Recommended Posts

    Καλησπέρα! Μια κ μονο μέτρηση δε λέει τιποτα. Θα πρεπει να την επαναλάβεις 1-2 φορές ακόμα μιας που αυτή η ορμόνη επηρεάζεται πολυ απο το άγχος που μπορει να ειχες οταν την έκανες προκειμένου να εχεις μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα. Εγω να φανταςτεις στην πρώτη μέτρηση ειχα κοντά στο 50. Τωρα, αν η τιμή συνεχίζει να ειναι υψηλή θα πρεπει να αποτανθείς σε ενδοκρινολόγο. Υπάρχει παντως χάπι που τη ρυθμίζει αν χρειαστεί. Καλή συνέχεια!


    jTRQp2.png KPxIp3.png

    Share this post


    Link to post
    Share on other sites

    Διαφημίσεις


    Σας ευχαριστώ κορίτσια!

    και ο γυναικολός μου ειπε να μην ανησυχώ και ότι θα πρέπει να την επαναλάβω χωρίς άγχος.

    να είμαι απόλυτα ήρεμη και να μην περπατήσω ούτε μέχρι το μικροβιολογικό αλλά να με αφήσει εκεί κάποιος με το αυτοκίνητο.

     

    Εύχομαι τα αποτελέσματα της δεύτερης να είναι καλύτερα!

    Ουφ!! άντε να φύγει κι αυτό από την μέση

    Share this post


    Link to post
    Share on other sites

    Καλησπερα. Ειμαι 41 ετων και κανοντας ορμονολογικες εχω την LH 14,9 την FSH 26,5 και την AMH 0,28.

    ποια είναι η σωστή επιλογή θεραπείας σε γυναίκες με υψηλή τιμή FSH και χαμηλή τιμή ΑΜΗ? ποια η πιθανοτητα φυσιολογικης εγκυμοσύνης?

     

    user_online.gifreputation.gif report.gif edit.gif

    Share this post


    Link to post
    Share on other sites

    Καλησπερα σε ολες τις μανουλες καο μελλουσες .. θα Ηθελα να μ δωσετε τα φωτα σας μιας καο ειμαι καινουρια εδω.. Ειμαι 27 χρονων.. Εχω σταματησει τα αντισυλλυπτικα χαπια 2 χρονια αλλα δεν εχει ερθει εγκυμοσυνη.. Δεν ειχα προγρμματισμενες επαφες αλλα ελευθερες παντα. τωρα την δευτερη μερα του κυκλου μου εκανα ορμονικες εξετασεις οι οποιες ειναι

    tsh: 1,60

    E2: 28

    PRG 0,29

    PRL:20,55

    FSH: 6,68

    LH: 11,16

    (DHEA-S): 303

    testo ολικη: 0,38

    Υδροξυπρογεστερονη:0,80

    ανδροστενεδιονη: 2,5

    φυλοσυνξετη σφαιρινη:86

     

    Γνωριζει καμια να με διαφωτισει μεχρι να παω στον γυναικολογο???? Ευχαριστω πολυ :)

    Share this post


    Link to post
    Share on other sites

     

     

    Κάποιες απαντήσεις που βρήκαμε μέσω της αναζήτησης.


    Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης και της αναφοράς. Οδηγίες για το πως γίνεται η αναζήτηση δείτε εδώ  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ Ευχαριστούμε

    Share this post


    Link to post
    Share on other sites




    Καλησπερα,

    προσπαθω για 2ο παιδακι εδω και πολυ καιρο. Το πρωτο εγινε με σπερματεγχυση. Ο αντρας μου δεν θελει να ξαναμπει σ αυτη την διαδικασια. Εκανα καποιες ορμονικες εξετασεις και θελω να μου πειτε εαν ειναι καλες μεχρι να επικοινωνησει μαζι ο γιατρος. Ειμαι 36 χρονων. Lh 7,35 (τιμες 2,4-12,06)E3 49,08(τιμες 16,2-313)προλακτινη 11,8 (τιμες 4,79-23,3) και Fsh 12,02( τιμες 3,5-12,5). Ευχαριστω πολυ

    Share this post


    Link to post
    Share on other sites
    13 ώρες πρίν, soder είπε:

    Καλησπερα,

    προσπαθω για 2ο παιδακι εδω και πολυ καιρο. Το πρωτο εγινε με σπερματεγχυση. Ο αντρας μου δεν θελει να ξαναμπει σ αυτη την διαδικασια. Εκανα καποιες ορμονικες εξετασεις και θελω να μου πειτε εαν ειναι καλες μεχρι να επικοινωνησει μαζι ο γιατρος. Ειμαι 36 χρονων. Lh 7,35 (τιμες 2,4-12,06)E3 49,08(τιμες 16,2-313)προλακτινη 11,8 (τιμες 4,79-23,3) και Fsh 12,02( τιμες 3,5-12,5). Ευχαριστω πολυ

    Καλημέρα!Από τι στιγμή που είναι μέσα στα φυσιολογικά όρια ,τι απάντηση περιμένεις να σου δώσουμε?Καλύτερα να τις δείξεις στο γιατρό σου.Πάντως μια χαρά φαίνονται!

    Share this post


    Link to post
    Share on other sites
    13 hours ago, soder said:

    Καλησπερα,

    προσπαθω για 2ο παιδακι εδω και πολυ καιρο. Το πρωτο εγινε με σπερματεγχυση. Ο αντρας μου δεν θελει να ξαναμπει σ αυτη την διαδικασια. Εκανα καποιες ορμονικες εξετασεις και θελω να μου πειτε εαν ειναι καλες μεχρι να επικοινωνησει μαζι ο γιατρος. Ειμαι 36 χρονων. Lh 7,35 (τιμες 2,4-12,06)E3 49,08(τιμες 16,2-313)προλακτινη 11,8 (τιμες 4,79-23,3) και Fsh 12,02( τιμες 3,5-12,5). Ευχαριστω πολυ

    Οι εξετάσεις έγιναν 2-3η μέρα του κύκλου? Η fsh είναι αρκετά τσιμπημένη.. Ο γιατρός τι λέει?

    Share this post


    Link to post
    Share on other sites

    Καλησπέρα προσπαθούμε για παιδί 8 μήνες έκανα κάποιες ορμονικές εξετάσεις και εχω αγωνία μέχρι να πάω στον γιατρό μου να τις δειξω.Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος να μου πει αν κάτι δεν πάει καλά?Τις έκανα την 3η ημέρα της περιόδου Η οιστραδιόλη είναι 24.4 pg/ml με τιμές παραγωγική 18-150 Η προλακτίνη είναι 24.9 ng/ml με τιμές 3.8 - 23.3 και η Προγεστερόνη 0.35 ng/ml με τιμές παραγωγικής 0.1- 1.50

    Share this post


    Link to post
    Share on other sites

    Καλησπέρα στην όμορφη παρέα...!

    Θέλω να ρωτήσω τα εξής και αν είχατε παρόμοια εμπειρία 

    Έχω την FSH 12,85

    AMH 2.8 

    Κλειστή η μια σάλπιγγα 

    Αυτές τις μέρες ξεκινάω τις ενέσεις για την εξωσωματική 

    Λέτε να έχω ελπίδες να πάνε όλα καλά; 

    Α να σας πω κ την ηλικία μου 40 στα 41 

    Ευχαριστώ

    Share this post


    Link to post
    Share on other sites

    Διαφημίσεις


    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ.

     ΕΙΜΑΙ 42 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙ.ΕΚΑΝΑ ΟΡΜΟΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ Η ΤΙΜΕΣ.ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ.

    TSH 1600mIU/ml

    FSH 3,1

    LH 3,15

    E2 56,75

    PRL 15,19

    PRG 13,63

    ΑΜΗ 0,87

     

     

    Share this post


    Link to post
    Share on other sites

    Καλημέρα σε όλους ,

     

    Ο γιατρός μου (στο Ελενα) μου έγραψε εξετάσεις για έλεγχο υπογονιμότητας. Μέσα σε όλα ήταν : FT4,TSH,FSH,LH,PRL,E2, PRG,DHEA-S,TESTO, Καρυότυπο (και κάτι καλλιέργιες) , καθώς επίσης και σαλπιγγογραφία . Τις ορμονολογικές τις έχω ξανακάνει , αλλα του Καρυοτύπου , της καλλιέργειας και την Σαλπιγγογραφία, όχι.


    Που μπορώ να τις κάνω ; Γνωρίζετε κάπου που μπορώ να πάω με το παραπεμπτικό ή είναι τζάμπα κόπος, και να πάω σε ιδιωτικό τύπου ΙΑΣΩ, Μητέρα, κτλ για αυτές ;

    Share this post


    Link to post
    Share on other sites
    On 2/26/2021 at 11:43 AM, dandy said:

    Καλημέρα σε όλους ,

     

    Ο γιατρός μου (στο Ελενα) μου έγραψε εξετάσεις για έλεγχο υπογονιμότητας. Μέσα σε όλα ήταν : FT4,TSH,FSH,LH,PRL,E2, PRG,DHEA-S,TESTO, Καρυότυπο (και κάτι καλλιέργιες) , καθώς επίσης και σαλπιγγογραφία . Τις ορμονολογικές τις έχω ξανακάνει , αλλα του Καρυοτύπου , της καλλιέργειας και την Σαλπιγγογραφία, όχι.


    Που μπορώ να τις κάνω ; Γνωρίζετε κάπου που μπορώ να πάω με το παραπεμπτικό ή είναι τζάμπα κόπος, και να πάω σε ιδιωτικό τύπου ΙΑΣΩ, Μητέρα, κτλ για αυτές ;

    Φαντάζομαι στη βιοιατρικη μπορείς. Αλλά πάρε και στα μαιευτηρια να ρωτήσεις. Στο Έλενα δεν τις κάνουν?

    Share this post


    Link to post
    Share on other sites

    Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

    Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

    Δημιουργήστε νέα εγγραφή

    Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

    Δημιουργήστε νέα εγγραφή

    Σύνδεση

    Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα