Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Με ανησυχησαν τα κακα της... (ΡΟΖ)

Recommended Posts

Το συμβαν ειναι το εξης...Σημερα το πρωι κανει λιγα κακα η μικρη και βλεπω οτι μεσα εχει κατι ροζ προς το κοκκινο, αιμα ή σαν αιμα.Λεω στην μαμα μου να παρατηρησει τα επομενα κακα της γιατι εγω δουλευω.Τα αμεσως επομενα ειναι καλα τα μεθεπομενα εχουν το ιδιο παλι μεσα.Μιλαω με παιδιατρο με στελνει για καλλιεργεια κοπρανων.Τα παω σε ιδιωτη μικροβιολογο και μου λεει οτι δεν αναλαμβανει γιατι η καλλιεργεια θελει 1-2 24ωρα και αυτος φευγει διακοπες.Μου λεει ομως να μην ανησυχω απο την στιγμη που τα κακα ειναι φυσιολογικα και οχι διαρροικα και το παιδι ειναι ευδιαθετο και απυρετο. Στο εντωμεταξυ μιλαω με τον αντρα μου που την κρατα τωρα στο σπιτι γιατι εγω παλι δουλευω και μου λεει οτι ξαναεκανε χωρις κατι.Η παιδιατρος μου ειπε οτι να τα παρακαλουθω, εαν συνεχισει θα πρεπει να τα κανω καλλιεργεια σε νοσοκομειο.Αυτα...ελπιζω να καταλαβατε τα οσα εγραψα.

6bMYp2.png

Διαφημίσεις

Είχε συμβεί κάτι παρόμοιο με την κόρη μου οταν ήταν 3 μηνών και είχε αλλεργία στην πρωτείνη του αγελαδινού γάλακτος. Για τι ηλικίας παιδί μιλάμε

sYSBp3.pngR9zap3.png

Διαφημίσεις

Για αρχη θα επρεπε να κανεις mayer για να διαπιστωσεις αν ηταν αιμα. Η καλλιεργεια μου φαινεται λιγο ασχετη. Η mayer βγαινει σε 2 ωρες το πολύ!!! Εχω κανει διατριβη στο θεμα γιαυτο στο λεω!!!

Για αρχη θα επρεπε να κανεις mayer για να διαπιστωσεις αν ηταν αιμα. Η καλλιεργεια μου φαινεται λιγο ασχετη. Η mayer βγαινει σε 2 ωρες το πολύ!!! Εχω κανει διατριβη στο θεμα γιαυτο στο λεω!!!

Καλημερα pikoulini και καλο μηνα..Τι ειναι η mayer και που γινεται?

6bMYp2.png

Eιναι δυσκοιλιο το παιδι?

Μηπως... σφιχτηκε και ζοριστηκε ?

Ευχομαι να μην ειναι τιποτα.

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Καλημερα pikoulini και καλο μηνα..Τι ειναι η mayer και που γινεται?

Καλημέρα martha η μαγιερ είναι εξέταση κοπράνων που διαπιστώνει αν είναι αίμα αυτό που βλέπεις στα κακά, πράγματι βγαίνει αυθημερόν

Γίνεται σε όλα τα μεγάλα μικροβιολογικά και σε ιδιωτικά νοσοκομεία (σίγουρα το κάνουν και τα δημόσια αλλά δεν ξέρω να σε κατατοπίσω τι και πως)

Διαφημίσεις

ευχαριστω θα το εχω υποψη γιατι ουτε παιδιατρος ουτε μικροβιολογος μου ειπαν κατι τετοιο.Προς το παρον η μικρη εκανε 2 φορες κακα σημερα χωρις να εχει κατι.Ισως περνα καμια ελαφρια γαστρεντεριτιδα γιατι χθες εκανε 5 φορες κακα.Εχει και τα λαιμα της με πυον....Τι να πω, κανω υποθεσεις...

6bMYp2.png

Λοιπον, οπωσδηποτε μια μαγιερ κοπρανων να δεις αν ειναι αιμα ή οχι. Επισης βαλε το παιδι κατω να δεις αν φαινεται εξωτερικα καμια ραγαδιτσα ή τιποτα τετοιο.Ισως και μια μπατονετα να σε βοηθησει, να την βαλεις στην ακρη του πωπου, μετα απο συμβαν με αιμα ομως. ΑΝ βγει ματωμενη πιθανον να ειναι ραγαδα. Ευχομαι να ειναι αυτο.

Πρεπει να κανεις κ μια καλλιεργεια κοπλρανων μην και ειναι κανενα μικροβιο, αν κ το αιμα στα κακα παραπεμπει συνηθως σε αλλεργια στα αγελαδινα (ειχαν κ τα δυο μου παιδια). Πινει πολυ γαλα το παιδι; Τα κακα της εχουν καθολου βλεννα; Το αιμα ειναι ροζ ή ζωηρο κοκκινο ή καφετιζει;

Εφαγε καθολου σοκολατα προσφατα; Δυστυχως η πλειοψηφια των παιδιατρων ειναι ΑΣΧΕΤΟΙ με τις αλλεργιες, ψαξτο λιγο μονη σου ή δες παιδογαστρεντερολογο για να εισαι σιγουρη

Δε ξερω απο που εισαι, αλλα σε βιοιατρικες, γιουρομεντικα κ σε ολα τα μικροβιολογικα κανουν αυτες τις εξετασεις κ νοιζω θα ειναι ανοιχτα μεχρι το Σαββατο.

GwASp3.png