Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΑΜΟΙΒΗ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΥ

Recommended Posts

κοριτσια ειναι πολυ νωρις ακομα για γεννα αλλα βλεπετε χρειαζεται και προγραμματισμος του οικονομικου

χθες ειδα το γιατρο μου και ξεχασα να τον ρωτησω ποσο παιρνει για τη γεννα

περασαν και 6 χρονια απο την προηγουμενη και οι τιμες φανταζομαι πως εχουν αλλαξει

φυσικα θα τον ρωτησω αλλα πειτε μου τι τιμες παιζουν στη θεσσαλονικη;

Z57wp3.png dQOzp3.png

25/12/10 πήραμε το καλύτερο δώρο

• 4 weeks later...

Διαφημίσεις

Valia καλημέρα,

είναι ανάλογα τον γιατρό. Για παράδειγμα εγώ πλήρωσα φια ΦΤ 900? ενω η αδερφή μου ένα χρόνο πριν από εμένα 1300. Νομίζω πάντως ότι οι περισσότεροι κυμαίνοντα γύρω στα 1000?.

Εμενα ζητάει 1500Ε και θα γεννησω σε νοσοκομειο με καισαρικη.Συν αλλα 120Ε γιατι θα ζητήσω δίκλινο δωμάτιο.Ειναι πολλα αλλα τουλαχιστον γλυτωνω αλλα 2000 που θα πληρωνα στην κλινικη μονο για διαμονη!!Βεβαια με παρακολουθει απο την αρχη της εγκυμοσυνης ομως μου χρεωνει την επισκεψη καθε φορα!!Ειναι καλος επιστημονας εκανε καλη δουλεια στη γεννα της κορης μου και τον εχω εμπιστοσυνη ομως δεν παυει να ειναι πανακριβος!!

JgiCp3.pngv9Xtp3.png

Διαφημίσεις

15 μηνες πριν 900 ευρω ,επισκεψεις δωρεαν,επισης δεν με χρεωσε την αυχενικη...η κοπελα που ηταν στο ιδιο δωματιο κ γεννησαμε μαζι 1500 ευρω ,πληρωνε κ επισκεψεις,και τα 2 για φυσιολογικο τοκετο

NJMAp3.png

2 χρονια πριν μου πηρε 800ευρώ για Κ.Τ φιλική τιμή απο 1000 και 1200 που έπαιρνε...

Τωρα που θελω να ξαναμεινω εγκυος....δεν τολμω να σκεφτω ποσα θα θελει...

Η δική μου γιατρός παίρνει 1000 ευρώ είτε γεννήσεις φυσιολογικά είτε με καισαρική.Τόσα πλήρωσα κι εγώ δηλαδή που γέννησα με κ.τ.

Διαφημίσεις

Εμενα ζητάει 1500Ε και θα γεννησω σε νοσοκομειο με καισαρικη.Συν αλλα 120Ε γιατι θα ζητήσω δίκλινο δωμάτιο.Ειναι πολλα αλλα τουλαχιστον γλυτωνω αλλα 2000 που θα πληρωνα στην κλινικη μονο για διαμονη!!Βεβαια με παρακολουθει απο την αρχη της εγκυμοσυνης ομως μου χρεωνει την επισκεψη καθε φορα!!Ειναι καλος επιστημονας εκανε καλη δουλεια στη γεννα της κορης μου και τον εχω εμπιστοσυνη ομως δεν παυει να ειναι πανακριβος!!

γινετε να ζητησεις 2κλινο?στο παπαγεωργιου ειναι οτι σου κατσει εκτος αν εχεις γνωριμιες διαφορες anyway...

1000 ευρω ανεξαρτητως φυσιολογικου ή καισαρικης και 50 ευρω μια φορα το μηνα σαν επισκεψη παρολο που χρειαστηκε να το δουμε και 5 φορες καποιο μηνα..... Και επειδη ειχα διαβητη κυησης μου εδωσε δωρεαν σακχαρομετρο και ταινιες..... Και δεν χρεωνει για βοηθους και τετοια συναφη......

• 1 month later...

μπορεις να μου δωσεις τα στοιχεια του γιατρου και σε ποιο νοσοκομειο ειναι?

qOUNp2.png.

1200 είτε φτ είτε καισαρική. Κορυφαίος γιατρός, "τουλάχιστον" μισή ώρα η κάθε επίσκεψη με 50ευρώ.

kc3rp3.pngD0HJp3.png

"Μέχρι τώρα είχαμε ο ένας τον άλλον.. τώρα έχουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ..!"

31.07.2010

μπορεις να μου δωσεις τα στοιχεια του γιατρου και σε ποιο νοσοκομειο ειναι?

καλημερα κοπελα μου και με τοκαλο !! σου εστειλα πμ εαν ενδιαφερεσαι.... ειναι τελειος !! 1000 ευρω ανεξαρτητως φτ ή καισαρικης και σου κανονιζει επισκληριδιο και διαμονη στις θεσεις στο ιπποκρατειο ( μονο δικλινα σαν κλινικη σε αλλο χωρο απο το υπολοιπο τμημα !) εαν ενδιαφερεσαι για νοσοκομειο....

Διαφημίσεις

καλημερα κοπελα μου και με τοκαλο !! σου εστειλα πμ εαν ενδιαφερεσαι.... ειναι τελειος !! 1000 ευρω ανεξαρτητως φτ ή καισαρικης και σου κανονιζει επισκληριδιο και διαμονη στις θεσεις στο ιπποκρατειο ( μονο δικλινα σαν κλινικη σε αλλο χωρο απο το υπολοιπο τμημα !) εαν ενδιαφερεσαι για νοσοκομειο....

Θα ήθελα αν μπορείς να μου στείλεις και εμένα τα στοιχεία του γιατρού σου γιατί δεν αποφάσισα ακόμα που θα γεννήσω. :?

13e2p2.png

Θα ήθελα αν μπορείς να μου στείλεις και εμένα τα στοιχεία του γιατρού σου γιατί δεν αποφάσισα ακόμα που θα γεννήσω. :?

πηρες το πμ κοπελα μου ?? μολις το εστειλα !! περιμενω νεα σου !!

πριν 2 μηνες γεννησα : 1000 ευρω φυσιολογικος τοκετος,1200 καισαρικη,40 ευρω η επισκεψη υπερηχος 4d σε καθε επισκεψη, μαζι σου ολες τις ωρες τοκετου:D.

αν θες πληροφοριες στειλε μου p.m.

[sIGPIC][/sIGPIC]

A whole new world!!ti 1 week leei??7 minwn koritsara exw!!

• 1 month later...
1000 ευρω ανεξαρτητως φυσιολογικου ή καισαρικης και 50 ευρω μια φορα το μηνα σαν επισκεψη παρολο που χρειαστηκε να το δουμε και 5 φορες καποιο μηνα..... Και επειδη ειχα διαβητη κυησης μου εδωσε δωρεαν σακχαρομετρο και ταινιες..... Και δεν χρεωνει για βοηθους και τετοια συναφη......

μπορεις να μου στειλεις κι εμενα πμ?ειμαι στο ψαξιμο...ευχαριστω

Ο δικός μου έπαιρνε σε κάθε επίσκεψη στο ιατρείο του 30 ευρω. Τους 2 τελευταίους μήνες που με έβλεπε στον Άγιου Λουκά δεν πλήρωνα τίποτα. Για φυσιολογικό τοκετό 1200.

Εμενα ο γιατρος μου, μου επαιρνε 40 ευρω ανα επισκεψη, πλην των τελευταιων επισκεψεων στο 9ο και της επισκεψης μετα απο 40 ημερες.

Μου κανονισε να κανω και την αυχενικη διαφανεια στο Παπαγεωργιου, οπου παρ' οτι ειχαν απεργια εκεινη την ημερα οι γιατροι, εγω πηγα κανονικα, μπηκα αμεσως, την εκανα και εφυγα.

Μου πηρε 1000 ευρω για την καισαρικη, απο τα 1200 που επαιρνε κανονικα. Φιλικη τιμη, κλασσικα..

Ειμαι απιστευτα ευχαριστημενη μαζι του :D, γιατι ειναι πανω απ΄ολα, ανθρωπος.