Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΜΟΡΦΑ !

JENIA

Recommended Posts

το θεματακι αυτο τι αφορα τους αντρες μας , το τερη μας , τους συντροφους μας.

βαση σε ενα θεμα που διαβασα μου ηρθε η ιδεα να κανω τις εξης ερωτησεις . γραφτε τι κουλο ζητανε η αντρες σας απο εσας δηλαδι πως φερονται στο σπιτι τους , τι ζητανε για να σας κανουν ενα χατηρι , πως παιδιαριζουν οταν ερχεται ενα μωρο στο σπιτι και τι θελουν απο εσας γενικα . τι ειναι αυτο που σας εκανε ο αντρας σας μια φορα και φερθηκε σαν μωρο και λιωσαται στα γελεια να αναφερω μερικα παραδειγματα του αντρα μου και να μου πειτε και εσεις.

πχ . οταν εκανα μπανιο το μωρο ηθελε και εκεινος να κανει μπανιο με το αφρολουτρο του παιδιου .

μαι μερα που τα ειχα φτησει απο τον θυλασμο ζητησα να παει εκεινος να κοιμησει το μωρο και αργουσε πηγα και τι ειδα :shock: :shock: :shock: τον αντρα μου να εχει μπει μεσα στην κουνια και να κοιματε με ττο μωρο 2 μηνων. :twisted::mrgreen::roll:

και πολλα αλλα τετοια κουλα και παιδιαστικα .

Διαφημίσεις

Χωρούσε βρε συ;;;

ναι ανετα ειναι το προτυπο μου οσο αφορα το σωμα του ειναι σουπερ λεπτος και τελειες αναλογιες . ειναι βεβαια και γλυκουλης πολυ παιδι βεβαια γενικα μου λεει αρκετα κουλα μερικες φορες . ακουστε σκηνικο μια μερα εχουμε κανωνησει να παμε κυριακη πρωι βολτα σε ενα εκλησακι στην ευβοια τα μικρα εχουν ξετρελαθει απο την προιγουμενη μερα και τους εχω πει οτι το πρωι θα κατσουν στον καναπε τα μωρα μου για να τα ντυσο εχω ετοισει τα παντα βλεπω το εξης ξενια- σπυρο -κωστα στο καναπε να τους ντησω . εχω πεσει κατω και γελεαω οταν το ρωταω τι θελει μου λεει και εμενα θα με ντυσεις μονο τα παιδια οχι . αφου το βραδυ ειπες οτι θα ντυσεις τα μωρα σου και εγω δεν εντασομαι εκει !!!!:rolleyes:

τι να εκανα τους εντησα !!!!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol:

Παίζει με τα παιχνίδια του και κάνει και θορύβους,πχ <<τσάφ τσούφ το τρένο>>.Του πήρε ένα τηλεκατευθυνόμενο και το χάλασε απο την πολλή χρήση στην πιλωτή.Στο επάγγελμα είναι φυσικός και θα ήθελα πολύ να δω την αντίδραση του αν τον πετύχαινε κανένας μαθητής του σε φάση παιχνιδιού

as1cHge08j-0010MTY0ZHwxNjE0NWR8VG8gcGFpZGFraSBtb3UgZWluYWkg.gif

Διαφημίσεις

Παίζει με τα παιχνίδια του και κάνει και θορύβους' date='πχ <<τσάφ τσούφ το τρένο>>.Του πήρε ένα τηλεκατευθυνόμενο και το χάλασε απο την πολλή χρήση στην πιλωτή[/quote']

καλα εμενα γενικα ο ντινος ειναι θεματακι πριν καν γεννηθει ο γιος μας ειχε παει τζαμπο και χαλασε 200 ευρω για τελεκατευθυνομενα για να παιζει το μωρο . οχι εκεινος :lol: :lol: :?: