Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΑΠ΄ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια & τα αγόρια.

Θέλω να μοιραστώ μαζί σας ένα παράπονο από τον τελευταίο εξωσωματικό μου:

Πρόσφατα έκανα την 3η προσπάθεια, με άλλο γιατρό αυτή τη φορά.

Αφού πήγαν όλα μια χαρά, αλλά σύλληψη πάλι δεν υπήρξε, ήρθε η μέρα της συνάντησης απολογισμού των γεγονότων.

Στην αρχή κάτι "πέταξε" για τα κιλά μου. Το προσπερνάω κι άρχισα να ρωτάω θέματα που απασχολούσαν εμένα, γύρω από τη μη επιτυχία.

Το ρεζουμέ ήταν: χάσε 15 - 20 κιλά και θα πιάσεις πιο εύκολα.

Άμα είναι έτσι, τότε γιατί πήρε τα 3000, χώρια τα 60αρια σε κάθε επίσκεψη;;; Γιατί δε μου είπε "κυρία μου, τα κιλά σου είναι απαγορευτικά για γονιμοποίηση. Χάσε 20 κιλά & τα ξαναλέμε".

Ευτυχώς που είχα ήδη ξεκινήσει δίαιτα με διατροφολόγο & μου είχε δώσει οδηγίες & δεν πήρα το 10κιλο που έπαιρνα τις άλλες φορές.

Έπρεπε να πάρει 3000, χώρια οι υπόλοιπες εξετάσεις και μετά να μου το πει;;;;;;;;;

Όχι τίποτα άλλο, αλλά είχα αρκετές & καλές πληροφορίες γι' αυτόν & ο γυναικολόγος μου του είχε ήδη πει πόσα κιλά είμαι & δεν είχε αναφερθεί ούτε λεπτό στο θέμα κιλών, παρά μόνο στον απολογισμό. :cry::cry::cry:

Διαφημίσεις

Καλημέρα ΗΛΙΕ μου!!!!!!!!!

Και γιατί να στο πει βρε κουκλίτσα μου???? Για να χάσει τα σίγουρα φραγκάκια του???? Ο….. μπούφος????? Μη μου στενοχωριέσαι και μην ξανασχοληθείς μαζί του απλώς……

Έχουμε φτάσει όμως σε σημείο να φοβόμαστε τους "γνωστούς" και "συστημένους" γιατρούς πια…… που τα ισοπεδώνουν όλα για όλα στο βωμό του χρήματος!!!!! Αίσχος!!!!!!

Τι να πω κουκλί μου….. δώσε χρόνο στον εαυτό σου, να "ξεκουραστεί" ψυχολογικά πρώτα απ’ όλα…… και ξανά προς τη Δόξα τραβά!!!!!!!!

Τα φιλιά μου!!!!!!

Ίσως ήθελε να βρει μια δικαιλογια για την αποτυχία της προσπάθειας αλλά συγχρόνως να μην σε απογοητεύσει ωστε να ξαναπροσπαθήσεις! Εύχομαι σύντομα με ένα μωράκι στην κοιλιτσα!

Εγώ πάντως κοπέλα μου, εάν τυχόν χρειαζότανε να φτάσω σε αυτό το σημείο, σίγουρα δεν θα ξανα-εμπιστευόμουν τον ίδιο γιατρό!

Δεν μου άρεσε καθόλου η στάση του!!!

Ισα που την άλλη μέρα είχα αλλάξει εξωσωματικό με την μια και χωρίς δευτερη σκέψη...Τι πάει να πει χάσε 20 κιλά και βλέπουμε?? Οταν έπερνε τα 3000 συν σου φαινόταν έτοιμη και καλή ε???

Τα πήρα τώρα ε???? :evil::evil::evil::evil:

Να αλάξεις γιατρό...ποτέ δεν είναι αργα κοριτσάκι μου!!!

Διαφημίσεις

Εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο...Πως το χειρίστηκες όλο αυτό εκείνη τη στιγμή; Μη μου πεις ότι δεν του τα "έχωσες" ...αν όχι έπρεπε να του ζητήσεις εξηγήσεις για ποιο λόγο σε έβαλε στη διαδικασία...Αλλά ακόμη κι αν δεν του είπες τίποτα, ποτέ δεν είναι αργά...πάρτον ένα τηλ.και εξέθεσε την κατάσταση...να μην σου μείνει και απωθημένο και ποιος ξέρει μπορεί να πετύχεις να αναλλάβει την επόμενη εξωσωματική σου με μειωμένη ταρίφα...α ρε Ιπποκράτη θα τρίζουν τα κόκκαλά σου!!!!

4iqfp2.png?nAtPrUav

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΧΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΟ ΚΙΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΜΕΙΟΝΟΝΤΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΟΜΩΣ ΕΓΙΝΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΚΕΝΤΡΟ!

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ......

αυτο με τα κιλα....... :roll: ειναι ενα θεμα, δυστυχως...

παρ ολα αυτα, οταν γεννησα, ειχα διπλα μου στο δωματιο, μια κοπελα (καλη της ωρα!) που γεννησε μετα απο εξωσωματικη (την δευτερη που ειχε κανει) τα διδυμακια της...

η κοπελα ξεκινησε την εγκυμοσυνη της στα 140 κιλα... κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης, εχασε γυρω στα 10...

δεν ηταν ευκολη εγκυμοσυνη, ομως τα καταφερε!!

θελω να πω, αν εμενες εγκυος ο γιατρος θα το υπερηφανευοταν ως προσωπικο του θριαμβο, τωρα που δεν εγινε, φταινε τα κιλα σου???

καλη επιτυχια μεσα απο την καρδια μου απο δω και περα!!! :P

Κατ' αρχήν ευχαριστώ όλα τα κοριτσάκια.

Το ξέρω πλέον ότι τα κιλά δε βοηθάνε, αλλά καλώς ή κακώς γνωρίζω 5 γυναίκες με κιλά το λιγότερο ίσα με τα δικά μου & 10-15 παραπάνω.

Και ταυτόχρονα γυναίκες 50 & 60 κιλά, που πάλι δεν τα έχουν καταφέρει.

Γνωρίζω μια κοπέλα που είναι τόσο γεμάτη, που εγώ με τα 100 κιλά μου εξαφανίζομαι τελείως από πίσω της.

Κι όμως, με το γυναικολόγο μου & τον προηγούμενο εξωσωματικό μου, έκανε τρίδυμα και έχασε και 20 κιλά όσο ήταν έγκυος.

Δε λέω ότι εγκυμοσύνη με τόσα κιλά δεν ενέχει κινδύνους, απλά αναρωτιέμαι, μήπως όλοι αυτοί οι λόγοι που λένε ότι δημιουργούν υπογονιμότητα τελικά είναι της φαντασίας κάθε γιατρού & κάθε ερευνητή και απλώς μένεις έγκυος όταν έρθει η ώρα;;;;;;;

Πλέον δε ξέρω τι να πω!!!!!!!!!!!!

Το μόνο που ξέρω, είναι ότι δεν έχω καταφέρει να ξαναρχίσω ακόμα τη δίαιτά μου, γιατί κάθε φορά που τη σκέφτομαι, σκέφτομαι κι αυτά που σας είπα χθες, μόνο η διατροφή μου & τα κιλά μου δεν με ενδιαφέρουν.

Κι όσο για τον του απάντησα όταν μου είπε για τα κιλά, όχι, δεν του απάντησα.

Για τον απλούστατο λόγο, ότι εκείνη την ώρα το μόνο που δεν με ενδιέφερε, ήταν κήρυγμα για τα κιλά μου. Και γιατί αυτό το παράπονο μου βγήκε λίγες μέρες μετά από την επίσκεψη.

μην το βάζεις κάτω έμεινα έγκυος σε δίδυμα με εξωσωματική και ήμουν 85 κιλά.Κατά τη διάρκεια έβαλα κι άλλα κιλά αντί να χάσω και όταν γέννησα ήμουν 110 κιλά.Γέννησα πρόωρα 8μηνητκα αλλά κανείς δεν μου είπε ότι έφταιγαν τα κιλά μου.Έτσι κι αλλιώς πολλά δίδυμα γεννιούνται πρόωρα και όχι μόνο.

Διαφημίσεις

κοριτσακι καλημερα,

συμφωνω με αυτο που ειπες εσυ ή καποια αλλη κοπελα πως αν τα κιλα σου ηταν απαγορευτηκα δεν θα επρεπε να σου κανει την εξωσω.

μην στεναχωριεσαι.

βρες ενα αλλον γιατρο και σιγουρα ολα θα πανε ΚΑΛΑ!!!

668bab1939.png

Ηλιε μου είμαι και εγώ στον τριψήφιο αριθμό κιλών και είμαι και εγώ εγκυούλα....Δεν είναι Πάντα αποτρεπτικά τα κιλά της γυναίκας για να συλλάβει αλλά ειναι ένας παράγωντας όμως!!!

ΗΛΙΕ μου, εξοργίστηκα, όταν διάβασα το ποστ σου.

Ξεκίνησα την 1η μου εγκυμοσύνη με 54 κιλά και το αποτέλεσμα ήταν κενός σάκος στην 7η εβδομάδα, ακολούθησε απόξεση και το αποτέλεσμα της ιστολογικής ήταν μερική μύλη κύηση.

Την άλλη χρονιά ξεκίνησα την εγκυμοσύνη με 56 κιλά και το αποτέλεσμα ήταν να μην διπλασιάζονται οι χοριακές και τελικά απέβαλα στην 6η εβδομάδα.

Αντίθετα, μια γνωστή μου κοπέλα που προσπαθούσε πολλά χρόνια να μείνει έγκυος, έκανε την πρώτη της εξωσωματική, έμεινε έγκυος σε τρίδυμα και μάλιστα και τα τρία έμβρυα πήγαιναν πάρα πολύ καλά, όμως αναγκάστηκε να προβεί σε μείωση και να βγάλει το ένα για λόγους υγείας. Η κοπέλα κάποτε ήταν 150 κιλά και με μια εγχείριση κατάφερε να φτάσει τα 100. Την εξωσωματική και την εγκυμοσύνη την ξεκίνησε ενώ ήταν 100 κιλά κι αυτός ήταν ο λόγος που έπρεπε να βγάλει το ένα έμβρυο, απ' ότι είπαν οι γιατροί λόγω του βάρους ίσως είχε προβλήματα αργότερα στην υγεία της.

Μην ακούω λοιπόν βλακείες ότι φταίνε τα κιλά για την αποτυχία της εξωσωματικής. Έλεος, τι άλλο θα ακούσουμε.

Το να χάσεις κιλά είναι καλό για σένα, αλλά δεν είναι η αιτία που απέτυχε η εξωσωματική.

Μη δίνεις σημασία και μη στενοχωριέσαι.

5f27b8bd0c.png

να σας πω κατι, που το ξερουμε ολες ομως..

δυστυχως ειναι επιβαρυντικα τα κιλα (οχι ομως απαγορευτικα...)

και γω ξεκινησα εγκυμοσυνη με πολλα κιλα, και γκρινιαζε η γιατρος μου..

παντως, σου ξαναλεω.. αν πετυχαινε η εξωσωματικη, τοτε ο γιατρος θα εκανε τον κινεζο για τα κιλα???? τωρα που δεν πετυχε το θυμηθηκε???

Διαφημίσεις