Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Σας παρακαλω καντε μια ευχη για τον Αγγελακο μου !

Recommended Posts

Καλημερα αγαπακια μου ο μικρος μου Αγγελακος το ταλιμπανακι μου που τον λεω την Μ .Δευτερα θα κανει χειρουργειο στο Γενικο Κρατικο νοσοκομειο της Νικαιας ο μικρος μου εχει κηλη της λευκης γραμμης ο Αγγελακος μου εχει ασθμα και ειμαι πολυ τρομαγμενη για την ναρκωση !αχ!ελπιζω να πανε ολα καλα !!ελπιζω οτι θα ειναι και τωρα δυνατος οπως τοτε που γεννηθηκε 36 εβδομαδων και οι παλμοι του ηταν πολυ χαμηλη και θα μας αφηνε να παει στον παραδεισο ομως ο καλος Θεουλης αφησε αυτο το αγγελουδακι να ειναι στην αγακαλιτσα μου οπως τοτε που τον κρατησα για πρωτη φορα στην αγκαλια μου και του ειπα "που θα πηγαινες χωρις εμενα ??"με κοιταξε και μου κρατησε το χερι μου ετσι και τωρα θελω να βγει απο το χειρουργειο και να με δει και να τον παρω αγκαλια !!αγαπακια μου καντε μια ευχη για τον Αγγελακο μου τον μικρο μου ταλιμπανακι να πανε ολα καλα !σας ευχαριστω απο καρδιας!Νινα !!

Ειμαι η ποιο χαζομαμα του κοσμου !:-P

Διαφημίσεις

• Replies 135
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

αχ καλο μου...με πηραν τα κλαμματα. Εχπυν και ιδιο όνομα τα παιδακια μας....μεσα απο την καρδια μου να πανε όλα καλα!!!! Οι προσευχες μας μαζι με τον Αγγελακο σου....Όλα θα πανε καλα! Περιμενουμε νεοτερα

Καλημερα Νινα

Ευχομαι καλη επιτυχια στην επερχομενη επεμβαση του μικρου Αγγελακου,

ολα να πανε καλα!!

ολα θετικα!!

και να ξαναρχισει γρηγορα τις ¨ταλιμπανιες¨του και συ να μην τον προλαβαινεις!!;):D

Διαφημίσεις

αγαπες μου 1000000 ευχαριστω !αυτες τις Αγιες μερες ολα τα παιδακια μας να εχουν την υγεια τους και ποτε καμια μανουλα να μην ποναει για κανενα αγγελουδακι !ολα τα παιδακια μας να ειναι παντα χαρουμενα και ευτυχισμενα και ας κανουν ταλιμπανιες !!η Παναγια που ειναι η μανα ολων μας να ανοιξει τα χερια της και να παρει αγκαλια ολα τα παιδακια του κοσμου και να διωξει καθε κακο και καθε πονο απο τα παιδικα ματακια των ζουζουνιων μας !υγεια σε ολους μας !!σας ευχαριστω πολυ που τοσο με στηριζεται ψυχολογικα μανουλες !

Διαφημίσεις

Σου ευχομαι να πανε ολα καλα και να ειναι η τελευταια φορα που μπαινει το παιδι σου σε χειρουργειο και αγωνιας τοσο πολυ

να εισαι καλα κοριτσακι μου σε ευχαριστω πολυ-πολυ !ευχες μου τα ονειρα σου !φιλακια πολλλλλλα !

ευχομαι ολα να κανε καλα για το μικρο σου κοπελα μου!!!ο θεος μαζι του να ειναι!

κοριτσακι μου να εισαι καλα για τα καλα σου λογια !!με το καλο το μωρακι σου !να εχει παντα την υγεια του και να ειναι πολυ ευτυχισμενο και χαρουμενο !φιλακια πολλλλλα !

Μέσα από την καρδιά μου σας εύχομαι μια επιτυχημένη επέμβαση και ο Αγγελάκος να αρχίσει πάλι τις ταλιμπανιές του....

Πολλά φιλάκια και με υγεία να γιορτάσουμε όλοι μας την Ανάσταση του Κυρίου....

Μέσα από την καρδιά μου σας εύχομαι μια επιτυχημένη επέμβαση και ο Αγγελάκος να αρχίσει πάλι τις ταλιμπανιές του....

Πολλά φιλάκια και με υγεία να γιορτάσουμε όλοι μας την Ανάσταση του Κυρίου....

αγαπακι μου σε ευχαριστω πολυ !!και εσυ να χαιρεσαι την οικογενεια σου και το μωρακι σου να ειστε παντα υγιεις και ευτυχισμενοι οσοι οι κοκοι της αμμου τοσες και οι ευχες μου για την οικογενεια σου !!!

νινακι μου γλυκο ολα θα πανε καλα...μην στεναχωριεσαι!!θα γινει το χειρουργειο και ο ταλιμπαν θα τα παει τελεια..ταλιμπαν ειναι αυτος...!θα ευχομαστε ολοι αυτες τις αγιες μερες ολοι οι αγιοι να προσεχουν το παιδακι σου!!ααα και να εχεις το νου σου εκει στο νοσοκομειο μην σε παρει κανας υπνος και τα κανει ανω κατω εκει μεσα ο μικρος..!!φιλια πολλα απο την αλεξανδρουλα.

Διαφημίσεις

ρενακι μου γλυκο !!κοριτσακι μου εσυ !τα λογια σου με εκαναν να βαλω τα κλαμματα ξερω ποσο πολυ με αγαπατε !!και εγω σας αγαπω ολες πολυ-πολυ !!!ευχομαι παντα οση αγαπη δινεις να παρεις την διπλη ,οσες ευχες και αν δωσεις παντα να σου ερθουν τριπλες !υγεια σε ολους και στην ομορφη οικογενεια σου !!ευχες μου τα ονειρα σου για την κουκλαρα κορακλα που εχεις !και αγαπακι μου μεσα απο την καρδουλα μου γρηγορα να κανεις και εσυ εναν ταλιμπανακο !!σε αγαπω πολυ !!

Να πάνε όοοολα καλά για τον Αγγελάκο, να τελειώσει γρήγορα η επέμβαση, να συνέλθει αμέσως ο μικρούλης, να πιάσει το χεράκι της μανούλας και να επανέλθει η καρδιά της μανούλας στην θέση της!!! Με το καλό....

LCizp3.pngI0Pwp3.png

Να πάνε όοοολα καλά για τον Αγγελάκο, να τελειώσει γρήγορα η επέμβαση, να συνέλθει αμέσως ο μικρούλης, να πιάσει το χεράκι της μανούλας και να επανέλθει η καρδιά της μανούλας στην θέση της!!! Με το καλό....

κοριτσακι μου σε ευχαριστω πολυ-πολυ !!!η ανασταση του Χριστουλη μας να φερει στην οικογενεια σου αγαπη -ευτυχια και υγεια !καθε κακο και καθε πονος να φυγει μακρια και παντα η οικογενεια σου να ειναι ενωμενη !!το μονοπατι της οικογενειακης σας ζωης να ειναι παντα στρωμενο με ροδοπεταλα αγαπης και ευτυχιας !

σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου ολα να πανε καλα και να αναρρωσετε πολυ πολυ γρηγορα!αγγελακο να σου δεινει ο θεος δυναμη και να σε προστατευει παντα!εχει και το ιδιο ονομα με το γιο μου αντε ερχετε και το καλοκαιρακι και θα κανετε βουτιτσες στην θαλασσα μωρακια μου γλυκα!!

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

Ολα καλά θα πάνε θα το δεις...

Τις μεγαλύτερες ευχές μας και ολη μας τη θετικη ενεργεια εχεις κοριτσακι!

Συντομα θα αρχισει και παλι τις ταλιμπανιες του, να εισαι σιγουρη!

Σε φιλω

Μου αρέσει να χαμογελώ να να βλέπω τον κόσμο μέσα από ροζ γυαλιά..!Μου φτιάχνει τη διάθεση

σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου ολα να πανε καλα και να αναρρωσετε πολυ πολυ γρηγορα!αγγελακο να σου δεινει ο θεος δυναμη και να σε προστατευει παντα!εχει και το ιδιο ονομα με το γιο μου αντε ερχετε και το καλοκαιρακι και θα κανετε βουτιτσες στην θαλασσα μωρακια μου γλυκα!!

κουφετακι μου γλυκο οπως ειναι και το ονομα σου ειναι και τα λογια σου ποι μου γλυκανανε την καρδια μου !σε ευχαριστω πολυ !!αγαπακι μου ευχες μου τα ονειρα σου για την οικογενεια σου ,υγεια -υγεια !!ο θεος να σου δωσει απλοχερα την αγαπη του οι προσευχες σου για την οικογενεια σου να γινουν αληθινες !!φιλια !

Ολα καλά θα πάνε θα το δεις...

Τις μεγαλύτερες ευχές μας και ολη μας τη θετικη ενεργεια εχεις κοριτσακι!

Συντομα θα αρχισει και παλι τις ταλιμπανιες του, να εισαι σιγουρη!

Σε φιλω

κοριτσακι μου 10000000 ευχαριστω !!να εισαι παντα καλα !με το καλο το μωρακι σου !να ειναι ενα υγιεστατο ,πανεμορφο και τρισευτυχισμενο μωρο !!ο θεος να προστατευει την οικογενεια σου !!

Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ

αγαπακι μου σε ευχαριστω πολυ !να εισαι παντα καλα εσυ και η ομορφη οικογενεια σου !100000 ευχες γεματες πραγματικη αγαπη !