Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πωλείται διακόσμηση βάφτισης αγοριού

maria vlg

Recommended Posts

Εκανα πρόσφατα τη βάφτιση του γιου μου, με διακόσμηση που έφτιαξα εγώ, πραγματικά πολύ ωραία (αν κρίνω κι απ τα σχόλια του κόσμου). Λόγω λάθους στην παραγγελία των υλικών, όμως, μου έμειναν πολλά!Πουλάω 10 κουτιά για τον στολισμό των τραπεζιών, για βάφτιση αγοριού, τετράγωνα, μεγάλα, με ζαχαρωτά σε χαρτί αφής και με ένα stick αυτοκινητάκι, άλλα σε χρώμα γαλάζιο και άλλα σε λαχανί πουά,(τα κλασικά στα αγόρια) στην τιμή των 18 ευρώ!η τιμή είναι super, έξω το χρεώνουν 34 ευρώ!οποιος ενδιαφέρεται, ας αφήσει μήνυμα!

Διαφημίσεις

τι εννοεις 18 ευρω. Το ενα κουτι με ζαχαρωτα και το στικ αυτοκινητο? Ετσι οπως το γραφεις δεν καταλαβαινουμε. Επισης θα πρεπει να ανεβασεις καποια φωτογραφια να καταλαβουμε. Επισης μπορει εξω να κοστιζει 38 ευρω αλλα εκει περιλαμβανει και την διακοσμηση με τα runner και ολο τον χωρο ενω για 18 πρεπειν α παρεις μονο το υλικο και πρεπει να βρεις να τα στολισουν και να παρεις και ολα τα αλλα υλικα μονη αρα βγαινει ακριβα. Επισης εχω βρει κουτια σε πουα πολυ μεγαλα για διακοσμηση 3 ευρω εαν βαλεις οτι και τα ριζοχαρτα εχουν πολυ μικρο κοστος και τα ζαχαρωτα που παιρνεις με το κιλο ειναι πολυ ακριβο.

k4xS.jpg

Στην τιμή αυτή είναι όλο το κουτί, όπως το βάζεις επάνω στο τραπέζι, έτοιμο. Τα runner που λες, δεν ήταν μέσα στην τιμή των 34 ευρώ (κι όχι 38 που γράφεις), αλλά 5 ευρώ έξτρα. εμένα μου βγήκε 18 ευρώ,το κουτί, το σφουγγάρι των ανθοπολείων (για να σταθούν τα sticks), το ίδιο το stick το οποίο ήταν ξύλινο και στα χρώματα λαχανί και γαλάζιο και τα ζαχαρωτά, τα οποία το κιλό πάει στα 17-18 ευρώ. Προφανώς μπορεί κάποιος να φτιάξει κάτι αντίστοιχο με λιγότερα χρήματα, με ζαχαρωτά από το jumbo και αυτοκινητάκι από κάποιο άλλο υλικό. Οσο για τη φωτογραφία θα φροντίσω να την ανεβάσω κι αν ενδιαφέρεται κανείς, έχει καλώς.

κοιτα εγω το κουτι το βρηκα 3 ευρω και ειναι πολυ μεγαλο τα ζαχαρωτα 17 ευρω το κιλο απο ΜΑΤΣΟΥΚΑ επωνυμα τωρα το σφουγγαρι και το στικ δεν ξερω ποσο κανουν.

Βαλε μια φωτο να δουμε.

k4xS.jpg

Διαφημίσεις