Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΑΣ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΗΣΗ-ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗ ΤΗΣ EMBΡΥΟΛΑΜΠ?

Recommended Posts

Γειά σας και απο εμένα.

Εκανα την δευτερη εξωσωματικη μου στην εμβρυολαμπ στην θεσσαλονικη αλλα δυστυχως αποτυχημενη.Παρολο το αποτελεσμα εμεινα ευχαριστημενη απο το συγκεκριμενο κεντρο.

Λογω ανεξηγητης υπογονιμοτητας που μας εχει διαγνωστει, ο Χριστοφοριδης προτεινε διαγνωστικα να κανουμε λαπαροσκοπηση-υστεροσκοπηση.

Θα ηθελα να μου πειτε εαν εχει κανει καμια σας με τον συγκεκριμενο γιατρο.

Φοβαμαι πολυ και θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας για αυτον τον γιατρο.

Διαφημίσεις

ANNETA-THES, καλησπερα,

δεν γνωριζω τον γιατρο σου αλλα θα ηθελα να σου πω να μην φοβασαι για το χειρουργειο.

εχω κανει προσφατα λαπαροσκοπηση και υστεροσκοπηση στο μητερα (αθηνα)

και δεν πονεσα καθολου και μετα ουτε πολυ λιγο αιμα και μια χαρα ειμουν.

εκανα αφαιρεση διαφραγματος στην μητρα και μου αφαιρεσαν επισης και κατι κυστουλες στην σαλπιγγα.

δεν ειναι τιποτα, μην ανησυχεις..

ολα καλα σου ευχομαι να πανε..

668bab1939.png

• 2 weeks later...

ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗ,ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΗΣΗ(ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗ ΕΙΧΑ ΠΟΛΥΠΟΔΑ)ΣΤΟΝ ΣΑΡΑΒΕΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΑ ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΤΟΤΕ ΗΞΕΡΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΕΚΕΙ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ,ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΒΕΒΑΙΑ.ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΞΕΠΕΡΑΣΑ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ.ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ?ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΜΠΑΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΙΝΟΜΥΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ.ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ!

• 1 year later...

Κοριτσια βοηθεια εχω πελαγωσει....

Το ξερω οτι ειναι παλιο το ποστ αλλα αν εχει κανει καποια υστεροσκοπηση - λαπαροσκοπηση με τον Χριστοφοριδη θα με βοηθουσε πολυ αν μου ελεγε λεπτομερειες . Δεν τον γνωριζω προσωπικα , αλλα μια φιλη μου που κανει εξωσωματικες σε αυτον , την εβαλα να ρωτησει και μου ειπε οτι κανει λαπαροσκοπηση στη βιοκλινικη . Οποια εχει οποιαδηποτε εμπειρια υστεροσκοπησης - λαπαροσκοπησης μαζι του ας ποσταρει εδω εντυπωσεις κ αν μπορει να μου πει κ ποσο της κοστισε ολο αυτο ειτε γραφοντας εδω ειτε με πμ .

64Bcp3.png

Διαφημίσεις

• 2 years later...

Γειά σας κ από μένα! !!

Σκέφτομαι να κάνω κ εγω λαπαροσκοπηση κ υστεροσκοπηση στον χριστοφοριδη! !!

Θα ήθελα πολύ να μάθω πόσο σας κόστισε κ σε ποια κλινική το κάνατε έστω κ σε π.μ.

• 3 weeks later...

Καμια δεν εχει κανει???????

Γειά σας κ από μένα! !!

Σκέφτομαι να κάνω κ εγω λαπαροσκοπηση κ υστεροσκοπηση στον χριστοφοριδη! !!

Θα ήθελα πολύ να μάθω πόσο σας κόστισε κ σε ποια κλινική το κάνατε έστω κ σε π.μ.

• 1 month later...
Καμια δεν εχει κανει???????

Εκανα εγω πριν 10 μηνες περιπου !!!!!! Μου την εκανε ο Νικος όλα καλα δεν καταλαβα τιποτα να φανταστείς μετα την υστεροσκοπιση πηγα για ψωνια . Για οποια απορροια εχεις στειλε μου πμ