Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

βοήθεια παιδιά τα παιξαμε!!!!!!!!

giamuridis

Recommended Posts

ψαχνω εδώ και αρκετή ώρα ολο το φόρουμ για να βρώ το πρόβλημά μας και δεν βρήκα τίποτα!!! ολα τα παιδιά κοιμούντε με κάποιο τρόπο το δικό μας με τίποτα!!! είναι 7,5 μηνών και αν και είναι πολύ κουρασμένη αλλα και πολύ νυσταγμένη το μόνο που κάνει είναι να κλαίει..... τα δοκιμάσαμε όλα νομίζω και η γυναίκα μου βάζει τα κλάματα απο την αγανάκτηση !!!!

αν μπορείτε να μου πείτε τρόπους για το πως θα κοιμήσουμε την μικρή μας θα το εκτιμούσα!!!!

Διαφημίσεις

Καλησπερα!!Να σας ζησει!!!!

Η μικρουλα ισως να εχει υπερενταση,να βγαζει δοντακια,να ζεσταινεται κλπ κλπ κλπ κλπ.Μια βολτουλα με το αυτοκινητο????Δεν ειναι καλο να μαθει ετσι,αλλα σημασια εχει να ξεκουραστει και η συζυγος.

[/url] Νεφέλη 12/06/08[/b][/font][/size][/color]

Τι εννοείς δοκιμάσατε τα πάντα???

Πήγατε βόλτα με αμάξι??Τη βάλατε μέσα στη μπανιέρα μέσα σε μια βαρκούλα???Με το μπιμπερό/θηλασμό???

Τελικα ΠΩΣ κοιμάται εδώ και 7,5 μήνες???

Θέλω λεπτομέρειες...

ψαχνω εδώ και αρκετή ώρα ολο το φόρουμ για να βρώ το πρόβλημά μας και δεν βρήκα τίποτα!!! ολα τα παιδιά κοιμούντε με κάποιο τρόπο το δικό μας με τίποτα!!! είναι 7,5 μηνών και αν και είναι πολύ κουρασμένη αλλα και πολύ νυσταγμένη το μόνο που κάνει είναι να κλαίει..... τα δοκιμάσαμε όλα νομίζω και η γυναίκα μου βάζει τα κλάματα απο την αγανάκτηση !!!!

αν μπορείτε να μου πείτε τρόπους για το πως θα κοιμήσουμε την μικρή μας θα το εκτιμούσα!!!!

ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!

Ετσι είναι πάντα?????δλδ κάθε βραδυ έχεται το ίδιο πρόβλημα ή τώρα το παρουσίασε??????Μήπως βγάζει δοντάκια?????

Καταρχήν πρεπει να ηρεμήσετε εσεις για να ηρεμήσει και το μωρο...να ξέρεις πως όταν αυτός που κοιμιζει το μωρό έιναι σε υπερένταση και σε άναστάσωση αυτό το μεταφέρει και στο μωρο......και τα πράγματα γίνονται χειρότερα......

Προσπάθηστε να το κοιμίσετε στην αγκαλία σας ή δίπλα σας στο κρεβάτι.....αλλά προπάντων υπομονη...μπορεί το καημένο να έχει πονάκια στα δόντια ή στην κοιλίτσα......και να θέλει να κοιμηθει αλλά να μην μπορεί και να νευριάζει....λίγο τσαγάκι ίσως βοηθήσει......

Η βολτα με το αυτοκινητο ειναι σχεδον παντα σωτηρια! Ειχα και εγω προβληματα με τον υπνο της μικρης μου και καταλαβαινω. Ψαξτε λιγακι και το θεμα της διατροφης. Εμενα την πειραζε η λακτοζη, της προκαλουσε τρομερη δυσφορια, μολις αλλαξαμε τη διατροφη της ειχαμε τρομερη καλυτερευση. Μπορει πραγματι να θελει να κοιμηθει και να μην μπορει απο φουσκωμα η πονακια. Ο γιατρος σας τι λεει; Κουραγιο!

Διαφημίσεις

ευχαριστώ για την γρήγορη ανταπόκριση! η αλήθεια είναι οτι δοντάκια βγάζει αλλα δεν νομίζω να είναι απο αυτό γιατί οταν καταλαβαίνει οτι θα την κοιμήσουμε τότε χαλάει τον κόσμο μετά, αφού τελίκα δεν τα καταφέρουμε,σταματάει το κλάμα, καλού κακού παλι βάζουμε και μια αλοιφή στα ούλα.babystar αυτά που μου λες τα εχουμε κάνει η αλήθεια είναι οτι στο αμάξι ηρεμή και την πέρνει ο ύπνος μέχρι να την βγάλουμε απο εκεί και ξυπνάει.αυτό με την βαρκούλα θα θελα λεπτομέριες.

μέχρι τώρα η αλήθεια είναι οτι κοιμόταν με διάφορους τρόπους... ακόμα και μόνη της, εχει εδώ και 2 εβδομάδες δεν πιάνει τίποτα απο τους γνωστούς τρόπους!!!!

να ξέρεις πως όταν αυτός που κοιμιζει το μωρό έιναι σε υπερένταση και σε άναστάσωση αυτό το μεταφέρει και στο μωρο......και τα πράγματα γίνονται χειρότερα......

Έχω να το λέω...Όταν ήταν λεχουδάκι η μικρή μου, ΜΟΝΟ ο ΠΑΝΤΑ ψύχραιμος ΜΠΑΜΠΑΣ της, μπορούσε να την κοιμίσει στο λεπτό!!!Με μένα γκρίνιαζε, άσχετα που τη θήλαζα-δεν κοιμόταν στο στήθος...

Σίγουρα το άγχος μεταφέρεται στο μωρό-οπότε ΟΣΟ μπορείτε, ηρεμήστε...

ακόμα και μόνη της, εχει εδώ και 2 εβδομάδες δεν πιάνει τίποτα απο τους γνωστούς τρόπους!!!!

Άλλαξε κάτι τον τελευταίο καιρό??Κάτι στη διατροφή της???Κάτι στις συνήθειες???

Επίσης, έχετε δοκιμάσει σε κούνια που κουνιέται με μπαταρίες???Δεν ξέρω αν έχετε, αλλά είναι σωτήρια!!!Ειλικρινά!!!Εκεί κοιμόταν ώωωωωωωωωωρες η μικρή μου, κάποτε, μικρή, πολύ μικρή!

αμάξι ηρεμή και την πέρνει ο ύπνος μέχρι να την βγάλουμε απο εκεί και ξυπνάει.

Έχετα αποσπώμενο καρεκλάκι??Αν ναι, τη βγάζετε με το καρεκλάκι και πάλι ξυπνάει???Και μετά τι???Πάλι κλάμα και φτου και από την αρχή???

Προσωπικά πιστεύω ότι κάτι άλλαξε...Μπορεί και κάτι πολύ πολύ μικρό...

Επίσης, μπορεί απλά έτσι να είναι το παιδί!!!Όταν πλησιάζει η ώρα του ύπνου, να την πιάνει υπερένταση και να κλαίει...Πολλά μώρα ξέρω που το κάνανε αυτό, απλα σε κάποια φάση κοιμόντουσα, το θέμα είναι ότι εσύ λες δεν κοιμάται...

Προτεινω ζεστο μπανακι και παιχνιδι μες στο νερο..Αφου στα μωρα γενικα αρεσει το νερο δε πιστευω η δικια σου να εχει προβλημα να κατσει λιγο παραπανω και να παιξει..Φροντιστε να ειστε και οι δυο γονεις και να της μιλατε συνεχεια..Μηπως αλλαξατε κατι στην καθημερινοτητα της γιατι τα μωρα αρεσκονται στην ρουτινα,ξερουν τι να περιμενουν και αν κατι αλλαξει τα στρεσαρει..Μηπως την ενοχλουν τα ρουχαλακια της γιατι η δικια μου 3-4 ωρες εκλαιγε μια μερα μονο και μονο επειδη δεν αντεχε ενα φορμακι που της ειχα βαλει..Μηπως το φως πεφτει στα ματια της και την ενοχλει?Ακομα δοκιμαστε να την αφησετε μονη της τουλαχιστον το βραδυ να κοιμηθει κι ας κλαψει και λιγο..

Διαφημίσεις

ευχαριστώ για την γρήγορη ανταπόκριση! η αλήθεια είναι οτι δοντάκια βγάζει αλλα δεν νομίζω να είναι απο αυτό γιατί οταν καταλαβαίνει οτι θα την κοιμήσουμε τότε χαλάει τον κόσμο μετά, αφού τελίκα δεν τα καταφέρουμε,σταματάει το κλάμα, καλού κακού παλι βάζουμε και μια αλοιφή στα ούλα.babystar αυτά που μου λες τα εχουμε κάνει η αλήθεια είναι οτι στο αμάξι ηρεμή και την πέρνει ο ύπνος μέχρι να την βγάλουμε απο εκεί και ξυπνάει.αυτό με την βαρκούλα θα θελα λεπτομέριες.

μέχρι τώρα η αλήθεια είναι οτι κοιμόταν με διάφορους τρόπους... ακόμα και μόνη της, εχει εδώ και 2 εβδομάδες δεν πιάνει τίποτα απο τους γνωστούς τρόπους!!!!

Ηρεμει κοντα σας ,γι'αυτο σταματαει το κλαμα.Εγω ακομα δεν καταλαβα:παντα ηταν δυσκολη στον υπνο και ειδικα τις 2 τελευταιες εβδομαδες?

[/url] Νεφέλη 12/06/08[/b][/font][/size][/color]

Θυμήθηκα και κάτι άλλο!!Η δικιά μας, γενικά είχε "θέμα" με την υπερένταση...Δεν μπορούσε να κοιμηθεί αν έβλεπε γύρω τριγύρω και ενώ νύσταζε, επειδή ΔΕΝ ήθελε να κοιμηθεί για να μη χάσει τις εικόνες γύρω της, ρίχναμε ένα πανάκι στα μάτια της και κοιμόταν έτσι....Επειδή μόνη της σα να μην μπορούσε να κλείσει τα μάτια και να μην κοιτάει, το κάναμε εμείς για αυτή...Έπιανε πάντα και μάλιστα όταν μεγάλωσε λίγο, το έβαζε μόνη της!!!!Ακόμα και τώρα, βάζει το νάνι της στα μάτια και γενικά μούτρο για αν κοιμηθεί....

Για δοκιμάστε και αυτό...

ΥΓ...Μια εποχή το πανάκι είχε αντικατασταθεί από ένα ρούχο μου, μια μπλούζα, νυχτικιά, αρκεί να είχε τη μυρωδιά μου...Αυτό βέβαια όταν πιο μικρή την κοίμιζε ο μπαμπάς της και όταν άρχισε να κοιμάται μόνη της...Αλλιώς ένα πανάκι, αρκούσε...

Επίσης, δοκιμάστε να δημιουργήσετε ένα νάνι για την ίδια-ειδικά αν δεν έχει πιπίλα...Εμάς από μικρή το διάλεξε και πλέον κοιμάται μόνο με εκείνο...Μια κούκλα, όχι κάτι φοβερό...

Ελπίζω κάτι να πιάσει...

Ολες οι συμβουλές που σου έδωσαν τα κορίτσια έιναι χρόνια τώρα δοκιμασμένες και αποδίδουν.... απλά πρεπει να βρεις το...κουμπί της μικρης.....έσυ ξέρεις καλύτερα το παιδί σου και τι έιναι αυτό που το ηρεμει οποτε σε αυτό θα εστιάσετε.....

Πχ στα δικά μου παιδιά ποτέ δεν τα ηρέμησε το βραδυνό μπανάκι...το αντίθετο μάλιστα ...τα ξυπνούσε και ήθελαν κι άλλο παιχνίδι.....ανω η ακγαλιτσα στο μεγάλο κρεβάτι ήταν το...ναρκωτικό τους σε συνδιασμό με την πιπίλα......

Καθε παιδί ομως ειναι διαφορετικο....

εμενα τα δικα μου τα ηρεμουσε μονο το καροτσι... συμφωνω οτι καθε παιδι εχει το κουμπι του αλλα να πω την αληθεια εμεις το ιδιο κουμπι το "εφαρμοσαμε" και στα 3 παιδια μας...

και δουλευε!!!

Οτι κανει το αμαξι θεωρω οτι το κανει και το καροτσι με πιο πολυ κοπο βεβαια (κανε περα δωθε διπλο καροτσι και να σε δω) αλλα το θετικο ειναι οτι μετα τα αφηναμε για καμποση ωρα να τα παρει ο υπνος εκει και οταν ειχαν κοιμηθει βαθια τοτε τα μεταφεραμε στην κουνια.

Μετα το καροτσι εφαρμοσαμε το να καθομαστε λιγο μαζι τους διπλα στην κουνια μεχρι να χαλαρωσουν και να κοιμηθουν (ΟΚ το ξερω και αυτο δεν ειναι το καλυτερο ΑΛΛΑ..)

Επισης η αγκαλιτσα με κλειστα φωτα στο κρεββατι μας επισης βοηθησε και εμας οπως ειπε και η Κλαρα

Θα το βρειτε, ηρεμηστε μονο γιατι οντως η ενταση σας περναει και στο παιδι..

ελπιζω βεβαια τωρα να κοιμοσαστε ομαδικα!!

Διαφημίσεις

Αχ αυτο με το μεγαλο κρεβατι..τον πρωτο μηνα με το μωρο στο σπιτι δεν κοιμοταν πουθενα παρα μονο στο κρεβατι μας τη νυχτα και εγω με τον αντρα μου την γαζαμε στον καναπε..αντι να ξεκουραστουμε κουραζομασταν ακομη περισσοτερο

ευχαριστώ όλους για τις ιδεες σας!!! λοιπόν μόλις η μικρή μας κοιμήθηκε αφού δεν έχει άλλο κλάμα!! η αλήθεια είναι οτι babystar είναι σαν να έχεις την μικρή μας εσύ :)

είναι πολύ περίεργη και πράγματι κοιτάει συνέχεια εδώ και εκεί θα δοκιμάσω αυτό με το πανάκι! και η αλήθεια είναι οτι εχει πλέον σιγα σιγα ξεκόψει απο τον θυλασμό.... θα δοκιμάσουμε λοιπον αυτα που είπατε και θα σας πω τι εχει γίνει τελικά!!!! Σας Ευχαριστώ όλους!

Επίσης δοκιμάστε να τη βάλετε νωρίτερα για ύπνο, ακόμη κι αν αυτό είναι έξι ώρα το απόγευμα και φροντίστε πολύυυυυυυ τους ημερήσιους ύπνους της. Ρίξε μια ματιά εδώhttp://www.youtube.com/watch?v=txb3fovPJoU και κατέβασε τα αντίστοιχα torrents Αγωνιστικους χαιρετισμούς. Εμείς δεν κλαίμε, αλλά ξυπνάμε. Συνέχεια. Μέρα νύχτα μάξιμουμ δίωρο.....

FLcUp3.png0BQfp3.png

μαλλον ειναι σε φαση δοντιων αλλα νομιζω θα βοηθουσε να προσπαθησετε να την κρατατε ξυπνια τη μερα με διαφορες δραστηριοτητες ετσι ωστε το βραδυ να ειναι κουρασμενη και να κοιμαται.ενα ζεστο μπανακι πριν λιγη αγκαλιτσα και.............ελπιζω να κοιμαται απο εδω και περα.

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

Εγώ πάλι θα διαφωνήσω με την άποψη να κρατάς το μωρό ξύπνιο την ημέρα για να κοιμάται το βράδυ (χωρίς παρεξήγηση apricot). Δεν ισχύει αυτό, αντίθετα είναι αποδεδειγμένο ότι τα μωρά που ξεκουράζονται και την ημέρα εξασφαλίζουν ευκολότερο και ηρεμότερο ύπνο τη νύχτα. Απλά δεν πρέπει να κοιμηθεί το μωρό π.χ. 1 ώρα πριν το βραδυνό του υπνάκι (λογικό...). Πάντως, επειδή και ο δικός μου είναι μυστήριος με τον ύπνο την ημέρα (το βράδυ καλά είμαστε ακόμα), σε καταλαβαίνω φίλε αλλά πιστεύω ότι θα στρώσει το πράγμα. Κι εγώ μερικές φορές αναρωτιέμαι τί άλλο να κάνω για να τον αποκοιμίσω αφού κουτουλάει και τρίβεται αλλά ΔΕΝ κοιμάται με καμία παναγία!!! Τελικά είναι μάλλον φάση και θα περάσει (ελπίζω για το καλό μου και το καλό σας).

KjMfp2.png

Together we stand, divided we fall

Εγω θα συμφωνησω με apricot!κι εγω το ιδιο εκανα στην κορη μου γιατι κοιμοταν 8-4 το βραδυ και μετα κοιμοταν 10-12 το πρωι.την κρατησα μια ολοκληρη μερα ξυπνια και κοιμηθηκε μονη της(οχι αγκαλιτσα) στο κρεβατακι της 10 η ωρα..απο τοτε καθε μερα το πολυ 10 και μιση κοιματε και ξυπναει 9-9:30.κοιμαται και την ημερα αλλα με τιποτα μεχρι και 4 ωρες πριν τον βραδινο της υπνο..

Εγώ πάλι θα διαφωνήσω με την άποψη να κρατάς το μωρό ξύπνιο την ημέρα για να κοιμάται το βράδυ (χωρίς παρεξήγηση apricot). Δεν ισχύει αυτό, αντίθετα είναι αποδεδειγμένο ότι τα μωρά που ξεκουράζονται και την ημέρα εξασφαλίζουν ευκολότερο και ηρεμότερο ύπνο τη νύχτα. Απλά δεν πρέπει να κοιμηθεί το μωρό π.χ. 1 ώρα πριν το βραδυνό του υπνάκι (λογικό...). Πάντως, επειδή και ο δικός μου είναι μυστήριος με τον ύπνο την ημέρα (το βράδυ καλά είμαστε ακόμα), σε καταλαβαίνω φίλε αλλά πιστεύω ότι θα στρώσει το πράγμα. Κι εγώ μερικές φορές αναρωτιέμαι τί άλλο να κάνω για να τον αποκοιμίσω αφού κουτουλάει και τρίβεται αλλά ΔΕΝ κοιμάται με καμία παναγία!!! Τελικά είναι μάλλον φάση και θα περάσει (ελπίζω για το καλό μου και το καλό σας).

δεν εννοω φυσικα 7 μηνων παιδακι να μην κοιμαται καθολου....ενα υπνακο το μεσημερι μπορει να παιρνει αλλα αν κοιμαται το μεσημερι απο τις 2 μεχρι τις 6 ειναι φυσικα αδυνατο να κοιμηθει το βραδυ γιατι 4 ωρες υπνος ειναι πολυ και αντικαθιστα τις ωρες τις βραδυνες. καθε παιδακι εχει τους ρυθμους του φυσικα αλλα διαφωνω οτι πρεπει να κοιμαται πολυ για να εξασφαλισει ευκολοτερο υπνο το βραδυ....αυτο αποκλειεται!

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

καθε παιδακι εχει τους ρυθμους του φυσικα αλλα διαφωνω οτι πρεπει να κοιμαται πολυ για να εξασφαλισει ευκολοτερο υπνο το βραδυ....αυτο αποκλειεται!

Μην το αποκλείεις...Εμείς είμαστε έτσι...

Από μικρή, όσο πιο πολύ κοιμόταν τη μέρα, τόσο πιο νωρίς και εύκολα κοιμόταν τη νύχτα...

Η μικρή μου από 8-9 μηνών κοιμάται από μόνη της στην κούνια...Αν τη μέρα δεν έχει κάνει ποιοτικούς και ποσοτικούς ύπνους, όταν θα τη βάλω στο κρεβατάκι της το βράδυ, θα γκρινιάξει λίγο..Αν όμως έχει κοιμηθεί το κανονικό της που είναι 13.30 με 17.00, για μεσημέρι (αυτό είναι το ωράριο της από όταν χρόνισε...δεν κοιμάται 2 φορές τη μέρα, αλλά μία, το μεσημέρι...), από τις 20.30 νυστάζει και στις 21.00 έχει πέσει ξερή, μέχρι το πρωί...

Πιο μικρή, κάπου εκεί 7-8 μηνών, κοιμόταν απόγευμα κατά τις 17.00 μέχρι 19.00 και μετά ξανά στις 21.30 (επίσης μέχρι το πρωί).

Γενικά έχω παρατηρήσει ότι αν τη μέρα δεν κοιμηθεί όσο θέλει, το βράδυ είναι πιο ανήσυχη μέχρι να κοιμηθεί και μπορεί από την υπερένταση να κοιμηθεί και πιο αργά...Οπότε τίποτα δεν είναι απόλυτο...Κάθε παιδί έχει το πρόγραμμα του...όσο περίεργο και αν είναι αυτό...