Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Θηλασμός και υποαλλεργικό γάλα σε μωρό 4 μηνών


maria1983

Recommended Posts

Το μωρό μου είναι 4 μηνών και θηλάζουμε αποκλειστικά εκτός από κάποιες φορές που θα τύχει να είμαστε εκτός σπιτιού, οπότε πίνει ξένο γάλα. Η παιδίατρος μου είχε συστήσει το Nestle Nan 1 υποαλλεργικό (δεν έχουμε αλλεργία), το οποίο και πίναμε μέχρι πριν λίγο καιρό. Τώρα τελευταία δεν μας αρέσει καθόλου και αρνούμαστε να το πιούμε. Γιατί αυτή η αλλαγή ξαφνικά? Μήπως πρέπει να αλλάξουμε το γάλα; Μήπως πρέπει να σταματήσω να δίνω υποαλλεργικό και να της δίνω το κανονικό αφού δεν έχει αλλεργία; Ή πρέπει ο θηλασμός να συνδυάζεται πάντα με υποαλλεργικό γάλα;

Link to comment
Share on other sites

  • 1 χρόνο μετά...

Διαφημίσεις


Ισως απλα προτιμάει το γαλατάκι της μαμάς και όταν της δίνεις άλλο νιώθει οτι την κοροιδευευεις (αφου ξέρει οτι μπορείς να της δώσεις το..."νόστιμο") και αρνειται να το πιεί.

QqmLp3.png
Link to comment
Share on other sites

Και η δική μου θηλασε αποκλειστικά τουσ 6 μήνες κ κατα τον 8-9 θέλησα να της βαλω ξένο στην κρεμουλα μιας κ δεν μπορω να βγαλω ποσοτητα με το θήλαστρο..Ξεκίνησα με ένα βιολογικό αλλά της έφερε αλλεργία κ η γιατρός μας προτεινε αυτο της Nestle που είναι μερικώς υποαλλεργικό κ το δίνουν σε παιδάκια που θηλαζουν κ έχουν συνηθισει της μαμας!! Συνήθως τα παιδάκια που θηλάζουν πίνουν μετά φρέσκο κατεθυειαν. Αλλά ουτε εμας της άρεσε κ της έβγαλε κ αυτο κατι σπυράκια.(ασχετο βέβαια με τη δική σου περίπτωση) Μαλλον ο γιατρος θέλει να το προφυλαξει κ δινει αυτο. Σιγουρα πάντως κ τώρα που της έχω δοκιμασει πολλά φρεσκα γαλατακια κ κατσικισιο προτιμαει της μαμας!!!!;) Ποσο μαλλον το δικό σου που είναι 4!!!!:-D

Yugup3.png
Link to comment
Share on other sites

  • 3 χρόνια μετά...

Ήθελα να ρωτήσω κορίτσια μετά από πόσο καιρό μετά τον τοκετό είδατε περίοδο???Εγώ θηλάζω εδώ και 4 ΄μήνες και δεν έχω αδιαθετήσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...