Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Βρίσκετε χρόνο/κουράγιο για την καθημερινή περιποίηση σας?

Recommended Posts

Καλημέρα σας κορίτσια. Ψες βράδυ αφού ξεβάφτηκα και καθάρισα πρόσωπο βαρέθηκα να βάλω κρέμες και περιποιήσεις. Σε γενικές γραμμές έχω μία εμμονή σε αυτά. Δλδ μετά το μπάνιο κρέμες σώματος και προσώπου. Καθαρισμός προσώπου πρωί βράδυ κτλ. Τώρα τελευταία τα βαρέθηκα ή είμαι πολύ κουρασμένη γι'αυτά. Είμαι η μόνη? Τηρείτε τους απλούς κανόνες ομορφιάς? Τι κάνετε δλδ και πως βρίσκετε το κουράγιο μετά από μια μέρα γεμάτη δραστηριότητες?

Διαφημίσεις

• Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Εγω ψαχνω ακομη το χρονο για να μπορεσω να απλωσω self tan στο σωμα να φυγει η πολλη ασπριλα, αλλα οσο να πεις θελει καποια διαδικασια.. Επισης θελω χρονο για μια καλη αποτριχωση με σιλκεπιλ γιατι την κανω βιαστικα με το ξυραφι και μετα απο 2 μερες θελει παλι και παλι... Επισης ψαχνω χρονο για να κανω ανταυγειες στο μαλλι. Γενικα ειμαι σε φαση να ΧΑΣΩ κιλα και να ΒΡΩ χρονο!

Ειμαι αναρμοδια να απαντησω μιας και ποτε δεν εκανα κουρες ομορφιες ποτε μου και ειμαι λιγο του εναντιον σε ολα αυτα . Παλια ομως βαφομουνα συνεχεια πραγμα που δεν το κανω τωρα γιατι απλουστατα το βαριεμε .

Εδω και μια βδομαδα θελω να περιποιηθω τα νυχια μου και δε προλαβαινω , αλλα βγαζω τα φρυδια μου συχνα και κανω και μπανιο καθημερινααααα , ειμαι απο τις προνομιουχες χαχαχαχα. Βασικα το χειμωνα ξεχναω την αποτριχωση αλλα δε βαριεστε ρε παιδια 24 ωρες εχει η μερα .

Αυτο με τα φρυδια δεν το αντεχω αλλο και ειναι σπασιμο που δεν μπορεις να κανεις ριζικη εκει γιατι ειναι η περιοχη του ματιου και απαγορευεται. Θυμαμαι που ημουν στην κλινικη μετα τη γεννα και παλευα με το τσιμπιδακι ξαπλα να τα βγαλω για να μη με βλεπει ο κοσμος σαν τον Καραμανλη!

Διαφημίσεις

Γενικώς μία φορά στον 1 με 1.5 μήνα θα πάω για μία περιποίηση προσώπου. αποτρίχωση κάθε 3 εβδομάδες στη αισθητικό, κομμωτήριο κάθε εβδομάδα για ένα χτενισματάκι. Τα άλλα που κάνουμε στο σπίτι είναι που παραμελώ. Μπάνιο ναι κάθε μέρα, φρύδια κάποτε τα παραμελώ, κρέμα προσώπου αν είμαι πτώμα την αφήνω το βράδυ. Μάσκες ομορφιάς και απολέπιση ουουουουού .....μιά στο τόσο.

Γενικώς μία φορά στον 1 με 1.5 μήνα θα πάω για μία περιποίηση προσώπου. αποτρίχωση κάθε 3 εβδομάδες στη αισθητικό, κομμωτήριο κάθε εβδομάδα για ένα χτενισματάκι. Τα άλλα που κάνουμε στο σπίτι είναι που παραμελώ. Μπάνιο ναι κάθε μέρα, φρύδια κάποτε τα παραμελώ, κρέμα προσώπου αν είμαι πτώμα την αφήνω το βράδυ. Μάσκες ομορφιάς και απολέπιση ουουουουού .....μιά στο τόσο.

Μια χαρα σε βρισκω φιλεναδα!, super!

Λες να μην αγχώνομαι? Απλά δεν θέλω μετά το γάμο και το μωρό να αφήσω τον εαυτό μου. Το κάνω τόσο για μένα όσο και για τον άντρα μου, και γενικώς με αγχώνουν οι ρυτίδες τα άσπρα μαλλιά τα παχάκια.

κοριτσια,νομιζω οτι πρεπει παντα να βρισκουμε χρονοαγια την περιποιηση μας!κι εγω τα βασικα κανω και οσα μπορω μονη μου!αποτριχωση και νυχια μια φορα το μηνα οπωσδηποτε εξω!!χτενισμα ,βαφη μονη μου,οπως και κρεμες καιμασκες μονημου,φρυδια...δε θελω να με βλεπει παραμελημενη ο φιλος μου,αφηστε που λιγο χρονο τημερα να αφιερωνουμε σε μας και ο οργανισμος μας το ανταποδιδει,δε φαινομαστε τοσο κουρασμενες και σιγουρα χαιρομαστε κι εμει ςκαι οσοι μας βλεπουν με το αποτελεσμα! επισης προσπαθω να βαφομαι καθεμερα και ν αξεβαφομαι το βραδυ οτι ωρα κι αν ειναι!το εχω αρχη αυτο!

26/10/10 Ήρθε η kisha junior και είναι όντως γκαυ.....τσα!

Ο μικρός μου είναι κέβλαρρ  ! 20/02/12

κοριτσια,νομιζω οτι πρεπει παντα να βρισκουμε χρονοαγια την περιποιηση μας!κι εγω τα βασικα κανω και οσα μπορω μονη μου!αποτριχωση και νυχια μια φορα το μηνα οπωσδηποτε εξω!!χτενισμα ,βαφη μονη μου,οπως και κρεμες καιμασκες μονημου,φρυδια...δε θελω να με βλεπει παραμελημενη ο φιλος μου,αφηστε που λιγο χρονο τημερα να αφιερωνουμε σε μας και ο οργανισμος μας το ανταποδιδει,δε φαινομαστε τοσο κουρασμενες και σιγουρα χαιρομαστε κι εμει ςκαι οσοι μας βλεπουν με το αποτελεσμα! επισης προσπαθω να βαφομαι καθεμερα και ν αξεβαφομαι το βραδυ οτι ωρα κι αν ειναι!το εχω αρχη αυτο!

Φίλη μου δεν θα σου πω τα πόσα έκανα από μόνη μου μέχρι και την τελευταία στιγμή πριν πάω να γεννήσω και γενικώς άκουγα ότι είμουν πολύ περιποιημένη εγκυμονούσα. Άσε τα πόσα πλήρωνα για εξειδικευμένες θεραπείες και περιποιήσεις πριν μείνω έγκυος. Απόλαυσε τα τώρα που μπορείς γιατί άπαξ και γέννησες ΤΕΛΟΣ ΧΡΟΝΟΥ!! :(:(Θα πηγαίνεις να βουρτσίσεις τα δόντια σου και θα κοιμάσαι μέσα στο νιπτήρα.:oops: Και δεν μιλάω τον πρώτο καιρό, με την πάροδο του χρόνου και την καθημερινή ταλαιπωρία από τις ευθύνες. Το μωράκι μόλις γεννηθεί με το καλό μια χαρά θα είναι. Άσε να τρέξει να δεις που θα είσαι και συ πτώμα στην κούραση κάθε βράδυ. Γι'αυτό, ότι μπορείς ΤΩΡΑ!!;)

Διαφημίσεις

Είμαι η μόνη? Τηρείτε τους απλούς κανόνες ομορφιάς?

καλε ποιους κανονες; τους εχω πλεον ξεχασει!!!!

Z57wp3.png dQOzp3.png

25/12/10 πήραμε το καλύτερο δώρο

Ax , τα φρύδια τα βγάζω μόνη μου όποτε θυμηθώ , τα νύχια τα φτιάχνω μια φορά το μήνα , τα μαλλιά ανταύγειες κάθε δίμηνο σχεδόν (αν και τώρα που έχω βγάλει και άσπρες φαίνονται πιο σύντομα)κρέμα βάζω κάθε πρωί που πλένομαι μαζί με τα δόντια κτλ.ξεβάφομαι κάθε βράδυ γιατί έρχομαι βαμμένη στην δουλεία οπότε συνεχίζω και στο σπίτι α έχω βρεί ένα κόλπο και με έχει βοηθήσει , έχω αφήσει μέσα στο ντους μια μάσκα προσώπου κορρέ οπότε την ώρα που μπανιαρίζομαι την απλώνω στο πρόσωπο και τα κάνω και τα δύο ταυτόχρονα.Το χειμώνα χρησιμοποιώ αποτριχωτική μηχανή αλλά το καλοκαίρι σταθερά ξυραφάκι κάθε μέρα και καμία φορά που το ξεχνάω μπορεί και δυο φορές την ημέρα αναλόγως πόσες φορές θα κάνω ντους.Αυτό όμως που τηρώ ευλαβικά είναι η συσφιγκτική κρέμα σώματος μετά το μπάνιο πάντα και ειδικά μετά το μπάνιο όταν έχω γυρίσει απο το γυμναστήριο οπωσδήποτε αλλά μετά μπορεί κατά τις 02¨00 να πλέων μπαλκόνι για να προλάβω.:|

Παντως οσες το κανουνε καθαρα γιατι το γουσταρουνε καλα κανουνε , ομως αυτο που λεει μια κοπελα οτι το κανει και για τον αντρα της δε το καταλαβαινω , δηλαδη δε μπορω να πιστεψω και να καταλαβω οτι ενας αντρας θα ειδχε προβλημα και οτι θα χαλιοτανε αμα η γυναικα του δεν ειχε παει κομμωτηριο η αμα δεν ειχε κανει αποτριχωση , αυτα βρε κοριτσια ειναι για οταν βγαιναμε ραντεβουδακια και παιζζαμε το παιχνιδακι . Εννοειτε οτι δεν πρεπει μια γυναικα να χανει τη θηλυκοτητα της αλλα ειμαι εναντιον να το κανεις για να ευχαριστησεις τον αντρα της , προσωπικα δε ξερω αμα εγω θα ηθελα εναν ανθρωπο που σκεφτεται ετσι διπλα μου , χωρις να θελω να προσβαλω καμια προς Θεου . Απλως ως μητερα 2 μωρων και ως μοντερνα κοπελα , γιατι γενικα νεαζω και στο ντυσιμο μου και στον τροπο μου , θεωρω οτι αυτο που λενε οτι εκτος απο μητερα εισαι και γυναικα λιγο ηλιθηοδες , για το λογο οτι θεωρω πεταμενο χρονο σε αυτη τη φαση της ζωης μου το κομμωτηριο , θεωρω πεταμενο χρονο ικαι χρηματα να βαζω κρεμες και σκευασματα στο προσωπο μου και γενικως ε δε ειμαι η ιδια γυναικα που ημουνα , τωρα ζω πρωτα απο ολα για 2 πλασματακια και μετα για ολα τα αλλα . Εντα3ει οπως ειπα εγω ποτε δεν ημουνα του καλοπισμου , κομμωτηριο πηγα στο γαμο μου και αυτο ενοιωθα σαν να με μαστιγωνανε , μου τη ψηλοσπανε ολα αυτα . Απο την αλλη εγω εχω τρελα με ρουχα και α3εσουαρ και παπουτσια , μεχρι και μεσα στο σπιτι τζινς φοραω , οποτε ο αντρας μου ετσι με γνωρισε ετσι του αρεσα , αρα δε τιθεται θεμα καλοπισμου και για εκεινον . Και ισως ειμαι απο τις λιγες οπου αγαπανε τις ρυτιδουλες και πιστευω οτι προδιδουνε γοητεια , σε αυτο που εχω κολημα και εγω ειναι τα κιλα , μου αρεσει να ειμαι κανονικη γιατι το παχος δημιουργει και προβληματα υγειας .

εδω συζητατε οτι εχετε χρονο να κανετε μπάνιο!

εγω ούτε αυτό... οταν ερχεται ο αντρας μου σπίτι, τοτε κάνω μπάνιο και λούσιμο. πόσο μάλλον για κρέμες περιποίησης κλπ καλοπίσματα.

για να παω για ανταυγιες, πήγα τη μικρή παιδικό (26/3) κι επειδη δε δούλευα εκεινη την ημερα το πρωι πέρασα από το κομμωτήριο μηπως ειχαν ελευθερο ραντεβού. το ίδιο εγινε με την αποτρίχωση (μεγ. τεταρτη) και τα μανικιουρ-πεντικιουρ.

ααααα ειστε τυχερες! μη το πειτε ουτε του παπα...

age.png

εδω συζητατε οτι εχετε χρονο να κανετε μπάνιο!

εγω ούτε αυτό... οταν ερχεται ο αντρας μου σπίτι, τοτε κάνω μπάνιο και λούσιμο. πόσο μάλλον για κρέμες περιποίησης κλπ καλοπίσματα.

για να παω για ανταυγιες, πήγα τη μικρή παιδικό (26/3) κι επειδη δε δούλευα εκεινη την ημερα το πρωι πέρασα από το κομμωτήριο μηπως ειχαν ελευθερο ραντεβού. το ίδιο εγινε με την αποτρίχωση (μεγ. τεταρτη) και τα μανικιουρ-πεντικιουρ.

ααααα ειστε τυχερες! μη το πειτε ουτε του παπα...

Εγώ πάλι και στο μπάνιο έχω παρέα τον μικρό ταλιμπάν μου.....Μόλις ακούσει την βρύση ανοίγει την πόρτα και μπαίνει...Που χρόνος για πολλά καλωπίσματα...μόνο όταν κοιμάται τα βασικά βασικά.....

Διαφημίσεις

Παντως οσες το κανουνε καθαρα γιατι το γουσταρουνε καλα κανουνε , ομως αυτο που λεει μια κοπελα οτι το κανει και για τον αντρα της δε το καταλαβαινω , δηλαδη δε μπορω να πιστεψω και να καταλαβω οτι ενας αντρας θα ειδχε προβλημα και οτι θα χαλιοτανε αμα η γυναικα του δεν ειχε παει κομμωτηριο η αμα δεν ειχε κανει αποτριχωση

Κανείς δεν είπε ότι τον χαλάει αν δεν πάω κομμωτήριο, απλά μου αρέσει να ξέρει ότι δίπλα του έχει γυναίκα κοκέτα!!;) Και ναι ο λόγος που τα κάνω είναι γιατί το θέμα περιποίησης είναι η μοναδική μου πολυτέλεια, τα υπόλοιπα είναι για την οικογένεια μου και ποτέ δεν έχω απαιτήσεις. Αν για σένα μετά τα παιδιά το παιχνιδάκι τελείωσε, με συγχωρείς αλλά για μένα φίλη μου δεν θέλω να τελειώσει ποτέ.

τα μαλλία μου ήταν πάντα στην τρίχα...δεν υπήρχε περίπτωση να είμαι απεριποίητη η αχτένιστη.τώρα δυσκολεύομαι αρκετά...χρόνος καθόλου και έχω και ήσυχο παιδάκι...αλλά τι να πρωτοκάνεις?δεν μου αρέσει ο άντρας μου να βλέπει απεριποίητη και τρέχω και δεν φτάνω.αχ τι τραβάμε εμείς οι μανούλες....και που να ξεκινήσω και δουλειά

ούτε εμενα του αρεσει να με βλεπει απεριποίητη, αλλα δεν είναι στο σπιτι να κρατήσει την κόρη μας να παω εγω κομμωτήριο κλπ

οπότε; τι τα ΄θες τι τα γυρευεις, μεγάλε;

age.png

Και για εμάς πρέπει να 'ναι η περιποίηση, αλλά και για να φαινόμαστε ότι ενδιαφερόμαστε για τον εαυτό μας στον άντρα μας και δεν έχουμε γίνει μουρτζούφλες!

Κι εγώ απαιτώ να τον βλέπω λίγο περιποιημένο, καλοντυμένο, κλπ. ;)

Πάντως SKEK σε βρίσκω ΠΟΛΥ περιποιημένη, όχι αστεία!

Εγώ δεν πάω κομμωτήριο για χτένισμα, γιατί απλούστατα δεν κρατάει, αλλά και πλέον γιατί θέλω να μειώνω τα έξοδα.

Κάνω μπικίνι αποτρίχωση τακτικά όλο το χρόνο, φρύδια, νύχια, κλπ μόνη μου, πεντικιούρ-μανικιούρ σε ειδικό το καλοκαίρι (αυτό είναι μια περιποίηση που ΔΕΝ στερούμαι, τρελαίνομαι :D) και θέλω να πηγαίνω στη δουλειά καλοντυμένη και βαμένη.

Μερικές φορές, με την τρελή κούραση, λες βέβαια "δεν θέλω να κάνω τίποτα", οπότε υπάρχουν μερικά σαβ/ριακα που θυμίζω τη μάνα μου, στα χειρότερά της! :)

xcYlp2.png?ab2FYc5BKIjjp3.png?Uc4YgY5u

αφου πλενομαι παλι καλα ......

ευτυχως είμαι ξανθια και δεν μοιαζει η τριχα στην γαμπα σαν επιλοχία, αλλιως και πλεξουδα τις κανω :oops::lol::lol::lol::lol:

η περιοχη μπικίνη χαρακτιρίζεται απο την καλοκαιρινη περιποιηση (μην φοβιθουν και οι λουομενοι στην πλαζ):mrgreen:

καθως είμαι ασπρη θα επρεπε να βαζω αντιηλιακη: οπως το ειπα ..... θα επρεπε

βαψιμο: στις επισημες εξοδους δλδ γαμους βαφτισεις

Εδω καλε ξεχνάω να βαλω γυαλια ηλιου :evil: η βλαμενη ....

Το μονο που δεν αφηνω να γινει χαλι είναι η ριζα των μαλλιων

Τον βλεπω τον συζυγο να λακίζει ....

Και για εμάς πρέπει να 'ναι η περιποίηση, αλλά και για να φαινόμαστε ότι ενδιαφερόμαστε για τον εαυτό μας στον άντρα μας και δεν έχουμε γίνει μουρτζούφλες!

Κι εγώ απαιτώ να τον βλέπω λίγο περιποιημένο, καλοντυμένο, κλπ. ;)

Έτσι έτσι!!

Πάντως SKEK σε βρίσκω ΠΟΛΥ περιποιημένη, όχι αστεία!

Εγώ δεν πάω κομμωτήριο για χτένισμα, γιατί απλούστατα δεν κρατάει, αλλά και πλέον γιατί θέλω να μειώνω τα έξοδα.

Προτιμώ να μειώνω έξοδα από βενζίνη ας πόυμε ή από ρούχα παπούτσια αλλά αυτά φίλη μου με τίποτα;)

Κάνω μπικίνι αποτρίχωση τακτικά όλο το χρόνο, φρύδια, νύχια, κλπ μόνη μου, πεντικιούρ-μανικιούρ σε ειδικό το καλοκαίρι (αυτό είναι μια περιποίηση που ΔΕΝ στερούμαι, τρελαίνομαι :D) και θέλω να πηγαίνω στη δουλειά καλοντυμένη και βαμένη.

Και γω έτσι, μόνο στο μανικιούρ υστερώ που πρώτον δεν τα πολυκαταφέρνω και δεύτερον χαλάει με τις δουλειές. Αλλά που θα μου πάει, θα τα καταφέρω και μ'αυτό γιατί δεν προτίθεμαι να πληρώνω για νύχια.

Μερικές φορές, με την τρελή κούραση, λες βέβαια "δεν θέλω να κάνω τίποτα", οπότε υπάρχουν μερικά σαβ/ριακα που θυμίζω τη μάνα μου, στα χειρότερά της! :)

Άνθρωποι είμαστε, έτσι?

Άνθρωποι, ατελείς και υπέροχοι :D.

(εγώ πάλι προτιμώ τα ρούχα, τις τσάντες, τα παπούτσια, κλπ κι ας είμαι λιγάκι αχτένιστη!Χιχιχι!)

Αχχχ!!! Και εγώ...Εχω τρέλα....

:roll: Με το ζόρι πλένω τα δόντια μου... :oops:

βάψιμο, χτένισμα, τα πολύ - πολύ βασικά...

νύχια, αποτρίχωση... :oops::oops:

την κοκεταρία πρέπει να την έχεις μέσα σου, εγώ μάλλον δεν την έχω... αλλιώς θα προσπαθούσα να προλάβω.