Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

sos για προσκλητήρια βάπτισης!

dido

Recommended Posts

Καλησπέρα, χρόνια πολλά και χριστός ανέστη.Σε 2 εβδομάδες βαπτίζω το γιό μου.Τα προσκλητήρια της βάπτισης τα κάναμε στο "ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ".Προχθές η πεθερά μου μου είπε οτι χρειάζεται κι άλλα και δεν έχω!Το χαμόγελο δεν μπορεί τώρα να τυπώσει άλλα.Γνωρίζει καμμία αν μπορώ να φωτοτυπήσω κάπου τα ήδη υπάρχοντα προσκλητήρια?Θέλω καμμιά 10 αν πάω σε τυπογραφείο για καινούργια θα με γδάρουν!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, χρόνια πολλά και χριστός ανέστη.Σε 2 εβδομάδες βαπτίζω το γιό μου.Τα προσκλητήρια της βάπτισης τα κάναμε στο "ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ".Προχθές η πεθερά μου μου είπε οτι χρειάζεται κι άλλα και δεν έχω!Το χαμόγελο δεν μπορεί τώρα να τυπώσει άλλα.Γνωρίζει καμμία αν μπορώ να φωτοτυπήσω κάπου τα ήδη υπάρχοντα προσκλητήρια?Θέλω καμμιά 10 αν πάω σε τυπογραφείο για καινούργια θα με γδάρουν!

Χρονια πολλα dido! Αληθως ο Κυριος!

Δεν ξερω αν ειναι καλη ιδεα :idea: αλλα το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι αν μπορεις να το σκαναρεις και να το εκτυπωσεις σε φωτογραφικο χαρτι ή σε χαρτι καλης ποιοτητας ή χαρτονακι...:?::?::?:

Χρονια πολλα dido! Αληθως ο Κυριος!

Δεν ξερω αν ειναι καλη ιδεα :idea: αλλα το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι αν μπορεις να το σκαναρεις και να το εκτυπωσεις σε φωτογραφικο χαρτι ή σε χαρτι καλης ποιοτητας ή χαρτονακι...:?::?::?:

Το σκέφτηκα κι αυτό αλλά το οπισθόφυλλο πώς θα βγει?

Σε κατάστημα που βγάζει φωτοτυπίες?

Και έγχρωμα θα βγούνε και χαρτονάκια μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο φωτοτυπικό μηχάνημα. Αρκεί αυτός που θα χειρίζεται το μηχάνημα να είναι γνώστης. (να "το έχει" για τις σωστές εισόδους του χαρτιού, μεγέθη κλπ);)

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

Θα πας σε φωτοτυπάδικο και θα το κάνουν αυτοί μπρος πίσω.Αλλά,αν θες εκτυπώνεις και σε ριζόχαρτο ή χαρτονάκι κανονικά, μόνος μπρος δηλ., κάνεις πάνω αριστερά τρυπούλα με περφορατέρ, τα δένεις με κορδελίτσα και...έτοιμα!

Vd4Sp3.png

Διαφημίσεις

Σε κατάστημα που βγάζει φωτοτυπίες?

Και έγχρωμα θα βγούνε και χαρτονάκια μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο φωτοτυπικό μηχάνημα. Αρκεί αυτός που θα χειρίζεται το μηχάνημα να είναι γνώστης. (να "το έχει" για τις σωστές εισόδους του χαρτιού, μεγέθη κλπ);)

Ευχαριστώ για την βοήθεια.Θα πάω αύριο κιόλας να ρωτήσω γιατί βιάζομαι κιόλας.Ελπίζω να μην μου ζητήσουν τρελλά ποσά για 10 προσκλητήρια.Ουφ αγχώθηκα τελευταία εβδομάδα και προέκυψε αυτό!Δεν πειράζει εμείς να μαστε καλά

Αν θυμάμαι καλά, για έγχρωμη φωτοτυπία είχα πληρώσει γύρω στα 35λεπτά..:roll: Δεν νομίζω να σου κοστίσει πολύ.

Μην αγχώνεσαι, έχεις χρόνο. Όλα θα γίνουν!!;) Με το καλό!!!

Αν θυμάμαι καλά, για έγχρωμη φωτοτυπία είχα πληρώσει γύρω στα 35λεπτά..:roll: Δεν νομίζω να σου κοστίσει πολύ.

Μην αγχώνεσαι, έχεις χρόνο. Όλα θα γίνουν!!;) Με το καλό!!!

Ευχαριστώ πάρα πολύ.Ξερεις σκεφτομαι να ρωτήσω και στη Μελενίκου στα φωτοτυπάδικα που αναλαμβάνουν πτυχιακές φοιτητών!Το θεωρώ καλή ιδέα

Φυσικά, αυτοί θα έχουν και την ανάλογη εμπειρία σε σχέση με τα συνοικιακά.;)

Διαφημίσεις

Επισης μπορεις να πεις στην πεθερα να καλεσει τηλεφωνικως εφοσον το θυμηθηκε τελευταια στιγμη

Σωστήήήήήήήήήή!!!! :P Αυτό θα έκανα κι εγώ.