παιδιού της.:-P

.....δε νομίζω τάκη....

τι συζηταμε βρε παιδια τοσο τραγικο ειναι να προτιμα την κουκλα ο γιοσ κμου παιζει απο μωρο με τα παντα κ βοηθα σε ολα στο σπιτι σημερα οι ανθρωποι κανουν κ πραγματα που δεν εκαναν παλια λογω φυλου θεωρω οτι κατι τετοια στερεοτυπα ωθουν τα παιδια σε περιεργεσ επιλογεσ εξαλλου η κουκλα μπορει να ελκει γιατι ειναι ομορφη πχ ο γιοσ μου λατρευει τισ ταινιεσ τησ βαrbιe γιατι οπωσ λεει εχουν ρομαντσο κ τρυφεροτητα χωρισ να απρριπτει κ τουσ γκορμιτι.....:):):):)

Διαφημίσεις

εγω το μονο που θα ηθελα να πω ειναι μπραβο στην φιλη σου που παραδεχεται οτι μπορει κατι να μην παει καλα με το παιδι της και το ξαχνει ( μην το θεωρειται δεδομενο οτι το κανουν ολοι οι γονεις)

ΑΡΧΟΝΤΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΠΡΩΤΑ ΑΠ΄ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΣΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΘΕΙ. ΕΠΕΙΤΑ ΜΕ ΚΑΛΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΠΕΣ ΤΗΣ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΛΥΣΕΙ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΕΤΟΙΑΣ ΚΛΙΣΗΣ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΗΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΨΕΙ ΜΙΑ ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΑΣ ΑΠΕΥΘΥΝΘΟΥΝ ΑΛΛΟΥ. ΘΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΞΕΡΩ ΜΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΧΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΚΛΙΣΗ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ, ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΑΡΕΙ ΛΑΘΟΣ ΠΟΡΕΙΑ.

Γειά σας,

αντίστοιχα θέματα μπορείτε επίσης να δείτε κι εδώ

Αγοράκι που παίζει με κούκλες...

Ταυτότητα φύλου

"Αγοριστικα" κ "κοριτσιστικα" παιχνιδια

παιζει με κουκλες

"Φύλλο" παιχνιδιων?

αφορούν διαφορετικές ηλικίες αλλά ίσως

να περιέχουν πληροφορίες που μπορεί να σας είναι χρήσιμες

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

Καλησπερα, οσον αφορα την ερωτηση σου fairy's mom εννοω οτι το παιδι πλεον βλεπει τα ατομα του ιδιου φυλλου ερωτικα και φυσικα ο γονιος αφου το αντεληφθειν εσπευσε σε παιδοψυχολογο. Βεβαια επαθε σοκ οταν της ειπε: Εσεις κυρια μου τι προβλημα εχετε μ' αυτο; N'αφησετε το παιδι να διαλεξει μονο του το τι θα κανει..

ΤΟ ΕΝΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΑΡΕΙ ΛΑΘΟΣ ΠΟΡΕΙΑ.
εγω παλι αγωνιουσα κι αγωνιω ακομα να ειναι τα παιδια μου στη σωστη πορεια. Τα δυο μεγαλα απ το πρωτο γαμο του ανδρα μου κ τη μικρη μας. Εχω κανει τον ντεντεκτιβ,ταχω παρακολουθησει εχω σκαλισει τσαντες κι ημερολογια για το φοβο των ναρκωτικων κυριως.ντρεπομαι που το λεω. Εχω αφιερωσει ατελειωτες ωρες με συζητησεις κ παραδειγματα για να τα εχω στη σωστη πορεια.Ποια ειναι αυτη? Να γινουν καλοι κ χρησιμοι ανθρωποι. Να μην κολλανε ταμπελες κ κανουν διακρισεις. Ναι στις νεανικες τρελλες,αλλα μακρυα απο λαθη νεανικα που ειναι ανεπανορθωτα κ επικινδυνα. Οπως ναρκωτικα,σεξ χωρις προφυλαξη,ποτο κ οδηγηση κλπΣεβασμος. Κι αλλα πολλα. Αν ενα απ τα παιδια μου υποψιαζομουν πως εχει ομοφυλοφιλικες τασεις,θα στενοχωριομουν,δεν το κρυβω. Ομως πιο πολυ για το τι θα αντιμετωπισει στη ζωη του. Το χλευασμο κ πολλα αλλα. Δε θανιωθα ομως πως πηρε λαθος πορεια. Και παλι διπλα του θα στεκομουν περηφανη,αρκει ναταν σωστος ανθρωπος.

Βοηθηστε τους γιατρους να βοηθησουν οπου υπαρχει αναγκη. Γιατροι της καρδιας, 2103317288. Γιατροι του κοσμου,2103213150Στελνουμε φαρμακα,ειδη πρωτης αναγκης και κουβερτες,στελνουμε αγαπη...

Ενα μηλο την ημερα...

Μηλιτσα σου δινω ενα μεγαλο μπραβο που εισαι κοντα στα παιδια σου και που ασχολεισαι με την διδαχη αξιων. Με την λαθος πορεια εννοω αλλα πραγματα περαν της τασης πχ να πηγαινει σε κλαμπ με ομοφυλλοφιλους σε μικρη ηλικια. Πως γινεται να λες ειμαι ομοφυλλοφιλη οταν ποτε σου δεν εκανες μια σχεση("κανονικη") και δεν εχεις ιδεα πως ειναι; Βεβαια η περιπτωση που λεω εχει ξεφυγει πλεον απ΄τα ορια της παιδικης ηλικιας,παντως εδωσε απο μικρο το παιδι δειγματα και οι γονεις δεν εδωσαν σημασια..

Με την λαθος πορεια εννοω αλλα πραγματα περαν της τασης πχ να πηγαινει σε κλαμπ με ομοφυλλοφιλους σε μικρη ηλικια. Πως γινεται να λες ειμαι ομοφυλλοφιλη οταν ποτε σου δεν εκανες μια σχεση("κανονικη") και δεν εχεις ιδεα πως ειναι; Βεβαια η περιπτωση που λεω εχει ξεφυγει πλεον απ΄τα ορια της παιδικης ηλικιας,παντως εδωσε απο μικρο το παιδι δειγματα και οι γονεις δεν εδωσαν σημασια..

Λυδία εμείς τα λέμε σε 2πλο ταμπλό? :P

Εγώ προσωπικά δεν έχω φίλους gay, αλλά έχω ακούσει ανθρώπους να μιλάνε γι' αυτό και όλοι ανεξαιρέτως έλεγαν ότι το είχαν καταλάβει από πολύ μικρή ηλικία. Οι ετεροφυλόφιλοι πώς ξέρουν ότι έλκονται από το αντίθετο φύλο και ας μην έχουν κάνει ποτέ σχέση? Το ίδιο ακριβώς είναι και για τους ομοφυλόφιλους.

Κι επειδή το θέμα με τις κούκλες εξελίσσεται σε θέμα για την ομοφυλοφιλία, ας το αφήσω εδώ, ο καθένας άλλωστε έχει τις απόψεις του επί του θέματος. Να πω όμως ότι από αυτές τις απόψεις και πόσο λάθος μπορεί να είναι, ξεκινάνε και οι υπερβολικές αντιδράσεις σε περιπτώσεις όπως αυτήν, που ο γιος παίζει με κούκλες. Ας αποδεχτούμε την διαφορετικότητα. Το διαφορετικό δεν είναι και λάθος. Πάντα κατά την γνώμη μου..

Και συμφωνώ απόλυτα με την Μηλίτσα ότι λάθος δρόμος μπορεί να είναι τα ναρκωντικά, το αλκοόλ, το σεξ χωρίς προφύλαξη κοκ. Αυτά είναι επικίνδυνα και πρέπει οι γονείς να προσέχουμε και να καθοδηγούμε τα παιδιά μας.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Σιγουρα ειναι και ολα οσα αναφερεις. Τελος παντων, ασχημο δεν ειναι μονο οτι σε σκοτωνει, βλαπτει την υγεια κτλ.. Εχει πολλες πτυχες το θεμα.. Fairy's mom ναι οντως,μια εδω και μια εκει "συναντιομαστε"

Σιγουρα ειναι και ολα οσα αναφερεις. Τελος παντων, ασχημο δεν ειναι μονο οτι σε σκοτωνει, βλαπτει την υγεια κτλ..

Για κάθε γονιό το "άσχημο" μπορεί να είναι και διαφορετικό. Έχει να κάνει με τις προσδοκίες που έχουμε για τη ζωή και καλώς ή κακώς τις προβάλουμε στα παιδιά μας...

Πάντως πληροφοριακά βρε συ λυδία, η ομοφυλοφιλία είναι μία έκφραση της ανθρώπινης σεξουαλικότητας, η οποία δεν αλλάζει με έξωθεν επεμβάσεις. Δηλαδή, αν ένας γονιός δεν θέλει το παιδί του να γίνει ομοφυλόφιλο, δεν μπορεί να κάνει κάτι για να το αποτρέψει, σε όσους γιατρούς και να το πάει, όσες κούκλες και να κρύψει, κ.λπ.

Οπότε θεμιτό ό,τι πιστεύεις εσύ για την ομοφυλοφιλία και δικαίωμά σου αλλά δεν έχει καμιά απολύτως λογική βάση το σχόλιό σου για τη μητέρα που "δεν πρόσεξε και το παιδί της πήρε λάθος πορεία".

.....δε νομίζω τάκη....